תלמד לא לפתוח סקרים שכאלה . כי בכל זאת שרשמו אותי אותי פה יש פה ילדים שמשקיעים ונותנים את הנשמה בלהשקיע ובאים ורואים את הסקר העלוב שלך ובשניה מאבדים את הראש ואומרים לעצמם - מה שווה כל ההשקעה ?. אחי תמנע לפתוח סקרי ספאם שכאלה. ואגב הלוואי וזו הייתה החלטה שלנו מי יעלה לאדמין , אבל כרגע הדעה שלנו לא הכי מעניינית . תראה זה כמו למשל לפתוח סקר : מי האדמין הכי טוב/מועדף עליכם שחקני קהילת HardCore ? אתה מבין ? ובאמת כאילו מהצד שלי אין לי לכעוס , רשמו אותי והכל אבל שמע ציך גם להסתכל על פני החבר . אז שוב אחי , להימנע . אני מקווה שמי שקרא הודעה זו הפנים יפה מאוד , תודה רבה ושבוע טוב . אוראל נונו .
נערך לאחרונה על ידי oReLNuNu, 02.05 בשעה 21:04.
סיבה: הוספתי כמה דברים שהיו חיוניים להסבר .
אני חושב שלי מגיע אדמין [KID]reuven
כי אני משקיע המון בשרת!!!!!!!!!
כל הזמן עושה פעיליות עוזר לכולם
משקיע המון בפורום כל הזמן מגיע פותח מדריכים עוזר המון!!!!!!!!
אנשים רוצים גם שאני יהיה
ועוד אדמין :[pro]bar
ו [bao]jumper
שמעו אוראל נונ צודק ב100 אחוז ואל תחשבו שבדיוק לכם מגיע אדמין כי זה קשה מאוד וצריך להיות קצת ותיק והשלקיע הרבה בוונט בשרת בפורום להגניב בנושאים לפרגן ..
בקיצר אל תרשמו כל אחד משגיב אני צריך להיות אדמין כי זה סתם חרטה רק בגלל החשות שלכם אתם סתם פותחים פה ועל זה אתם לא תקבלו ובקיצר אוראל נונ צודק
תלמד לא לפתוח סקרים שכאלה . כי בכל זאת שרשמו אותי אותי פה יש פה ילדים שמשקיעים ונותנים את הנשמה בלהשקיע ובאים ורואים את הסקר העלוב שלך ובשניה מאבדים את הראש ואומרים לעצמם - מה שווה כל ההשקעה ?. אחי תמנע לפתוח סקרי ספאם שכאלה. ואגב הלוואי וזו הייתה החלטה שלנו מי יעלה לאדמין , אבל כרגע הדעה שלנו לא הכי מעניינית . תראה זה כמו למשל לפתוח סקר : מי האדמין הכי טוב/מועדף עליכם שחקני קהילת HardCore ? אתה מבין ? ובאמת כאילו מהצד שלי אין לי לכעוס , רשמו אותי והכל אבל שמע ציך גם להסתכל על פני החבר . אז שוב אחי , להימנע . אני מקווה שמי שקרא הודעה זו הפנים יפה מאוד , תודה רבה ושבוע טוב . אוראל נונו .
אני חושב שלי מגיע אדמין [KID]reuven
כי אני משקיע המון בשרת!!!!!!!!!
כל הזמן עושה פעיליות עוזר לכולם
משקיע המון בפורום כל הזמן מגיע פותח מדריכים עוזר המון!!!!!!!!
אנשים רוצים גם שאני יהיה
ועוד אדמין :[pro]bar
ו [bao]jumper