..::Fabio Calvetti's Story::..
שם : Fabio
משפחה : Calvetti
תאריך לידה : 26/01/1972
ארץ לידה : איטליה
שפה : אנגלית , איטלקית וקצת עברית.
מצב משפחתי : בלי הורים, אח אחד באיטליה שאחראי על המשפחת פשע שם.
תיאור : מלא, גובה : 1.94 , לבוש בחליפות, צמיד זהב ביד שמאל, שעון זהב בצד ימין, מצח גדול - חצי קירח.
שנת 1982 - "אבא אני יכול לבוא?" :
"אבא, אני יכול לבוא?" שאל פאביו בן העשר.
"לא היום חמודי, לא אוכל לקחת את שניכם" אמר Anthony Calvetti אביו של פאביו.
*סאלבדור גיחך, עשה פרצוף שוויצרי והלך עם אבא לפארק השעשועים*
פאביו נעלב שוב, הלך לחדרו והחל בבכי, אמו של פאביו (Carmela Calvetti) נכנסה לחדר, "מה קרה פאביו?" שאלה כרמלה אמו, "אבא עוד פעם לקח את סאל (סאלבדור) ולא אותי!" אמר פאביו.
שנת 1983 - "פארק השעשועים"
פאביו קם מוקדם מוקדם בבוקר, השאיר מכתב על השולחן "הלכתי לחבר" ורץ החוצה, פאביו הסתכל סביב, פתח את הפגאג' של אביו ונכנס לבפנים.
כעבור שעה, פתאום "בום , בום בום" פאביו שמע את האוטו מתניע, הוא חייך וחיכה להגיע אל ה"פארק שעשועים" עם סאלבדור ואביו אנטוני.
כן, הם הגיעו "פפפפעעחחחח" איזה חריקה אביו עשה, טוני (אנטוני) וסאל (סאלבדור) יצאו מהאוטו , בלי ידיעה שפאביו בפגאג', פאביו היה ילד חכם, הוא חיכה עוד 5 דקות בפגאג' ואז יצא: "פפפווו" עשה פאביו, והתחיל ללכת מכופף בחיפושים אחר סאל ואביו טוני, הלך והלך, פתאום ראה גם את דודו "Junier Calvetti" בא עם ילדו הבחור לפארק, פאביו מהר הסתתר מאחורי מכונית , וצפה בדודו נכנס לפארק עם ילדו הבחור.
אחריי 3 דקות פאביו הבחין באחיו ובבן הבחור של דודו משחקים יחד, נהנים, אבל איפה האבים?! פאביו רץ מהר בהיתכופפות למכונית אחרת כדי לראות יותר טוב, ופתאום הוא רואה את אביו עם דודו ועוד כמה חברים "מוזרים" עם חליפות של אביו.
פתאום הגיעו ניידות לפארק, הם כיוונו על אנטוני וג'וניר וכל שאר החברים המוזרים שלהם עם הסיגרים ושרשראות הזהב, "עצרו! ידיים למעלה!" כולם עצרו חוץ מחבר מוזר אחד של אבי שהתחיל לרוץ , "עצור השוטר אמר" אבל החבר המשיך לרוץ "בום" קיבל כדור ברגל משוטר בחיר, השוטרים שמו אזיקים לאנטוני , ג'וניר וחבריו, והכניסו אותם לניידות.
שנת 1985 - "טוק טוק"
פאביו , סאלבדור וכרמלה ישבו מול הטלוויזיה וצפו בסרט "הסנדק" כמו כל סוף שבוע.
"טוק טוק" נשמעו דפיקות מהדלת, פאביו רץ מהר אל הדלת ופתח אותה, *אביו נכנס בחיבוקים ונשיקות* , "הוא חזר! כרמלה צעקה בשמחה" , אנטוני סיפר למשפחתו הכל, ואיך להסתיר את הדברים הללו כדי שלא יקרו שנית.
שנת 1987 - "הפתעה!! מזל טוב!"
"שנכנס?" שאל חברו של פאביו שהבחין בבלון דרך החלון של משפחת קלווצ'י
"אללה, נכנס" אמר פאביו בחיוך.
"הפתעה!! מזל טוב!" צעקו משמחה משפחת קלווצ'י ועוד כמה מאפיונרים - חברים של אביו של פאביו - אנטוני.
"תודה, תודה" אמר פאביו עם פרצוף שמח.
"בן 15! זה כבר גיל מבוגר!" הצהירה דודתו של פאביו.
שנת 1989 - "אבא, אתה במאפיה ?"
אנטוני לקח את פאביו לדוג, כן, זה היה יום קייצי כייפי, פאביו ואביו טוני ירדו מהאוטו, ונכנסו לסירה של אביו.
פאביו התסכל על אביו בסקרנות "אבא, אתה במאפיה?" שאל פאביו.
*טוני ישר התרומם*, "מה!? על מה אתה מדבר?!, איזה מאפיה בראש שלך?!, מה פתאום" הכריז טוני אביו, "אז מאיפה כל הכסף הזה? אבא, אני רואה חברים שלך לפעמים מרביצים לאיזה מישהו ברחוב.. וגם דוד ג'וניר.. אני כבר מספיק גדול בשביל לדעת מי אבא שלי, כל הבית ספר מדברים עליך..
"אתה במאפיה או לא?"
*טוני נדנד את ראשו למעלה למטה* "כן".
שנת 1990 - "הטיסה ללוס סאנטוס"
אחריי שנה וכמה חודשים משפחת קלווצ'י טסו ללוס סאנטוס, כשירדו מהמטוס, חיכתה להם לימוזינה אדומה עם דלתות פתוחות.
"וואו!!" אמר סאלבדור בחוזקה, המשפחה נכנסה ללימוזינה בשמחה, "לאיפה נוסעים?" שאל פאביו את אביו, "אתם תיראו" ענה עם פרצוף זומם ומחוייך.
אחריי שעה בידיוק, הלימוזינה עצרה, פתחו להם את הדלתות כמה מאבטחים עם חליפות..
"יייאאואו!!!" צעקו כרמלה , סאלבדור ופאביו, הם הסתכלו על אחוזה, אחוזה ענקית בשכונה "וואינוד - Vinewood שבלוס סאנטוס - Los Santos",
"זה שלכם" אמר אנטוני בשמחה.
אחריי 7 שנים מצליחות, סאלבדור טס לאיטליה בחזרה כדי לנהל שם את ה"מאפיה" , כרמלה נפטרה, אנטוני נכנס לכלא למאסר עולם, פאביו נשאר לבד.
שנת 1997 - "לבד"
פאביו היה בן 25, בודד, באחוזה הענקית ומלא שומרים.
פאביו היה צריך לנהל את ה"מאפיה" , שזאת בעצם הייתה משפחת הפשע המצליחה ביותר באיטליה.
אבל היום? נעע.. פאביו "עדיין עובד על זה" - תשובתו לכל מאפיונר מתעניין.
שנת 1998 - "פאולו סילבנה , ריקו פבארוטי וטוני סאנטיני"
אחריי שנה שלמה של הפסדים, פרישות והמון דברים לא טובים למשפחת הפשע, פאביו מצא את פאולו סילבנה - Paolo Silvana , ריקו פבארוטי - Rico Pavarotti וטוני סאנטיני - Tony Santini , הם עזרו לו לבנות את המשפחה, המשפחה החלה לגדול ולהשתפר..
שנת 2007 - "צ'יזזזז"
"סלאששש" פאולו האנדר-בוס צילם.
בתמונה אפשר לראות את טוני סאנטיני מימין, את פאביו קלווצ'י הבוס באמצע וריקו פבארוטי בצד שמאל.

הסוף.