קניה בSTEAM - מדריך לפתיחת אזורים - משחקים Vgames - קהילות

נושא: קניה בSTEAM - מדריך לפתיחת אזורים
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של shgadlic

חשבון משתמש נעול

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 16.05, 17:22

ברירת מחדל קניה בSTEAM - מדריך לפתיחת אזורים

אז כפי שאתם יודעים אם ברצונכם לקנות משחקים במחיר מוזל אז נרשמים ל-STEAM (למי שלא רשום) וקונים במחירים טובים - שלא נאמר מצויינים לעומת קנייה של עותק פיזי ובמיוחד בארץ - וגם נהנים ממבצעי סופ"ש (לדוגמא הסופש הנוכחי בעת כתיבת הודעה זו הוא 50 אחוז הנחה על COD6) ומבצעים של חגים ותחילת\סוף שנה.

אבל - וזה אבל גדול - עקב הגבלות של מייבאים לא כל הכותרים זמנים בכל אזורים בעולם. לדוגמא, כותרי 2K ואטארי לא זמינים לקנייה בארץ.
אז האם ניתן לעקוף זאת? ובכן אכן כן.
כל מה שאתם זקוקים לו הוא שני דברים עיקרים:
1. שילוב מנצח של תוכנות בשם OpenVPN ו-YourFreedom (שהוא גם שירות)
2. אופציה לקנייה עם כרטיס ויזה וירטואלי - שימוש בEntroPay בשילוב כרטיס אשראי בינלואמי.

אוקי אז מה בדיוק צריך לעשות.
קודם כל יש להתקין את OpenVPN בגסרתו האחרונה: כרגע היא 2.1 בטא (גרסה 2.0.9 לא מתאימה לשימושנו) שעובדת על XP\ויסטה 32\64 ביט. יש להתקין אותה עם הגדרות ברירת המחדל שלה. כאשר ההתקנה תסתיים, היא תיצור לכם התקן רשת חדש בשם TAP WIN32 Adpter אשר יש לקנפג באופן הבא בכדי שיתאים לשירות Your-Freedom:

נכנסים ל"אפשרויות" של ההתקן ובוחרים את "Internet Protocol (TCP/IP)" יש לקנפג את ה-Ip Adress שיקבל אוטומטי אבל יש להגדיר את הDNS באופן ידני. מספרי הDNS של שירות Your Freedom הם:
85.214.18.161 - ראשי
85.214.100.186 - משני

אתם יכולים לסגור את הההתקן כאשר אתם לא משתמשים בשירות המשולב - רק לזכור להפעילו כאשר אתם זקוקים.

הצעד הבא הוא להירשם לשירות Your Freedom והורדת התוכנה.
ההרשמה: כאן.
הורדת התונכה: כאן.

לאחר ההרשמה יש לקנפג את התוכנה. אתם יכולים להשתמש באשף הקונפיג וזכור לבחור שרת שנמצא בתחום הלא מוכסה שלכם בסטים - בדרך כלל זה ארה"ב.
לאחר מכן יש לאפשר לתכונה להשתמש בOPENVPN על ידי כניסה לפאנל של ה-PORTS ומתחת לשורה של "Local Services" יש לסמן ב-V את "OpenVPN MODE".

זהו בכל הנוגע לשירות עצמם. לפני כל כניסה לסטים יש להריץ את תוכנת ה-your freedom ולתהחבר לשרת שלהם וזה בעצם יגרום לכך שלכל אתר ושירות שתשתמשו דרך הרשת יזוהה כאילו אתם בארה"ב. השירות הוא חינמי אך מוגבל מאד בהיותו חינמי, ניתן לרכוש שרות מוגבר יותר בעלות די זעירה בכדי לא להיות מוגבלים על ידי זמן (בסוף המדרך אתייחס לכך בהרחבה).

החלק הבא שיש לעשות הוא ביצוע הרכישה. עכשיו בכדי לרכוש משחק באזור אמריקאי דרך סטים אתם תצרכו כרטיס אשראי אמריקאי בלבד שמוקשר לכתובת באמריקה. ובכן יש גם לכך פתרון. כל מה שיש לעשות זה להירשם לאתר entropay שבעצם מקנה לכם כרטיס debait שהוא בעצם כרטיס שמלא מראש בכמות הכסף שאת רוצים להטעינו. המטרה של כרטיס וירטואלי מסוג זה הוא בכדי לרכוש ברשת אך ללא השארת פרטים של כתובת של בעל התשלום אצל הסוחר. כמו לקנות במזמון בעצם. אז נרשמים עם כתובת אמריקאית כלשהי - העיקר שהיא כתובת אמיתית בארה"ב - וכומבן מכניסים את כרטיס האשראי הבינלאומי שלך בכדי שמשם הוא יוכל להעביר את הכסף לכרטיס הוירטואלי.
עכשיו כאשר רוכשים בסטים יש צורך להתאים בין כתובת בעל התשלום לכתובת שרשמתם ב-entropay. אל דאגה בנוגע לאימתות הכתובת הנ"ל מכוון שכל מטרתה האתר הוא למנוע אימות של כתובת בעל הכרטיס.

אחרי ביצוע התשלום ניתן להוריד ולשחק - רבים הצליחו כבר בנושא, אך אני עדיין לא ניסתי בעצמי לקנות אלא רק לראות את הכותרים החבויים בדרך כלל.
בעקרון היו כבר ניסיונות - וזה לפי בדיקה שלי בפורום של neogaf - של אנשים לרכוש משחק שהמיקום הנוכחי שלהם הוא ארה"ב ולשלוח כמתנה לחבר באזור אחר שבו בעצם המשחק לא אמור להתאפשר לו לרכישה. שיטה זו עבדה ואכן אותו מקבל מתנה הצליח לשחק לא באזור המקורי של אותו כותר. עקב כך אני יכול לתת הערכה - אך זה עדיין ידרוש בדיקה רחבה יותר - שכאשר תסיימו לרכוש את המשחק שרציתם לאחר הורדה שלו תוכלו להמשיך לשחק בו גם כאשר אתם לא מחוברים דרך שיטת OpenVPN/YOur-Freedom (חיבור רגיל בעצם). אני אף אלך רחוק יותר ואומר שיתכן גם שכל מה שתצרכו לעשות זה רק לקנות את המשחק ולהתחיל את ההורדה, שלפחות יתבצע מילוי ה- chace ולאחר מכן לחלזור חזרה לחיבור רגיל בכדי להמשיך את ההורדה - ובכך תוכלו לחסוך כסף על רכישת שירות נרחב ב-Your Freedom.

עריכה:
אם אתם בכלל לא יודעים אלו כותרים אתם לא יכולים לרכוש אם אתם לא בארה"ב פשוט הכנסו לאתר של סטים דרך אתר הפרוקסי האמריקאי surf-ip.com. זה די פשוט היכנסו ללינק: http://www.surf-ip.com ושם יש להכניס את הלינק של האתר הבית של סטים: http://store.steampowered.com/ בכדי לגלוש דרך פרקוסי אמריקאי מהיר. זו דרך טובה בכדי לבוד אלו משחקים יצאו ללא ניצול שיטת ה-OpenVPN שציינתי.

נערך לאחרונה על ידי shgadlic, 16.05 בשעה 18:22.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של HeavenTear

משתמש ותיק

#2   פורסם: 16.05, 17:25

אחלה מדריך,אני מוסיף אותו לדיון המידע

תמשיך לגלוש פה ולהשקיע! P:

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של RoDeX

מנהל פורום משחקי פעולה

#3   פורסם: 16.05, 17:28

כל הכבוד על המדריך.
המשך כך

בברכה, אסף.
מנהל קהילת משחקי פעולה.
לפניות: rodex@vgames.co.il

My Profiles:

חזרה לראש העמוד

חשבון משתמש נעול

#4   פורסם: 16.05, 17:37

תודה. אני מאד מקווה שיהיה פה מישהו שרוצה לרכוש משחק לפי המדריך שלי בכדי לראות באמת עד כמה זה אפקטיבי והאם ההנחה שלי בנוגע להורדה\לשחק ללא שימוש בפרוקסי אלא בחיבור ישיר עובדת כמו שצריך אצלנו. לי עדיין אין איזה משחק שאני רוצה מהכותרים הללו, במידה ויהיה משוה שארצה ואני ארכוש אני גם אעדכן בת'רד הזה את תוצאות הניסוי. עד כה, כפי שכבר ציינתי, הדרך הזו לעקוף את נעילת האזורים בסטים עבד לגולשים שבפורום של negaf - אני מדבר על גולשים אירופאים שלא הייתה להם גישה לכמה כותרים שרצו - אך אני לא יודע בוודאות איך זה ישפיע עלנו.

בכל מקרה אם מישהו ניסה או מכיר את הדרך הנ"ל - יש גם דרכים אחרות של שימוש בפרוקסי - ויודע על איזו שהוא מקרים שהשיטה לא עבדה, או אולי הגבלות נוספות שאינני מכיר. ציינו פה שנוכל לעדכן את המדריך בהתאם.

אשמח גם אם מנהלי האתר יוכלו לקדם את המדריך הזה מחוץ לפורום.

חזרה לראש העמוד

משתמש ותיק

#5   פורסם: 16.05, 17:38

אני לא ממש יודע איך אני יכול לעזור לך לקדם את זה מעבר לפורום,אין לי סמכות למקום אחר...

תעשה קופי פיסט ותפרסם איפה שבא לך O:

הוספתי את זה ללינקיה ועוד רגע גם לשימושון בצד

חזרה לראש העמוד

חשבון משתמש נעול

#6   פורסם: 16.05, 17:44

אחלה. התכוונתי לפרסום כחדשה. אלא אם כן אין אצלכם בפורום זה גישה לפרסום חדשות.
בכל מקרה אני אדאג גם לפרסם לינקים לת'רד הזה בקהילת הקונסלות.
אני מקווה שהוא אכן יהיה לעזר למרבית חברי קהילת VGAMES.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Ravid

עילוי

#7   פורסם: 16.05, 20:50

זומפג!

ולא קראתי הכל, מצטעראם ענית כבר על השאלה, אבל מה קורה אם תוספים אותך?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של w00ty

צוות WoW

#8   פורסם: 16.05, 21:39

בגדול אין שום מניעה מלחסום את החשבון שלך, היות ועברת על הEULA.

לחץ כאן כדי להצטרף לNeobux כמוזמן שלי (אני ארוויח בזכותכם, לכם זה לא ישנה)
הם שילמו לי בצורה מיידית (פחות מדקה) כשביקשתי תשלום: Proof of payment, Another one

חזרה לראש העמוד

חשבון משתמש נעול

#9   פורסם: 16.05, 23:26

אני בספק שדבר כזה יקרה, למרות שזה אפשרי. עד כה לא שמעתי על שום מקרה כזה.
בנוסף מהאם היית גר בארה"ב וקנית את המשחק ולאחר זמן מה אתה עובר למקום שב האוזר שלך סגור מלקנות אותו? אז מה המשחק נמחק לך מהרשימה? אני ממש בספק אחרת יש פה בעיה רצינית.

נערך לאחרונה על ידי shgadlic, 17.05 בשעה 06:40.

חזרה לראש העמוד

חשבון משתמש נעול

#10   פורסם: 17.05, 19:56

עדכון חם:

השיטה עובדת כמו בובה. כרגע רכשתי משחק של 2K אשר לא זמין לקניה בארץ Railroad tycoon 2 ולאחר שהרכישה הסתיימה והמשחק היה אצלי ברשימת המשחקים התנתקתי מ-OpenVPN/YourFreedom וכאשר נכנסתי לסטים שוב המשחק נשאר שם. כמובן שזה קרה לפני כמה דקות, אז אם יהיו השלכות רחקות טווח אין לי כרגע מושג אבל אני בספק מכוון שהרי רכשתי את המשחק באופן חוקי.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של w00ty

צוות WoW

#11   פורסם: 17.05, 22:30

shgadlic
ציטוט:
צפה בהודעה
הרי רכשתי את המשחק באופן חוקי.
אתה בטוח..?
קראת את הEULA טוב טוב?

לחץ כאן כדי להצטרף לNeobux כמוזמן שלי (אני ארוויח בזכותכם, לכם זה לא ישנה)
הם שילמו לי בצורה מיידית (פחות מדקה) כשביקשתי תשלום: Proof of payment, Another one

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#12   פורסם: 26.05, 12:30

קודם כל, אין אפשרות בשם OpenVPN MODE (סקרינשוט למטה).
שנית כל, לא הסברת איך להגדיר את Your Freedom לארה"ב מכל הבחינות.
שלישית, מה הכוונה ב"להתחבר לשרת שלהם"? של מי השרת? סטים או Your Freedom?

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#13   פורסם: 28.05, 11:53

בלי המידע החסר, המדריך הזה בלתי שימושי וזה חבל.

חזרה לראש העמוד

משתמש ותיק

#14   פורסם: 28.05, 12:02

אל תקפיץ סתם,אם פותח הדיון יראה את זה אני בטוח שהוא יגיב לך

פעם אחרונה שאתה מקפיץ

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#15   פורסם: 29.05, 16:50

עם מנהל מתלהב כמוך, תהיה בטוח שזו הפעם האחרונה שאני מבקר בפורום הזה.

חזרה לראש העמוד
פרסומת

משתמש ותיק

#16   פורסם: 29.05, 16:56

אף אחד לא היתלהב,אני יודע שמה שאמרתה נכון אבל לא היתה שום הצדקה בעולם לעשות דאבל,אפשר לערוך או לשלוח ה"פ לפותח הדיון

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#17   פורסם: 30.05, 18:45

ממתי עריכת תגובה מקפיצה נושא?

חזרה לראש העמוד

משתמש ותיק

#18   פורסם: 30.05, 18:52

בבקשה :

חזרה לראש העמוד