משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

חשבון משתמש נעול

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #31 פורסם:
04.06, 01:14
|
|
|
מלבד שהם שכחו את גלקסי 2 וסופר מריו WII.
|
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #32 פורסם:
04.06, 13:58
|
|
ראיון של 1up עם סקמוטו וחברים.
חשוב לציין שהמשחק לא מפותח רק ע"י נינג'ה, אלא בשיתוף פעולה עם R&D1 - שיצרו את המשחקים הדו-מימדיים כגון סופר מטרואיד ומטרואיד פיוז'ן.
|
ציטוט: |
 |
|
|
1UP: I noticed that at the end of the trailer there appeared to be another Samus. What role does she play?
YS: She's not actually a second Samus, but she's a very, very important character within the game. |
|
|
|
|
|
 |
|
|
YS: We have three companies collaborating on this game; a team we've dubbed Project M. With Nintendo, Team Ninja, and another company that's focusing on the cinematics working together, we've broken down the walls that define each company and joined forces to form a separate entity. It's unlike anything that's ever been done at Nintendo; It's more than just a collaborative effort -- it's one group working toward a common goal. |
|
|
|
|
נערך לאחרונה על ידי Nimiauredhel, 04.06 בשעה 14:09.
|
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #33 פורסם:
04.06, 14:41
|
|
|
Nimiauredhel |
 |
|
|
ראיון של 1up עם סקמוטו וחברים.
חשוב לציין שהמשחק לא מפותח רק ע"י נינג'ה, אלא בשיתוף פעולה עם R&D1 - שיצרו את המשחקים הדו-מימדיים כגון סופר מטרואיד ומטרואיד פיוז'ן. |
|
|
|
|
אני מניח שזה מצוין.
ההכרזה הייתה מרגשת, אבל לצערי הטריילר באיכות גרועה מאוד. נדמה לי שנינטנדו לא הייתה חושפת אותו לולא הייתה רוצה לפצות על שנה שעברה. נדמה לי שהוא בפיתוח יחסית מוקדם. בשנה שעברה היא חשפה רק את משחקי אותה שנה.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #34 פורסם:
04.06, 20:34
|
|
|
למב סאקאמוטו לא ציין שהוא היה הבמאי של סופר מטרויד? למי אכפת מהמשחקים לגיימבוי כשמדובר באחד המשחקים הדו-מימדיים הכי טובים אי פעם.
|
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #35 פורסם:
05.06, 01:58
|
|
ריאיון מעניין.
|
 |
|
|
Director Yoshio Sakamoto says the game will be the ultimate Metroid experience. Also, Metroid Dread lives! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #36 פורסם:
05.06, 13:15
|
|
|
מישהו כבר יודע אם מדובר במשחק 2.5D, או 3D לכל דבר?
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #37 פורסם:
05.06, 13:19
|
|
|
Kazura |
 |
|
|
מישהו כבר יודע אם מדובר במשחק 2.5D, או 3D לכל דבר? |
|
|
|
|
שילוב בין שניהם.
|
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #38 פורסם:
05.06, 13:20
|
|
סקמוטו אמר "תסתכלו טוב בטריילר". כבר עשינו את זה, רואים שם בבירור קטע שהוא 2.5D, קרבות בוסים תלת-מימדיים בזירה עגולה, וירי מגוף ראשון אז כנראה שיהיה את כולם. 
|
|
|
|
|
|
מצליחן

|

|
|
|
|
| #39 פורסם:
05.06, 14:22
|
|
|
אם יהיה את כולם אז זה מתכון למשחק רע. חוסר לכידות פוגע באווירה. טיים נינגה הוא לא הצוות המתאים למשחק. למה פשוט לא יכלו לתת לרטרו לפתח ופשוט לומר להם להחליף לגוף שלישי ?
נקווה שרטרו עושים משהו מפיל לסטות עד כדי כך שהם לא יכלו להתפנות לפרויקט נוסף.
|
יש לי רגליים נורמליות לגמריי ואני לא רואה שום סיבה מחורבנת
שמישהו ינעץ בהם עינים.
jd salinger
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #40 פורסם:
05.06, 14:43
|
|
|
<הערכה> רטרו עושים ספין-אוף של זלדה בכיכוב שיק כחלק מהמזימה הזדונית של נינטנדו למשוך קהל נשי. זאת הסיבה שיש לנו בסמאש את האופציה להשתנות לסאמוס בלי חליפה או לשיק. <\הערכה>
נערך לאחרונה על ידי Nimiauredhel, 05.06 בשעה 14:48.
|
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #41 פורסם:
05.06, 14:52
|
|
|
גם אני הייתי מעדיף את 'רטרו', אבל נינטנדו רצתה לרענן את הסדרה, ואחד הדרכים היא לרענן את המפתחת. נינטנדו משתפת פעולה ומפקחת, אז אני מקווה ומאמין שיהיה טוב.
|
|
|
|
|
|
מצליחן

|

|
|
|
|
| #42 פורסם:
05.06, 17:08
|
|
|
כמו שאמרתי לא רק המפתחת גורמת לזה להישמע רע. לפי הראיון עובד על המשחק אדם שמלווה את הסדרה הדו מימדית מאז 1987, אבל הניסיון הזה לעשות את הכול במכה, גם קטעי גוף ראשון, גם משחק צד גם גוף שלישי. זה מתכון לאסון זה מראה חוסר החלטיות במטרה וניסיון לפגוע בכל המטרות, ובסוף יוצאים קרחים מכאן ומכאן.
אומנם לא הוגן להשוות את משחקי סוניק למטרויד, אבל משחק הסוניק שניסה לשלב משחקיות דו מימדית עם משחקיות תלת מימדית נכשל בדיוק מהסיבה הזאת, לחלקי התלת מימד לא היה שום קשר משחקי עם קטעי הדו מימד וההרגשה היא של שני משחקים שונים שהולחמו.
הייתי מעדייף שזה יהיה משחק דו מימדי, עם ערכי הפהקה גבוההים כי נראה שהצוות יודע להכין כאלה. או משחקי גוף שלישי כי לטים נינג'ה יש נסיון באלה. אך לגמרי לא סלט כזה.
זאנר אחד ויחיד.
|
יש לי רגליים נורמליות לגמריי ואני לא רואה שום סיבה מחורבנת
שמישהו ינעץ בהם עינים.
jd salinger
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #43 פורסם:
05.06, 17:18
|
|
|
אבל לא חסרים משחקים בגוף שלישי שמאפשרים לכוון מגוף ראשון - סדרות מוצלחות כמו MGS ו-Jedi Knight.
גם במריו גלאקסי שולבו קטעים 'דו-מימדיים'. אפשר להגיד אותו דבר לגבי חלק מהשימושים של המורף-בול במטרואיד פריים.
נכון, המשחק יכול להכשל כמו לדוג' .. Starfox Assualt. אבל לשילוב בין פרספקטיבות יש גם תקדימים מוצלחים, אז הוא לא חייב בהכרח להיות סלט. כשמישהו ישחק בו נדע.
|
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #44 פורסם:
05.06, 17:49
|
|
|
אני אישית חושב שהוא כן יצליח לשלב את הכל בצורה טובה
בעניין משחקי סוניק -סוניק פשוט לא מתאים לתלת מימד נקודה
שאתה עושה סוניק בתלת מימד הרבה פעמים זה יוצא כמו משחק מרוצים קזואלי
ולא ההרגשה שסוניק ה2D נותן
במטרואיד המשחקיות איטית יותר
דרך אגב מעניין מה ראטרו מפתחים כרגע
המטרואיד M בטח נותן להם עוד זמן לפתח משהו גדול
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #45 פורסם:
05.06, 18:06
|
|
|
אני חושב שאם הוא ייצא רע נינטנדו פשוט תחליט לא להוציא אותו, כדי לא לפגוע בשם 'מטרואיד'.
ובעיקרון יש להם את כל הזמן שבעולם להשקיע בו, מקסימום ידחה, לא משהו שלא קרה עדיין.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #46 פורסם:
05.06, 18:19
|
|
|
סימור, ההשוואה הזאת בין סוניק למטרויד היא ממש בוטה.
הסיבה שבגללה סוניק אנלישד נכשל, היא הוספה של שלבי לילה ב-3D. שלבי הלילה היו איטיים, משעממים, וכללו קטעי לחימה. זה לא משהו שמאפין את סוניק - בניגוד לשלבי היום שלפי דעתי היו נהדרים.
אני רק משער, אבל יכול להיות חדר רחב שהמשחקיות בו היא ב-3D, וכשעוברים לאיזה פרוזדור צר המשחקיות הופכת ל2.5D - מעבר חלק בין משחקיות כזו לאחרת, זה לא אמור לשנות הרבה.
לגבי הגוף הראשון, יכול להיות שהעניין היה דומה למעבר למורפ בול בסדרת פריים. סביר להניח שבכלל לא תהיה אפשרות להסתובב "סתם כך" בעולם ולהפוך את המשחק לFPS/FPA נטו.
|
|
shgadlic |
 |
|
|
כמו שכבר אמרתי גם אני צריך כזה כובע, אני אתכרבל איתו במיטה בלילה. אקח אותו ללונה פארק ואולי אפילו פיקניק משותף.
למה עזבתני כובע יקר שלי, למה?? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #47 פורסם:
05.06, 18:32
|
|
|
סימור גלאס |
 |
|
|
כמו שאמרתי לא רק המפתחת גורמת לזה להישמע רע. לפי הראיון עובד על המשחק אדם שמלווה את הסדרה הדו מימדית מאז 1987, אבל הניסיון הזה לעשות את הכול במכה, גם קטעי גוף ראשון, גם משחק צד גם גוף שלישי. זה מתכון לאסון זה מראה חוסר החלטיות במטרה וניסיון לפגוע בכל המטרות, ובסוף יוצאים קרחים מכאן ומכאן.
אומנם לא הוגן להשוות את משחקי סוניק למטרויד, אבל משחק הסוניק שניסה לשלב משחקיות דו מימדית עם משחקיות תלת מימדית נכשל בדיוק מהסיבה הזאת, לחלקי התלת מימד לא היה שום קשר משחקי עם קטעי הדו מימד וההרגשה היא של שני משחקים שונים שהולחמו.
הייתי מעדייף שזה יהיה משחק דו מימדי, עם ערכי הפהקה גבוההים כי נראה שהצוות יודע להכין כאלה. או משחקי גוף שלישי כי לטים נינג'ה יש נסיון באלה. אך לגמרי לא סלט כזה.
זאנר אחד ויחיד. |
|
|
|
|
אני חושב שאפשר לשלב תלת מימד ודו מימד ממש יפה. רק תראה את שאדו קומפלקס ל360, המשחק נראה כאילו הוא משלב בצורה מושלמת את סופר מטרויד, קסלווניה ואת GEARS במשחק אחד. אני סומך על נינטנדו שאם מטרויד לא יצא פרפקט, הם יחליפו מפתחת או רעיון.
|
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #48 פורסם:
05.06, 18:47
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
אני חושב שאפשר לשלב תלת מימד ודו מימד ממש יפה. רק תראה את שאדו קומפלקס ל360, המשחק נראה כאילו הוא משלב בצורה מושלמת את סופר מטרויד, קסלווניה ואת GEARS במשחק אחד. אני סומך על נינטנדו שאם מטרויד לא יצא פרפקט, הם יחליפו מפתחת או רעיון. |
|
|
|
|
במקרה המפתח של גירס אמר שהוא שילוב של מטרואיד וקסלבניה 
לי הוא נראה כמו סוג של קונטרה. אבל ממש ממש טוב.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #49 פורסם:
05.06, 19:38
|
|
|
Nimiauredhel |
 |
|
|
במקרה המפתח של גירס אמר שהוא שילוב של מטרואיד וקסלבניה 
לי הוא נראה כמו סוג של קונטרה. אבל ממש ממש טוב. |
|
|
|
|
המפה בנויה כמו מפה של מטרויד, כלומר אזור אחד ענקי עם אזורים לא נגישים שאתה מגיע אליהם עם יכולות חדשות. המשחק מלא UPGRADES, עולים בו דרגות, המון בוסים וכו'. בעצם אם תקח את מטרויד, תוסיף לו מערכת ירי סטייל קונטרה, תוסיף עוד קצת אלמנטים של RPG והמון בוסים, תוסיף את המנוע של גירס 2, דיבוב, סרטוני מעבר וסינגל של 10 שעות ותקבל את שאדו קומפלקס
פשוט תראה את הסרטון הזה, הוא מסביר פחות או יותר הכל.
הבנתי שהוא אמור להיות הצעד מפנה של מיקרוסופט בXBLA, שהשירות יהיה גדול יותר עם תוכן גדול יותר. עבדו על המשחק הזה שנתיים, הוא גדול בתוכן שלו, הוא המשחק ארקייד הראשון שמופץ על ידי מיקרוסופט לארקייד ויהיו לו פרסומות בטלביזיה. לא משחקים בקקי הבחורים.
יש גם קצת גיימפליי.
|
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #50 פורסם:
05.06, 22:36
|
|
הרשה לי להתקטנן: למטרואיד כבר יש מערכת ירי סטייל קונטרה. 
וכן, המשחק באמת נראה מדהים. המשחק היחיד שמעניין אותי שבאמת בלעדי ל-360. אבל נראה לי שאני אשחק בסופר מטרואיד קודם.
|
|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #51 פורסם:
06.06, 00:44
|
|
|
מה זאת אישה בתוך החליפה ?
לעזאזל כול החיים שלי חייתי באשלייה .
זהו אני קונה WII
גם מטרויד , גם 2 מאריוס ... DAM .. WII ROCKS
|
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #52 פורסם:
06.06, 01:27
|
|
הנה ריאיון חדש עם המפתחת, שמבטיחה חווית מטרויד אולטימטיבית. אני מאוד אופטימי כי הצוות של נינטנדו הוא אותו צוות שפיתח את Super Metroid המוערך מאוד.
מהריאיון עולה שעובדים על הפרויקט למעלה מ-100 איש, כולל של החברה השלישית אשר אחראית לסרטוני העלילה.
במשחק יענו לנו על השאלה מי זו סאמוס, מה הרקע שלה, מי הדמויות שגרמו לה להיות מי שהיא וכד' (לעזאזל, גם לאחר כמה דורות ומספר משחקים לא מועט, הפרטים הבסיסיים האלה לא ידועים?  )
הוא אומר שקצב הפיתוח מתקדם ממש יפה, אז הוא מאמין שבקרוב הם ישחררו דמו לכתבים כדי שיתנו את רשמיהם.
|
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #53 פורסם:
06.06, 01:45
|
|
הצוות של סקמוטו בנינטנדו מאוד קטן והם עושים רק משחקים דו-מימדיים, זאת הסיבה שהוא היה צריך את נינג'ה.
נראה לי מוזר שחיברו אותו עם מפתחת צד ג' ולא עם אחד מהצוותים הפנימיים של נינטנדו, לא ברור למה זה קרה. חוץ מההסבר שרצו לעשות משחק יותר 'בוגר' ואלים 
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #54 פורסם:
06.06, 02:10
|
|
|
Nimiauredhel |
 |
|
|
הצוות של סקמוטו בנינטנדו מאוד קטן והם עושים רק משחקים דו-מימדיים, זאת הסיבה שהוא היה צריך את נינג'ה.
נראה לי מוזר שחיברו אותו עם מפתחת צד ג' ולא עם אחד מהצוותים הפנימיים של נינטנדו, לא ברור למה זה קרה. חוץ מההסבר שרצו לעשות משחק יותר 'בוגר' ואלים  |
|
|
|
|
ומי אמר שהמשחק לא דו מימדי 
|
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #55 פורסם:
06.06, 02:22
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
ומי אמר שהמשחק לא דו מימדי  |
|
|
|
|
אולי המשחקיות תהיה דו-מימדית בחלקה (לא כולה כי כבר ראינו קטעים מגוף ראשון וקרבות בתלת-מימד) אבל הגרפיקה בהחלט לא, זאת הסיבה שהיה צריך צוות גדול יותר.
נערך לאחרונה על ידי Nimiauredhel, 06.06 בשעה 02:26.
|
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #56 פורסם:
06.06, 02:23
|
|
נדב, חבר שלי שמכר את ה-Wii הולך להתנחל אצלי כשהמשחק הזה ייצא. אצל מי אתה תתנחל? 
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #57 פורסם:
06.06, 02:25
|
|
|
רונן יצחק |
 |
|
|
נדב, חבר שלי שמכר את ה-Wii הולך להתנחל אצלי כשהמשחק הזה ייצא. אצל מי אתה תתנחל?  |
|
|
|
|
עד 2010 במקרה הטוב? אלוהים גדול 
כך או כך, גם לעומר וגם לדודי יש WII מלאה אבק בבית, אני בטוח שהם לא יבכו אם אני אגנוב אותה לשבוע.
|
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #58 פורסם:
06.06, 02:33
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
כך או כך, גם לעומר וגם לדודי יש WII מלאה אבק בבית, אני בטוח שהם לא יבכו אם אני אגנוב אותה לשבוע. |
|
|
|
|
בתקווה שעד שהמשחק הזה יצא, האבק לא יחנוק את הקונסולות שלהם.
|
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #59 פורסם:
07.06, 21:48
|
|
|
 |
|
|
I saw the Metroid trailer and it made me do this:
 |
|
|
|
|
מכאן.
ריקוד המטרויד.
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #60 פורסם:
29.06, 20:14
|
|
מראיון עם במאי המשחק עולה שהאישה בסוף הטריילר (לא זאת שבחליפה) אינה סאמוס (פאק, הלכה לי כל התאוריה..) אבל היא דמות ממש ממש חשובה...
כרונולוגית המשחר ימוקם בין סופר מטרויד למטרויד פיושן...
מקור
LOL, אני יודע שזה ויקפדיה שם למעלה, אבל זה מספיק אמין בשבילי....
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|