דיון שאלות ראשי - Page 8 - משחקים Vgames - קהילות

נושא: דיון שאלות ראשי
1  2  3  4  6  8  9  10  11  15  29
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

משתמש צעיר

חבר בקהילת: -

#211   פורסם: 20.07, 16:01

Trickster79
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה מפספס את הנקודה:
למה להם לרשום שADDON אמריקאי לא יעבוד על משחק אירופאי אם גם ככה אתה לא אמור להיות כאן(בPSN האמריקאי) מכיוון שאתה לא אמריקאי.
בבקשה, הנה הקטע הראשון מהToS של PSN:
1. PSN ACCOUNT REGISTRATION AND CHILDREN

You must create a PSN account to participate in PSN. All information you give us during PSN account registration must be truthful and accurate. We may refuse a request for registration at our discretion. You will not be charged for creating a PSN account but you may be charged for online content or services that you choose to access through PSN.

אם שיקרת (כמו כולם ) אתה לא יכול לעשות כלום בנידון.
בכל אופן אני לא חושב שזה קשור לשירשור הנ"ל.
זה צריך להגיד תודה למי שהעביר לי את האשכול וחרבש את כל ההודעות. תודה רבה באמת.
אני לא פרסמתי שאלה אני פרסמתי בעיה.

בכל מקרה, אז כן זאת ההוכחה שטוענת שזאת לא אשמת סוני אבל אני עדיין חושב שהם היו צריכים לשים איזה אזהרה או משהו ועצם זה שהם לא שמו זה ניצול כי הם יודעים שמה שקרה לי יקרה גם לעוד עשרות אלפי אנשים אחרים. אני לא רואה בזה שום דבר מלבד גניבה. שילמתי כסף ולא קיבלתי כלום. לא משנה איזה ציטוט או איזה הוכחה תביא זה פשוט DOESNT MAKE SENSE ללקחת מאנשים כסף...לא מבין למה אף לא מסכים איתי על הנקודה הזאת. מה ההגיון פה ??? צריך להעניש אנשים בגלל שהם לא קראו את ה- T&C??? WTF

PSN ID: adi518

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DJFMBEN

משתמש רציני

#212   פורסם: 20.07, 18:43

או שתזמין מארצות הברית,או שתקנה כמה משחקים כמו COD או PROTOTYPE או MGS.. דברים טובים שגם כדי לך להזמין כי משחק שם עולה בסביבות 30$-60$ שהמקסימום זה איזה 200 ש'ח

"If games make you violent. Does Monopoly make you a millionaire?"

כי גם אני רוסי
שימו את זה בחתימתכם שיראו כמה רוסים יש בקהילה

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#213   פורסם: 21.07, 00:49

DJFMBEN
ציטוט:
צפה בהודעה
או שתזמין מארצות הברית,או שתקנה כמה משחקים כמו COD או PROTOTYPE או MGS.. דברים טובים שגם כדי לך להזמין כי משחק שם עולה בסביבות 30$-60$ שהמקסימום זה איזה 200 ש'ח
זה בסדר אתה לא צריך ללמד אותי אני כבר יודע מזמן. קניתי את MGS ו- GRID ב- PLAY ASIA...שניהם הגיעו בריג'ן אירופאי שאז לא חשבתי שאולי יש לזה חשיבות. מעכשיו אני יקנה משחקים רק בגרסה האמריקאית שלהם. את ה- GRID שיש לי עכשיו אני כנראה יחליף עם מישהו בהזדמנות הקרבה למרות שיש לי גם אופציה להתקשר לסוני בחו"ל להסביר את העניין ויש סיכוי לראות את הכסף בחזרה למרות שזה כולה 10$. השיחה אולי תעלה יותר.

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

#214   פורסם: 21.07, 10:17

ברירת מחדל ביטוח PS3 מחו"ל

שלום,
אני עומד לקנות מכשיר PS3 מאנגליה והאחריות לא תתפוס בארץ. אני יודע שזה מכשיר מעולה ושהסיכוי שיקרה משהו הוא מזערי, אבל כדי להיות הכי בטוח שאפשר, האם יש בארץ חנות או חברה או משהו שעושים ביטוח על מכשירים מחו"ל. כלומר, אתה מביא מכשיר מחו"ל, משלם סכום מסויים ובמשך זמן מסויים (שנה למשל) כל בעיה שיש מתקנים לך במקום לתקן ולשלם על כל בעיה בנפרד?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של big_gamer

משתמש עצבני

#215   פורסם: 21.07, 16:40

שלום לכולם, שאלה לי אליכם

אם אני רוצה לחבר את ה-PS3 למסך מחשב שיש בו חיבור HDMI, אני צריך שיהיה במסך רמקולים מובנים או שאני יכול לחבר את ה-PS3 לרמקולים בנפרד?

תודה לעונים

[IMG]file:///tmp/moz-screenshot.jpg[/IMG]

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

#216   פורסם: 21.07, 18:31

ברירת מחדל יש מצב שזה צריך להוית השאלות אבל...

שלום,
אני עומד לקנות מכשיר PS3 מאנגליה והאחריות לא תתפוס בארץ. אני יודע שזה מכשיר מעולה ושהסיכוי שיקרה משהו הוא מזערי, אבל כדי להיות הכי בטוח שאפשר, האם יש בארץ חנות או חברה או משהו שעושים ביטוח על מכשירים מחו"ל. כלומר, אתה מביא מכשיר מחו"ל, משלם סכום מסויים ובמשך זמן מסויים (שנה למשל) כל בעיה שיש מתקנים לך במקום לתקן ולשלם על כל בעיה בנפרד?

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#217   פורסם: 21.07, 21:46

big_gamer
ציטוט:
צפה בהודעה
שלום לכולם, שאלה לי אליכם

אם אני רוצה לחבר את ה-PS3 למסך מחשב שיש בו חיבור HDMI, אני צריך שיהיה במסך רמקולים מובנים או שאני יכול לחבר את ה-PS3 לרמקולים בנפרד?

תודה לעונים
לא ממש לא חייב רמקולים מובנים. כדי לחבר את הסוני לרמקולים או רסיבר פשוט תשתמש בכבל שמגיע איתו (עם קצה אדום לבן וצהוב). אתה מחבר את האדום ולבן לרסיבר או אם יש לך כבל מתאם לחיבור רמקולים של מחשב אתה גם מסודר. לוג'יטק נותנים כבל עם הרמקולים שעוזר בדיוק במצבים כאלה. אחרי שחיברת אתה נכנס להגדרות סאונד של הסוני ומגדיר שהסאונד ייצא מ- SCART/RCA יש גם ציור שממחיש. וזהו.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של CRY-TEK

נינג'ה בלגי

#218   פורסם: 21.07, 23:36

קראתי קצת על מכשירי PS3 וראיתי שכתוב על כל מודל ומודל שלמשל ה GPU הוא 90 NM או 65 NM ואותו דבר על ה CPU

אני יודע ש CPU זה מעבד ו GPU זה הכרטיס מסך אבל מה זה NM איך הוא קשור ל PS3 ומזה משנה אם זה 90 NM או 65 NM

נערך לאחרונה על ידי CRY-TEK, 21.07 בשעה 23:38.

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

#219   פורסם: אתמול, 00:07

CRY-TEK
ציטוט:
צפה בהודעה
קראתי קצת על מכשירי PS3 וראיתי שכתוב על כל מודל ומודל שלמשל ה GPU הוא 90 NM או 65 NM ואותו דבר על ה CPU

אני יודע ש CPU זה מעבד ו GPU זה הכרטיס מסך אבל מה זה NM איך הוא קשור ל PS3 ומזה משנה אם זה 90 NM או 65 NM
NM זה ננו-מטר, זה עניין של גודל, בעיקרון יותר קטן זה יותר טוב כי הוא צורך פחות חשמל ומתחממם פחות. אבל אין לך מה לדאוג, כל ה פלייסטיישנים החדשים (80 ג'יגה) הם 65NM אבל אם אתה קונה משומש, זה כבר עניין אחר.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של CRY-TEK

נינג'ה בלגי

#220   פורסם: אתמול, 00:24

לא יש 80GB שהם לא NM 65 אבל מה קורה אם יש לי 90?

זה ממש ישפיע על המערכת!?

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

#221   פורסם: אתמול, 08:37

אמרתי שה 80 החדשים הם 65NM הישנים הם 90NM אבל כבר לא מוכרים אותם בחניות. זה לא ממש ישפיע, אבל תמיד עדיף משנו שצורך פחות חשמל ומייצר פחות חום. קשה להרוס PS3 עם 90NM אבל לרוס אחד עם 65NM זה כמעט בלתי אפשרי

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Trickster79

משתמש רגוע

#222   פורסם: אתמול, 10:12

cijbufv
ציטוט:
צפה בהודעה
שלום,
שמע, לי יש מכשיר מUK הסיכוי שהוא יתקלקל בשנה הראשונה לא גדול, אבל רצה הגורל ומת לי כונן הBluray בזמן תקופת האחריות, התקשרתי לסוני UK - ושלחתי להם את המכשיר בדואר (עלה 180 ש"ח) שזה הרבה פחות מעלות החלפת כונן בארץ (600 ש"ח או יותר לפי דעתי) ככה שתדע שתמיד יש את האופציה של שליחה לחו"ל במקרה ואין לך כח לתעסק עם זה, יש חנויות בראשון (שכחתי את השמות )שיש להן מעבדות עצמאיות ככה שאין לך מה לדאוג.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של BadDad

I'm Bad, BadDad

#223   פורסם: אתמול, 14:47

עזרה [עזרה] קניית הקונסולה

אז ככה אני יודע שזה פורום ל PS3 אבל לא מצאתי פורום ל PS2.

אני נוסע לאילת בשבוע הבא ואני רוצה לקנות PS2 + Guitar Hero.
איזה חנויות יש? איפה כדאי לקנות? תביאו את האתר של החנות משהו כדי לדעת מכירים..

תודה לעוזרים..

שם:עומר
אדמין בקהילת HardCore!
תפקיד: אחראי אדמינים.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של CRY-TEK

נינג'ה בלגי

#224   פורסם: אתמול, 19:34

איזה פורמטים של שירים הPS3 3 מסוגל לקרוא כי שניסיתי להעביר MP3 הוא לא זיהה!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של myca

משתמש רציני

#225   פורסם: אתמול, 22:25

מישהו שמע על זה:

http://bannco.com/
?

אני שוקל לבדוק את זה או את FRAGFX V2

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של origlo

מנהל קהילת PS3

#226   פורסם: היום, 00:45

CRY-TEK
ציטוט:
צפה בהודעה
הPS3 מזהה פורמט MP3, איך ניסית להעביר את הקבצים?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Trickster79

משתמש רגוע

#227   פורסם: היום, 10:55

CRY-TEK
ציטוט:
צפה בהודעה
הוא יכול לנגן את הבאים:
Memory Stick Audio Format(ATRAC)
MP3
<LI class=none>- MPEG-1/2 Audio Layer3<LI class=none>- MP3 SurroundMP4(MPEG-4 AAC)
WAVE(Linear PCM)
WMA
כנראה שלא העתקת אותם למקום הנכון בDOK, כשאתה מחבר את הDOK/כונן נייד, גש לאייקון של המדיה הנ"ל תחת Music לחץ על משולש ובחר באופציה "Show all files" ככה בטוח תראה אותם.

חזרה לראש העמוד
1  2  3  4  6  8  9  10  11  15  29

משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא