עדכון מ-Valve, קצת פרטים על הסנייפר. - משחקים Vgames - קהילות

נושא: עדכון מ-Valve, קצת פרטים על הסנייפר.
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של Nuke86

מנהל קהילת TF2

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 06.05, 14:07

ברירת מחדל עדכון מ-Valve, קצת פרטים על הסנייפר.

יש 2 פוסטים חדשים בבלוג של המפתחים של TF2
בהודעה הראשונה, המפתחים רשמו קצת על הקשיים שהם נתקלו בפיתוח של ה-Sniper rifle החדש.

בחלק העיקרי הם אומרים שמה שהשפיע על העיצוב של הנשק החדש הוא העובדה שאנשים שונאים את הצלפים בגלל שהם לא צריכים להתקרב למטרה כדי להרוג אותה ויכולים להרוג מרחוק וממקום בטוח, לכן הנשק החדש אמור לגרום לסנייפר להתקרב קצת יותר למטרה כדי להרוג אותה.

אולי אני אפרסם תרגום מלא מאוחר יותר.

http://www.teamfortress.com/post.php?id=2477

בנוסף, פורסם עוד פוסט שמדבר על איזה משחק מוזר ככל הנראה, אתם מוזמנים לבדוק בעצמכם... לי לא היה כח.

http://www.teamfortress.com/post.php?id=2479

ציטוט:
The Sniper has been a tricky class to update. In particular, designing an alternative to the Sniper Rifle has been a challenge. To understand why, we need to go back, way back, into the mists of time, when dinosaurs roamed the earth, and we started working on TF2. If it helps, you can listen to the Doctor Who Theme while you read.

In our multiplayer FPS games, players tend to die a lot. Death is one of the great feedback mechanisms we have in the game, helping you evaluate your own skill versus that of your opponents, and the viability of the tactics being employed by each of you. Being hopeless optimists, we'd like your deaths to be positive experiences. When we started working on TF2, 22 years ago, we decided to examine the things that affected how players felt about their deaths in TFC. Our starting theory was that, for death to be a positive experience, players had to feel like they could have avoided dying if they'd done something different. We found two factors that seemed to be important in light of that theory:
  • The first was whether or not you understand what killed you. If you don't know what killed you, that death is failing in providing you the feedback it's supposed to, and you won't be able to figure out what you could have done differently. Unsurprisingly, we saw that these deaths were highly aggravating to players, and in sufficient number caused new players to stop playing entirely. Trying to reduce the number of these deaths in TF2 was done through a variety of changes. It was one of the reasons why we chose to remove the hand-held grenades that each class had in TFC, which were one of the primary causes of these deaths. It was one of several goals that led to the creation of the freezecam.
  • The second was whether you felt you were actually engaged with the person who killed you. Dying to someone you weren't engaged with, especially when you were already engaged with someone else, was aggravating. Even worse was dying to someone who you couldn't have engaged with, even if you chose to. In that case, you're very unlikely to believe you could have done anything differently to survive.
In particular, the second seemed to be the root cause of the hatred of Snipers. You're often killed by them while you're engaged with an enemy in the foreground, and most of the time the Sniper is so far away it feels like you couldn't have dealt with him even if you didn't have enemies nearby. In fact, the Sniper's goal is to create that relationship: he specifically wants to fight enemies outside their engagement range, because that's his primary advantage.

Which brings us back to the Sniper Rifle unlockable. In an effort to reduce some of the aggravation that other players feel towards the Sniper, we chose the goal of designing an unlockable that encouraged the Sniper to get a little closer to his target. We want him to give up some of his primary advantage in return for something else, so that enemies he kills feel like they were engaged with them, and feel like they could have survived if they'd just managed to fight a little better.

למה לא עובד לי החתימה ??

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Kosta95

משתמש רציני

#2   פורסם: 06.05, 14:13

מישהו יכול לתרגם לי על הסוג משחק הזה? כי לא הבנתי שמה הרבה

סקס סמים וסמים

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

#3   פורסם: 14.05, 17:05

Kosta95
ציטוט:
צפה בהודעה
מישהו יכול לתרגם לי על הסוג משחק הזה? כי לא הבנתי שמה הרבה
נו כןן

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#4   פורסם: 06.05, 14:31

נשמע מעניין
נראה מה יהיה אם זה

TheRealFakeDude
משחק במשחקים
UT3
TF2
L4D
insurgency הוא התשובה של insurgency team למשחקים של valve
כמובן , התשובה שלהם לא הייתה נכונה...

כינוי בסטים: TheRealFakeDude
כינוי במשחק: TheRealFakeDude

[IMG]‪http://up6.siz.co.il/up2/i0gzmfznmjye.png[/IMG]

ציטוט אהוב: "If games make you violent. Does Monopoly make you a millionaire?"
תחשבו על זה....

חזרה לראש העמוד

צוות ניהול COD

#5   פורסם: 06.05, 14:57

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

To understand why, we need to go back, way back, into the mists of time, when dinosaurs roamed the earth, and we started working on TF2. If it helps, you can listen to the Doctor Who Theme while you read.

LOL
אני מת על doctor who.(הם גם הביאו את הלינק הזהhttp://www.youtube.com/watch?v=LF2x5IKxmAQ)

לגבי ה"מוד"
זה ממש לא מוד, זה משחק לא רשמי שנקרא Gang Garrison 2 (יעני כמו team fortress... המבין יבין).
זה כמו TF2 אבל דו מימדי, זה נחמד, אבל זה לא משהו.

נערך לאחרונה על ידי AlonTavor, 06.05 בשעה 15:01.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Observator

מצליחן

#6   פורסם: 06.05, 17:41

תרגום (מתחילת הפסקה השנייה):
במשחקי הFPS שלנו, אנשים מרבים למות.
מוות הוא אחד הביקורות הטובות שקיבלנו על המנגנון הנ"ל שעוזר לך להעריך את הרמה שלך מול הרמה של האויב שמתמודד מולך, ואת הטקטיקות שלך מול הטקטיקות של האויב.
היות ואנחנו אופטימיים, רצינו שתלמד מהמוות שלך.
כשהתחלנו לעבוד על TF לפני 22 שנים, החלטנו לבחון את הדברים שמשפיעים על איך מרגישים השחקנים שמתים בTFC.
התיאוריה שלנו הייתה שהשחקנים שמתים צריכים לקבל חוויה מלמדת, שאם הם היו עושים משהו אחרת הם היו יכולים להשאר בחיים.
מצאנו שני מאפיינים חשובים בקשר לתיאוריה שלנו:
1. הראשון הוא אם אתה מבין/יודע מי או מה הרג אותך. אם אתה לא יודע מה הרג אותך, המוות נכשל כי הוא לא הביא לך את המידע שהוא היה אמור להביא לך, וכך לא תוכל להבין שאם היית עושה משהו אחרת, היית נשאר בחיים.
באופן לא מפתיע, שמנו לב שזה שהשחקנים לא יודעים מה הרג אותם עצבן אותם מאד, ואף גרם לשחקנים חדשים להפסיק לשחק לגמרי.
נסיון לשנות את שיטת המוות במשחק כרוך במספר שינויים.
זאת אחת הסיבות שהחלטנו להוריד את הרימונים שהיו לכל קלאס בTFC, שהיו גורם מכריע במספר המוות הנ"ל, שעצבן את השחקנים.
זאת הייתה אחת המטרות שהביאה ליצירתה של ה Freezecam.
2. השניה הייתה אם הרגשת שממש היית במלחמה במי שהרג אותך. (כלומר, אם באת במגע איתו). למות בגלל מישהו שאפילו לא נגעת בו, לא התעסקת איתו, ובמיוחד אם התעסקת עם מישהו אחר מעצבנת שחקנים מאוד.
אבל מה שעוד יותר מעצבן, זה שבכלל לא היה לך סיכוי להתעסק איתו, וזה גורם לך לחשוב שבכלל אין לך סיכוי להרוג אותו, ולא יכלת לעשות שום דבר אחרת בשביל לשרוד ולהשאר בחיים.

בפרט, המאפיין השני גרם לשנאה של הסנייפרים.
כשאתה נהרג בגלל הסנייפרים בזמן שאתה נלחם במישהו אחר זה מעצבן אותך כי הסנייפר הוא רחוק, וזה גורם לך לחשוב שגם אם לא היית נלחם עם מישהו אחר לא היה לך סיכוי להרוג את הסנייפר כי הוא כל כך רחוק.

הדבר מחזיר אותנו בחזרה לנשק של הסנייפר, ה sniper rifle.
בנסיון להקטין את העצבים של שאר השחקנים כלפי הסנייפר, שמנו לעצמנו למטרה לעצב נשק חדש לסנייפר שיגרום לו להתקרב קצת יותר לקורבן שלו.
רצינו שהוא יוותר קצת על היתרון העיקרי שלו בתמורה למשהו אחר, כדי שלאויבים שהוא יהרוג תהיה את ההרגשה שהם יכלו להרוג אותו אם הם יכלו להלחם קצת יותר טוב.

*קרדיט לי P:

זה רשום על השולחן שלי בכיתה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של flare

משתמש רציני

#7   פורסם: 06.05, 17:57

יפה ליאור D:

Eminem - Beautiful
I'm Not Looking For Extra Attention,
I Just Want To Be Just Like You

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Observator

מצליחן

#8   פורסם: 06.05, 21:32

flarE
ציטוט:
צפה בהודעה
יפה ליאור D:

זה רשום על השולחן שלי בכיתה

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

#9   פורסם: 07.05, 17:00

נייס

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

#10   פורסם: 08.05, 14:25

נשמע מעניין אני רוצה לדעת את הנשקים כבר עכשיו..

חזרה לראש העמוד

צוות ניהול COD

#11   פורסם: 08.05, 15:24

jonyfridja
ציטוט:
צפה בהודעה
נשמע מעניין אני רוצה לדעת את הנשקים כבר עכשיו..

עוד ספאמר הודעות מCS........

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של GroPy

נינג'ה שוויצרי

#12   פורסם: 14.05, 16:02

AlonTavor
ציטוט:
צפה בהודעה
עוד ספאמר הודעות מCS........
מי שמדבר על ספאמרים

בתודה,עידן
oRatiA = toRtiA

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#13   פורסם: 09.05, 14:41

מקווה שהאפדייט יצא מהר, למרות שאני לא אוהב sniper
אבל ככה הם יעבדו על האפדייט הבא (הלוואי סולי)

חזרה לראש העמוד

צוות ניהול TF 2

#14   פורסם: 09.05, 21:33

בהצלחה

חזרה לראש העמוד
1

משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא