כתבה: Guitar Hero: Metallica - משחקים Vgames - קהילות

נושא: כתבה: Guitar Hero: Metallica
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של yarin_sg

משתמש רציני

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 11.05, 16:03

ברירת מחדל כתבה: Guitar Hero: Metallica

Guitar Hero: Metallica – ...ומטאליקה לכל

Activision הצליחה להפתיע ולרענן את מדפי משחקי המוזיקה בעת ובעונה אחת עם חבילת ההרחבה הכי גדולה שנראתה לסדרת משחקי Guitar Hero, בהכרזה על Guitar Hero: Metallica, משחק שהיה לציפיה גדולה בקרב מעריצי הלהקה בפרט וחובבי הז'אנר בכלל.
כאמור, מטאליקה הפעם היא הכוכב המרכזי, ואומר רק שהיא כלל לא מאכזבת במשחק החדש! אף על פי שהוא לא מחדש דבר מהמשחקים הקודמים.
אם כן, אחרי 3 הסיקורים שלי בסדרת משחקי המוזיקה (Rock Band 1, כתבת ההשוואה של GH4 ו-RB2, וה-ION Drum Rocker), עבדכם הנאמן (והכתב הלא רשמי של Vgames לענייני משחקי מוזיקה) חוזר מחווית המטאל האולטימטיבית לגיימר המטאליסט בסיקור לוהט כמחווה לחג הכי חם של השנה - על Guitar Hero: Metallica.

מאת: yarin_sg

ברשותכם, אתחיל מהסוף – Guitar Hero: Metallica התעלה על עצמו ועל קודמיו בסדרה, הודות לשיכולים נכונים של לא אחרת מאשר Activision. למה, אתם שואלים את עצמכם? ובכן...
- נתחיל במרכיב המרכזי של המשחק – מטאליקה. להקת הת'ראש מטאל (בעבר), רוק (באמצע הקריירה) וניו מטאל בהווה, היא כנראה אחת הלהקות היותר פוטנציאליות לככב במשחק מוזיקה, הן בשל היותה אחת הלהקות המשפיעות והמוערצות בתחום, הן בגין איכותה כלהקה מקצועית, והן מפאת האתגריות שהיא מציעה לשחקני ההארד-קור, כתוצאה ממורכבות ניגון השירים שלה. ובסופו של דבר, מתקבלת השלמות המיוחלת.
- בנוסף, התרשמתי מתפריט מאוד נוח לעיניים עליו ארחיב בהמשך.
- וגם בגלל השינויים הקוסמטיים ושדרוגים שעבר הגיימפלי, גם עליהם ארחיב בהמשך.

לטובת מי מכם שלא שם עין על המשחק:
Guitar Hero: Metallica שפותח ע"י Neversoft וסופק ע"י Activision, מבוסס על GH4 שמוכר בעיקר ובזכות 4 חברי הלהקה (גיטריסט, באסיסט, מתופף וסולן). המשחק אינו מהווה המשך לסדרת Guitar Hero, אלא מעין חבילת הרחבה כמו Guitar Hero: Aerosmith. אציין ואדגיש כי משחקים בסדרת Guitar Hero שמוקדשים ללהקות ואוספים של להיטים (כמו GH: Smash Hits שייצא ביוני), אינם מהווים המשך לסדרה, אלא חבילת הרחבה, מעין פרויקט צדדי, אם תרצו לקרוא לו כך.
ראוי להבהיר כי GH: Metallica לא מחדש דבר בתחום משחקי המוזיקה, הוא לא מתיימר לחדש. בראיון עם המפתח הראשי בצוות המפתחים של המשחק, אלן פלורס, נאמר כי "GH: Metallica לא שואף לחדש דבר במשחקיות, אלא לפנות לקהל שחקני ההארד-קור של סדרת GH ואף לאתגר אותם במשחק עם רמת קושי גבוהה מבעבר.", "אפילו שוק מפצלי-החיבור שמח לבואו של המשחק, עם עליה במכירות בעקבות תוספת ה-Expert + לתופים", אמר בבדיחות דעת.
Guitar Hero: Metallica אינו משווק עם כלים, אלא רק בדיסק (בתג מחיר של 59$ ל-PS3 ול-Xbox 360, 49$ ל-Wii ו-39$ ל-PS2), מתוך הבנה כי המשחק תומך בכלים של קודמו בסדרה. מאפיין של משחקי חבילות הרחבה (בניגוד ל-GH: Aerosmith שיצא עם גיטרה משלו) הוא שלא מיוצרים כלים ספציפיים במיוחד בשביל חבילת ההרחבה, שכן (כפי שהרחבתי קודם לכן) כלי הנגינה של המשחק הקודם (כאמור, GH4) תומכים ב- GH: Metallica.

המשחק קיים בפלטפורמות: PS2, PS3, XBOX360 ול-Wii, כאשר- שלוש הפלטפורמות (מלבד ה-Wii) שוחררו ב- 29.3.09 וגרסאת ה-Wii שוחררה חצי חודש מאוחר יותר ב- 14.4.09.

משווק ללא כלים. Guitar Hero: Metallica.

***המוצר נבדק ל- PlayStation 3***

תפריט
כאשר פתחתי את עיניי הצמאות מסקרנות בכדי לראות מה מתקבל על המסך לאחר הכנסת הדיסק אל כונן הדיסקים ב- PlayStation 3 שלי, "סונוורתי" ע"י רקע בגוון בז'-קרמי מעוצב, מאוד נעים לעיניים לצפייה. התפריט עבר שינוי קוסמטי מכובד שהפך את העניינים לנוחים יותר לתפעול ולהתמצאות. בכך, הצליחה Activision לשפר מהמשחק הקודם הסדרה (GH4). התפריט מועתר בסמלי גולגולות (שאף פעם לא נראו גולגולות כסמל מסחרי של מטאליקה, אם זו הייתה הכוונה), נראה מרשים ויפה מבחינה עיצובית.

מערכת יצירת שחקן, לבוש וכלי נגינה
GH4 זכור לטובה ממערכת יצירת השחקן, הלבוש וכלי הנגינה שלו.
כנראה שגם GH: Metallica יזכר לטובה מאותה סיבה.

מערכת יצירת השחקן נשארה, ברמת התפעול, אותה מערכת. הפירוט פה ושם השתנה וכמו כן, תוכלו ליצור שחקנים חדשים לצד דמויות עם עיצובים שמוכרים מהמשחק הקודם. כמו בשאר משחקי GH, גם פה תוכלו לבחור את אחד מהשחקנים המוכרים ממשחקי הסדרה, ויצירת דמות אינה בגדר חובה. למעשה, ב-GH: Metallica תעודדו ליצור שחקן עד כדי כך ש- Activision מצאה לנכון להוסיף את מערכת יצירת הדמויות כסוג של אטרקציה בפני עצמה, וזה באמת חוויה ליצור דמות, אז מערכת זו פורסמה במשחק בצורה שגובלת בשיווק. כמה מן הדמויות שאתם יכולים להרוויח הן: כל חברי להקת מטאליקה, כל חברי מטאליקה בצורת זומבים (שמעתם נכון, זה מגניב מאוד!), קירק האמט 'קלאסי' (דהיינו, צעיר. יכול להיות שעוד חברי מטאליקה מופיעים בפרמטר ה"קלאסי" הזה, עדיין לא סיימתי את המשחק בכל הכלים כך שאני לא יודע בדיוק לומר), Ian 'Lemmy' Kilmister (שהוא הבאסיסט והסולן של להקת מוטורהד) וסולן King Diamond.

Ian 'Lemmy' Kilmister במרכז התמונה, מעולם הוא לא היה קרוב אלי כ"כ!

בצעד מדהים, Activision חידשה וריעננה את כל ארון הבגדים של השחקן אותו תיצרו, בהתחשב בעובדה שבסה"כ מדובר במשחק שהוא רק חבילת הרחבה. למעשה, התווספו פריטי לבוש, כך שתוכלו ליצור את אותה דמות שיצרתם במשחק הקודם. כלומר, פרטי לבוש מהמשחק הקודם לא נמחקו, אלא התווספו להם -הרבה- פרטי לבוש חדשים. כל פריט לבוש מאוד מושקע ברמת העיצוב, אציין לזכות המשחק.

מערכת כלי הנגינה לא כ"כ התחדשה, למעט כמה עיצובים בכל כלי הנגינה (כולל מיקרופונים). מה שבעיקר התחדש, זה התדפיס על כלי הנגינה ('סקין' אם תרצו לכנות אותו כך). בנוסף, ה-highway (מסלול התווים) השתדרג לחלוטין עם עיצובים יחודיים למשחק שמאפיינים את כל חברי להקת מטאליקה, את Lemmy ממוטורהד, את סולן King Diamond, ומסלולי תווים המעוצבים בהתאם לז'אנרי מוזיקה.

סולן להקת King Diamond. מראה חיצוני קיצוני משהו,
המיקרופון מוחזק על צלב שעשוי מעצמות... נחמד!

בסופו של דבר, אפשר לומר חד משמעית כי מערכות היצירה לא הוזנחו כלל וכלל, ופריטים התווספו- ולא התחלפו.

עלילה
אכן, יש קוו עלילה שמתנהל לאורך הקריירה.
מעבר להיותכם מטאליקה, אתם גם להקה בתחילת דרכה (ותיכף ארחיב איך זה מסתדר בעצם). אז כמו כן, אתם להקה מתחילה שבאה להשתלט על העולם עם המוזיקה שלכם בהשפעת המוזיקה של מטאליקה. בתחילת המשחק, יש עוד להקה שרוצה להיחתם ע"י מטאליקה על חוזה שותפות מסויים, אולם עם הנחישות של להקתכם, כבר בתחילת המשחק אתם מדיחים את הלהקה השניה בלי בעיות ומטאליקה חד צדדיים לגביכם. יש אפילו סוג של הומור בסרטונים שמציגים את קוו העלילה.

איך מסתדר כל הסיפור הזה שאתם גם מטאליקה וגם להקה משלכם? ובכן, בשירים של מטאליקה- תשחקו בתור חברי להקת מטאליקה, ובשירים שהם לא של מטאליקה- תשחקו את כוכב הלהקה שלכם שיצרתם במערכת יצירת הדמויות (על פס-הקול, הרחבה בהמשך).

הסיקור המצולם שלי:

גיימפלי
בביקורת שלי על GH4 בכתבת השוואה עם RB2, מתחתי ביקורת קשה על הגיימפלי שלא נוח לעין. מחד גיסא, לא שונה המקום של כל פריט במסך בזמן ששיר מתנגן. מאידך גיסא שודרג המראה הקוסמטי של כל פריט החיוני לשחקן בזמן משחק. למשל, מדד ה"מה הקהל חושב עליך" השתנה כך שכאשר המדד על צבע מסויים, כל המדד יהיה צבוע בצבע הזה, מלבד הצבעים הנוספים שלו. כך, נעשית הבחנה מהירה ונוחה על המדד בלי להסית את העיניים ממסלול התווים. למשל: ישנם 3 צבעים במדד הקובעים את התרשמות הקהל ממך (והם: אדום, צהוב וירוק). כאשר תהיו על צבע ירוק, כל המדד יהיה צבוע ירוק מלבד הצבעים אדום וצהוב. ולכן, אין זו טרחה להבחין במדד בזמן נגינה.

כאמור, GH: Metallica עושה שימוש באותו הגיימפלי של המשחקים הקודמים בסדרת GH, עם מספר לא מבוטל של שדרוגים למיניהם, אותם אפרט כעת:
מצב קריירה בקמפיין ליחיד וללהקה הוא המצב הקלאסי האהוב עלי, שבו אתם נדרשים לעבור מאולם הופעות אחד לאולם הופעות אחר. בכל שלב (שבו אתם מופיעים באולם), יש כ-7 שירים.
כמה מאולמות ההופעות בהם מופיעה מטאליקה:
- הופעה עם ליווי כינורות וכלי מוזיקה קלאסיים, ככל הנראה שחזור של ההופעה S&M (משמע Symphony & Metallica) שבה הופיעה מטאליקה יחד עם התזמורת הפילהרמונית של סאן-פרנסיסקו. לצערי, ליווי כלי המוזיקה הקלאסיים תומך רק בשיר No Leaf Cover. למה לצערי? כי ליווי כלי המוזיקה הקלאסיים דווקא מצא חן בעיניי, מוסיף המון אווירה ועומק לשיר.
- הופעה שבתחילתה נפל ציוד במה על הבמה בה עמדו חברי להקת מטאליקה, ג'יימס הטפילד כמעט נפגע מכך, אולם הצליח להתחמק ויצא ללא פגע. תתכן האפשרות של שחזור של הופעה במהלכה ג'יימס הטפילד כמעט נפגע למוות מגיצים (ראו הרחבה בויקיפדיה).
- Damaged Justice Tour, שחזור של סיבוב הופעות ליציאת האלבום …And Justice for All
- Donnington Park.
- Hammersmith Apollo.
- The Ice Cave, אולם ההופעות האחרון בו תופיעו עם מטאליקה. עמוק בקרחונים של אנטרקטיקה, כך תואר, קיים עולם הצמא למטאל. נחמד להופיע שם בתור זומבי חח.
ה"תווים הסגולים" בגיימפלי של הגיטרה, אם זכור לכם (אותם תווים שלא צריך לפרוט עליהם) שינו את צבע הקוו המחבר אותם מסגלגל חיוור ללבן-אפור. כך שברשותכם, בסיקורים הבאים שלי אכנה אותם בתור ה"תווים השקופים", בהנחה שהם לא יעברו עוד תהליך שדרוג קוסמטי. רמת הקושי "Beginner" נשארה מהמשחק הקודם גם במשחק הזה. לתזכורת, הרמה נחשבת להכי קלה- לגיטרה.

במרכז תוכלו לראות את התופים ברמת "Expert +" המאופיינת בדאבל באסים (שנראים פה היטב), והחלוקה בקווים שמייצגים את פדאל הבאס עליהם ארחיב בפסקה הבאה. מצד ימין גיטרת הבאס כאשר הקווים הסגולים הם אותה "פריטה ריקה" מ-GH4 שאתם צריכים לפרוט בלי ללחוץ על שום לחצן מצוואר הגיטרה. מצד ימין הגיטרה החשמלית ולמעלה המיקרופון.
אם תסתכלו במדד ה'מה הקהל חושב עליכם', תוכלו להבין את מה שהסברתי עליו- כל חלקו החיצוני צבוע ירוק כאשר המחוג עומד על המדד הירוק.
ברקע תוכלו לראות את לארס אולריך, המתופף של מטאליקה, ואת ג'יימס הטפילד, הגיטריסט המלווה והסולן של מטאליקה.

הקו המתנוסס לרוחב מסלול התווים (בגיימפלי של התופים) המייצג את פדאל הבאס, חולק ל-5 חלקים כך שכאשר אתם נדרשים לתופף על פדאל הבאס ועל מצילה/פד, התוו שמייצג את המצילה/פד ת/יכנס במדויק אל תוך אחד מ-5 החלקים שחולקו בפדאל הבאס, בהתאם למקום של התוו. נחמד, אולם לא משתנה כאשר מנגנים בתופים של RB. נוסף לכך, התווספה רמת קושי "Expert +". היא לא שונה מ-Expert, ברם יש בה דאבל באסים שמצריכים 2 פדאלי באס, הניתנים לרכישה בכל אתרי האינטרנט המובחרים והרשתות הגדולות. נדרש גם מתאם לצורך כך. אפוא, "Expert +" היא רמת הקושי הכי קשה לתופים. אגב, רמת הקושי "Expert +", שכמו רמת הקושי "Beginner" לגיטרה, תמשיך גם במשחקים הבאים של GH. חדשות טובות? ועוד איך!

ישנו באג במשחק שנתקלתי בו פעם אחת שאחרי שאתם טועים, התווים לא ישמעו, גם אם תנגנו אותם בלי טעויות, עד לפעם הבאה שתטעו ורק אז קולות הנגינה של הכלי שלכם יחזרו להישמע. הבאג הזה מוכר לי מ-GH4 והיתקלות בו היא דבר שנעשה בתדירות נמוכה מאוד.

אני מרוצה מהשיפורים שנעשו בגיימפלי.
בתוך פרמטר הגיימפלי, אציין כי מצב הרשת שודרג ונעשה נוח יותר, ואולפן ההקלטות מ-GH4 ישנו במשחק.

גרפיקה וסאונד
כמו תמיד, המשחק לא מאכזב.
אפילו את הקהל שידרגו והוא נראה תלת מימדי בטלוויזיות ה-HD.
ובכל זאת, אאתגר את Neversoft ואת Activision שב-GH5 נזכה לראות את הקהל עושה תנועות מגוונות ולא כולם חוזרים על אותה תנועה באותו תיאום, כך שלמראית העין הם נראים יותר כמו רובוטים מאשר קהל.
אפקט התאורה נראה מדהים במשחק, זה פשוט הולך ונעשה טוב יותר ממשחק למשחק!
אם אשווה את המשחק ל-RB, אומר כי GH מצליחה להתעלות על RB, כל פריט/דמות/קהל/אפקט תאורה וכו' נראים מציאותיים יותר מב-RB.

ג'יימס הטפילד. קשוח. גם קירק האמט, הגיטריסט הראשי של מטאליקה,
מופיע בתמונה (מצד ימין).

פס-קול
גם בפרמטר הזה נרשמה הצלחה- עם מטאליקה במלוא הדרה, ועוד מספר להיטים של להקות נוספות (49 שירים במספר):
Motorhead – Ace of Spades
Lynyrd Skynyrd – Tuesdays Gone
Machine Head – Beautiful Morning
Slayer – War Ensemble
Metallica – One
Metallica – Fade to Black
Metallica – Master of Puppets
Metallica – Seek & Destroy
Metallica – From Whom the Bell Tolls
Metallica – The Memory Remains
Metallica – Enter Sandman
Metallica – Creeping Death
Metallica – Battery

למי שלא ידע, השם המלא של הבאסיסט של מטאליקה (מצד שמאל בתמונה) הוא: רוברטו
אגוסטין מיגל סנטיאגו סמואל פרס דה לה סנטה קונספסיון טרוחיו ורקרוס, או בקיצור:
Robert Trujillo.

ועוד שירים! לרשימה המלאה.
כפי שציינתי קודם לכן, במשחק שוחזרו באופן מדהים יש לומר, כל חברי להקת מטאליקה, הסולן והבאסיסט (האגדי, כי הם הלהקה האהובה עלי, כפי שנוכחתם לדעת) של מוטורהד- Ian 'Lemmy' Kilmister, וסולן להקת King Diamond.
אין חנות שירים, אולם לאלה מכם שהורידו את האלבום האחרון של מטאליקה (Death Magnetic) ל-GH4, תוכלו לשחק בו ב-GH: Metallica.

בשורה התחתונה
אני נוטה לומר שללהקות וותיקות יש נטיה להתמסחר, והמקום ממנו הלהקה עושה את המוזיקה, הוא בחמת העיוורון של אנשים לכסף, ולא מאותו מקום טהור שבו התחילה הלהקה, פשוט לעשות מוזיקה בלי כוונת רווח.
מטאליקה הוכיחה את עצמה כראויה ביושר לכינוי הזה, כלהקה ממוסחרת שכסף הוא הדבר היחיד שעומד בראש מעייניה של הלהקה (ולפעמים גם על חשבון מעריצים, אולם לא ארחיב בנושא).
הפעם, בניגוד לפעמים אחרות, זה נעשה למטרה טובה...

למשחקי המוזיקה צפוי עתיד מרשים ויש למה לצפות. ואמנם, עם כל הכבוד לביטלס האגדיים, שמשחק (בסדרת משחקי RB) בכיכובם יצא בספטמבר הקרוב והינו הדבר המדובר בז'אנר, לא יהיה שום אתגר בלנגן את אחד משיריהם.

Activision עשתה בשכל- היא חיפשה להקה שהצליחה בתחומה ועם הרבה מעריצים- בפרופורציות של להקות גדולות. מטאליקה היא כל אלה ועוד.
גם GH: Van Halen שהוכרז לא מזמן, חוזר על אותם אלמנטים שגורמים ל-GH: Metallica להיות הצלחה כה מסחררת.
וכפי שניתן לראות, הצרכן מרוויח משחקים עם להקות אהובות ויותר להיטים מבעבר, כחלק מהתחרותיות שבשוק.

מבחינת כברת הדרך שסדרת משחקי GH עברה, לדעתי GH: Metallica הוא אבן דרך משמעותית לא פחות מ-GH4. עם השדרוגים שהמשחקים בסדרה עוברים בכל משחק חדש, המסלול ש- Activision צועדת בו הוא המסלול לחזרה על הסוס ולמחיצת RB של EA ו-MTV (שאם הייתי משווה ל-GH: Metallica, היה RB נוחל תבוסה בכל הפרמטרים אותם בדקתי).

וכעת אעבור לציונים:

תפריט – 10
למה: נוח ונעים לעיניים. שיפור משמעותי לעומת GH4. לא להאמין של GH: Metallica הוא משחק בסדרת GH שתפריטיה מאז ומתמיד צרמו לעייני.

מערכת יצירת שחקן, לבוש וכלי נגינה – 10
למה: כיף ליצור בו דמויות, להלביש אותן וליצור גיטרות. מבחר עצום!!!

עלילה – 10
למה: מצחיק, מעניין, קצר ולעניין.

גיימפלי – 9.7
למה: נוח ומשודרג, אבל יש באג מעצבן. כמעט ולא נתקלים בו. אבל זה שלא נתקלים בו הרבה, לא אומר שלא צריך להיפטר ממנו. אולפן ההקלטות נשאר, בצעד לא צפוי משהו. ומצב הרשת לוטש.

גרפיקה וסאונד - 10
למה: אני יכול להיות בטוח שהדמות שיצרתי במערכת יצירת הדמויות הינה דמות אמיתית. חדות תמונה מדהימה והקולות עשירים בצליל.

פס-קול – 9.9
למה: הורדתי 0.1 נקודה בגלל שיש שם את השיר Frantic של מטאליקה שהוא בהחלט הזוועה הכי גדולה שלהם, וגם בגלל foo fighters (להקה לא אהובה עלי במיוחד, כמו כל להקות ה-alt. rock) שלא הצלחתי להבין מה הם עושים שם. כל השאר שירים טובים מאוד ומאתגרים.

ממוצע הציונים מסכם את הציון הכללי שהוא: 9.93
למי כן: לגיימר המטאליסט (כפי שכתבתי בתחילת הכתבה), מי שמחפש משחק מלוטש ובלתי מעורער.
למי לא: שונאי מטאליקה המושבעים... זאת הסיבה הכי טובה שמצאתי.
ובכמה מילים: 'הכי קרוב למושלם' שתתקלו בו בזמן הקרוב.

תהנו ותנגנו Rock'N'Roll!

נערך לאחרונה על ידי The Joker, 13.05 בשעה 19:41.

כן, כן - זאת תמונה מהקטע שבו שיחקו סטן וקייל מסאות'פארק בגיטר הירו! קטע מצחיקק.. הם גרועים XD

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#2   פורסם: 11.05, 16:08

היי כולם,
-למען נוחיותכם, אבקש ממנהלי הפורום להגדיל את הכתב בפרופורציה, דבר שנכשלתי בו עד עכשיו.
-אלדר, אל תשכח לערוך את הסרטון ביו טיוב שהוא יהיה מוטמע בכתבה D:
-תרגישו בנוח להעיר על הכתבה אם יש צורך בכך.

תהנו!!
וחג שמח

נערך לאחרונה על ידי yarin_sg, 12.05 בשעה 19:31.

כן, כן - זאת תמונה מהקטע שבו שיחקו סטן וקייל מסאות'פארק בגיטר הירו! קטע מצחיקק.. הם גרועים XD

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של HTA4EVER

מודל לחיקוי

#3   פורסם: 11.05, 16:20

תודה רבה
סקירה מצויינת.

PSN-SIMRON2

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#4   פורסם: 11.05, 16:23

HTA4EVER
ציטוט:
צפה בהודעה
תודה רבה
סקירה מצויינת.
בבקשה ^^

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#5   פורסם: 12.05, 12:20

באמת סקירה מאוד טובה
תודה!

TheRealFakeDude
משחק במשחקים
UT3
TF2
L4D
insurgency הוא התשובה של insurgency team למשחקים של valve
כמובן , התשובה שלהם לא הייתה נכונה...

כינוי בסטים: TheRealFakeDude
כינוי במשחק: TheRealFakeDude

[IMG]‪http://up6.siz.co.il/up2/i0gzmfznmjye.png[/IMG]

ציטוט אהוב: "If games make you violent. Does Monopoly make you a millionaire?"
תחשבו על זה....

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של MISTER MASTER

שואף לשלמות

#6   פורסם: 13.05, 15:10

אני מת למשחק הזה מאז יציאתו, אחלה בייקורת...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של זאוס השני

חבר צוות נינטנדו

#7   פורסם: 13.05, 16:01

ביקורת מעולה, ח"ח על ההשקעה.
המשחק יוצא\יצא גם למחשב?

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#8   פורסם: 13.05, 16:04

זאוס השני
ציטוט:
צפה בהודעה
ביקורת מעולה, ח"ח על ההשקעה.
המשחק יוצא\יצא גם למחשב?
תודה כולם!

לשאלתך, המשחק לא יצא למחשב, אלא רק ל: PS3, XBOX360, Wii, PS2.

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

#9   פורסם: 13.05, 17:12

סקירה מצויינת.
יש לי אותו ל-360 וברוב הדברים אני מסכים, הגרפיקה אכן שופרה זה המשחק הראשון בסדרת GH שאני חושב שהוא סוף סוף נראה יותר טוב מרוק בנד מבחינה גרפית, גם חברי הלהקה נראים בול אותו הדבר כמו במציאות, גם מבחינת התנועות זה פשוט בול מטאליקה, אפילו התנועות של המתופף פשוט בול כמוהו [מי שראה כבר הופעות של מטאליקה יבין למה אני מתכוון]
הסט ליסט מעולה, אהבתי גם שלחלק מהלהיטים שלהם אפשר לראות את הקליפ המלא שלו בתפריט וגם אפשר לראות אותם סתם מופיעים [מבלי לנגן או לתופף] ותוך כדי השיר יהיה רשום את ההיסטוריה על השיר.
הסאונד שלו באופן כללי טוב, אבל לדעתי עדיין ברוק בנד שומעים יותר טוב, ומרגישים את זה במיוחד שמתופפים [שומעים את זה יותר עמוק והצליל נשמע יותר טוב], אבל גם פה הסאונד סבבה ומרגישים שיפור מאז המשחק הקודם בסדרה.
התבאסתי שהוא קצר, הוא בקושי חצי מ- GH WT.

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#10   פורסם: 13.05, 17:46

Hitman_Kick_Ass
ציטוט:
צפה בהודעה
סקירה מצויינת.
יש לי אותו ל-360 וברוב הדברים אני מסכים, הגרפיקה אכן שופרה זה המשחק הראשון בסדרת GH שאני חושב שהוא סוף סוף נראה יותר טוב מרוק בנד מבחינה גרפית, גם חברי הלהקה נראים בול אותו הדבר כמו במציאות, גם מבחינת התנועות זה פשוט בול מטאליקה, אפילו התנועות של המתופף פשוט בול כמוהו [מי שראה כבר הופעות של מטאליקה יבין למה אני מתכוון]
הסט ליסט מעולה, אהבתי גם שלחלק מהלהיטים שלהם אפשר לראות את הקליפ המלא שלו בתפריט וגם אפשר לראות אותם סתם מופיעים [מבלי לנגן או לתופף] ותוך כדי השיר יהיה רשום את ההיסטוריה על השיר.
הסאונד שלו באופן כללי טוב, אבל לדעתי עדיין ברוק בנד שומעים יותר טוב, ומרגישים את זה במיוחד שמתופפים [שומעים את זה יותר עמוק והצליל נשמע יותר טוב], אבל גם פה הסאונד סבבה ומרגישים שיפור מאז המשחק הקודם בסדרה.
התבאסתי שהוא קצר, הוא בקושי חצי מ- GH WT.
שמח שנהנית מהכתבה.
מה שבאמת נחמד שאפשר לראות את הקליפ של השיר שעשו לו ב-GH גם בלי לנגן, זה שמביאים ממש עובדות על הלהקה מכל תקופת קיומה.
והוא קצר כי הוא חבילת הרחבה.
רשימת השירים של GH: Smash Hits (שהתפרסמה במלואה, מי שרוצה לראות שיכנס לויקיפדיה) אורכה 48 שירים אם אני לא טועה. וזה בגלל שמדובר בחבילת הרחבה ולא במשחק בפני עצמו שממשיך את הסדרה. וכשאני אומר "חבילת הרחבה", אני מתכוון למעין פרויקט צדדי כזה..

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של zaom

משתמש עצבני

#11   פורסם: 13.05, 19:20

באמת משחק ממש טוב עם הרבה שירים טובים.
לדעתי יש פה קצת הגזמה עם הציונים, אבל זה משחק ממש טוב.

Mario Kart : 2922-0825-8897
Super Smash Bros. Brawl : 1590-6483-748
Guitar Hero 4 : 382432653612
Rock Band 2: 539809778997

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#12   פורסם: 13.05, 20:21

המשחק יצא לווי באותו זמן שיצא לשאר הקונסולות.
הגרסה האירופאית יצאה חודש אחרי.
חוץ מזה, משחק ענק!!!!
שירים תותחיים בטירוף!!!
MASTER!!

מספר ווי:6748-7505-7681-5654
מספר מריו סטריקרס:128965347569
מספר גיטר הירו 3: 034491061872
מספר גיטר הירו אירוסמית':176243116171
רוק בנד 2: 200507353302
מי שמאשר אותי שיודיע לי בפרטי.

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#13   פורסם: 13.05, 23:45

zaom
ציטוט:
צפה בהודעה
באמת משחק ממש טוב עם הרבה שירים טובים.
לדעתי יש פה קצת הגזמה עם הציונים, אבל זה משחק ממש טוב.
למה, איזה ציונים אתה היית נותן? מסקרן אותי חח

חזרה לראש העמוד
1

משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא