משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

חשבון משתמש נעול

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
28.05, 22:30
|
|
Bayonetta - הדיון הרשמי
Bayonetta הוא משחק של Platinum Games, אשר מורכבת ממוכשרים רבים שהביאו לנו את DMC, RE4, Viewtiful Joe, Okami, ולאחרונה גם MadWorld.
המשחק הבא שלה יהיה לקונסולות ה-HD, ושמו Bayonetta, בו תשלטו במכשפה ארוכת שער אשר תזמן את השער שלה כדי לבצע פעולות הרג יצירתיות כלפי אויביה. כיצד? למשל, השער יכול להפוך לכל מיני כלים שונים (כגון גליוטינה).
אני לא מפרט יותר מדי כי הידע שלי על המשחק מצומצם, אבל בהתחשב במוניטין של הצוות הזה, ובהתחשב בכך שהוא נראה מרהיב ולא פחות מגניב מ-DMC, אולי יותר, אני בהחלט מצפה לו.
בואו צפו בריאיון חדש עם היוצרים, כולל קטעי גיימפליי חדשים.
מה דעתכם עליו עד כה? מה עוד ידוע על המשחק?
לאור המכירות הפושרות (והלא מוצדקות, לדעתי, של MadWorld), אני מקווה מאוד שלפחות המשחק הזה יצליח מאוד. מדובר באחד הצוותים הכי מגניבים שקיימים, וחבל אם נראה אותם מתפרקים.
(מנהלים, אתם דואגים 'לנפח' את אינדקס הלינקייה הראשית? אתם מוזמנים להוסיף את הדיון הזה כדיון רשמי למשחק)
נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 28.05 בשעה 22:37.
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
29.05, 00:10
|
|
|
אני אישית חושב שהמשחק הזה יכשל, אם לא במכירות אז במשחקיות.
הם בטח ישקיעו מאוד ב"איברים" של הדמות אבל יזניחו את המשחקיות.
נראה איזה עוד מידע נקבל בהמשך
|

PS3 Trophies
|
|
|
|
|

מנהל פורום PS3

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
29.05, 00:22
|
|
|
משחק בו אתה נלחם מול גורד שחקים=Legendary (כפי שידידינו בארני אומר)
משחק בו אתה משחק ספרנית מחורמנת=Epic fail
וmad world מעפאן, לא פלא הוא נכשל, זה פאקינג brawler, זה ז'אנר מת. רק סמאש מחייה אותו. וכל מה שטוב ברשימה שהבאת יצא תחת ידיה של קאפקום. זה שכמה מפוטרים מהחברה מבין צוותים של מאות החליטו לפתוח חברה חדשה לא הופכת אותם ליוצרי משחק.
נערך לאחרונה על ידי Death_119, 29.05 בשעה 00:24.
|

|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
29.05, 03:10
|
|
|
אני לא מסכים אתך בכלל. זו חברה שיודעת ליצור גיימפליי אדיר (שיחקת ב-MadWorld? לאן הגעת?). הבעיות של MadWorld הן אורך, גליצ'ים, שלב האופנוע הרגיש מאולץ ופחות כיפי משאר המשחק והיו פה ושם טענות על חזרה על עצמו (וגם זה רק לקראת סוף). מבחינת גיימפליי, הוא אחד הכי כיפיים ומקוריים ששיחקתי בדור הזה, והוא גם מאוד שנון. וכן, הוא גם מושקע מאוד בעלילה.
זהו? "ספרנית מחורמנת", כך אתה מגדיר את המשחק? אני דווקא אופטימי לגביו. מי ייתן והערכתך תיפול כפי שנפלה הערכתך לגבי inFAMOUS.
נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 29.05 בשעה 03:12.
|
|
|
|
|
|

כתב פורום PS3

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
29.05, 07:34
|
|
אחלה שפתחת דיון ,אבל אם תוכל לפרט מעט יותר על המשחק ,תמונות , מי היוצרים ,תאריך השקה , וסרטונים זה יהיה מעולה ,אני אוסיף את זה ללנקיה שלנו ,ושוב אחלה דיון הצעת 
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
29.05, 09:41
|
|
|
היידקי קמיאה, זה שם הבמאי. אותו בחור שהביא את DMC, ויוטיפול ג'או ובמיוחד את אוקמי.
קשה להגיד שהשמחק הזה לא ייצא מינימום מיוחד.
|

so i heard u leik graphix
|
|
|
|
|
חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
29.05, 17:31
|
|
|
אני אופטימי. מדוורלד הוא סוג של פתיחת דלת לז'אנר ולסטייל קצת שונה, והעובדה שהוא קיבל ציונים 8 וככה, דווקא אומרת דברים אופטימים לגביי הסטייל, שצריך רק ליטוש כלשהו ויכול בקלות להיות משחק של 9.2.
גם לאחרונה מפוטרים המון אנשיי הייטק, זה אומר שהם לא מוכשרים? ממש לא, יש משבר כלכלי ואין מה לעשות, זה משפיע על כולם.
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום PS3

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
29.05, 17:54
|
|
|
han |
ציטוט: |
 |
|
|
אני אופטימי. מדוורלד הוא סוג של פתיחת דלת לז'אנר ולסטייל קצת שונה, והעובדה שהוא קיבל ציונים 8 וככה, דווקא אומרת דברים אופטימים לגביי הסטייל, שצריך רק ליטוש כלשהו ויכול בקלות להיות משחק של 9.2.
גם לאחרונה מפוטרים המון אנשיי הייטק, זה אומר שהם לא מוכשרים? ממש לא, יש משבר כלכלי ואין מה לעשות, זה משפיע על כולם. |
|
|
|
|
ההבדל בין משחק של 9+ למשחק של 8 הן של שמיים וארץ.
בחזרה לדיון:
ביונאטה נראה לא רע, אבל הנקודה שהוא מגיע מחברה שלא הציגה דבר עד היום מלבד משחק אחד בינוני לWII ונכון לכיום המשחק נראה ripp off לחלוטין מסדרת DMC.
וכפי שאנו יודעים, הסיכוי לrip off לצאת טובים הוא אפסי:
http://www.metacritic.com/games/plat...?q=ninja blade
|

|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
29.05, 19:45
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
ההבדל בין משחק של 9+ למשחק של 8 הן של שמיים וארץ. |
|
|
|
|
להזכיר לך שחוץ מאשר DMC1 שום משחק בסדרה לא הצליח לקבל יותר מ8?
ביונטה נראה פשוט כמו עוד DMC עם עלילה/סרטוני מעבר אפילו מגוכחים יותר. אבל בסופו של דבר, קשה לי לחשוב על משהו שDMC עושה מבחינת גיימפליי שביונאטה לא יכול לעשות ואפילו לעבור אותו, כלומר לא מדובר באיזה GOW.
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום PS3

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
29.05, 20:02
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
להזכיר לך שחוץ מאשר DMC1 שום משחק בסדרה לא הצליח לקבל יותר מ8?
ביונטה נראה פשוט כמו עוד DMC עם עלילה/סרטוני מעבר אפילו מגוכחים יותר. אבל בסופו של דבר, קשה לי לחשוב על משהו שDMC עושה מבחינת גיימפליי שביונאטה לא יכול לעשות ואפילו לעבור אותו, כלומר לא מדובר באיזה GOW. |
|
|
|
|
זה לא מדד מבחינתי האישית מאחר ויש לי את כולם ויש לי דעה מאוד מגובשת לגביהם ולגבי מה הוא משחק טוב בז'אנר. רק 2 היה משחק מאוד פושר ועדיין משחק טוב.
השלושה האחרים הם AAA מטורפים.
http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=542857
אני אתן לך דוגמא למשהו שDMC עושה מבחינת גיימפליי וביונאטה עדיין לא הציג:
קלאסים. הנה, דוגמא.
|

|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
29.05, 20:37
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
זה לא מדד מבחינתי האישית מאחר ויש לי את כולם ויש לי דעה מאוד מגובשת לגביהם ולגבי מה הוא משחק טוב בז'אנר. רק 2 היה משחק מאוד פושר ועדיין משחק טוב.
http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=542857
קלאסים. הנה, דוגמא. |
|
|
|
|
נו באמת, אתה מביא לי ביקורת שאתה כתבת כדי להוכיח שמדובר במשחק של 9?
טוב נו, מדובר באותו אדם שאמר שDMC4 הוא בעצם משחק של120$ ב-60$ כי משחקים שם שתי דמויות.
איזה קלאסים DMC עושה? זה שאפשר לבחור בין 4 סגנונות? מי אמר שביונטה לא עושה את זה?
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום PS3

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
29.05, 20:44
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
נו באמת, אתה מביא לי ביקורת שאתה כתבת כדי להוכיח שמדובר במשחק של 9?
טוב נו, מדובר באותו אדם שאמר שDMC4 הוא בעצם משחק של120$ ב-60$ כי משחקים שם שתי דמויות.
איזה קלאסים DMC עושה? זה שאפשר לבחור בין 4 סגנונות? מי אמר שביונטה לא עושה את זה? |
|
|
|
|
לגבי הקלאסים: לא יודע, אולי יש את במשחק, שאלת מה אין בטריילרים של ביונאטה ויש בDMC, אז הבאתי לך דוגמא.
וב-3 יש הרבה יותר מארבעה קלאסים והם גם מאוד עמוקים. ב-4 בגלל דמות נוספת הם קיצצו אותם.
|

|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
29.05, 21:09
|
|
לדעתי זה יהיה משחק מעולה 
|
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
29.05, 21:26
|
|
The Crush, הסברתי מי היוצרים ונתתי תיאור כללי. הוא יכול להיות דיון רשמי, אז קדימה
|
Death_119 |
 |
|
|
ההבדל בין משחק של 9+ למשחק של 8 הן של שמיים וארץ. |
|
|
|
|
נכון, אבל כפי שהוסבר, היו בו בעיות שמנעו ממנו להיות 9, ואין להן שום קשר לגיימפליי אשר קיבל שבחים. אני מאמין שבביונטה הן יתוקנו.
וזה לא הוגן לפסול אותם כי הם "חבורת מפוטרים". 'אוקאמי' שלהם הוא אחד המשחקים הכי מוערכים בדור הקודם וזכה להיות משחק השנה על ידי רבים, והנה הוא נחל כישלון צורב (מה שהוביל לפירוק הצוות הזה בקפקום).
|
 |
|
|
ביונאטה נראה לא רע, אבל הנקודה שהוא מגיע מחברה שלא הציגה דבר עד היום מלבד משחק אחד בינוני לWII ונכון לכיום המשחק נראה ripp off לחלוטין מסדרת DMC. |
|
|
|
|
MadWorld הוא המשחק הראשון שלהם תחת החברה החדשה, אבל כל אחד מהם היה אחראי למשחקים גדולים אחרים בעבר. אני מדבר אתך על מפיקים ויוצרים, לא על תפקידים זוטרים.
ולא ענית לשאלה אם בכלל שיחקת ב-MadWorld. זה המשחק הכי שנון ששיחקתי הדור, וכיף טהור. לדעתי אורכו מספיק לסגנון שלו, אחרת היה נמתח ומשעמם, אבל אין ספק שגם זה פגע לו בציונים.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
29.05, 21:32
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
לגבי הקלאסים: לא יודע, אולי יש את במשחק, שאלת מה אין בטריילרים של ביונאטה ויש בDMC, אז הבאתי לך דוגמא.
וב-3 יש הרבה יותר מארבעה קלאסים והם גם מאוד עמוקים. ב-4 בגלל דמות נוספת הם קיצצו אותם. |
|
|
|
|
אני מסכים שDMC בין המובילים בז'אנר, אבל אחרי שזלזלתי בפלטיניום עם MAD WORLD ואחרי ששחקתי בו ראיתי שהוא ממש חמוד (וזה לא ברולר, זה משחק סטייל DMC פחות או יותר) אז יש לי יותר ציפיות מהם ממה שהיה לי בהתחלה.
כך או כך, להגיד שהמשחק נחות כי אין X או Y בטריילר זה טפשי. כלומר אין בטריילר של MODERN WARFARE 2 מולטי בכלל אז זה אומר שאין מולטי במשחק?
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום PS3

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
30.05, 00:16
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
אני מסכים שDMC בין המובילים בז'אנר, אבל אחרי שזלזלתי בפלטיניום עם MAD WORLD ואחרי ששחקתי בו ראיתי שהוא ממש חמוד (וזה לא ברולר, זה משחק סטייל DMC פחות או יותר) אז יש לי יותר ציפיות מהם ממה שהיה לי בהתחלה.
כך או כך, להגיד שהמשחק נחות כי אין X או Y בטריילר זה טפשי. כלומר אין בטריילר של MODERN WARFARE 2 מולטי בכלל אז זה אומר שאין מולטי במשחק? |
|
|
|
|
אני אצטט אותך כי כנראה אתה לא מבין מה כתבת:
|
 |
|
|
, קשה לי לחשוב על משהו שDMC עושה מבחינת גיימפליי שביונאטה לא יכול לעשות ואפילו לעבור אותו, כלומר לא מדובר באיזה GOW. |
|
|
|
|
אני עניתי:
|
 |
|
|
קלאסים. הנה, דוגמא. |
|
|
|
|
קצת יותר מובן? אמרתי שנכון לכיום הוא לא הציג. מה הוא יציג בעתיד? אלוהים גדול.
ההתרשמות היחידה שלנו כיום מהמשחק מגיעה ממה שכותבים עליו ומהסרטונים שבו. עד שהם יגידו אחרת אז מה נעשה? נמציא דברים שבסוף יכל להיות שלא יהיו במשחק? כאילו, אתה רציני?
נכון לכיום ביונאטה לא הראה שום דבר שלא ראיתי בDMC1, אז מה אתה רוצה?
אני מרגיש שאתה סתם פולט שטויות כי אתה מחפש לריב על דברים בלי שאתה שם לב בכלל מה אתה כותב.
רונן, מעולם לא שיחקתי ולו שנייה אחת בmad world. ההתרשמות היחידה שלי היא מהסרטונים הרבים שלו. אני אישית לא התרשמתי עמוקות ממנו. הוא נראה רע.
דרך אגב, מאחר ואתה טוען שהחברה שעומדים מאחורי המשחק הם למעשה הלחם והשמנת של קאפקום אשמח שתראה לי רשימה של כל העובדים שעבדו על כל הפרוייקטים שייחסת להם, עד כמה כל פרוייקט לא היה מצליח בלעדיהם ולמה. וכמה אנשים מכל פרוייקט עזבו לחברה אותה ציינת.
במידה ולא תוכל להראות את כל מה שציינתי כנראה שהכל נותר בגדר ספקולציה אישית שלך ללא קרקע אמיתית.
נערך לאחרונה על ידי Death_119, 30.05 בשעה 00:20.
|

|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #17 פורסם:
30.05, 06:32
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
ההתרשמות היחידה שלנו כיום מהמשחק מגיעה ממה שכותבים עליו ומהסרטונים שבו. |
|
|
|
|
הו! עכשיו אתה יעיל. בוא ספר לי מה כותבים עליו, כי אני לא קראתי.
|
 |
|
|
רונן, מעולם לא שיחקתי ולו שנייה אחת בmad world. ההתרשמות היחידה שלי היא מהסרטונים הרבים שלו... |
|
|
|
|
נו, באמת, דודי. על זה אתה מבזבז את זמני?
גם אני לא התרשמתי כלל מ-inFAMOUS מצפייה בסרטונים, עד ששיחקתי בדמו. ואני גם אזכיר לך שגם לך לא היה אמון במשחק הזה מצפייה בסרטונים, עד שהגיעו הביקורות הראשונות.
אם קראת רשמים לא טובים לגבי ביונטה, אז בטח תוכל גם לקרוא את הביקורות של MadWorld, ובעיותיו הן לא בגיימפליי (רק שלב האופנוע הרגיש מיותר, המשחק היה קצר, והיו טענות שהקומבואים לא מספיק מפותחים מבחינת מנוע הניקוד). אין מה לעשות, לכל משחק, לצד השבחים יש גם כמה סייגים.
|
 |
|
|
דרך אגב, מאחר ואתה טוען שהחברה שעומדים מאחורי המשחק הם למעשה הלחם והשמנת של קאפקום אשמח שתראה לי רשימה של כל העובדים שעבדו על כל הפרוייקטים שייחסת להם, עד כמה כל פרוייקט לא היה מצליח בלעדיהם ולמה. וכמה אנשים מכל פרוייקט עזבו לחברה אותה ציינת.
במידה ולא תוכל להראות את כל מה שציינתי כנראה שהכל נותר בגדר ספקולציה אישית שלך ללא קרקע אמיתית. |
|
|
|
|
וואו, מזל שהפכתי את פורום נינטנדו לארכיון מידע עצום ומסודר לגבי כל דבר, אחרת לא הייתי מוצא את הקישור הזה
|
 |
|
|
MadWorld, which ships exclusively for Wii on March 10 in America, is the first release from Japan-based Platinum Games, but don't presume that the company's short history translates to inexperience because that simply couldn't be further from the truth. In actuality, the 130-man company is led by some of Japan's most established game-makers and many of their roots are planted deeply in such famous Clover Studios and Capcom franchises as Okami, Viewtiful Joe, Devil May Cry and, of course, Resident Evil. Indeed, PG's founders didn't merely help with the creation of these aforementioned hits -- they oftentimes conceptualized and directed them. But in 2006, shortly after the release of Okami, Capcom opted to shut down Clover Studios under mysterious circumstances -- PG staff declined to elaborate on the closure for the purposes of this interview. Eventually, Platinum Games was born, and
titles like Bayonetta, Infinite Space and MadWorld with it |
|
|
|
|
שים לב כמה אנשים שם היו בתפקידים בכירים בכל הפרויקטים האלה. מפיקים, במאים, יוצרים...
קח למשל את שינג'י מיקאמי, שם שהכי סביר שתכיר. הוא יצר את סדרת רזידנט אוויל הפופולארית, ו-DMC.
זה לא שקפקום מתמוטטת מסגירת הסטודיו, אבל זה גם לא אומר שמדובר בצוות לא איכותי. אתה מתעלם מהמוניטין של 'אוקאמי' שהיה בפיתוחו של הצוות הזה שקפקום סגרה. עצם העובדה שסטודיו נסגר לא אומר שלא איכותי, אלא שהמשחקים שלו לא מוכרים (ולצערנו איכות היא לא תמיד מילה נרדפת להצלחה, תראה גם משחקי טים שפר).
נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 30.05 בשעה 12:11.
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום PS3

|

|
|
|
|
| #18 פורסם:
30.05, 15:12
|
|
|
רונן יצחק |
 |
|
|
זה לא שקפקום מתמוטטת מסגירת הסטודיו, אבל זה גם לא אומר שמדובר בצוות לא איכותי. אתה מתעלם מהמוניטין של 'אוקאמי' שהיה בפיתוחו של הצוות הזה שקפקום סגרה. עצם העובדה שסטודיו נסגר לא אומר שלא איכותי, אלא שהמשחקים שלו לא מוכרים (ולצערנו איכות היא לא תמיד מילה נרדפת להצלחה, תראה גם משחקי טים שפר). |
|
|
|
|
רשום שם שמתוך 130 אנשי החברה כמה עבדו בעברם על פרוייקטים בקאפקום. כמה יכל להיות 1 ויכל להיות 10. בכל מקרה מדובר במספר מאוד קטן של אנשים שלא מעיד על כלום.
הדרך היחידה שלך לראות אם הצוות באמת יכל להסתמך על משחקי העבר של קאפקום היא לקחת את רשימת הצוות המקורית של כל אחד מהפרוייקטים (שעמדו על מאות רבות של אנשים) ולראות כמה באמת עזבו. אם מתוך צוות של 300 איש עזבו 3 אנשים זה ממש לא מעניק מוניטין גבוה לחברה של אותם שלושה אנשים.
ואם להסתמך על ביקורות וממוצע בלבד המשחק האחרון שלהם לא עומד בסטנדרטים של המשחקים הטובים באמת של קאפקום.
אבל שוב, בילבולי ביצים סביב דברים שאין לנו יכולת באמת להתייחס אליהם, מאחר ואיש מאיתנו לא יודע מי עזב וכמה.
|

|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #19 פורסם:
31.05, 04:09
|
|
דודי, הם רובם ככולם מצוות Clover האיכותי, בבסיסו זה אותו צוות.
|
 |
|
|
ואם להסתמך על ביקורות וממוצע בלבד המשחק האחרון שלהם לא עומד בסטנדרטים של המשחקים הטובים באמת של קאפקום. |
|
|
|
|
בגלל בעיות שונות כמו אורך, שאין להן קשר לגיימפליי. אתה לא יכול להתבטא לגבי משחק רק בגלל ציוניו, ובלי לקרוא את ההסבר מאחוריהם. מבחינת כיף ושנינה, הוא בין המשחקים הכי מגניבים וכיפיים ששיחקתי בדור הזה.
מבחינת ממוצע ציונים שעל פיו אתה שופט, הוא ו- DMC4 (שאהבת) קיבלו ציונים דומים. לכן, אני מציע לך לשחק בו כדי לדעת אם היא יודעת ליצור משחק מגניב, כיפי ואיכותי, או לא. לולא הייתי מאמין בה בעקבות ניסיוני עם MadWorld, וודאי שלא היו לי ציפיות רבות מביונטה. וגם נדב זלזל בה לפני ששיחק ב-MadWorld.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #20 פורסם:
31.05, 10:39
|
|
|
רונן יצחק |
 |
|
|
גם אני לא התרשמתי כלל מ-inFAMOUS מצפייה בסרטונים, עד ששיחקתי בדמו. |
|
|
|
|
|
רונן יצחק |
 |
|
|
בהחלט ביקורת חיובית מאוד, טוב מאוד. ואהבתי את סרטון הפתיח, עשויה טוב ודרמטית....הולה-לה. השתכנעתי, אני קונה. |
|
|
|
|
נראה לי שאתה מבלבל "שיחקתי בדמו" עם "קראתי את הביקורת של IGN".
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #21 פורסם:
31.05, 17:38
|
|
|
לפי דעתי זה משחק מבטיח שיכול להיות מאוד טוב
|
TheRealFakeDude
משחק במשחקים
UT3
TF2
L4D
insurgency הוא התשובה של insurgency team למשחקים של valve
כמובן , התשובה שלהם לא הייתה נכונה...

כינוי בסטים: TheRealFakeDude
כינוי במשחק: TheRealFakeDude
[IMG]http://up6.siz.co.il/up2/i0gzmfznmjye.png[/IMG]
ציטוט אהוב: "If games make you violent. Does Monopoly make you a millionaire?"
תחשבו על זה.... 
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #22 פורסם:
31.05, 23:43
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
נראה לי שאתה מבלבל "שיחקתי בדמו" עם "קראתי את הביקורת של IGN". |
|
|
|
|
האמנתי ששאר הביקורות תהיינה באותו רוח, לכן גם בלי לבדוק דמו, ידעתי שהסיכון קטן ואני קונה אותו. זה כלל לא בא בסתירה לדבריי שההתנסות בדמו גרמה לי להעריך עד כמה אני צריך להתרגש ממנו. מן הסתם, מדובר בחוויה אישית.
אתה סתם מתחכם כהרגלך.
נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 31.05 בשעה 23:50.
|
|
|
|
|
|
חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #23 פורסם:
01.06, 00:11
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
נראה לי שאתה מבלבל "שיחקתי בדמו" עם "קראתי את הביקורת של IGN". |
|
|
|
|
התחכמות באמת מיותרת. "><
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #24 פורסם:
01.06, 10:25
|
|
|
han |
 |
|
|
התחכמות באמת מיותרת. ">< |
|
|
|
|
לא יודע, זה פשוט נראה לי כאילו דודי אומר שהוא לא תפס מMadworld על סמך התרשמות מביקורות - ואז רונן אומר לא שהוא לא יכול להתרשם ממשחק רק לפי ביקורות ונותן בתור דוגמא משחק שהוא הכריז בעצמו שהוא הולך לקנות רק על פי ביקורת אחת... אבל אולי רק לי זה נראה מוזר?
אני כן מסכים עם רונן שלפעמים עדיפה התנסות אישית עם דמו על פני ביקורות בלבד. אבל האם לMadworld יצא דמו? מאחר ואין דמו אז כל זה לא רלוונטי לדודי: הוא לא התלהב מהסרטונים, לא התלהב מהביקורות, לא התלהב מאיך שהמשחק נראה - לכן הוא לא ילך ויקנה ככה סתם את המשחק. אם מישהו רוצה להציע לו משהו יותר קונקרטי, פשוט תשאילו לו את המשחק במקום לשכנע אותו כמה ההתרשמות שלו מוטעית...
ועם כמה שדודי קיצוני בדעות שלו, ויש אצלו רק שחור ולבן, וכל מי שלא מסכים איתו לא שיחק במשחק - עדיין מותר לו לא להתרשם מהביקורות של Madworld בלי להתנסות בעצמו ולהניח שהוא לא בטופ של המשחקים של קאפקום (מה שנכון כנראה). מותר לו גם לא להתלהב במיוחד ממה שהוא ראה עד עכשיו מביונטה, למרות שאם אני אישית הייתי חובב DMC ששומע על משחק מהיוצר של DMC המקורי כן הייתי מתלהב, וגם בלי שאני חובב DMC עדיין מעניין אותי מאד לראות מה יצא מהמשחק.
ועם כמה שאולי מכעיס להגיד את זה - יש סדרה אחת שדודי כנראה באמת חרש יותר מכולם כאן ומבין בה יותר מכולם כאן, וזו סדרת DMC. הוא בא עם מספיק רקע ומותר לו לא להתלהב ממשחק חדש מהיוצר המקורי של המשחק, אבל אני אשמח לגלות שהוא טובה וביונטה כן יהיה משחק AAA (ואני בטוח שגם הוא ישמח) אבל כרגע זה די בספק. עדיין לא יצא משחק H&S בדור הזה שבאמת זכה לממוצע 9+ אצל המבקרים.
|

Keep it mean
|
|
|
|
|
|
|
משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames
|