משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

מנהל קהילות

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
22.04, 16:48
|
|
אתם שואלים, נורטון עונה
ערב טוב
אנו שמחים לארח את אריק, מומחה אבטחה שייצג את חברת נורטון ויענה לשאלותיכם בכל הקשור לאנטיוירוס של החברה ולגלישה בטוחה באופן כללי. אם יש לכם שאלות או שאתם מעוניינים בעזרה כלשהי בנושאים של וירוסים, רוגלות, פישינג וכיצד ניתן לגלוש מבלי להדבק או להחשף להונאות ולנסיונות פריצה אתם מוזמנים לשאול בדיון זה ואריק, ינסה לענות על כמה שיותר מהשאלות במגבלת הזמן הקיימת.
אנא הקפידו לשאול באופן ענייני, ברור והמנעו משפה בוטה ולא ראוייה.
תהנו 
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת GTA IV

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
22.04, 17:03
|
|
[שאלה]איך לחסום וירוסים בזמן הגלישה(לאריק:)
יש תוכנה מיוחדת בשביל זה?
כי לפעמיים שאני גולש יש פרסומות והמחשב שלי נהיה איטי,ואני בטוח שזה מהגלישה 
יש תוכנה שחוסמת וירוסים בזמן הגלישה? 
|
בברכה, יובל מנהל קהילת GTA IV.
|
HoLyEviL |
ציטוט: |
 |
|
|
אני לאט מבין כלום |
|
|
|
|
|
w00ty |
 |
|
|
יריתי באבא, ומסתבר שזה כואב, אז נתתי לו להחזיר לי D: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
22.04, 17:08
|
|
|
יש שתי אפשרויות,האחת דרך חסימת הורים של המוצר שלנו - שתמנה הגעה לאתרים עם תכנים לא הולמים (התוספת לא מותקנת כברירת מחדל ויש לאפשר אותה דרך הגדרות המוצר)
להורדת פרסומת או יישום פלאש עם תוכן בעייתי - יש אפשרות ע"י תוכנה חיצונית לדפדפן או תוספת ממאגר התוספות במידה ואתה עובד עם FF.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
22.04, 17:08
|
|
|
InFerN4L |
 |
|
|
שלום לך אריק, כפי שאתה יודע יש הרבה אתרים שיש בהם פרסומות לא הולמות (תמונות פורנוגרפיות) אני רוצה אולי לדעת איך אני יכול להכנס לאתר ושאני לא יראה את התמונות הללו..
תודה מראש, עומרי! |
|
|
|
|
התוסף Ad Block Plus, הזמין ל-Firefox ו-Chrome (לא יודע לגבי IE), יעשה את העבודה.
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
22.04, 17:13
|
|
|
יש איזה תוכנה שחוסמת פרסומות בIE כי אני לא מתקוון להוריד FF
|
|
|
|
|
|
משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
22.04, 17:15
|
|
|
על מנת למנוע לחלוטין מומלץ לשלב גם את התוסף flashblock.
אגב, בצורה הזאת גם נחסמות רבות מפרצות האבטחה הWEB - יות.
|
|
|
|
|
|
משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
22.04, 17:18
|
|
|
יש כמה, כגון Super Ad blocker, pop up Blocker ועוד...
הבעיה היא כאשר היישום הוא לא פרסומת קופצת, אלא, למשל, יישום פלאש מובנה באתר.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת GTA IV

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
22.04, 17:22
|
|
|
אפשר לדעת,איזה תוכנה נגד וירוסים אתם ממליץ לי?
היה לי תוכנה נגד וירוסים,אבל חרא - אני באמצע משחק פיתאום יש לי הודעות,של האנטי וירוס.
יש לך תוכנה טובה להמליץ לי וכמה היא עולה?,תודה מראש.
|
בברכה, יובל מנהל קהילת GTA IV.
|
HoLyEviL |
 |
|
|
אני לאט מבין כלום |
|
|
|
|
|
w00ty |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

עורך ראשי

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
22.04, 17:24
|
|
|
לי יש שתי שאלות:
הראשונה- אני אישית עובד באופן כמעט בלעדי עם Chrome, כי הוא קל וזריז מכולם וכמעט שאין איתו בעיות. האם עבודה עם דפדפן יחסית איזוטרי היא מסוכנת- או שההפך, בגלל שאין הרבה גולשים שמשתמשים בו ההאקרים לא נותנים לו תשומת לב כל כך?
שאלה שניה- יש משחקי מחשב שדורשים שיפתחו עבורם פורטים בפיירוול ו/או בראוטר. כרגע למשל, בגלל בעיות של תקשורת מול שרתי המשחק Demigod, אני עושה נסיונות עם הכנסת המחשב שלי ל- DMZ של הראוטר. האם שימוש בפיירוול של ווינדוס מכפר על החור שאני מחורר בהגנה הפסיבית שלי?
|
יובל בירב,
עורך ראשי, Vgames.co.il
|
|
|
|
|
משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
22.04, 17:30
|
|
|
בעיקרון,לכל התוכנות החדשות שלנו יש אפשרות ל"מצב שקט", התוכנה שלנו שמיועדת לגיימרים- יודעת לעבור למצב משחק/שקט בעצמה, כאשר ניתן גם להגדיר בה, מה יקרה במצב השקט (עד לרמה של כיבוי ההגנה לגמרי, מה שלא מומלץ).
בעיקרון את המוצרים שלנו ניתן להשיג ברוב חנויות ורשתות המחשבים בארץ, כאשר את גרסת הגיימרים ניתן להשיג כרגע רק בבאג, כאשר המחיר הרגיל זהה לגרסת האנטי ווירוס הרגילה - 199 שקלים, וברכישת משחק מחשב המחיר הוא 129 שקלים.
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
22.04, 17:34
|
|
|
yuval_ebai9 |
 |
|
|
אפשר לדעת,איזה תוכנה נגד וירוסים אתם ממליץ לי?
היה לי תוכנה נגד וירוסים,אבל חרא - אני באמצע משחק פיתאום יש לי הודעות,של האנטי וירוס.
יש לך תוכנה טובה להמליץ לי וכמה היא עולה?,תודה מראש. |
|
|
|
|
יש את התוכנה של נורטון לגיימרים
אני משתמש בזה וזה עובד ממש טוב
|
TheRealFakeDude
משחק במשחקים
UT3
TF2
L4D
insurgency הוא התשובה של insurgency team למשחקים של valve
כמובן , התשובה שלהם לא הייתה נכונה...

כינוי בסטים: TheRealFakeDude
כינוי במשחק: TheRealFakeDude
[IMG]http://up6.siz.co.il/up2/i0gzmfznmjye.png[/IMG]
ציטוט אהוב: "If games make you violent. Does Monopoly make you a millionaire?"
תחשבו על זה.... 
|
|
|
|
|
משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
22.04, 17:39
|
|
|
בעיקרון לא ידוע על פריצות לכרום, השאלה היא האם זה בגלל נתח השוק הקטן שלו, שכביכול, לא שווה להשקיע בו, או בגלל רמת ההגנה הגבוהה שלו, אני מאמין שזה איפשהו באמצע. כמו שטענו שאין צורך בתוכנת הגנה למק, בכנס אבטחת המידע, המק נפרץ ראשון - בסופו של דבר זה יותר עניין של רצון מיכולת...
כיום ההמלצה העיקרית בעניין הזה נוגעת לדפדפן כמעט הכי נפוץ - אקספלורר 6 - שדרגו אותו! ומהר! מדובר במסננת.
לגבי שאלת חומת האש שמובנת בחלונות, היא חד כיוונית - לכיוון ההורדה בלבד, למשימה הספציפית ששאלת, אז הוא יהיה יעיל, הבעיה היא כאשר יש ישום במחשב "שמשדר" החוצה, פה הוא לא מגן. מעבר לזה שהוא ברמה דיי בסיסית, מבחינת הניהול שלו וכדומה.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
22.04, 17:39
|
|
|
יש לי שאלה
דבר ראשון לא מצאתי את הדרישות מערכת לנורטון גרסת הגיימרים
האם זה ל-XP 32 ביט ו-64 ביט
או רק לויסטה 32 ביט ו-64 ביט ?
ועוד שאלה
כשאני בוחר תוכנת אנטי וירוס, אני בדרך כלל מסתכל על סקרי שוק שמראים תוצאות מבחן עם השוואה לכל האנטי וירוסים החמים בשוק
מה מעמדה של נורטון גיימרים ?
|
Necromancer: לא רוצה שום דבר, אם אתה מכניס 2 שורות - באן
|
|
|
|
|
משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
22.04, 17:49
|
|
|
התוכנה מתאימה לXP וויסטה, כאשר 64BIT נתמך בוויסטה בלבד, כמו כן התוכנות שלנו עובדות גם עם גרסת הבטא של WIN7 (יש לבדוק את גרסת הבטא - לא כולן נתמכות). לגבי תוצאות בדיקות הווירוסים, אנחנו נמצאים תמיד בשלישיה המובילה של נורטון מקאפי וקספרסקי כאשר התוצאות הן תמיד מעל ה95 אחוז, למען הסר ספק, במחבחנים הרציניים, בהם מריצים דיסקי ווירוסים עם אלפי ווירוסים, חלקם הגדול ג'נרים שנכתבו לצורך המבחן ואינם נכללים ב"רשימות הווירוסים" הקיימות, מעולם לא הגיעה תוכנה ל100 אחוז, אנחנו הגענו עם גרסת 09 למעל 99 אחוז...
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
22.04, 17:56
|
|
|
כפי שהבנתי התוכנה מגיעה עם עדכונים לשנה, כמה עולה חידוש המנוי לעדכונים עבור כל שנה נוספת וכיצד הוא מתבצע?
האם כאשר יוצאת גירסת 2010, אם תהיה כזו, המשתמשים יקבלו אותה בחינם או שהשדרוג יעלה כסף?
|
האם גם לכם נמאס שאנשים שמים שטויות בחתימה שלהם? לחצו והביעו את מחאתכם.
|
|
|
|
|
משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #17 פורסם:
22.04, 18:01
|
|
|
יש להבדיל, בין שניים, הארכת תוקף העדכוניים, לתוכנה חדשה לחלוטין. הארכת התוקף רק תמשיך לשנה את קבלת העדכונים, ללא החלפת גרסא - היא עולה בערך כ70 אחוז ממוצר חדש, תוכנה חדשה תעלה בערך כמו תוכנה בארץ רק ללא המע"מ. כמובן שהיחס בין המחירים משתנה לאורך השנה עקב מבצעים זמניים בארץ ובחו"ל.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #18 פורסם:
22.04, 18:08
|
|
אריק אתה עושה עבודה באמת טובה
אני מעריך את כל מה שאתה עושה
אבל לצערי ככל שאנחנו לומדים על היתרונות של הנורטון גיימרים
אתה לא חושב שעכשיו יהיו יותר הורדות לא חוקיות של התוכנה? 
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #19 פורסם:
22.04, 18:10
|
|
|
היה לי אנטיוירוס נורטון 2009, והמחשב שלי קרס כתוצאה מהרצה של קובץ שבטוח לא היה וירוס ידוע, אבל האמינות שלו היתה בספק. הבעיה עם אנטיוירוסים היא שעכשיו אני רואה פחות ופחות אנשים שנתקלים בוירוסים הקלאסיים שמצורפים כקובץ למייל, אלא יותר תולעים (כאלה שחודרים למחשב בלי מעורבות של המשתמש, כמו blaster), וקבצים שמצורפים לתוכנות שמורידים מהאינטרנט ופוגעים פגיעה חמורה במחשב - כמו spyware, rootkits ואפילו סתם קבצים שהתפקיד היחיד שלהם הוא להרוס לך את המחשב. לצערי אני לא ראיתי אנטיוירוס שמצליח להעניק רמה מספקת של ביטחון נגד האיומים האלה. לצערי כל מה שנשאר לי זה להריץ ולהתפלל שהמחשב ישרוד את ההרצה של אותו קובץ.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #20 פורסם:
22.04, 18:13
|
|
|
Nyromith |
 |
|
|
היה לי אנטיוירוס נורטון 2009, והמחשב שלי קרס כתוצאה מהרצה של קובץ שבטוח לא היה וירוס ידוע, אבל האמינות שלו היתה בספק. הבעיה עם אנטיוירוסים היא שעכשיו אני רואה פחות ופחות אנשים שנתקלים בוירוסים הקלאסיים שמצורפים כקובץ למייל, אלא יותר תולעים (כאלה שחודרים למחשב בלי מעורבות של המשתמש, כמו blaster), וקבצים שמצורפים לתוכנות שמורידים מהאינטרנט ופוגעים פגיעה חמורה במחשב - כמו spyware, rootkits ואפילו סתם קבצים שהתפקיד היחיד שלהם הוא להרוס לך את המחשב. לצערי אני לא ראיתי אנטיוירוס שמצליח להעניק רמה מספקת של ביטחון נגד האיומים האלה. לצערי כל מה שנשאר לי זה להריץ ולהתפלל שהמחשב ישרוד את ההרצה של אותו קובץ. |
|
|
|
|
תעשה כמוני ותתקין לינוקס ^^
|
|
|
|
|
|
משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #21 פורסם:
22.04, 18:14
|
|
|
נגד העניין הזה, לצערי, אין מה לעשות, יש אנשים שגם אם המוצר היה עולה 50 שקלים לא היו קונים - הם רואים בגניבת המוצר (כן, זה גניבה לכל דבר), סוג של ספורט. לכל אלא שמורידים, לפחות הזהרו מכיוון שישנם מקרים רבים בהם משולבת, כחלק מהפריצה, פרצה או ישום עויין, אשר התוכנה לא יכולה להבחין בה מכיוון שהיא מקונפגת כך, או שהיא מגיעה מסונוורת (נראת כאילו שהיא עובדת כשורה אך היא בעצם לא רואה איומים שעוברים דרכה). אנשים משקיעים זמן וממון רב במחשבים שלהם, אני מאמין שתוכנת הגנה טובה הינה תוספת הכרחית לכל משתמש שמכבד את עצמו.
|
|
|
|
|
|
משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #22 פורסם:
22.04, 18:21
|
|
|
לעניין הפגיעה שהייתה לך בזמן העבודה, אשמח אם תוכל ליצור איתי קשר בהודעה פרטית עם עוד פרטים על מנת שאוכל לבדוק את העניין.
מוצר האנטי ווירוס שלנו מגן גם כנגד הSPYWARES, להגנה מקסימלית מומלץ להשתמש בתוכנת האינטרנט סקיוריטי או ה360 שלנו.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #23 פורסם:
22.04, 18:22
|
|
יש לי עותק של נורטון והכול... 2009 הכי חדש כבר כמה שבועות...
אבל לקח לי יומים להתקין אותו...
לא הזמן של ההתקנה
בהתחלה זה עשה בעיות ואמר לי לעשות ריסט
אחרי זה 5 פעמים
ורק אחרי יום הבנתי שאני צריך למחוק את נורטון 2008 [מקורי שקניתי בשנה שעברה.] ידנית כי התוכנה לא אינטילגנטית מספיק 
האם הבעיות האלו יקרו לי גם בעתיד?,שקלתי לא לקנות את נורטון הבא...עד שמצאתי את הפתרון
אבל יכולות להגיע אלי אלפי סוגים של בעיות,איך אני ידע להתמודד איתם?
|
סקס סמים וסמים
|
|
|
|
|
משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #24 פורסם:
22.04, 18:23
|
|
|
חברים, שמחתי להתארח בפורום שלכם, הוא נראה מקצועי ורציני מאוד, אני אמשיך להגיב בו בבעיות רלוונטיות ואנסה לעזור ככל יכולתי.
אריק.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #25 פורסם:
22.04, 18:26
|
|
|
Arik-Norton |
 |
|
|
לעניין הפגיעה שהייתה לך בזמן העבודה, אשמח אם תוכל ליצור איתי קשר בהודעה פרטית עם עוד פרטים על מנת שאוכל לבדוק את העניין.
מוצר האנטי ווירוס שלנו מגן גם כנגד הSPYWARES, להגנה מקסימלית מומלץ להשתמש בתוכנת האינטרנט סקיוריטי או ה360 שלנו. |
|
|
|
|
אפרופו אמרת את זה
מכל המוצרים שלכם, מה נותן הגנה מקסימאלית ?
כי אם יש לכם מוצרים שנותנים הגנה יותר טובה מהנורטון גיימר, אני מעדיף אותם :$
אבל כנראה זה הכל תלוי לפי הדרישות של הלקוח 
|
|
|
|
|
|
משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #26 פורסם:
22.04, 18:26
|
|
|
אני לא מכיר את הבעיה, מנסיוני, גרסת09 מסירה לחלוטין את הגרסאות הקודמות. אשמח אם תוכל לפרט לי קצת יותר בהודעה פרטית.
בנוסף - יש מספר טלפון חינמי לתמיכה טכנית, גם לבעיות התקנה.
180-9450604
|
|
|
|
|
|
משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #27 פורסם:
22.04, 18:30
|
|
|
גרסאות האינטרנט סקיוריטי וה360 נותנים את אותה רמת הגנה, כאשר הרמה היא גבוהה יותר מאשר בגרסת האנטי וירוס.
מסקר מקיף שנעשה, עלה שגימרים נרתעים מחומת אש לכן גרסת הגימרים מתבססת על האנטי וירוס...
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #28 פורסם:
22.04, 18:36
|
|
|
אין לי שום דבר אישי נגד נורטון, אבל לדעתי באופן כללי אסור לקנות תוכנות אנטיווירוס בכסף.
ברגע שאתם קונים, אתם עונים על ההיצע, ומעודדים את החברה ליצור ביקוש (דהיינו, וירוסים מתוחכמים יותר שיידרשו תוכנות חזקות יותר).
זה כמו מוסכניק שיוצר נזילה באוטו שלכם ביציאה מהמוסך כדי שעוד חודש תבואו אליו שוב.
יש לעודד קוד פתוח בראש ובראשונה בתחום תוכנות ההגנה - כך נחסל את ההיצע ואיתו את הביקוש, וההגנה היחידה שתידרש תהיה מפני כריית מידע.
*ויגיימס - בבקשה לא לצנזר (אני מקווה שנורטון לא החתימו אתכם על הסכם שמחייב אתכם לצנזר תגובות כאלו...).
*אריק - שום דבר אישי, אני בטוח שאתה בן אדם נפלא :]
נערך לאחרונה על ידי nurglizer, 22.04 בשעה 18:38.
סיבה: שסעת המרפק.
|
".I felt guilty once but she woke up halfway through"
Glenn Quagmire -
|
|
|
|
|

מנהל פורום משחקי פעולה

|

|
|
|
|
| #29 פורסם:
22.04, 18:40
|
|
|
השאלה שלי היא לגבי תקרית שהיתה עם נורטון לא מזמן,אני מקווה שאתה מסוגל לענות עליה
מדובר במה שכתוב:
יכול להיות שמדובר בסוג של עידכון,אבל אני רוצה תשובה של נציג נורטון אם הוא יכול לתת לי אחת
תודה רבה על תשומת הלב
|
|
w00ty |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #30 פורסם:
22.04, 18:49
|
|
nurglizer - לצערי הדבר הזה לא יתאפשר לדעתי, כי אנטיוירוס לא מסתכם בתוכנה שאתה מתקין על המחשב, אלא צריכה לעמוד מאחוריו חברה מאוד רצינית שעוסקת בסריקה של הרשת ואנליזה של המידע שעובר דרכה כדי שהיא תוכל להגיב מספיק מהר לוירוסים ולשלוח עדכונים לתוכנות האנטיוירוס.
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|