משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

נינג'ה בלגי

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #31 פורסם:
07.06, 16:37
|
|
|
רונן יצחק |
ציטוט: |
 |
|
|
מבחינה טכנית, וודאי שלא, אבל זו השוואה לא הוגנת. מבחינת אמנות גרפית, מריו גלקסי לוקח. מבחינת גיימפליי ועיצוב, גורמים יותר חשובים, 'מריו גלקסי' לוקח בקלות, למעשה כל משחק אחר שקיים.
הלוואי שהיו נוספים שמצליחים לשחזר את ההצלחה. אמנם נינטנדו מתבזבזת בהרבה זבל, אבל בעיצוב ובתחכום בזיכיונות הגדולים שלה, עדיין לא ראיתי חברה מצטיינת כמוה. |
|
|
|
|
בבקשה תביא לי תמונה אחת של מקום במריו גלקסי שהוא מרשים יותר מהעיר הראשונה ב-TOD.
נ.ב.
HBK, התכוונתי מרשים יותר, לא יפה יותר.
|

PS3 Trophies
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #32 פורסם:
07.06, 16:43
|
|
|
golgolon |
 |
|
|
לא אספתי את כולם, סיימתי את המשחק אחרי באוזר וזהו.. |
|
|
|
|
אוי. אז אל תדבר אתי. פספסת שלבים ומשימות מדהימים.
אביעד, אנחנו מדברים על עיצוב אמנותי. וזה משהו שלא תמיד ניתן לראות בתמונות. אני מדבר על תכנון שלבים, לא המראה הפיזי שלהם, למרות שגם הוא מרשים. אולי בערב אביא לכאן כמה סרטונים, אם אמצא כמה טובים.
בשורה התחתונה הוא מרשים יותר מבחינת עיצוב וגיימפליי. אם אין לך ניסיון, אז לפחות בדוק גם ממוצע שלא משאיר מקום לספקות.
נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 07.06 בשעה 16:48.
|
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #33 פורסם:
07.06, 16:43
|
|
|
אה, אוקי, סליחה.
בכל אופן, מבחינת רושם זה SMG.
|
|
|
|
|
|

שחקן PS3 שנותן בראש!

|

|
|
|
|
| #34 פורסם:
07.06, 16:46
|
|
|
רונן יצחק |
 |
|
|
אוי. אז אל תדבר אתי. פספסת שלבים ומשימות מדהימים. |
|
|
|
|
רגע , ללואיג'י היו שלבים שונים? חשבתי שאתה יכול לשחק איתו רק באותו שלבים של מאריו..
|
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #35 פורסם:
07.06, 17:06
|
|
|
golgolon |
 |
|
|
רגע , ללואיג'י היו שלבים שונים? חשבתי שאתה יכול לשחק איתו רק באותו שלבים של מאריו.. |
|
|
|
|
לא דיברתי על לואיג'י, אלא על כך שלא אספת כ-60 כוכבים (זה למעשה חצי משחק) ויש המון שלבים מדהימים שאפילו לא ביקרת בהם.
אגב, יש במשחק גם מוזיקה תזמורתית מדהימה, הלחנה פשוט אדירה שלא משתווה להלחנה במשחק אחר. זה מצחיק כי נינטנדו הייתה מאוד שמרנית עד לאותו רגע מבחינת תמיכה במוזיקה תזמורתית, והביאה אותה בבום במשחק הזה.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #36 פורסם:
07.06, 17:21
|
|
|
רונן יצחק |
 |
|
|
אביעד, אנחנו מדברים על עיצוב אמנותי. וזה משהו שלא תמיד ניתן לראות בתמונות. אני מדבר על תכנון שלבים, לא המראה הפיזי שלהם, למרות שגם הוא מרשים. אולי בערב אביא לכאן כמה סרטונים, אם אמצא כמה טובים.
בשורה התחתונה הוא מרשים יותר מבחינת עיצוב וגיימפליי. אם אין לך ניסיון, אז לפחות בדוק גם ממוצע שלא משאיר מקום לספקות. |
|
|
|
|
אתה יכול בבקשה להרחיב למה כוונתך בעיצוב אומנותי? אני לא מדבר על תחכום השלבים, אני מדבר על האם הם מרשימים.
נ.ב.
נכון שלפי הממוצע הזה המשחק הוא אחד המשחקים הטובים ביותר שיצאו, אבל לא ניראה לי שעל דבר כזה אפשר להסתמך בדיון שפתחנו על מה יותר מרשים, ראטצ'ט או מריו גלקסי, הרי כמה אתרים רשמו בביקורת 10 על התחום הגרפי בגלל שזה המשחק הכי מרשים עלי אדמות.
המשחק אולי מתוחכם, חדשני, בעל סאונד טוב, סוחף, אחד בדורו. אבל מרשים, יש עוד כמה לפניו...
|

PS3 Trophies
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #37 פורסם:
07.06, 17:55
|
|
|
תקשיבו
אני מעריץ מטורף של הסדרה, היו לי את כל המשחקים של זה ל-PS2.
ולא יצא לי לקנות אף אחד מהמשחקים של R&C שיצאו ל-PS3.
וחשבתי, אולי ידוע לכם על איזו חבילת קנייה של כל המשחקים של R&C שיצאו עד כה (3 משחקים כולל החדש) ל-PS3 בחבילה אחת?
תודה
|
כן, כן - זאת תמונה מהקטע שבו שיחקו סטן וקייל מסאות'פארק בגיטר הירו! קטע מצחיקק.. הם גרועים XD
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #38 פורסם:
07.06, 18:16
|
|
|
yarin_sg |
 |
|
|
תקשיבו
אני מעריץ מטורף של הסדרה, היו לי את כל המשחקים של זה ל-PS2.
ולא יצא לי לקנות אף אחד מהמשחקים של R&C שיצאו ל-PS3.
וחשבתי, אולי ידוע לכם על איזו חבילת קנייה של כל המשחקים של R&C שיצאו עד כה (3 משחקים כולל החדש) ל-PS3 בחבילה אחת?
תודה |
|
|
|
|
בינתיים יצאו רק 1.5 משחקים(1 באורך מלא, ועוד "חצי" שהוא משחקון באורך 3-4 שעות עם דגש על פלטפורמה).מבחינת אינסומניאק, QFB(החצי משחק) היה סתם משחקון ב-PSN שהיה אפשר לקנות גם בדיסק, ולמרות הקשר העלילתי ניראה כאילו הם מתיחסים אל TOD ו-ACIT כסדרה אחת, ואל QFB כאחרת. לפי מה שאני יודע לא יצאה חבילה כזאת, ולדעתי גם לא תצא.
לדעתי גם אין צורך, את TOD אתה יכול להשיג במקסימום 200 שקל, ואת QFB ב-100 מקסימום.
|

PS3 Trophies
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #39 פורסם:
07.06, 18:21
|
|
|
infected aviad |
 |
|
|
המשחק אולי מתוחכם, חדשני, בעל סאונד טוב, סוחף, אחד בדורו. אבל מרשים, יש עוד כמה לפניו... |
|
|
|
|
למה אתה מתכוון ב"מרשים"? גרפיקה? אני לא בטוח שאני מבין אותך.
ויותר מאוחר אנסה למצוא סרטון שיסביר למה אני מתכוון בעיצוב מרשים.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #40 פורסם:
07.06, 18:35
|
|
|
רונן יצחק |
 |
|
|
למה אתה מתכוון ב"מרשים"? גרפיקה? אני לא בטוח שאני מבין אותך.
ויותר מאוחר אנסה למצוא סרטון שיסביר למה אני מתכוון בעיצוב מרשים. |
|
|
|
|
ידעתי שאנחנו לא מבינים אחד את השני
כשאני מדבר על מרשים אני לא מדבר רק על גרפיקה יפה יותר, אלא באופן כללי על "אפקט הוואו" שאפשר לקבל כתוצאה של שילוב של מספר אלמנטים כמו מספר דמויות רב, סינמטיות ועוד...
לדוגמה, כשאני אומר שהשלב הראשון ב-TOD מרשים, אני לא מתכוון להגיד שפוט הגרפיקה שבו יפה, אלא אני מתכוון לעיר הגדולה שכל הזמן עפות מכוניות, בנינים נופלים, נופלות פצצות, חלקים נהרסים, מלא יריות...
לדעתי דוגמה שאתה תבין יותר טוב היא אנצ'רטד:הקטע של המצודה והנוף אל הים הוא מבחינתי קטע מרשים, באנצ'רטד יש כמה קטעים מרשימים ביותר, אך לדעתי המשחק היה יכול להיות כולו מרשים אם רק היו קטעים בקנה מידה יותר גדול.
לדעתי צריך לפתוח דיון חדש על הנושא הזה 
|

PS3 Trophies
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #41 פורסם:
08.06, 00:15
|
|
|
infected aviad |
 |
|
|
בינתיים יצאו רק 1.5 משחקים(1 באורך מלא, ועוד "חצי" שהוא משחקון באורך 3-4 שעות עם דגש על פלטפורמה).מבחינת אינסומניאק, QFB(החצי משחק) היה סתם משחקון ב-PSN שהיה אפשר לקנות גם בדיסק, ולמרות הקשר העלילתי ניראה כאילו הם מתיחסים אל TOD ו-ACIT כסדרה אחת, ואל QFB כאחרת. לפי מה שאני יודע לא יצאה חבילה כזאת, ולדעתי גם לא תצא.
לדעתי גם אין צורך, את TOD אתה יכול להשיג במקסימום 200 שקל, ואת QFB ב-100 מקסימום. |
|
|
|
|
אחלה, תודה
רק שאלה אחת, ניתן לקנות את ה"חצי חבילה" ב-PSN STORE?
שוב תודה.
|
כן, כן - זאת תמונה מהקטע שבו שיחקו סטן וקייל מסאות'פארק בגיטר הירו! קטע מצחיקק.. הם גרועים XD
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #42 פורסם:
08.06, 03:48
|
|
|
infected aviad |
 |
|
|
כשאני מדבר על מרשים אני לא מדבר רק על גרפיקה יפה יותר, אלא באופן כללי על "אפקט הוואו" שאפשר לקבל כתוצאה של שילוב של מספר אלמנטים כמו מספר דמויות רב, סינמטיות ועוד... לדוגמה, כשאני אומר שהשלב הראשון ב-TOD מרשים, אני לא מתכוון להגיד שפוט הגרפיקה שבו יפה, אלא אני מתכוון לעיר הגדולה שכל הזמן עפות מכוניות, בנינים נופלים, נופלות פצצות, חלקים נהרסים, מלא יריות... |
|
|
|
|
אבל מה שאתה מדבר עליו נגזר מהחומרה, זה לא היה מתאפשר בלעדיה. אפקט ה'וואו' במריו גלקסי בא ממקום אחר.
הנה כמה סרטונים:
צפה בשלב המטורף הזה עד הסוף:
בסרטון הזה היה המון משחקי כוח משיכה ועיצוב יצירתי מאוד, כמו שאר שלבים המשחק.
בסרטון לעיל, שים לב שבדקה עשרים וחמש מריו משוגר מכוכב לעבר המצלמה, תוך כדי שעובר דרך ספירלה של אבני ברקת. בעזרת המצביע של השלט אתה יכול לאסוף את האבנים, מסובב את המצביע ועוקב אחר הספירלה בשעה שמריו עובר דרכה. תראה את הקטע, זה נעשה בצורה מגניבה.
שים לב שלמצביע יש תפקיד חשוב ומתמשך במשחק. אתה אוסף אתו אבנים. זה כיף אדיר לשלוט במריו ביד אחת, וביד השנייה לאסוף אבנים בחופשיות, זה העניק הרגשה שלא התקבלה באף משחק אחר.
בסרטון לעיל שים לב בדקה העשרים. מריו עומד על פלטפורמה דמויות פלוס, והוא צריך לתמרן עליה ולעמוד בצד המתאים של הפלוס כדי לא ליפול אל מותו ברגע שמקור כוח המשיכה משתנה (החצים בתפאורה מציינים את כיוון כוח המשיכה). שלב עם המון משחקי כוח משיכה.
הסרטון לעיל הוא למעשה השלב האחרון של קוּפָּה. הזרקורים הם מקור המשיכה, אם מריו מאבד אותם, הוא נופל וזו פסילה.
צפה בכל הסרטון לעיל של שלב הגן (בהתחלה זה העולם החיצון, אל תתייחס אליו). שים לב לכוח המשיכה ולמוזיקה המדהימה של המשחק.
זה היה עוד שלב שאהבתי. עוד מוזיקה מדהימה.
אגב, בכל שלב יש 6-7 כוכבים לאסוף, וכל פעם כשאתה נכנס כדי לאסוף כוכב אחר, אז השלב משתנה ומציג לך אתגר ועיצוב חדש ומרגש יותר מקודמו.
עדיין, למרות ההערכה הרבה למריו גלקסי, אין על סדרת זלדה מבחינת עיצוב שלבים ותחכום, והחל מ-Metroid Prime 3, גם סדרת מטרויד הצטרפה מבחינתי למשפחת המעוצבים באופן מחוכם (גם מבחינת יצירתיות החידות), הוא אפילו הזכיר לי את זלדה.
אנשים תמיד מחפשים גרפיקה הכי טובה שיכולה להיות, מחפשים משהו ריאליסטי, אבל שוכחים את הדמיון והיצירתיות, מה שעושה משחק לכיפי באמת, ומה שבזכותם התחלנו לאהוב משחקים מלכתחילה 
נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 08.06 בשעה 04:56.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #43 פורסם:
08.06, 11:58
|
|
|
העיצוב שלבים של פריים הראשון הייתה הכי טובה בסדרה.
|
|
|
|
|
|

שחקן PS3 שנותן בראש!

|

|
|
|
|
| #44 פורסם:
08.06, 13:15
|
|
|
רונן, נראה לי עשיתי בעצם את כל הכוכבים..
בכל אזור כזה יש כמה כוכבים שחלכם האלה עם החץ .. נראה לי עשיתי את כולם..
|
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #45 פורסם:
08.06, 13:23
|
|
|
yarin_sg |
 |
|
|
אחלה, תודה
רק שאלה אחת, ניתן לקנות את ה"חצי חבילה" ב-PSN STORE?
שוב תודה. |
|
|
|
|
אפשר לקנות את חבילת ההרחבה הקטנה של TOD ב-PSN ב-10 דולר אני חושב, ו-TOD עצמו נמכר רק בדיסק.
|
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #46 פורסם:
08.06, 14:37
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
העיצוב שלבים של פריים הראשון הייתה הכי טובה בסדרה. |
|
|
|
|
תמיד מתבלבלים כשאני כותב "עיצוב", ואני לא מתפלא שזה סוג העיצוב היחיד שגיימרים מכירים. אני לא מתכוון לעיצוב אמנותי, לטקסטורות. אלא למבנה ותכנון השלבים והחידות.
פריים הראשון היה חדשני ומרענן, אבל לשלישי יש את האיכויות שלו שגרמו לי ליהנות ממנו הרבה יותר: אני לא מחליף אף גורם של משחקים בעיצוב שלבים מחוכם. לצערנו, ברבים מהמשחקים השלבים מתוכננים בצורה חסרת השראה. המפתחות עושות לעצמן עבודה קלה ונותנות דגש לגורמים פחות חשובים ומובנים מאליהם במשחקים, ושוכחות מה יותר כיף, לא משקיעות מחשבה בתכנון השלבים שאנו מבקרים בהם.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #48 פורסם:
08.06, 20:50
|
|
|
מישהו יודע אם יצא עם המשחק טרופיז?
|
psn id:meirdapas
|
|
|
|
|

its pretty, pretty badass.

|

|
|
|
|
| #49 פורסם:
08.06, 21:16
|
|
|
meirdapas |
 |
|
|
מישהו יודע אם יצא עם המשחק טרופיז? |
|
|
|
|
יהיה, אם אני לא מתבלבל גם סוני אמרו שכל משחק שיוצא אחרי[אין לי מושג מתי] יהיה חייב להיות עם טרופיז...
|

|
WhopperHalafinio |
 |
|
|
עמוס, משחק המילים המשעשע שלך מעיד על כך שהדבר היחידי הבודד שיש אצלך
זה גרגיר IQ.
לך מפה 
|
RightInTheFace |
 |
|
|
אם הצלחתי לשעשע אותך בעזרת גרגיר IQ בודד, הרי שאתה ילדה עצובה... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #50 פורסם:
08.06, 21:29
|
|
|
רונן יצחק |
 |
|
|
תמיד מתבלבלים כשאני כותב "עיצוב", ואני לא מתפלא שזה סוג העיצוב היחיד שגיימרים מכירים. אני לא מתכוון לעיצוב אמנותי, לטקסטורות. אלא למבנה ותכנון השלבים והחידות.
פריים הראשון היה חדשני ומרענן, אבל לשלישי יש את האיכויות שלו שגרמו לי ליהנות ממנו הרבה יותר: אני לא מחליף אף גורם של משחקים בעיצוב שלבים מחוכם. לצערנו, ברבים מהמשחקים השלבים מתוכננים בצורה חסרת השראה. המפתחות עושות לעצמן עבודה קלה ונותנות דגש לגורמים פחות חשובים ומובנים מאליהם במשחקים, ושוכחות מה יותר כיף, לא משקיעות מחשבה בתכנון השלבים שאנו מבקרים בהם. |
|
|
|
|
מי מתבלבל, עיצוב שלבים אומר הLAYOUT של השלב ומה שקורה בו, לא הגרפיקה שלו. וכמו שאמרתי, העיצוב שלבים של פריים 1 הכי טוב בסדרה.
|
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #51 פורסם:
08.06, 23:18
|
|
|
נדב, נדמה לי שאנחנו עדיין מדברים על דבר שונה.
אולי כי החידות יותר משפיעות על הסביבה, ואיך שהעיצוב מתוכנן בהתאם אליו. זה בדיוק מה שהיה חסר לי במטרויד פריים הראשון, ו-MP3 הרגיש לי כמעט כמו זלדה. אני אפתח דיון דומה בפורום נינטנדו ואנסה למצוא סרטונים שימחישו את הנקודה, אבל זה יהיה קשה למצוא סרטון מספיק ארוך שיראה את זה.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #52 פורסם:
08.06, 23:25
|
|
|
רונן יצחק |
 |
|
|
נדב, נדמה לי שאנחנו עדיין מדברים על דבר שונה.
אולי כי החידות יותר משפיעות על הסביבה, ואיך שהעיצוב מתוכנן בהתאם אליו. זה בדיוק מה שהיה חסר לי במטרויד פריים הראשון, ו-MP3 הרגיש לי כמעט כמו זלדה. אני אפתח דיון דומה בפורום נינטנדו ואנסה למצוא סרטונים שימחישו את הנקודה, אבל זה יהיה קשה למצוא סרטון מספיק ארוך שיראה את זה. |
|
|
|
|
מצטער, אבל בפריים 1 היה עיצוב מתוחכם יותר מאשר ב3. השידרוגים היו מוחבאים בצורה מתוחכמת יותר, הבוסים היו טובים פי כמה, הסביבות היו עצורות נשימה המשחק היה מחובר יחדיו כמו פאזל מרשים במקום להיות מפורק ל4 כוכבים לינארים.
|
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #53 פורסם:
08.06, 23:33
|
|
מה "מצטער", זו דעתי. לך מפה!
אני מדבר אתך על עיצוב עולם, ואתה מכניס לי שדרוגים, עיצוב בוסים וגורמים אחרים שגם לי אין ויכוח לגביהם.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת PS3

|

|
|
|
|
| #54 פורסם:
08.06, 23:35
|
|
|
infected aviad |
 |
|
|
לדעתי גם אין צורך, את TOD אתה יכול להשיג במקסימום 200 שקל, ואת QFB ב-100 מקסימום. |
|
|
|
|
סדרה אחרת? QFB הוא המשך ישיר של TOD, וסביר להניח שACIT יהיה המשך ישיר של QFB.
אחח, R&C זו פשוט סדרת משחקים מעולה. אני זוכר שהתלהבתי מהמשחק הראשון כשקיבלתי עם הPS2 החדש שלי דיסק דמו שבו היה גם את הדמו של R&C, ויומיים אחרי זה רצתי לקנות אותו במחיר מופקע בבאג. 
מאז קניתי את כל המשחקים, למרות שמשום מה היה לי בלקאווט מוחלט מהעלילה של QFB, רק היום סיימתי אותו שוב ונזכרתי בעלילה. ( מי היה מאמין, הרובוט המשוגע מR&C 3 עומד מאחורי החטיפה של קלאנק...)
|

|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #55 פורסם:
09.06, 00:24
|
|
|
רונן יצחק |
 |
|
|
מה "מצטער", זו דעתי. לך מפה!
אני מדבר אתך על עיצוב עולם, ואתה מכניס לי שדרוגים, עיצוב בוסים וגורמים אחרים שגם לי אין ויכוח לגביהם. |
|
|
|
|
מן הסתם המיקום והדרך למצא את השדרוגים זה חלק מהעיצוב שלבים. כך או כך, לדעתי העיצוב של פריים 1 היה הרבה יותר חכם משל פריים 3, כל אזור היה רצוף חלקים שלא יכלת להגיע אליהם עד שלא השתדרגת מספיק, תמיד היה לך טיזר לאזור הבא, הפלטפורמה הייתה בנויה פי כמה יותר טוב והעולם שלב מעולה את כל חלקיו לאזור אחד ענקי ומרשים. העבודה שעשו על פריים 1 הרבה יותר מרשימה מפריים 3, ביחוד שבפריים 3 זה כמעט לינארי.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #56 פורסם:
09.06, 13:07
|
|
|
origlo |
 |
|
|
סדרה אחרת? QFB הוא המשך ישיר של TOD, וסביר להניח שACIT יהיה המשך ישיר של QFB.
אחח, R&C זו פשוט סדרת משחקים מעולה. אני זוכר שהתלהבתי מהמשחק הראשון כשקיבלתי עם הPS2 החדש שלי דיסק דמו שבו היה גם את הדמו של R&C, ויומיים אחרי זה רצתי לקנות אותו במחיר מופקע בבאג. 
מאז קניתי את כל המשחקים, למרות שמשום מה היה לי בלקאווט מוחלט מהעלילה של QFB, רק היום סיימתי אותו שוב ונזכרתי בעלילה. (מי היה מאמין, הרובוט המשוגע מR&C 3 עומד מאחורי החטיפה של קלאנק...) |
|
|
|
|
נכון שזה המשך ישיר(גם ACIT יהיה המשך ישיר של QFB), אבל כתבתי, שככה מתנהגים באינסומניאק.
נ.ב.
תגיד, אם הרובוט ההוא עומד מאחורי הכול, מה הם בדיוק ה-zoni? רובוטים שלו?
|

PS3 Trophies
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #57 פורסם:
09.06, 14:57
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
מן הסתם המיקום והדרך למצא את השדרוגים זה חלק מהעיצוב שלבים. כך או כך, לדעתי העיצוב של פריים 1 היה הרבה יותר חכם משל פריים 3, כל אזור היה רצוף חלקים שלא יכלת להגיע אליהם עד שלא השתדרגת מספיק, תמיד היה לך טיזר לאזור הבא, הפלטפורמה הייתה בנויה פי כמה יותר טוב והעולם שלב מעולה את כל חלקיו לאזור אחד ענקי ומרשים. העבודה שעשו על פריים 1 הרבה יותר מרשימה מפריים 3, ביחוד שבפריים 3 זה כמעט לינארי. |
|
|
|
|
דבריך רק מוכיחים שאנחנו מדברים על שני דברים שונים. אני לא מזלזל בפריים הראשון, אבל אני מדבר על עיצוב בהיבט אחר שיותר ריתק אותי למסך. אני אפתח דיון מיוחד בפורום נינטנדו, ושם אנסה להסביר את דעתי, אם אמצא סרטון שממחיש את זה.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת PS3

|

|
|
|
|
| #58 פורסם:
09.06, 20:06
|
|
|
infected aviad |
 |
|
|
נכון שזה המשך ישיר(גם ACIT יהיה המשך ישיר של QFB), אבל כתבתי, שככה מתנהגים באינסומניאק.
נ.ב.
תגיד, אם הרובוט ההוא עומד מאחורי הכול, מה הם בדיוק ה-zoni? רובוטים שלו? |
|
|
|
|
הבנתי אותך לא נכון, מה שאתה אומר זה נכון. (QFB הוא פרוייקט הרבה יותר קטן מTOD או ACIT.)
ובקשר לאיזור המולבן, אני מניח שהוא שיכנע אותם לעזור לו. הייתה לי הרגשה מהרגע שגמרתי את R&C3 שהוא עוד יחזור, מסתבר שלא טעיתי.
אגב, אני מקווה שהRYNO חוזר, QFB היה קצת חסר כוח אש בלעדיו.
|

|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #59 פורסם:
10.06, 08:27
|
|
|
רונן יצחק |
 |
|
|
דבריך רק מוכיחים שאנחנו מדברים על שני דברים שונים. אני לא מזלזל בפריים הראשון, אבל אני מדבר על עיצוב בהיבט אחר שיותר ריתק אותי למסך. אני אפתח דיון מיוחד בפורום נינטנדו, ושם אנסה להסביר את דעתי, אם אמצא סרטון שממחיש את זה. |
|
|
|
|
יש בדיוק שני אלמנטים של עיצוב בשלב, האחד אומנותי והשני הוא הLAYOUT שלו. אם אתה מדבר על משהו שלישי, כרגע המצאת מחדש את תורת עשית המשחקים.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #60 פורסם:
11.06, 14:01
|
|
|
origlo |
 |
|
|
הבנתי אותך לא נכון, מה שאתה אומר זה נכון. (QFB הוא פרוייקט הרבה יותר קטן מTOD או ACIT.)
ובקשר לאיזור המולבן, אני מניח שהוא שיכנע אותם לעזור לו. הייתה לי הרגשה מהרגע שגמרתי את R&C3 שהוא עוד יחזור, מסתבר שלא טעיתי. 
אגב, אני מקווה שהRYNO חוזר, QFB היה קצת חסר כוח אש בלעדיו. |
|
|
|
|
ה-RYNO זה הרובה שמקבלים אחרי שאוספים את כל החפצים המיוחדים ההם?
ב-ACIT גם יהיו ברגי זהב, אבל אלגייר אמר שהוא לא יכול להגיד למה הם ישמשו...יש מצב שהפעם אחרי שאוספים אותם מקבלים רובה עוצמתי אחר...
נ.ב.
לא ידוע עדיין אילו כלי נשק יהיו במשחק, אבל מה שבטוח זה שיהיה הרבה יותר גיוון(קרא את מה שכתבתי אחרי שראיתי את הראיון עם המפתחים ואת העמדה שלהם ב-E3)
|

PS3 Trophies
|
|
|
|
|
|
|
משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames
|