משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

משתמש ותיק

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
19.06, 15:23
|
|
אקטביז'ן: לא נפתח יותר משחקים לפס3
Bobby Kotick הבוס ובעל המניות המרכזי באקטביז'ן העולמית יצא בהצרה מרעידה בראיון שנתן לאחרונה למגאזין טיימס. בראיון ניטען כי הפס3 מאבדת מוממנטום ואינה מצליחה למכור טוב כשם מתחרותיה הWII וה-360 בכל הקשור לכותרים מצידה של אקטביז'ן. האולטימטום החריף שניתן מצד המנכ"ל אומר בפירוש, שעל סוני להוריד את מחיר הקונסולה על מנת להגביר את המכירות הן בצד התוכנה והן בצד החומרה. בעוד שהמצב הנוכחי בו עלות הפיתוח לקונסולה עצמה הינו גבוה מאוד בעוד ההחזר נמוך יחסית.
|
ציטוט: |
 |
|
|
“I'm getting concerned about Sony; the PlayStation 3 is losing a bit of momentum and they don't make it easy for me to support the platform. It's expensive to develop for the console, and the Wii and the Xbox are just selling better. Games generate a better return on invested capital on the Xbox than on the PlayStation,” he says. |
|
|
|
|
אם סוני לא תנקוט צעדים בנושא, אקטביז'ן תשקול האם להמשיך ולתמוך בפס3 ובPSP החל משנת 2010 ו-2011.
|
 |
|
|
When we look at 2010 and 2011, we might want to consider if we support the console — and the PSP [portable] too |
|
|
|
|
רעידת אדמה מתקרבת בשוק המשחקים?
מקור:
http://business.timesonline.co.uk/to...cle6531367.ece
|

|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
19.06, 15:26
|
|
|
ההרגשה שלי שזה כדיי ללחוץ על סוני,
הם דווקא הרוויחו יפה מCOD4 בגירסאת הPS3...
|
From the shadows I Come.
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
19.06, 15:29
|
|
|
כנראה שהם מצפים ליותר, אחרת לא היו יוצאים בהצהרה כל כך בוטה. מעניין מה תהיה התגובה של סוני בנדון.
בכל מקרה, אי המשך תמיכה של אקטביז'ן בפס3 היא גזר דין מוות לקונסולה. היא תגמור כמו האקסבוקס הראשון.
|

|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
19.06, 15:46
|
|
|
חח שלא יפתחו, אני רוצה לראות את זה.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
19.06, 15:56
|
|
|
זה יצר מצב משעשע. עכשיו גם אם סוני באמת תכננו להוריד את מחיר הקונסולה בעונת החגים בסוף השנה, כולם ייחסו זאת לאקטביז'ן כמי שגרמו למהלך. לא עוזר במיוחד לתדמית של ההנלה של SCE.
קצת קשה לי להאמין שאקטביז'ן סתם כך יוותרו על COD שמכר בשני המשחקים האחרונים כ-8 מיליון עותקים על הפס3 סתם כך וגם על GH, אבל נו מילא, יהיה מעניין.
אני מקווה שהתגובה של סוני תהיה לא פחות עסיסית.
|

|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
19.06, 15:58
|
|
|
שילכו לה*** מצידי!
כל שבוע הם באים בהצהרה על כמה הם רוצים למכור.
11 מילון, יותר מ-11 מליון, משחק הכי נמכר אי פעם- באמת שילכו לה****
זה ממש לא מעניין אותי בתור צרכן ההצהרות שלהם!
לא רוצים? לא צריך... בינינו אנחנו יודעים שמשחקים טובים ואיכותיים ל-PS3 מוכרים הרבה
זה שהם רוצים להיכנס לספר השיאים של גינס זה כבר בעיה אחרת
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
19.06, 15:58
|
|
|
הוא לא רוצה שסוני תחכה עם ירידה במחיר לעונת החגים, די ברור שהוא רוצה חתיכת מחירים עכשיו. ועם המחיר המגוחך של ה-PSPGO בכלל נדמה שסוני חיה באיזשהו עולם אחר של מחירים על המוצרים שלה...
המחירים שלה לא מותאמים של השוק היום.
האירוניה היא שהמחירים שכרגע מפורסמים באתרים על DJ Hero הוא 120 דולר, ו-200 דולר על Band Hero... ככה שגם אקטיויז'ן חיה בסוג של סרטון.
|
!yes Wii can
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
19.06, 16:01
|
|
|
ADi |
 |
|
|
הוא לא רוצה שסוני תחכה עם ירידה במחיר לעונת החגים, די ברור שהוא רוצה חתיכת מחירים עכשיו. ועם המחיר המגוחך של ה-PSPGO בכלל נדמה שסוני חיה באיזשהו עולם אחר של מחירים על המוצרים שלה...
המחירים שלה לא מותאמים של השוק היום.
האירוניה היא שהמחירים שכרגע מפורסמים באתרים על DJ Hero הוא 120 דולר, ו-200 דולר על Band Hero... ככה שגם אקטיויז'ן חיה בסוג של סרטון. |
|
|
|
|
אני בטוח שאם היה עולה לסוני לייצר פס3 בדולר הם היו שמחים למכור את המכשיר ב-50 דולר, להרוויח הרבה ולשבור את השוק. אבל כנראה שהמחיר ייצור גבוה מאוד ולא אפשרי כרגע לרדת מה-400 דולר. אחרת הם לא היו כל כך עקשניים בנושא כבר כמעט שנתיים.
הPSP זה באמת ביזיון. אבל יש גרסה של 179 דולר שנקראת 3000 לכל היותר. כך שיש אלטרנטיבה למחיר של 250 דולר.
|

|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
19.06, 16:10
|
|
|
הבעיה היא שה-PSP GO לא מכילה משחקים שנמצאים בחנויות (אם הבנתי נכון) וזה גם יכול להיות מעצבן מפיצות, שהרי הקהל יכול לקטון בהרבה במקרה כזה. לא לדבר על הפריצות של ה-PSP.
עדיין, 400 דולר, כששתי המתחרות נמצאות במחיר נמוך ביותר ממאה דולר זה מגוחך. אני מבין שסוני בין הפטיש לסדן, אבל אין ספק שהכרזה כזו עלולה להביא עמה הכרזה זריזה של ירידה במחיר.
תבין שה-PSP עומדת לרדת מתחת לקו ה-100 אלף יחידות בחודש בארה"ב, וה-PS3 בטח לא רחוק אחריה. בלי משחקים שמעודדים רכישה שנראים לעין (שוב, לא מדבר על טיב משחקים, מדבר על משחקים שיניבו מכירות חומרה). אין ספק שלסוני יש משחקי צד ראשון נהדרים, אבל המחיר מונע מההדיוט לקנות את מה שסוני מוכרת.
|
!yes Wii can
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
19.06, 16:30
|
|
|
 |
|
|
הבעיה היא שה-PSP GO לא מכילה משחקים שנמצאים בחנויות (אם הבנתי נכון) וזה גם יכול להיות מעצבן מפיצות, שהרי הקהל יכול לקטון בהרבה במקרה כזה. לא לדבר על הפריצות של ה-PSP. |
|
|
|
|
זה אמור לפגוע בבעלי החנויות ולא באקטביז'ן. ההפך, הרווח שלה ושל סוני רק יגדל מאחר והמחיר נשאר אותו מחיר וירדו מספר המתווכים בדמות חנות והמדינה.
דרך אגב, השירות מאוד פשוט ויעיל ועובד כבר מספר שנים. הוא נגיש לא פחות מללכת לחנות, אלא אם כן לאותו לקוח אין אינטרנט ושכל פשוט (היכולת לחוץ על כפתור בPSP או לחילופין בפס3).
והמהלך הזה במיוחד פונה לטפל בעיניין הפיראטיות הגואה. דרך אגב, אני מאמין שיש לא פחות פירטאטיות בWII ובטח ב-360. אז כנראה שזה לא העיניין בכל זאת.
והבנת נכון, הכל יהיה דיגיטלי. למעשה פאטפטון 2 הייתה הסנונית הראשונה, המשחק לא הופץ בגרסאת Retail בארה"ב.
|
 |
|
|
עדיין, 400 דולר, כששתי המתחרות נמצאות במחיר נמוך ביותר ממאה דולר זה מגוחך. אני מבין שסוני בין הפטיש לסדן, אבל אין ספק שהכרזה כזו עלולה להביא עמה הכרזה זריזה של ירידה במחיר. |
|
|
|
|
ובושה גדולה לסוני. הוא רק סיבך את העיניינים. חשבתי שמקרה שלייפר והתביעה נגד EA לגבי Brutal Legend היה השיא של אקטביז'ן, כנראה שטעיתי. התעשייה בהחלט מתדרדרת לתוכנית של ג'רי ספרינפיג.
נערך לאחרונה על ידי Death_119, 19.06 בשעה 16:34.
|

|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
19.06, 16:37
|
|
|
הדמעות זולגות אבל לא עוצרות...
למה?! אקטיויז'ן למה?!?!?!
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
זה פשוט סיוט שאני מקווה שלא יתגשם!
אם אין cod 6 לפלייסטיישן אני קופץ מהחלון!!!!!!!
אז מה אם המרחק מהחלון שלי לקרקע הוא פחות ממטר!
עדיין,אני יקפוץ! אני מזהיר אתכם!!!!
|
מה שכתוב לי מתחת לשם משתמש זה לא נכון אני ממש לא משתמש רגוע אני מאוד עצבני!!! אני יותר בכיוון של שואף לשלמות או מודל לחיקוי!(זה מה שהיה פעם)
אבל עכשיו זה השתנה ואני לא רגוע אני עצבני!!!!!!!! איזה כיף!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
19.06, 16:44
|
|
|
חרטא
נערך לאחרונה על ידי HBK, 20.06 בשעה 14:13.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת TW

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
19.06, 16:45
|
|
|
מאז שאקטביזן ניהיו הגדולים ביותר הם תפסו תחת...לא מספיק שבשנה האחרונה הם הפכו להיות מה שEA היו בעבר עכשיו הם עוד עושים טובות.
הרי אין שום הגיון בלהכריז על הוצאת COD חדש כל שנה ואז להכריז שהוא לא יצא על ונסולה שהוא מוכר עליה כמה מיליונים טובים...
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
19.06, 16:50
|
|
|
HBK |
 |
|
|
ואין סיכוי שאקטביזן תוותר על השוק היפני במשחקי הקור שלה. |
|
|
|
|
  חחחחחחחחחח   חחחחחחחחחח   חחחחחחחחחח  חחחחחחחחחח
|
!yes Wii can
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
19.06, 16:59
|
|
מייקל פכטר, אנליסט בתעשייה טוען שאקטביז'ן מבלפים:
|
 |
|
|
Activision boss Bobby Kotick’s bombshell threat to drop Sony formats earlier today is nothing but posturing, Wedbush Morgan’s Michael Pachter has told VG247.
“Of course Bobby’s bluffing, and good for him,” said the analyst in a phone call.
“I think Bobby’s obviously interested in Sony selling as many PS3s as they possibly can, and he’s not happy with their penetration so far. I think he favours a price cut, and would rather see one sooner than later.”
Pachter said that he expects Sony to react to Kotick in the same way it did when he said Sony was “ripping off consumers” with its PSP Go pricing: by saying it’s offended.
“I think they’ll say to Bobby, ‘You hurt our feelings.’ And Bobby will say, ‘Who cares?’ It’s interesting. Bobby’s very much feeling his power, and he’s exercising it.
“He’s saying what a lot of people think, which is, ‘We’d really like to see a bigger installed base.’ And, ‘We, Activision, will sell more copies of Modern Warfare 2, and Guitar Hero 5 and DJ Hero if there we more PS3s out there.’ And that’s just true.”
Pachter went on to say that he thought “the PSP price is intended to subsidise the PS3 price cut.”
Sony price PSP Go at $250/€250 at E3, dating the machine for October 1.
Kotick told a UK paper this afternoon that he’ll consider dropping support for Sony hardware formats unless PS3’s price comes down. |
|
|
|
|
עוד תאורייה מעניינת היא בכך שהבחור גורס שהמחיר המוגזם של הPSP:Go כנראה נועד לסבסב את ירידת המחיר העתידית של הפס3.
התגובה של סוני לנדון:
|
 |
|
|
We respect our third-parties’ opinions and their right to express those opinions but we will not be commenting on this story,” said a SCEE rep. |
|
|
|
|
נערך לאחרונה על ידי Death_119, 19.06 בשעה 17:08.
|

|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
19.06, 17:30
|
|
|
אני חושב שזה טוב לצרכנים, אז אני באמת לא מבין למה מישהו לא ירצה שהם יורידו במחיר. אלא אם מישהו כמוני ובעל מניות באחת החברות... ;)
|
!yes Wii can
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #17 פורסם:
19.06, 20:28
|
|
|
במילא היצע המשחקים שלה לא כזה גדול. COD הוא אולי היחיד ששווה לחשוב עליו.
מה יכולה להיות הסיבה לכך? הרי הPS3, בוא נדבר בצורה גלויה, כן מצליח.
פרוטוטייפ נמכר עכשיו בצורה מעולה, במיוחד לקונסולות ולPS3 (שהיא היחידה שאי אפשר להוריד בה משחקים ולכן צריך לקנות) כך שאני לא מבין את הצעד שלהם.
בכל מקרה, זו לא הפעם הראשונה שהחברה הזו עושה טעויות, ואחרי הכל ההפסד כולו שלהם. שיהיו בריאים.
|

רום.
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #18 פורסם:
19.06, 20:48
|
|
|
מישהו נוסף חושב שזו אירוניה שאטיוויז'ין רוצה שמחיר ה-PS3 יוזל כדי שנקנה את GH ב-120$ וסקייטבורד גימיקי ב-140$?
|

so i heard u leik graphix
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #19 פורסם:
19.06, 21:58
|
|
אני לא מבין למה כולם רוצים הורדת מחיר...אז מה אם ה PS3 יותר יקר ב 200 דולר????
אם תחשבו את האביזרים שצריך לקנות עם ה360 כדי להגיע למה שניתן כבר בסוני 3 ה360 עולה יותר
חישוב מהיר למחיר הכללי כולל כל ההוצאות
http://www.youtube.com/watch?v=HyDfI...e=channel_page
אחלה סרטון
אל שתחכו של360 צריך להוסיף WIFI אונליין עולה כסף...HD DVD עולה כסף...קיצר יותר משתלם סוני 3
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #20 פורסם:
19.06, 23:08
|
|
|
tomer_gv |
 |
|
|
מישהו נוסף חושב שזו אירוניה שאטיוויז'ין רוצה שמחיר ה-PS3 יוזל כדי שנקנה את GH ב-120$ וסקייטבורד גימיקי ב-140$? |
|
|
|
|
חח יש בזה משהו...
|

קרדיט לMmAsTuL על החתימה
DEATH! is in my Blood
PSN ID:sean3750

|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #21 פורסם:
20.06, 03:24
|
|
|
סתם איומי סרק. MW2 יעשה לפחות 3 מליון על הפס3 וזה לבד היה נותן לאקטיוויז'ן רווחים מטורפים על המשחק. אם הוא חותך תמיכה בסוני, בעלי המניות יפעלו לחתוך אותו מהחברה...
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #22 פורסם:
20.06, 08:39
|
|
|
זה האיום הכי שקוף שאי פעם שמעתי.
אנחנו מדברים פה על אקטיויזיון,אותה חברה שהוציאה את COD האחרון גם לגיימגיר למקרה שנשארו שם עוד כמה שחקנים שאפשר לסחוט מהם כמה דולרים...
אני מוכן לשים כסף שאין סיכוי שהם יפסיקו להוציא משחקים לפס3,זאת החברה הכי ממוסחרת ותאוות בצע שיש בשוק,אני רוצה לראות אותם מוותרים אפילו על עוד חצי מיליון יחידות-אפילו אם הרווח הכולל יהיה דולר הם ימשיכו להוציא משחקים לפס.
מדובר בניסיון שקוף ביותר ללחוץ על סוני להוריד מחיר,רק בגלל שהם חברה כזאת גדולה הם מרשים לעצמם להתבטא ככה,סכ"ה הם עושים כל מה שאפשר על מנת למכור יותר,אבל אין סיכוי שבעולם שהם יותרו על נתח השוק הזה. אולי אולי רק במשחקים לא ממותגים וייעודיים (יש לה כאלה בכלל?) אין סיכוי שזה יקרה עם מותגי הענק שלה.
מזל שמדובר פה בעסקים,יכול להיות שאקטיוזיון ממורמרים ואולי אם היינו בבית ספר הם לא היו "משחקים" עוד עם סוני,בעולם העסקים אין מצב שחברה קפיטליסטית כל כך תוותר על השוק הזה בגלל מרמור כלשהו,זה מטופש ולא רציני לחשוב כך.
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #23 פורסם:
20.06, 11:37
|
|
|
bling |
 |
|
|
מזל שמדובר פה בעסקים,יכול להיות שאקטיוזיון ממורמרים ואולי אם היינו בבית ספר הם לא היו "משחקים" עוד עם סוני,בעולם העסקים אין מצב שחברה קפיטליסטית כל כך תוותר על השוק הזה בגלל מרמור כלשהו,זה מטופש ולא רציני לחשוב כך. |
|
|
|
|
בגלל שמדובר פה על עסקים, זה בדיוק העניין - האיום קיים.
מבחינת אקטיויז'ן, אם ההשקעה בפורט או המרה של PS3 לא מחזירה לה את הכסף שהיא רוצה, ושימוש באותו כסף ליצירת פורט יכול להניב יותר כסף בקונסולה אחרת - אין לאקטיויז'ן סיבה להשקיע.
בוא נגיד ככה, אם פורט של COD6 ועוד כמה משחקים יעלה להם 10 מיליון, אבל ההחזר של אותם משחקים יהיה רק 5 מיליון. אז מבחינת אקטיויז'ן, להשקיע את ה-10 מיליון בקונסולה אחרת, במשחק אחר, שיניב יותר מכירות, הרי זה משובח.
באמת, אי אפשר להגיד שהיא תפסיק לתמוך, כי בהחלט יכולה לקחת את האנשים שעובדים על פורטים, ולעשות מהם צוות שיעבוד על משחק לפלטפורמה אחרת, שם הם יעשו יותר כסף. עסקים.
|
!yes Wii can
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #24 פורסם:
20.06, 12:50
|
|
|
ADi |
 |
|
|
בגלל שמדובר פה על עסקים, זה בדיוק העניין - האיום קיים.
מבחינת אקטיויז'ן, אם ההשקעה בפורט או המרה של PS3 לא מחזירה לה את הכסף שהיא רוצה, ושימוש באותו כסף ליצירת פורט יכול להניב יותר כסף בקונסולה אחרת - אין לאקטיויז'ן סיבה להשקיע.
בוא נגיד ככה, אם פורט של COD6 ועוד כמה משחקים יעלה להם 10 מיליון, אבל ההחזר של אותם משחקים יהיה רק 5 מיליון. אז מבחינת אקטיויז'ן, להשקיע את ה-10 מיליון בקונסולה אחרת, במשחק אחר, שיניב יותר מכירות, הרי זה משובח.
באמת, אי אפשר להגיד שהיא תפסיק לתמוך, כי בהחלט יכולה לקחת את האנשים שעובדים על פורטים, ולעשות מהם צוות שיעבוד על משחק לפלטפורמה אחרת, שם הם יעשו יותר כסף. עסקים. |
|
|
|
|
אבל הקטע הוא שאפילו שגרסת הפס3 של COD4 למשל מכרה איזה שליש מגרסת ה360, עדין היא עשתה איזה 3 מליון יחידות. כנ"ל על משחקי גיטר הירו ו... יש לאקטיוויז'ן עוד משהו בכלל?
בכל מקרה, הPS3 עושה להם כסף טוב, לא מתקרב למה שהWII עושה עם גיטר הירו או מה שה360 עושה עם COD, אבל עדין עושה להם כסף טוב.
עדין לא הבנתי מה המטרה באיומי סרק כאלה, סוני מנסים לצאת מהפסדים של מליארדים ולהוריד את המחיר של הפס3 רק יפגע בהם בנושא הזה. הקהל של הפס3 לא בדיוק ידוע בATTACH RATE גבוה במיוחד ואם הם מפסידים היום על קונסולה אז אחרי שהם יורידו 100$ מהמחיר בכלל הם יפסידו על כל קונסולה ואז ה-4 משחקים שאותו שחקן יקנה בממוצע לא יתקרב להחזיר את ה100$+ שהם יפסידו על כל קונסולה.
נראה לי שסוני מן הסתם לא מרוצים מהמחיר של הפס3 כי הם היו שמחים להוריד אותו ולמכור יותר, אבל הם לא מטומטמים ויתחילו למכור אותה בהפסד שגובה ב100$ מההפסד היום, מספר שיעמיד אותם בבעיה כלכלית גבוהה אפילו יותר.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #25 פורסם:
20.06, 13:06
|
|
|
COD 4 עשה 4.5 מיליון על הפס3 וCOD 5 עשה 3.5 מיליון.
בשני המקרים הוא מכר לערך 75% מהמכירות של ה-360.
העקב אכילס של הפס3 זה GH לא COD.
נערך לאחרונה על ידי Death_119, 20.06 בשעה 13:10.
|

|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #26 פורסם:
20.06, 13:08
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
COD 4 עשה 5 מיליון על הפס3 וCOD 5 עשה 3.5 מיליון. |
|
|
|
|
ומאיפה הנתונים דודי? אני מקווה שלא VG.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #27 פורסם:
21.06, 16:09
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
מייקל פכטר, אנליסט בתעשייה טוען שאקטביז'ן מבלפים: |
|
|
|
|
פכטר הוא מומחה בלציין את המובן מאליו, ולפשל בתחזיות של הלא מובן מאליו.
פה מן הסתם מדובר במובן מאליו: אקטיוויזן הוציאו כבר את prototype, ואין להם יותר מידי משחקי הרדקור בקנה שמיועדים לקהל של הPS3:
- המשחקים של בליזארד גם ככה לא יוצאים לקונסולות.
- כל משחקי הגיטרה/סקייטבורד/די'ג'יי/אורגן גם ככה בנויים בעיקר על חומרה ולא על תוכנה, מה שאומר שלהמיר אותם לקונסולה נוספת זה גרושים ובזבוז לא להוציא אותם לכמה שיותר קונסולות בהתחשב בעלויות הפיתוח של החומרה. בעלי זיכיונות השירים גם יעדיפו לתת אותם למשחקים המתחרים של EA במידה ואלו של אקטיוויזן יצאו לבסיס משתמשים נטול PS3 (כלומר קטן יותר)
- משחקים מבוססי סרטים תמיד יצאו לכל הקונסולות כי אלו ההסכמים עם האולפנים (ובעיקר כשמדובר בסרטים של sony pictures...)
- סדרת COD תצא לכל פלטפורמה אפשרית. היא מוכרת כל כך הרבה על כל קונסולה, ששוווה להמיר אותה לPS3 גם עם עלות ההמרה מגיעה למחיר של פיתוח משחק חדש.
- המשחקים היחידים שאקטיוויזן יכולה לאיים בהם על סוני ואולי יעניינו מישהו כאן, הם Wolfenstein ו-Singularity שמגיעים מRaven Studios. שניהם משחקי FPS שבתכלס מגיעים מאותו סטודיו (Raven), ובמקרה אותו הסטודיו הוציא לא מזמן את Wolverine שנראה לא רע, ואף אחד שם לא התלונן על בעיות בפיתוח של גרסת הPS3. הוא גם מכר טוב יחסית לבסיס המשתמשים של הקונסולה (בארה"ב הוא היה מקום שלישי על הPS3 בחודש מאי, ומקום 12 בטבלה הכוללת).
בקיצור - בולשיט. אף אחד לא צריך להתרגש יותר מידי בגלל בכיר בתעשיה שנתפס מדבר שטויות.
אגב, הנה רשימת המשחקים המלאה של אקטיוויזן, למקרה שמישהו חושב שהוא מפסיד משהו במידה ואקטיוויזן תממש את האיום לפחות חלקית:
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #28 פורסם:
21.06, 20:26
|
|
|
סוני יוצאת בתגובה נוספת לפיסאסקו של אקטביז'ן, תגובה רצינית וארסית יותר מזו של הבחור מSCEE:
PlayStation has tremendous momentum coming out of E3, and we are seeing positive growth with more than 350 titles slated to hit across all our platforms, including many anticipated games from our publishing partners," said Playstation spokesman Patrick Seybold. "We enjoy healthy business relationships with and greatly value our publishing partners and are working closely with them to deliver the best entertainment experience."
ובמילים אחרות: אנחנו לא שמים עליכם, ובאמת שאנחנו לא צריכים אותכם.
|

|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #29 פורסם:
21.06, 22:08
|
|
|
בוא נגיד שהיא תממש את החרם הזה...רק COD באמת משנה...
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|