4METAL GEAR SOLID+בונוסים להחלפה
"כל מי שסיים איזה משחק טוב ושאין לו את METAL GEAR SOLID 4 ותמיד רצה לשחק זאת ההזדמנות שלו =) שיחקתי במשחק אולי שעתיים ומאז לא נגעתי בו, הוא לא שרוט ועובד מצויין,וכמובן יחד עם החוברות בפנים והכל..
ובנוסף יקבל בונוס מדהים!!!מתנות!!:
-פוסטר מגניב של המשחק, גם במצב מצויין (אפילו לא פתחתי אותו/תליתי) שבו נראה לי יש תמונה של כל הדמויות, ומאחורה תמונות ותקצירים של כל ההסטוריה והמשחקים בסדרה...זה ממש ענק 90X60)
-ספר מגניב ונדיר (ועבה, זה לא חוברת, זה ספר של 100 עמודים) שהוא למעשה מילון/אינציקלופדיה לכל העולם המטורף הזה של המשחק, כולל הסברים על כל הדמויות והגאדג'אטים מכל הסדרה.
-דיסק (מקורי,לא צרוב) של הפסקול המגניב של המשחק, גם לא פתחתי בכלל....
-המגזין PS3 עם כתבה מיוחדת על המשחק שכולל גם ראיון עם היוצר קוג'ימה
(את המתנות קיבלתי יחד עם המשחק בגלל שקניתי אותו ביום שהוא יצא בלונדון והיה שם מבצע כזה...אז זה נראה לי די נדיר...ומצויין למי שאוהב את מטאל גיר סוליד ועוד אין לו את המשחק הרביעי (אם יש כזה), וחלק מהמתנות קיבלתי גם ביחד עם המגזין PS3-שעלה אגב 60 ומשהו שקל בחנויות)..
יש גם לציין שזו הגרסה האירופאית עם כיסוי כזה...(SLEEVE)
אם אתם שואלים למה אני נותן זה כי קניתי את המשחק הזה, והוא ממש לא מדבר אלי...הוא לא כל כך הטעם שלי..
אבל מי שאוהב את זה ויש לו משחק לתת לי במקום, זאת הזמדנות לא רגילה לקבל גם הרבה בונוסים שווים.
וכל זה תמורת משחק אחד....איזה משחק שיש לכם והוא במצב טוב..(חוץ מ-GTA4,אנצ'רטד,ראטצ'אט אנד קלאנק,רסיסטנס 1, מוטורסטורם,אססנס קריד, סימפסונס וזהות כפולה---שיש לי כבר)
אני ממש ייתן עדיפות לאלה שירצו להחליף עם משחק מלחמה כמו CALL OF DUTY 4 או 5 או BATTLEFIELD
לסיכום: MGS4 לא כל כך משומש (שיחקתי בקושי שלב)+מתנות ממש מגניבות, תמורת משחק להחלפה, לא למכירה..."
|