אני בן 15. וכדאי שתבטל את ההזמנה כי יהיה לך יותר טוב איתנו.
ARMA הראשון הוא אחד מהמשחקים הטובים ששיחקתי בהם. אבל אני פאן בוי של משחקי לוחמה טקטיים עם עבודת צוות.
בנתיים אם אני לא יודע מה ההטבות אז אני לא אבטל... ואתה בול כמוני... אחד שאוהב עבודת צוות וזה משחק בול בשביל זה... ולא משחקים כמו COD שאתה לבד רץ והורג ואין טקטיקה בכלל..
בנתיים אם אני לא יודע מה ההטבות אז אני לא אבטל... ואתה בול כמוני... אחד שאוהב עבודת צוות וזה משחק בול בשביל זה... ולא משחקים כמו COD שאתה לבד רץ והורג ואין טקטיקה בכלל..
הנחה תהיה על 100%, זאת לא סתם קנייה קבוצתית...
ויכול להיות שהמשלוח יהיה בחינם.
9500GT ו-8800GTS זה ממש גבול תחתון להריץ את המשחק הזה. אל תצפו לגרפיקה מרהיבה עם מחשב של פחות מ-5000 ש"ח. לדעתי המשחק שווה את זה (הורדתי גרמני כדי לראות כמה רע זה רץ על ה-AMD 3500+ ,7900GS, 2GB DDR2 RAM שלי), אבל למי שלא יכול להרשות לעצמו שדרוג למחשב ואין לו לפחות את ה-recommended (שזה מה שצריך כדי להריץ את המשחק בצורה נורמלית עם כל הגרפיקה על מינימום), חבל על הזמן.
אם אתם רוצים לקבל קצת מושג מה המשחק הזה דורש מהמערכת שלכם:
9500GT ו-8800GTS זה ממש גבול תחתון להריץ את המשחק הזה. אל תצפו לגרפיקה מרהיבה עם מחשב של פחות מ-5000 ש"ח. לדעתי המשחק שווה את זה (הורדתי גרמני כדי לראות כמה רע זה רץ על ה-AMD 3500+ ,7900GS, 2GB DDR2 RAM שלי), אבל למי שלא יכול להרשות לעצמו שדרוג למחשב ואין לו לפחות את ה-recommended (שזה מה שצריך כדי להריץ את המשחק בצורה נורמלית עם כל הגרפיקה על מינימום), חבל על הזמן.
אם אתם רוצים לקבל קצת מושג מה המשחק הזה דורש מהמערכת שלכם:
8800GT יעבוד טוב - על מינימום.
אם תקראו את הלינקים ששמתי אז תוכלו להבין בגדול על איזה settings המחשב שלכם יוכל להריץ את זה.
חוץ מזה יש אלטרנטיבות (שעובדות בלי FADE) ללחכות לדמו כדי לבדוק אם המשחק רץ טוב (איך אתה חושב ניסיתי אותו אצלי? ), המבין יבין.
50$ בסטים למי שלא רוצה לחכות עד שהחנויות בארץ יטרחו למכור את זה. אם שער חליפין נורמלי זה אפילו יוצא יותר זול, ולוקח 4-20 שעות להוריד (תלוי בחיבור שלכם). עם 2.5MBit לגיימרים של בזק זה ירד בקצת יותר מ-8 שעות ב-320KB/s.