משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

מנהל קהילת Xbox

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #31 פורסם:
13.06, 20:39
|
|
נראה לי הגלאקטיקה קנתה אותך 
|
Rex: I'll Get you Beer Baron...wherever you are.
Homer: Nooo, you wooon't.
Rex:Yes, yes i will.
Homer: D'ooooh
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #33 פורסם:
13.06, 23:32
|
|
|
אז כשהזון מצטרף יש כבר 3 שירותים שונים להורדת סדרות וסרטים??
כמה אפשר?!
|

למה למה למה?! למה בחרתי בשם כל כך מפגר לגיימרטאג ועוד שילמתי עליו 50 דולר למה?! אין לזה שום משמעות! "נצח חי"... מה לעזאזל?! מה הייתי חייב להשתמש בinfinity כי זאת מילה מגניבה?! לא הייתי יכול לוותר כשראיתי כשכל מה שיכול לבוא אחרי המילה הזאת ויהיה הגיוני כבר תפוס?! לא?! למה?! והביל גייטס המניאק הזה! 800 נקודות לשנות שם?! אתה פאקינג עשיר בנאדם! למה לא לעשות לי טוב על הלב?!
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #34 פורסם:
14.06, 00:21
|
|
|
yoki |
ציטוט: |
 |
|
|
אז כשהזון מצטרף יש כבר 3 שירותים שונים להורדת סדרות וסרטים??
כמה אפשר?! |
|
|
|
|
לא, הזון מחליף את הוידאו מרקטפלייס שיש היום. כלומר יהיו שניים כמו היום, NETFLIX והזון מרקייט פלייס רק שאז החשבון שלך יהיה משותף עם הזון, כלומר כשתשכור סרט בזון תוכל לראות אותו ב360 וההפך (ובנוסף זה מכפיל את הספרית סרטים/סדרות ומוסיף שירות מוסיקה כמו בITUNES).
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #35 פורסם:
23.06, 10:59
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
למקרה שלא שמת לב, ציינתי בפוסט המקורי שהם גם מביאים את השיטה החדשה אבל גם משאירים את הנקודות. כלומר הנקודות נשארות, סתם נתתי כותרת דרמטית  |
|
|
|
|
השיטה החדשה גם משאירה את הנקודות אצלנו, הכסף לא רלוונטי אצלנו,סתם נתת פוסט דרמטי, זה אני או שאם עוצרים לרגע, אז מיק לא ממ הכריזה משהו, כיאילו הנאטל יגיע עוד חצי שנה, אז בחצי השנה הקרובה נראה רק הרחבה מחורבנת.
JINXTZ תחשוב על הדילמה, לא תוכל גם להחזיק מסור וגם ספרטן לייזר, תתחיל לחשוב במה אתה בוחר, למי שלא הבין, לכל מזילי הקונספט עם האצ'וומנט, זה לא יעבוד, משום שהאווטר לא יוכל להחזיק את כל הפרסים של האצ'במנטס.
מישהו רואה "האוס"?
|
gamertag: SystemOut360
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #36 פורסם:
24.06, 10:12
|
|
כולנו כבר יודעים שבעדכון הבא מיקרוסופט מביאה לנו סרטים ב1080P בהזרמה מהאינטרנט אבל שאלתם את עצמכם כמה טוב זה יעבוד אצלכם?
אז הנה התשובה, טכנולוגיה ההזרמה החדשה של מיקרוסופט זמינה כבר היום לבדיקה.
4MB הורדה ותריצו את הסרטון באתר, כך תוכלו לראות מידע ואת הסרטון עצמו וכיצד הוא רץ עם החיבור שלכם.
ד"א, התוכנה מתאימה את איכות הוידאו למהירות חיבור שלכם כך שאם אתם על 1.5Mb (כמוני בדירה) אז לא תחווה 1080P, היא דורשת חיבור של 4.9Mb בשניה בשביל לרוץ ב1080P מה שאומר שכנראה עם חיבור 3 מגה תגיעו ל720P ועם חיבור 5 תגיעו ל1080P. לא רע בכלל אני אומר...
נערך לאחרונה על ידי DrKeo, 24.06 בשעה 10:17.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #37 פורסם:
24.06, 20:09
|
|
|
הבעיה היא שההזרמה תגיע מחו"ל ככל הנראה וחיבור האינטרנט של כולנו לשם הוא ממש קטן, הבנתי שהוא רק 2 מגה, לא משנה איזו חבילה יש לך...
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #38 פורסם:
24.06, 20:45
|
|
|
משום מה לא זז לי כמעט ויש לי 5 מגה
|
|
|
|
|
|

אחראי פעילות Xbox

|

|
|
|
|
| #39 פורסם:
24.06, 20:59
|
|
|
זה מופיע לי באיכות מעולה עם 1.5 מגה!! זה מדהים
הרבה הרבה יותר טוב מההזרמה שהייתה בגיימספוט בתערוכה של E3
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #40 פורסם:
24.06, 21:14
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
משום מה לא זז לי כמעט ויש לי 5 מגה |
|
|
|
|
מוזר, זז לי מצויין למרות שאני על מגה וחצי כרגע אבל זה רק באיכות קצת מעל 480P.
נסה שוב.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #42 פורסם:
24.06, 21:19
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
מוזר, זז לי מצויין למרות שאני על מגה וחצי כרגע אבל זה רק באיכות קצת מעל 480P.
נסה שוב. |
|
|
|
|
ניסיתי, ממש גרוע לי, המון ירידות פריימים. אני לא יודע אם זה אני, המחשב, האינטרנט או ויגיימס והאתר הכבד שלהם...
|
|
|
|
|
|

אחראי פעילות Xbox

|

|
|
|
|
| #43 פורסם:
24.06, 21:23
|
|
|
בטוח שאין עוד משהו שמשתמש באינטרנט בצורה משמעותית שפועל?
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #44 פורסם:
24.06, 21:26
|
|
|
ManUtd |
 |
|
|
גם אצלי רואים מצוין עם מהירות 2.5 מגה. ככה זה יעבוד על האקסבוקס? בלי עצירה אחת אפילו כל הסרט? מדהים! |
|
|
|
|
אותה טכנולוגיה, יעבוד לך אותו דבר על ה360.
חנן, סגור הכל ונסה את זה, אין לי מושג מה הבעיה שלך ספציפית אבל אם זה עובד נהדר על 1.5 מן הסתם זה ירוץ מעולה על 5 מגה שאמור להריץ ב1080P.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #45 פורסם:
25.06, 06:31
|
|
|
אני באמת לא יודע , יש סיכוי שזה המחשב הגוסס שלי. בכל מקרה אולי בחדש שיגיע עוד מעט יהיה יותר טוב.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #46 פורסם:
08.07, 21:53
|
|
תמונות חדשות מהעדכון מערכת הפעלה, הכל בנושא האווטארים:

רואים בתמונה אביזר לאווטאר, גיטרה. קטגוריה חדשה, אביזרים (ארגז פרופס!)

פותחים אביזרים במשחקים, כמו אצ'יוומנטים

שתי קטגוריות חדשות, מרקטפלייס (מקום לקנות אביזרים ובגדים) ו-AWARDS (איפה שנמצאים כל האביזרים והבגדים שהרווחנו במשחקים).

התקדמות כללית לגיימר טאג שלך. שימו לב להתקדמות (30 אצ'יוומנטים מתוך 261) הכללית וציון גיימרסקור עכשיווי לעומת האופציונאלי (לדוגמה לאווטאר כאן יש 5 משחקים, כלומר 5000 נק' אפשריות ומתוכן הוא השיג 545).

קטגוריה חדשה, AWARDS שמראה את הפרסים שזכינו בהם בנוסף לאצ'יוומנטס.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #47 פורסם:
09.07, 06:27
|
|
|
אני כבר מחכה למסור בגירס (ונלנשקים ושריונות של ME כמובן...)
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #48 פורסם:
09.07, 08:56
|
|
|
כלכך !
איזה כיף - POWER ARMOR לאווטר שלי !
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #49 פורסם:
09.07, 09:33
|
|
|
שינויים מינוריים ולא חשובים. אולי שווה להשקיע במשהו אחר.
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #50 פורסם:
09.07, 10:01
|
|
דווקא ממש לא פשוטים ולא חשובים כמו שאתה מציין. הנה כתבה של קוטקו שבדקו את מידת הפופלריות של שינוי האווטרים של משתמשים בלייב (כמו רשימת אילו משחקים שיחקו השבוע, בנתוני השימוש בלייב שמייגור נלסון מפרסם) ומתברר כי לפי כמות השימוש, העורך אווטרים נמצא בערך במקום 4 ברשימה, לפני Gears of War 2, Grand Theft Auto IV ו- Fallout 3...
אז אולי לך זה נראה לא חשוב, אבל למליוני משתמשים בלייב זה בהחלט חשוב.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #51 פורסם:
09.07, 10:04
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
דווקא ממש לא פשוטים ולא חשובים כמו שאתה מציין. הנה כתבה של קוטקו שבדקו את מידת הפופלריות של שינוי האווטרים של משתמשים בלייב (כמו רשימת אילו משחקים שיחקו השבוע, בנתוני השימוש בלייב שמייגור נלסון מפרסם) ומתברר כי לפי כמות השימוש, העורך אווטרים נמצא בערך במקום 4 ברשימה, לפני Gears of War 2, Grand Theft Auto IV ו- Fallout 3...
אז אולי לך זה נראה לא חשוב, אבל למליוני משתמשים בלייב זה בהחלט חשוב. |
|
|
|
|
לך זה חשוב?
דרך אגב, כיוונתי יותר לקטע שמראה לך את סך הנקודות וכמה עשית מתוכן.
אבל גם השני לא מעניין. כמו שלא הרגשתי צורך להתעסק עם הMII שלי בWII או עם הדמות שלי בHOME כך אני לא רואה צורך לקפנג דמות מטופשת ב-360  .
מאוד עצוב שאנשים מעדיפים להחליף שיער ותלבושות לדמות שלהם שאף אחד לא משקיע בה אפילו דקת עיניין מאשר לשחק בכל המשחקים הנפלאים שציינת.
יאללה הלכתי לשחק היילו וורס  .
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #52 פורסם:
09.07, 10:06
|
|
|
זה אומנם לא חשוב לי במיוחד (אבל לא מדובר רק בי ובך), אבל זה נחמד לי מדי פעם לשנות ואם אני מקבל חפצים ממשחק, אני בהחלט יהנה להתעסק עם זה קצת.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #53 פורסם:
09.07, 10:08
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
זה אומנם לא חשוב לי במיוחד (אבל לא מדובר רק בי ובך), אבל זה נחמד לי מדי פעם לשנות ואם אני מקבל חפצים ממשחק, אני בהחלט יהנה להתעסק עם זה קצת. |
|
|
|
|
אפשר להשיג כיפה לדמות?
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #54 פורסם:
09.07, 10:09
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
אפשר להשיג כיפה לדמות? |
|
|
|
|
רק אם פתחת את האציוומנט KOSHER במכסחי השדים...
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #55 פורסם:
09.07, 12:15
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
שינויים מינוריים ולא חשובים. אולי שווה להשקיע במשהו אחר. |
|
|
|
|
פרסים לאווטרים זה אחד הדברים המשמעותיים. להזכיר לך מה אצ'יוומנטס עשו, זה אותו דבר.
בקשר למיותר וצריך להשקיע את הזמן במשהו אחר, דבר עם סוני שעושה "צ'ט טקסט" כשאין לה אפילו מערכת מסיבה או עם נינטנדו שעושה ערוצי בישול.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #56 פורסם:
09.07, 14:47
|
|
|
ManUtd |
 |
|
|
אני לא מבין. לא מספיק שהם לוקחים 50$ בשנה על הלייב שאצל אחרים זה בחינם אבל עדין הוא ברמה אחרת אז נגיד. אבל לקחת כסף על שטויות כמו בגדים לאווטר? זה טפשי ולא הגיוני. ועוד 4 דולר? למה כל דבר חייב לעלות כסף? ועוד דברים טיפשיים כאלה.. מה הם חושבים שאני ילביש את האווטר באיזה 20$ שבכסף הזה אני יכול לקנות עוד משחק? הטמטום הזה לא מובן.. |
|
|
|
|
מדובר בכלכלת שוק ואם הלקוחות מוכנים לשלם דולרים בודדים על דברים שלקח למעצב אחד שעתיים ליצר אז זה הרבה יותר רווחי ממשחקים. הם עדיין צריכים ליצר משחקים כדי לגרות אותך לקנות את התוכן וגם לאפשר להם למכור כל מני דברים במשחק בנפרד.
זה הכיוון של השוק. הם רוצים להרוויח כסף וזאת אחת הדרכים שהם עושים את זה.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #57 פורסם:
09.07, 16:09
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
פרסים לאווטרים זה אחד הדברים המשמעותיים. להזכיר לך מה אצ'יוומנטס עשו, זה אותו דבר.
בקשר למיותר וצריך להשקיע את הזמן במשהו אחר, דבר עם סוני שעושה "צ'ט טקסט" כשאין לה אפילו מערכת מסיבה או עם נינטנדו שעושה ערוצי בישול. |
|
|
|
|
יש בHome.
ללא קשר, זה גם ממש לא קרוב למהפך שמייקרוסופט עשו עם האצ'יוומנטס. מול חוסר השגיות מוחלטת לשיא השגיות זה מהפך מדהים.
להביא לך עוד צורה להשגיות בצורת כובע לדמות מטופשת זה לא מהפך, זה סחיטת הקיים. מזיק? בטח שלא. האם אולי שווה להשקיע במשהו אחר? כל אדם שפוי יגיד שכן.
נערך לאחרונה על ידי Death_119, 09.07 בשעה 16:13.
|

|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #58 פורסם:
09.07, 20:15
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
יש בHome.
ללא קשר, זה גם ממש לא קרוב למהפך שמייקרוסופט עשו עם האצ'יוומנטס. מול חוסר השגיות מוחלטת לשיא השגיות זה מהפך מדהים.
להביא לך עוד צורה להשגיות בצורת כובע לדמות מטופשת זה לא מהפך, זה סחיטת הקיים. מזיק? בטח שלא. האם אולי שווה להשקיע במשהו אחר? כל אדם שפוי יגיד שכן. |
|
|
|
|
אין לי מושג מה אתה רוצה, כל תוספת כיום לLIVE, מאחר והוא שירות כל כך מקיף, היא "תוספת קטנה".
מה אתה רוצה בLIVE שאין כרגע?
כמעט כל מה שתחשוב עליו זה משהו נורא קטן, כך גם העדכון הבא שיכלול המון המון דברים קטנים (כמו הפרסים, המרקט פלייס של האווטרים, LAST FM, פייסבוק, טוויטר, הזרמה של סרטים, כל הסרטים עוברים ל1080P, המארקט פלייס הופך להיות מאוחד עם זה של הזון, מוסיקה בMARKET PLACE, דירוג כוכבים לכל מוצר בMARKET PLACE וכו'.
כלומר זה חלק קטנטן בעדכון שיצא בקרוב. אני לא מבין על מה יש להתלונן על משהו כל כך קטן שמוסיף דברים נחמדים. אתה רואה כמשהו שלילי שיהיה למי שישיג 1000 נק' אצ'יוומנט בהיילו קסדה של המאסטר צ'יף? זה כמו אצ'יוומנטס בחזרת שתיים, ככה כולם רואים כל הזמן שאתה שפיץ במשחק האהוב עליך.
בו נגיד שאם אתה מסתכל על הפיצ'ר הזה, הוא לא משנה עולמות אבל הוא בהחלט חביב. אבל מה יש להתלונן פה? הרי לא מדובר בHOME שהוא הבזבוז הכי גדול בדור הזה שגם גרם לביטול של שני משחקים (8 DAYS ו-THE GATEWAY 2) וגם לא יצא ממנו כלום. סתם תוספת שהיא חלק קטן מעדכון הסתיו של ה360, עוד אחד מעשרות דברים שיחד הם שדרוג משמעותי.
נ.ב, ואין בPSN מערכת מסיבה שאפילו מדגדגת את זאת של LIVE, אתה אמרת את זה בעצמך.
נערך לאחרונה על ידי DrKeo, 09.07 בשעה 20:18.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #59 פורסם:
10.07, 01:09
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
אין לי מושג מה אתה רוצה, כל תוספת כיום לLIVE, מאחר והוא שירות כל כך מקיף, היא "תוספת קטנה".
מה אתה רוצה בLIVE שאין כרגע?
כמעט כל מה שתחשוב עליו זה משהו נורא קטן, כך גם העדכון הבא שיכלול המון המון דברים קטנים (כמו הפרסים, המרקט פלייס של האווטרים, LAST FM, פייסבוק, טוויטר, הזרמה של סרטים, כל הסרטים עוברים ל1080P, המארקט פלייס הופך להיות מאוחד עם זה של הזון, מוסיקה בMARKET PLACE, דירוג כוכבים לכל מוצר בMARKET PLACE וכו'.
כלומר זה חלק קטנטן בעדכון שיצא בקרוב. אני לא מבין על מה יש להתלונן על משהו כל כך קטן שמוסיף דברים נחמדים. אתה רואה כמשהו שלילי שיהיה למי שישיג 1000 נק' אצ'יוומנט בהיילו קסדה של המאסטר צ'יף? זה כמו אצ'יוומנטס בחזרת שתיים, ככה כולם רואים כל הזמן שאתה שפיץ במשחק האהוב עליך.
בו נגיד שאם אתה מסתכל על הפיצ'ר הזה, הוא לא משנה עולמות אבל הוא בהחלט חביב. אבל מה יש להתלונן פה? הרי לא מדובר בHOME שהוא הבזבוז הכי גדול בדור הזה שגם גרם לביטול של שני משחקים (8 DAYS ו-THE GATEWAY 2) וגם לא יצא ממנו כלום. סתם תוספת שהיא חלק קטן מעדכון הסתיו של ה360, עוד אחד מעשרות דברים שיחד הם שדרוג משמעותי.
נ.ב, ואין בPSN מערכת מסיבה שאפילו מדגדגת את זאת של LIVE, אתה אמרת את זה בעצמך. |
|
|
|
|
נכון.
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #60 פורסם:
10.07, 10:50
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
נכון. |
|
|
|
|
חוץ מזה אתה מכור לאציוומנטים ברמות, ואני בטוח שאתה תחרוש משחק גם אם זה יהיה רק בשביל איזה פריט לבוש...
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames
|