המשחק החדש של יוביסופט,ההמשך לסידרה המפורסמת ספלינטר סל מתקרב יותר מתמיד,לאור העידכונים הרבים שהוצגו על המשחק בE3 החלטתי לפתוח דיון רשמי
מה מצפה לנו במשחק החדש:
- סיבוכים גדולים בעלילה,מעכשיו סאם פישר הוא זאב בודד שפועל מחוץ לחוק,ולא סוכן ממשלתי,המטרה של סאם פישר היא לחקור את המוות של הבת שלו,שלפי הטריילר אני משאר ששילמו למישהו לדרוס אותה כנראה,סאם פישר יוצא "לחקירה פרטית",ההתנהגות של סאם השתנתה מאוד,הוא אלים מריר וברוטאלי הרבה יותר
- המשימות שלך יכתבו על קירות או חלונות למיניהם,מן דבר שמשונה להסביר...אני מציא לבדוק גיימפלי,לדעתי זה רעיון די מגניב
- אפשרות להענות אנשים בשביל עוד מידע על מות הבת של סאם פישר, יהיה ניתן לשבור עצמות להטיח אויבים בחפצים ועוד
- לסאם פישר לא יהיו יותר את הגאדג'טים של האירגון שבו עבד קודם (Third Echelon),הוא יקח דברים מהסביבה
- עולם פתוח הרבה יותר
- מצב התגנבות ומצב נורמאלי (כלומר,כאסח...)
- אפשרות לסמן אוייבים,סאם פישר יהרוג ראשון את המסוכן והמאיים ביותר,אפשרות בחירת האוייבים תשתנה בהתאם לנשק שסאם משתמש בו
- אפשרות לפגוע בחפצים,למשל להפיל מנורה מהתקרה וליצור מצב של חושך
המשחק אמור לצאת איפהשהו בסוף 2009
בחיים לא שיחקתי ספלינטר סל,אז אם למישהו יש הצאות לעוד משהו שצריך להוסיף אני ישמח לעדכן
כמו כל הדיונים הרשמים,מותר להקפיץ דיון זה אם מדובר בשאלה או עדכון
המשחק נראה נהדר. אבל זה שאפשר פשוט לשים מרקר על האוייבים הופך אותו לארקיידי יותר :ם
חח אבל הוא דיבר על "קרב מגה, הגנה עצמית ישראלית" XD איך הוא אמר את זה עם המבטא לול