משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

צוות ניהול CS

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
23.04, 23:36
|
|
10 דברים שלא ידעתם על אנשים בויגיימס
10 דברים שלא ידעתם על אנשים בויגיימס
הקדמהאתחיל ואומר שמי שלא רוצה לקרוא את זה – שלא יקרא. מי שרוצה – שלא יתלונן על האורך, זה סתם מציק וכנראה שההודעה שלו תמחק. הדיון הזה הוא דיון פרידה וכיף, ממני.
אז מי שלא יודע, ב-30.4.2009, אני, ננג, פורש מניהול בויגיימס.סיאס. למה? הסיבות ישארו אצלי. אבל אל תדאגו, אתם לא תראו אותי נעלם מפה במהירות, אני עדיין אשאר בקהילה ואעשה כמה דברים, בעיקר מאחורי הקלעים.
אני ארצה להקדים ולומר סליחה. סליחה לכל האנשים שפגעתי בהם, סליחה לכל האנשים שבגללי החיים\תפקיד\המשחק שלהם היה יותר קשה, ובהרבה (ויש אנשים שממש לא הייתי קל איתם), ואני מקווה שתקבלו את התנצלותי כשאני אומר שזה הכל היה למען התפקיד. אני כמו כן אתנצל בפני אותם אנשים שלא דיברתי אליהם בגובה העניים, אתנצל על התקופה שהרגשתי גבוה למרות שלא הייתי צריך להרגיש ככה, ואני חייב לומר – שכל התקופה הזאת נתנה לי ניסיון, לימדה אותי איך מנהל צריך להתנהג. אני מקווה שתקבלו את התנצלותי בכל אשר עשיתי רע, בין אם זה מוצדק או לא. סליחה.
כמו כן, אני אודה לכולם, על כל העזרה, התמיכה, השיתוף, העבודה, ההשקעה ההתנדבותית, הרצון, הכח... אין סוף דברים שאפשר להגיד עליהם תודה. תודה על הזמן והניסיון, פשוט – תודה!
ומי שלא מכיר אותי?
אז חלקכם בוודאי לא מכיר אותי, ולא יודע מה אני עושה בויגיימס. אז תכירו – אני ננג, ואני הייתי בעבר מנהל קהילת CS לצד ניר wsT . לאחר הרבה זמן בניהול, פיניתי את מושבי והמלצתי על רוני לתפקיד בשיחה אישית מול ניצן. ניצן לאחר בדיקה של העניין, קיבל אותו, ועשה זאת בראש טוב. אז מה עשיתי כשלא ניהלתי את הקהילה עצמה? ניהלתי את החלק הטכני (ניהול שרתים וכד'), ואת הצוות. והצוות יכול להעיד שרוב שבאמת עבדתי. רוב העבודה שלי היתה מול הצוות, ולא מול הקהל, ואפשר לומר שאני מאוד צנוע בנושא, רוני אפילו התעצבן עלי מספר פעמים בגלל זה. אני לא אפרט יותר מדי באיזה נושאים נגעתי, אבל אני יכול לומר שהשפעתי ועשיתי הרבה מאוד דברים שאתם לא מודעים אליהם אפילו ;-) . אני יכול לומר שנהניתי בתקופה שהייתי פה, ואכן הרגשתי את ההשפעה שלי על הצוות. תודה לכם! אוהב אתכם!
אז מה יש לפניכם?
טוב, אז הכותרת הייתה "10 דברים שלא ידעתם על אנשים בויגיימס", והתחלתי לכתוב את זה במהלך פסח. זה קשה נורא לחשוב על 10 דברים לכל אחד, ולקח לי המון זמן. תשאלו למה לא השלמתי לכולם? לא היה לי זמן, וכבר עכשיו חלק מהדברים שנרשמו פה נהיים פחות ופחות רלוונטיים, לכן אני אפרסם את זה עכשיו, איך שזה, ומקווה שתקבלו את התנצלותי למי שלא מושלם לו . אה, ואם יש משהו לא מדויק – לא נורא, תסלחו לי גם על זה
חבר'ה, כל הנכתב פה בא מצחוק, ולמען צחוק. אם נפגעתם – אני מצטער, אבל אני מקווה שתבינו שזה בשביל הצחוק . מקווה לשמור קשר עם רובכם! טוב נו, חלקכם... שמרו על עצמכם! תזכרו שאתם מחזיקים את הקהילה!
יש פה הרבה בדיחות פרטיות של הצוות \ האנשים, אם אתם לא מבינים – לא נורא, כנראה שזה לא בשבילכם, תעברו לנקודה הבאה ;-) ועוד משהו – יש פה דברים שאפילו הצוות לא ידע עליהם עד עכשיו. זה גם הפתעה בשבילהם
נ.ב. אל תתייחסו לסדר שהאנשים סודרו בו...
ניר wsT1.איך הכרתי? היה עוזר של אביב דאז מנהל קהילת CS בויגיימס... התחברנו יותר מאשר התחברתי עם אביב... עובדה – הוא ניסה בכל כוחו להכניס אותי לתפקיד.
2.ההתחלה האמיתית שלנו היתה בדיוק לפני הלאן, כשניצן נכנס לעניינים וראה בלאגן בקהילה. היינו שלושה אנשים – ניר, אני ו-penor. מרגע זה – הקהילה הופקדה עלינו. ניסינו לדאוג לה כמה שיותר טוב בזמנו. Penor עזב במהרה מהניהול (וטוב שכך).
3.פעם הוא היה ממש אנושי... לפני שהוא התחיל לחרוש על הספרים, לעזוב את המחשב, לעשות פירסינג, לעשן, למצוא אנשים שמשחקים קאונטר בביה"ס בשביל שיוכלו לאיים עליו ושהוא יתן להם פרוטקציות וכד'... תאמינו לי – היה כיף להיות איתו בזמנים מסוימים.
4.היה מקבל המון החלטות לבד (לדוגמא הכנסת אנשים: dl1nk, seduce, kuta, xybernet ועוד ועוד ועוד), בחלק מהמקרים יצא לטובה, והרבה לרעה. לקצר במילים – מי שהוא הכניס לבד – לא נשאר יותר מדי זמן (לרוב רצו לעזוב לבד).
5.ניר פחד להיכנס לתפקיד מנהל הקהילה, הוא העדיף שאביב ישאר ויריב מול המנהלים הבכירים. הוא חשב שאביב עושה את העבודה מול המנהלים הבכירים טוב בהרבה יותר ממה שהוא יכל לעשות. הוא הוכיח אחרת ;-)
6.היה לו גישות ב-unit101 לעשות מה שהוא רוצה (טוב נו, לפחות הרבה...). אל תדאגו – הוא לא עשה כלום.
7.נסענו פעם אחת למשרדים עם המכונית שלי (אני נהגתי). בפעמים שלפני ההורים שלו לא הסכימו לזה, בגלל זה נסענו ברכבת מלב המפרץ. בפעם שכן נסענו במכונית הוא פשוט לא אמר להורים שלו את האמת... בסופו של דבר הוא חזר בשלום, למרות שבדרך חזרה היה את הגשם הכי נוראי בעולם וזה היה ממש מפחיד, אבל הסתדרנו.
8.הוא התחיל בויגיימס בתור מנהל ADV, כאשר אביב שכנע אותו לחזור לשחק אחרי פרישה. שלא תחשבו שאין עתיד למנהלי מועדונים .
9.היה המנהל קהילה הכי צעיר שהיה. בן 15 וכבר מנהל קהילה. מדהים. אני זוכר ביומולדת 16 שלו כולנו הופתענו, חשבנו שהוא כבר 17, אבל אז באמת הסתכלנו על התאריך. הוא אמר שהוא סתם אמר כל הזמן שהוא בן 16, חשב שמבינים אותו שהוא צוחק... מסתבר שלא.
10.איפה אני רואה בעוד כמה שנים? בלב המפרץ תופס טרמפים לפתח תקווה. נהה סתם... בצבא הוא יהיה בחימוש בטח, או איזה ג'ובניק אחר, מתאים לו. וגם אם – ינסה להמשיך להיות בקהילה, או לפחות ינסה לחזור לעבוד בויגיימס ולצאת מהצבא, כמו שרבים מויגיימס עשו(?).
רוני Niqusem 1.איך הכרתי? היה שופט וכד', דרך ניר. עוד שמור לי המייל הראשון שהוא שלח, לאחר השינוי הנהלה, בשביל שיתקבל לניהול. זה פורסם בפורום צוות לא מזמן (היה מצחיק :P).
2.אולי הבן-אדם היחידי שיותר שמן ממני בצוות (בלי להחשיב את תומר כמובן ;-) ). אל תדאג אחינו, גבי יסדר אותך בגולני ;-) (פה אתה צריך לצאת בצעקות "אוי המרגמות ואוי למרגמות! חבר'ה על הכיפאק חבל שהם ז*****!").
3.תוציא ת'סיגריה מהפה. זה לא מתאים לך, וזה לא בריא... כן כן, אני מאלה שמטיפים מוסר על זה. תפסיק!
4.המנהל היחידי שעדיין לא ראה את VACT מבפנים. הוא גם לא יודע מה הולך שם ומה הלך שם. טוב נו – הרוב לא יודעים... אפילו את ניר לא הצלחתי לשמור עד כדי כך מ-VACT. . נ.ב. הוא גם לא יודע מה הולך בצפ"ק (צוות פיתוח קהילתי).
5.למרות שהוא לא מאמין בעצמו יותר מדי – אני מאמין בו, הוא בהחלט יכול לקחת את הקהילה הזאת בידיים ולומר שהיא בידיים טובות, למרות שבעבר הוא טיפה חשש מזה \ מלעשות צעד לא נכון \ החלטה לא נכונה וכד'. תזכור – כולנו עושים טעויות, בגלל זה אנחנו בני אדם! אל פחד מהתוצאות, עשה מה שצריך לעשות.
6.איך רואים שהוא משקיע ת'נשמה שלו בקהילה? הוא לא ישן לפני הלאן. מדהים, אפילו אותי. לא לישון בגלל הפחד לא לקום בזמן?!? יכול להיות שאתה פשוט לא יודע לשים את השעון רחוק מהמיטה, או שאתה פשוט עצלן מדי כדי לישון?
7.
8.איפה אני רואה בעוד כמה שנים? אחינו יסדר אותנו ויקמבן לנו מחשבים ניידים בלאפה, באדיבות ה"צוות" שלו (למתקשים – הכוונה לצוות בצבא). בקהילה? רק עם כוונת טריג'יקון וצבעי הסוואה. שלא תעז לוותר על החלום!
אלעד unSeen 1.איך הכרתי? היה אדמין באחד הקלאבים לפני הלאן הראשון. לקראת הלאן הוא עזר נורא, והיה מגיע לו כניסה חינם. אני עוד זוכר את היום (ואפילו את הרגע) שהייתי צריך להכניס אותך בכניסה ללאן, שקראתי לעמר וכד'...
2.אלעד – רק שתדע, אין עליך, אין עליך ועל הג'חנון שלך .
3.שלא תראו את אלעד לא נכון, הקטן הזה – גדול יהיה! כבר עכשיו הוא מקודד לו פה ושם דברים, יש לו את הראש לזה, ואני שמח בחלקי שאני עזרתי, תרמתי ופיתחתי חלק מזה. ישר כח! יש לך עוד הרבה דרך, אבל אתה על הדרך הנכונה בהחלט.
4.נראה לי שכבר אפשר לומר שהוא אחד האנשים הבולטים בצפ"ק, למרות שהם צוות מסווג ביותר, הוא הראה יכולות והסתגלות להתחיל לעשות דברים לבד, לכן נתתי לו יותר ויותר פרויקטים ומשימות לעשות מול המנהלים – שיתחיל להתרגל לעבוד גם מולם. נראה לי שהסוד הזה כבר נחשף.
5.אני אישית באמת מאמין שאתה יכול לעשות את זה. שאתה יכול להיות המנהל הטכני של הצוות. אתה רק צריך להאמין בעצמך. עובדה: כשאני נכנסתי לויגיימס לא ידעתי כלום על השרתים, ואחרי שהצקתי לאולג כל כך הרבה בסוף הוא אמר "טוב נו יש שרת אבל אין מי שיתקין HLDS", התעקשתי שאני אתקין, ואחרי עוד הצקות הוא נתן לי גישה. לא היה לי מושג מה אני עושה, לא ידעתי אפילו מה זה HLDS, אבל בסופו של דבר הצלחתי למצוא את המדריך הנכון והצלחתי להתקין, אני גאה בעצמי שהצלחתי לעשות את זה, תמיד חשבתי שזה מסובך. אם אני מכלום יכולתי להגיע לכאן – גם אתה יכול, ועוד הרבה יותר.
6.אתם יכולים לומר כל הכבוד לאלעד, באמת, בזכותו יש לנו כמה דברים שמייחדים אותנו, דברים שכן אפשר לומר (וחלקם נחשפים פה פעם ראשונה) הם: מערכת הבאנים הייחודית של הבוטים (ובכלל פיתוחים נחמדים בבוטים, כולל עדכון הפרוטוקול תקשורת לשרתי HL), האנטי-פליימר, חלקים מהקונטרולר ועוד.
7.אני תמיד אזכור אותו בתור בחור נמוך, שחום ועם גשר שאוהב כדורעף. טיפה קשה לי לתפוס אנשים שמתבגרים, במיוחד כשאני לא רואה אותם פנים לפנים לתקופה ארוכה.
8.
9.איפה אני רואה בעוד כמה שנים? אולג2. Needless to say more.
גל dxm 1.איך הכרתי? דרך חבר משותף, dyslexia לימים Aone (גילה שיש לו באמת דיסלקציה, לא יודע לכתוב :P). הפריצה האמיתית היתה בלאן (ראה 2).
2.אחרי שהוא פנה אלי מספר פעמים בשביל להכנס לצוות ואמרתי לו שאני אבדוק מה אני יכול לעשות, לא באמת התקדם משהו עד שניר כבר הכניס אותו לצוות בתור תפקיד שניר לא אחראי עליו. טוב, האמתי שגם אז לא התקדם כלום איזה חודשיים כי ניר רק הכניס אותו לצוות בלי לתת לו הסבר על התפקיד וכד', עד שגל פנה אלי חזרה והתחנן שאני אתן לו את התפקיד כבר. הבנתי שניר כבר לא יעשה את זה, בטח שלא במהירות, ולכן כבר תדרכתי אותו לתפקיד. לסיכום – גל היה איזה חודשיים עם טאג בלי לעשות כלום. התסלח לנו?
3.בלאן חנוכה הוא באמת הראה את היכולות שלו. הוא פשוט היה מדהים, לא לחוץ ולא נלחץ, עשה את העבודה כמו שצריך, בשקט ובמהירות. בהחלט היה אפשר לסמוך עליו שהדברים ייעשו.
4.ת'אמת, התבלבלתי בינו לבין Aqura (לא בפנים, רק במירק)... בגלל זה נורא הסתייגתי מלדבר איתו, ואז כשראיתי אותו הבנתי עד כמה אידיוט יצאתי... מזל שלי שאף אחד לא ידע את זה האא? :P
5.תותח על, אין עליו... פוטנציאל אדיר, בחור אדיר, יכולות מדהימות... שמרו עליו!
6.אחד האנשים היחידים שמצליח ללחוץ על אולג לעשות משהו כמו שהוא צריך מתי שצריך. מדהים. טוב נו, גם אני יכלתי ללחוץ, רק חבל שזה היה בזמנים שלא התקשרתי באמת לאנשים, העדפתי אימיילים וס.מ.ס.ים – מסתבר שאולג לא קורא את שניהם חח.
7.בסוף לאן 2008 הסעתי אותו הביתה, אמר לרדת במחלף אלוף שדה דרך כביש איילון... רק כשהגענו לחולון נזכרתי שאלוף שדה זה בכלל בכביש גהה... כל הכבוד גל! נ.ב. אל תסמכו על הכיוונים שלו, בגללו הסתבכתי ברמת גן איזה 20 דקות, למזלי היו עוד אנשים ערים שיכלו לכוון אותי .
8.הוא הטביע עכבר שהוא תפס בתוך כלוב, בעזרת אחותו שהביאה לו דלי (עם חור). כל זה צולם והועלה ליוטיוב... אין צורך להזכיר שזה כבר צונזר משם ;-).
9.
10.איפה אני רואה בעוד כמה שנים? ניצן2. Needless to say more.
אלון holtex 1.איך הכרתי? היה מנהל גאטרים דרך אלעד, קודם קדימה וטוב שכך... רואים שהוא בן-אדם טוב ומתאים לכך. אי אפשר לומר את זה על הרבה פה.
2.הפעם הראשונה שיצא לי לראות אותו הוא בלאן אינבייטד ביולי(?), זה היה כשהייתי בקורס ויצאתי עם המדים, הגעתי לשם והוא היה עם המצלמה, גבוה כזה מכל הצוציקים שהיו שם (reality וכד', שגם פגשתי שם).
3.בלאן חנוכה האחרון הוא היה הפייבוריט שלי. לא ציפיתי שהוא יפעל כמו שהוא פעל, אבל הוא באמת עשה עבודה, הזכיר לי את עצמי בלאן שעבר, רץ ממקום למקום... מישהו זוכר בכלל מה היה בלאן הקודם? מי שלא, הנה תזכורת: ניר ישב, לא ענה לטלפונים, ואני הייתי צריך לרוץ מהשולחנות אל העמדת ניהול (שאז היתה בצד השני של האולם) בשביל להגיד לו לעשות ריסטרט... נ.ב., באותו היום היה לי חשבון טלפון sky-high מה שנקרא. וחזרה לנושא – כנראה שהוא לא יודע את זה, אבל הבקבוק שהוא קיבל ממני בזמן הלאן, כשהוא היה גמור וצמא למים, הבקבוק שהציל אותו (כנראה), היה ממני, ולא מאיפהשהו אחר במימון ויגיימס... זה עד כמה הערכתי את העבודה שהוא עשה באותו היום, ובאמת מגיע לו את זה.
4.הוא גר בטבעון. חיח. טבעון. אתה בא לכיכר? אהה נכון, הפכו את זה לרמזורים... נפגש שם? מכיר מישהו בשם אורי? בן אדם מופרע כזה מקרית חרושת? אם לא – יופי שכך, אם כן – משתתף בצערך.
5.לפני שהיה בויגיימס הוא היה משתמש בבוטנטים, והשתמש בהם הרבה. למזלנו הוא עשה את ההחלטה הנכונה ועזב אותם, שכח מהאנשים הרעים ובא לצד הטוב של הקהילה.
6.לא ראיתי מישהו כמוך, שלומד לתכנת בביה"ס אבל פוחד להשתמש בזה, פוחד לנסות ולהכנס לזה כמו שצריך. חבל – אתה יכול לעזור המון, אבל באמת שהפחד להכנס, ללמוד, להתנסות מונע ממך את זה.
7.משקיע המון בכדורעף, בגאטרים ובכל מה שבא לידו. אני אומר – על הבחור הזה אפשר לסמוך, ואני יודע שבמצבי לחץ, הוא יפעל טוב מאוד, כמו שפעל בלאן הגדול האחרון.
8.
9.איפה אני רואה בעוד כמה שנים? אחרי שחשב לעצמו "למה עזבתי את הבוטנטים?" הפך לפורע חוק בקיו-נט, התחיל להפיל אנשים ולעשות המון צרות, התחבר עם האנשים הלא נכונים ונזרק לכלא ב-de_dust2.
NaNg 1.איך הכרתי? בגיל 13 החלטתי לגלות מי אני... גיליתי. וברצינות עכשיו: באותה תקופה עברתי בית, וביישוב החדש הכירו לי את CS, התחברתי למשחק, זה באמת היה משחק טוב (1.5 בתקופתו).
2.וידוי שלא הייתם שומעים ממני: לא קניתי CS בחיים. ב-1.5 היה מחליף CD-KEY, ומצאתי שיטה למצוא סיריאלים יחסית ריקים. איכשהו, אין לי מושג איך, עליתי על סיריאל שלא בשימוש. כשיצא 1.6 הסיריאל הזה כבר נחשב Retail – משמע גם לא יימכר... קיצקץ – יש לי סיאס ולא שילמתי על זה, העיקר שזה מקורי.
3.אף פעם לא הלכתי למסיבות רשת, לא עניין אותי וזה היה נראה לי בזבוז של זמן (לסחוב את המחשב, ללכת, לראות אנשים שאני לא מכיר וכד'). האמת שהיום הלאנים הם יותר אטרקטיביים כי יש יותר פעילויות מפעם, יותר דברים פתוחים לאנשים שלא הביאו כלום וכד'.
4.פרשתי מסיאס לפני יותר משנה... אני משחק רק בשביל לבדוק שהכל רץ, או כשממש ממש ממש משעמם לי. עוד משהו: עוד לפני ויגיימס חיפשתי קלאן, ורגע לפני שפשוט עזבתי את הכל, תפס אותי ניר והחזיר אותי לניהול.
5.הייתי מאלה שעשו את המהפכה ב-eSgames. וואו זאת היתה תקופה. eSgames החזיקו מכלום, ואני עדיין מופתע איך החזקנו אז (גם בתקופה ההיא לא הבנתי ממה אנחנו מוחזקים). ואז עזבנו מספר אנשים לגיימר שהיתה אמורה להפתח. גיימר בסוף לא נפתחה, אז עברנו ל-OWN, וכשהבנו שגם זה לא עובד, אחד אחד פרשנו משם. אזכור אתכם לעד Minime & Transcendent !!! (נ.ב. Infancy שהיה באותה תקופה מנהל Source ב-OWN גם כן עבר לגיימר במהפכה המדוברת, וחזר כשהבין שזה לא ייקרה).
6.שיחקתי עם צ'יטים, וכבר הודתי בזה. זה היה תקופה כיפית שלאפחד לא באמת הזיז. היה לי חבר טוב שתמיד היינו מחוברים בסקייפ, אני הייתי מפעיל צ'יטים עם FULL AIMBOT ומכסח לכולם ת'צורה, משאיר אותו אחרון ואז נשארנו המון זמן לבד בלי להרוג אחד ת'שני. מילת ניסיון – AIMBOT לא עוזר, אבל ה-W/H בהחלט עזר לי בכיוון הירי דרך הקירות. אני אודה במשהו נוסף – שיחקתי ב Vgames public עם צ'יטים :< אבל עשיתי את זה חכם, שלא יבחינו שיש לי W/H.
7.אם כבר מדברים על Vgames public, מישהו זוכר את זה? אני זוכר היינו איזה 5 חברים ביישוב ושקלנו לשלם את ה-20 שקל האלה כדי להיות חברי VIP ולקבל אדמין. ויתרנו... אבל זאת היתה תקופה... DarkAngel עוד קיים? רוי? מישהו? אחחח Vgames public, זאת היתה תקופה.
8.הניק הקודם שלי היה מבוסס על יכולת במשחק שהיה אהוב עליי באותה תקופה, משחק לא הכי מוכר, אבל בהחלט מומלץ: Gothic 2. משחק גרמני אבל יפה מאוד, ובכיף הייתי משחק אותו שוב. מה שמזכיר לי שאני צריך להתקין שוב את Gothic 3. למזלי לא הרבה הבינו את הפירוש של הניק ולכן גם לא היו לו חיקויים. טוב נו, אפשר להחשיב מישהו שהשם הפרטי שלו דומה לניק ועשו מזה סיפור גדול ב Vgames public...
9.כתבתי 3 מאמרים כסחניים על הקהילה הישראלית בהפרשים של 3 חודשים. המאמר השלישי, שהיה בגודל 10 עמודי WORD ופורסם על פני 4 חלקים, היה גם מאמר הפרישה שלי מלשחק CS. בו בזמן שכתבתי את המאמר השלישי, ניר עשה מאמצים סמויים להכניס אותי לויגיימס, זה היה עוד כשאביב ניהל, וטיפה לפני שהיה אפשר להכריז על ה-לאן. אחרי שפרסמתי את המאמר, עמר כעס עלי נורא ולא הסכים לקבל אותי, אבל ניר שכנע אותו.
10.איפה אני רואה בעוד כמה שנים? בקהילה, מן הסתם... בהחלט בתוך הקהילה. עדיין לא יודע מה העתיד צופן לי, אבל כנראה שזה יהיה אחרי שאני אהיה כתב (אכתוב כמה דברים פה ושם), אבנה תוספים ואפרסם אותם ועוד... אכן אני אהיה בתוך הקהילה.
ניצן timmy 1.איך הכרתי? ת'אמת שלא הכרתי. מי זה? אז ב-3dv עוד שמעתי עליו וראיתי אותו כותב בפורומים, עוזר לכולם וכד'. לא באמת הכרתי. אני עוד זוכר שהוא דחה אותי ל-arena בטענה שהקלאב כבר מלא (אני עדיין מאמין שזה בגלל שהוא לא הכיר אותי וחשב שאני נווב), ואת חבר שלי הוא לקח לניהול הקלאב (כי הוא הכיר). במשך כשיותר נכנסתי לקהילה שמעתי עליו וכד', כמו כולם, אבל באמת הכרתי אותו ב"מפגש פורום" שאורגן אז באוגוסט בדיזינגוף, פעם ראשונה שבאמת באתי למפגש וראיתי אנשים שדיברתי איתם הרבה בקהילה. לא באמת דיברתי איתו אז, עדיין פחדתי, אבל בפגישת קדם-לאן, שהיינו רק אני ניר ועודד (penor) כבר למדנו להתחבר.
2.הוא מעשן. קשה להאמין נכון? לא רואים עליו. כשראינו את זה פעם ראשונה ליד האופנוע היה לי טיפה שוק, באמת שזה לא מתאים למראה שלו. עוד שוק? גם ניר ורוני מעשנים. לניר אפילו יש עגיל בגבה. לאן העולם התדרדר?!?
3.הוא גר באיזה מקום נידח ליד כפר סבא, והוא נוסע באופנוע. תן כיף! (לפחות לא בגיבתון האא?)
4.פעם הוא היה מאוד פעיל במירק, היום כבר כמעט ולא. החשבון Q שלו היה פעם memeareare, הוא נמחק מאי-שימוש, ולכן נתתי לו את המשתמש matchs שלי. גם הוא נמחק מאי-שימוש.
5.לפני הלאנים הוא נכנס לקהילות, לראות שהמנהלים עושים את העבודה שלהם וכד'... בלאן 2007 הוא התחיל לראות שהיה אי סדר, לא נעשה כלום וכד'. נעשו צעדים חריפים מאוד כמו שאתם יודעים. בלאן 2008 כבר היה שונה, ראה שיש על מי לסמוך (מי שזוכר – הערוץ במירק היה מאוד צבעוני בגללנו).
6.אפשר לומר שניצן באמת התפתח. מ-3dv הקטנה, למכירתה ל-Gamer ויצירת Gamer.PRO ועד ללעבור לויגיימס. מקהילת CS לאתר משחקים רציני. רואים שהוא מתקדם עם הזמן, והוא אכן צריך להמשיך ככה, למרות שבמקום להתרכז בקהילה אחת עכשיו הוא מתרכז במספר רב של קהילות, הוא עדיין עושה את זה טוב מאוד!
7.עובדות: ב-3dv האוואטר (תמונת פרופיל באתר) של ניצן היה טימי המקורי מסאות'פארק, בתקופה הזאת אפשר לומר שהוא היה טיפה יותר כיפי ומצחיק, קרי פחות רציני ממה שהוא עכשיו. מחירי השרתים הפרטיים בתקופת 3dv היו יקרים מאוד, כ-400+ ₪ לשרת 14\16 שחקנים (לא זוכר כבר). בזכות 3dv המחירים האלו ירדו לכ-150 לאותו מספר שחקנים, עד שבסופו של דבר, כיום, הם עולים כ-40 ₪ לאותו מספר שחקנים, אולם ניתן לומר שגם האיכות ושירות הלקוחות ירד במעט.
8.כשהוא בלאן – הוא חיה, הוא בהחלט יודע איך להריץ לאן. למרות שהוא עסוק כמו לא יודע מה – כשקופץ משהו ממש ממש קריטי – רואים עד כמה טוב הוא יודע להגיב, וכבר ראיתי אותו מספר פעמים בלאנים קופץ, אם זה למשמע קריאתי "ניצן – מכות" שישר זרק את הקשר לרצפה והרחיק את הקטטה, אם זה רק "הפסקת חשמל" וריצה אחרי המפסקים בשביל לחבר אותם, ואם זה סתם לראות אותו מדבר עם האנשים החשובים בכל ההמולה. אני גם זוכר את הקטע שעמר והוא דיברו גם אל גב בטלפון, פתאום הסתובבו וראו אחד ת'שני, סגרו ת'טלפון והמשיכו לדבר, ואני שראיתי את זה מהצד – התפקעתי מצחוק.
9.אני באמת מעריך את הבן-אדם, רואים שהוא משקיע בראבק בקהילה ובאתר. עדות לכך היא שבמיוחד לפני לאנים הוא נותן לנו שיחות מוטיבציה סטייל "אני רוצה לראות פה ערמות של דיונים לגבי האירוע - ואלפי ניובים שמתרגשים כמו ילדות קטנות עם צמות מהמחשבה על זה שהם הולכים להיפגש עם החברים שלהם מהמשחקים".
10.איפה אני רואה בעוד כמה שנים? באותו מקום, באותו כיסא. רק שבמקום 2 משרדים יהיה לו את כל הקומה. עלה והצלח! אני מאמין שאתה תגיע לשם.
אולג LandRover 1.איך הכרתי? דרך ויגיימס. אלא איך?
2.יש לו אתר, www.landroverz.com, מפרסם שם כל מיני שטויות כמו הסופר-מחשב שלו וכד'. נ.ב.: http://www.landroverz.com/pics (ובמיוחד: http://www.landroverz.com/pics/humor )
3.המתכנת הכי רוסי והכי קופצני שאני מכיר. כל שניה קופץ עם המצאה חדשה ושגעון חדש. אין גבול ליכולות שלו, רק זמן מגביל אותו.
4.באסטד נקנתה מ-spx, כמובן שישנם שמועות פה ושם על מחיר הקניה, אבל לא הרבה יודעים את המחיר האמיתי. spx באמת תחזק את התוכנה למשך זמן מה, אבל אחרי שעזב – היא פחות ופחות נעשתה שימושית (להזכירכם – "תוכנה שלא מתוחזקת – הולכת אחורה בזמן"). עד שלא התערבנו ויצרנו את VACT – באסטד לא עשתה כלום ת'כלס. כאילו, היא עשתה, אבל לא היה מי שיבדוק מי צ'יטר ומי לא, ואף אחד שירחיק.
5.היה מכונאי מרכבה בצבא... כמה זמן נשאר? מי יודע.
6.אם אולג לא היה קיים, מי היה במקומו? לא רואה מישהו נוסף פה שמחזיק ככה, את כל הקהילה והאתר בכלל, כבר כמה שנים, עוד מ-3dv עם ניצן. שמרו עליו, והוא ישמור עליכם.
7.לומר את האמת – טיפה פחדתי ממנו. אני ידעתי שהוא רוסי והוא טיפה "קצר" במזג-רוח, ותמיד כשהייתי צריך להתקשר אליו (כמובן שניסיתי מיילים\סמסים לפני, אבל לפעמים לא היה מנוס) הייתי צריך להתכונן, לנשום, ולקוות לטוב, שלא יתפרץ ככה. עם הזמן גיליתי שהוא לא כזה "קצר" כמו שחשבתי, וכן אפשר לדבר איתו כמו בן-אדם בלי שיתרגז הוא אפילו משעשע לפעמים.
8.
9.איפה אני רואה בעוד כמה שנים? אחרי שסמייל יבינו איזה בחור יש להם, יתנו לו יותר פרויקטים ב-netex וכד'... אבל אני בטוח שהוא יישאר צמוד לניצן וויגיימס... מילא זה, אני בטוח גם שבאופן פלא יכניס למנוע חיפוש, שכאשר מחפשים גיימר מקבלים ויגיימס וכו' ;-).
ועוד1.זה ממש ממש ממש ממש קשה למצוא 10 דברים כאלה על כל אחד, לקח לי המון זמן לכתוב את זה, תעריכו את זה! 
2.הידעת? Unit101 התחיל בתור קלאן. אחרי שהם לא הצליחו מי יודע מה (עקב מחסור בזמן, להבנתי) הם פורקו, וניר המשיך את האתר בתור אתר כתבות ניטראלי. ניר עושה עבודה מעולה בכך!
3.בעבר, כשיוניט דיי התחיל וניצן עדיין לא ידע מי זה ניר, הוא ניסה לשכנע אותו להכנס לקהילה שהיתה לו (לא זוכר איזה היתה באותו הזמן). הוא ניסה לתת לו שכר וכד', אבל ניר נשאר על שלו ולא רצה להכנס. רק מאוחר יותר ניצן גילה שהוא מעל גיל 18, בכלל 30+.
4.טל xybernet היה בצוות שלנו עוד מתקופת אביב. הוא לא הפסיק לעשות צרות לא משנה כמה מעירים לו, כמה מענישים אותו וכד'. אני חושב שזה לא סוד לומר שהמון פעמים באתי לניר ואמרתי לו שהוא פשוט לא מתאים לצוות שלנו, ניר כל הזמן השאיר אותו. מדהים כמה זמן הבחור הזה נשאר אצלנו. נ.ב. אביב הביא אותו מ-OWN, למי ששכח.
5.מעט מאוד אנשים עזבו את ויגיימס בטוב, רובם עזבו בכעס או שהעיפו אותם (עקב כך שהם פשוט לא התאימו). הדבר הכי בולט שהיה משותף לכולם זה להרוס כמה שיותר ברגע האחרון, לכן תמיד כשיש החלטה להעיף מישהו – דבר ראשון מורידים לו גישות בלי שישים לב, ואז מבשרים לו. צעד זה יכול לגרום לאותו מורחק גם להרגיש טיפה יותר בכעס, כאילו בגדו בו, אבל זה רק לטובת הקהילה.
6. anruuz – יקיר, אני חייב לך התנצלות. אני לא יודע אם שמת לב או לא, אבל בלאן בעיקר חשבתי שאתה לא מתאים, והייתי כבר בצעדים להוציא אותך מהקהילה. אם אני לא טועה, גל שכנע אותי לתת לך עוד צ'אנס, וזה אכן השתלם ביותר. קבל ח"ח.
7. אוהב את: Anarchist Ender101 Demp Aone Mythical xtract cow, Aqura+n1r reality sepa minime+transcendent dl1nk ועוד מלא אנשים שאני לא זוכר, סורי... 
8.איפה אני רואה את הקהילה בעוד כמה שנים? תאמינו לי שאתם לא רוצים שאני ארחיב על זה. אבל אני בהחלט רואה התקדמות. סיאס לא יעלם מהר, אבל הוא כן מאט, לכן אנחנו צריכים למצוא דרכים חדשות לגרום לסיאס להיות רלוונטי וטוב. אבל בהחלט נתקדם בקהילה פה, אני לא רואה דרך חזרה.
יום עצמאות שמח,
ננג.
נערך לאחרונה על ידי NaNg, 24.04 בשעה 00:00.
|
NaNg@Vgames.co.il
"תן לאדם דג והוא יהיה שבע יום, תלמד אותו לדוג והוא יהיה שבע כל החיים"
"תן לאדם אש ותחמם אותו במשך הלילה, תצית אדם באש ותחמם אותו במשך שארית חייו"
כמה חול יכול לאכול אוכל חול בכל ימות החול אם בכלל אוכל חול יכול לאכול חול?
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
23.04, 23:46
|
|
|
ההיתי אומר שרשמתה הרבה, עכשיו הזמן לנוח.
|

|
|
|
|
|

צוות ניהול CS

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
23.04, 23:59
|
|
|
רק אציין שההודעה שאני עוזב נמסרה לניצן בתחילת החודש באופן פרטני, ונמסרה לצוות בתום המיני-לאן שלא בוצע ב-12 לחודש במשרדים (ממש אחרי שכל השחקנים הלכו). אל תסיקו מסקנות ללמה פרשתי, זה נשאר אצלי ;-)
|
NaNg@Vgames.co.il
"תן לאדם דג והוא יהיה שבע יום, תלמד אותו לדוג והוא יהיה שבע כל החיים"
"תן לאדם אש ותחמם אותו במשך הלילה, תצית אדם באש ותחמם אותו במשך שארית חייו"
כמה חול יכול לאכול אוכל חול בכל ימות החול אם בכלל אוכל חול יכול לאכול חול?
|
|
|
|
|

סמל מין

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
24.04, 00:00
|
|
|
יפה יפה
|
|
|
|
|
|

The One And Only

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
24.04, 00:02
|
|
|
אחי פששש כמה אתה כותב זה מטורף!
יפה קראתי את הכל ואני עומד לירדם אז ביי אחי ותשמור על עצמך!
|
|
|
|
|
|

משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
24.04, 00:07
|
|
אחלה השקעה 
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת CS

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
24.04, 00:09
|
|
אור,
האהבה שלי אליך היא אינסופית ואתה יודע את זה.
מאז שהכרתי אותך חיי השתנו ללא ספק, התחלתי להבין כמה אני לא יודע
וכמה יש לי להמשיך ללמוד, מבחינתי אתה האלוהים שלי ולא פחות מזה.
אתה עוזב את הקהילה אך אין זה משנה לגבי היחסים ביננו, אני עדיין אמשיך להציק לך אמשיך להתקשר אליך ב12 בלילה ולנהל איתך 3 שעות שיחה
את התרומה לקהילה הבאת ללא ספק, יש לך חלק נכבד מאוד בקידומה.
אוהב 
גל.
|
גל עקל
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
|

G33KING

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
24.04, 00:14
|
|
|
פש מושקע
יפה רואים שהשקעת .
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
24.04, 00:19
|
|
שמור על עצמך NaNgets
חוץ מזה, אני הייתי יותר גבוה אז מאלון ובן והיה לי שיער קצר חחחחח
אני זוכר איך לפני הלאן בן רב איתי מי יותר גבוה ובסוף ניצחתי 
נערך לאחרונה על ידי Newb, 24.04 בשעה 00:23.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
24.04, 00:22
|
|
|
אני לא מאמין שקראיתי הכל :O
|
|
|
|
|
|

מנהל מועדון מקצועי

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
24.04, 00:30
|
|
בהצלחה בהמשך נראה שתרמת בתוך ויגיימס לא מעט... =]
אלעד מנהל הפרו 
|

אלעד מנהל מועדון הפרו
pro@vgames.co.il
|
|
|
|
|
who is the mother fucker

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
24.04, 00:32
|
|
|
wOw
|
#DreamNDiE
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
24.04, 00:44
|
|
|
וואו יפה על ההשקעה מאחל לך רק הצלחה בחיים [:
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
24.04, 00:51
|
|
|
ח אין לי כוח לקרוא הכל אבל אני בטוח שהכל טוב^^
בהצלחה בהמשך.
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #17 פורסם:
24.04, 01:04
|
|
|
קראתי [;
בהצלחה בהמשך!
|
omers aka SLOWLYNOW'U' aka Magenetic4You
|
|
|
|
|

מנהל קהילת CS

|

|
|
|
|
| #18 פורסם:
24.04, 01:23
|
|
עמר = xeytor למי שלא הבין..
בקיצור אור, מקווה שיבוא יום ותחזור בך ותחלית שאתה כן רוצה לחזור להנהלת הקהילה ולא בתור כתב או משהו כזה אבל אתה יודע שאנחנו תמיד נחכה לך בזרועות פתוחות..
אור הוא אחד האנשים שאני יותר מעריך בקהילה, בן אדם עם ידע אדיר, יודע להפעיל צוות בצורה הטובה ביותר, בונקר בנתינת גישות שחבל על הזמן, הייתה תקופה שניהלתי TDC`s עם אדמין בשרתים בלבד ללא רקונים וכן היה TDC שלא ידעתי מה הסיסמא לשרת + לא היה לאף אחד אדמין על שרת #4 זה היה מצחיק במיוחד אבל בטלפון אחד אור חזר מהריצות שלו והגיע אחרי שעה ? =]
אור לימד אותי הרבה על ניהול ועל החיים בפרט, הגעתי למצב שאני מעריץ את הבן אדם הזה ואת החוכמה שלו ולא פעם אחת קנאתי בו ורק רציתי לדבר איתו יותר ויותר כי באמת הרגשתי שמכל שיחה איתו אני משכיל..
לפני שהגעתי לויגיימז לא הייתי מקפיד כ"כ על אותיות א.י.ת.ן [אותיות עבר, הווה ועתיד למי שלא יודע] ואור היה מתעצבן מזה ובכל דיון שהייתי פותח לאישור פרסום הוא היה צועק עלי חחחחח פשוט מלך..
זהו אור, מה נשאר עוד לומר, חבל לי שאתה עוזב כי באמת היית מנהל למופת והקדשת המון מזמנך לקהילה ולימדת פה מס' מנהלים דברים שגם אם הם היו לומדים אותם בקורס מיוחד הם לא היו מבינים כמו שאתה לימדת, אתה בן אדם עם פוטנציאל אדיר ואתה מודע לכך, אני מקווה שאתה תצליח בחיים ושנספיק עוד לדבר ולשחק ביחד לפני גיוסי לצה"ל ולא כנראה שכבר אני לא אלך לגולני, לצערי כמובן אבל אני לא אתן להם להרוס את החלום ואני אלחם על מקום שם..
אז י'צנוע  , שיהיה לך בהצלחה בחיים שמור על קשר!!
שמור על עצמך!!
|
רוני עזורי
Niqusem@vgames.co.il
"אף אחד לא נולד מצליח, אך כל אחד יכול להגיע להצלחה"
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #19 פורסם:
24.04, 01:33
|
|
|
איזה השקעה אמאלה
|
"legend never die"
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #20 פורסם:
24.04, 01:49
|
|
בהצלחה בחיים/בהמשך: 
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #21 פורסם:
24.04, 03:02
|
|
חחחחחחחחחח אור
אותך הכרתי מESGAMES
אבל כרגיל תמיד נשמור על איזהשהוא קשר
ד"א אני צריך להגיד לך מה רציתי שהתקשרתי לא מזמן, אגב אור הולך להיות אחד המתכנתים הטובים.. הוא תותח.. וגם חנון.. שילוב מנצח
BTW
תפסיק לאנוס קטינים
2. אלעד – רק שתדע, אין עליך, אין עליך ועל הג'חנון שלך .
|
רק ערן יכול לנצח אותך בCS בלי מחשב!
©Synox
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #22 פורסם:
24.04, 04:27
|
|
|
יפה כמה פירוטים איזה זמן זה היה אז 3DV למרות שלא הייתי בה חח
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #23 פורסם:
24.04, 04:55
|
|
|
סחטיין על הכל
|
zaGo
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #24 פורסם:
24.04, 06:27
|
|
בהצלחה בהמשך הדרך אחי 
|
עלאקקק אתהההההה!!....
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #25 פורסם:
24.04, 06:53
|
|
קראתי פה ושם חלק על ניר חלק על ניצן ועוד ..
נחמד שכתבת את כל זה אני זז לישון כי עייפת אותי 
נערך לאחרונה על ידי JENOVA, 24.04 בשעה 07:03.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת CS

|

|
|
|
|
| #26 פורסם:
24.04, 07:00
|
|
|
JENOVA |
ציטוט: |
 |
|
|
אני רק סיבבתי תגלגלת וירדתי לתגובות ואני גם מבין שאף אחד לא קרא ROFL |
|
|
|
|
אין דבר יותר כיף מאשר לקרוא את החפירות של אור..
|
רוני עזורי
Niqusem@vgames.co.il
"אף אחד לא נולד מצליח, אך כל אחד יכול להגיע להצלחה"
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|