אז ככה אני אסביר לכולם מה קרה למקרה מי שלא יודע מי אני זה quesTion^Man, גל ורוני המנהלים אחד מהם חסם לי את היוזר פה באתר כדי שאני לא אוכל כביכול לפתוח דיון כדי להגיד את האמת, שיחקנו במיקס בנייטקאפ נגד המיקס של dxm spooky infinity n1r aqura הם חטפו בראש מאיתנו ועפו בחצי גמר, כל אלה היו בבוט קאמפ והתבאסו רצח בגללנו, בגמר במחצית השניה היה לי טלפון אחרי שאני חוזר למחשב אני רואה שקיבלתי באן מהסרבר של הנייטקאפ אחרי כמה דקות הורידו לי נכנסתי ואז עוד פעם נתנו לי באן והורידו אחרי כמה דקות ובינתיים המשחק רץ וככה זה נמשך עוד 3-4 פעמים, לתשומת לבכם, בספקטטור היו Aqura + dxm, אחרי המשחק הלכתי, אני חוזר לפנות בוקר ושולח הודעה ל- dxm למה כל החרא המגעיל הזה שהם עשו שילמדו להספיק בכבוד ואז הוא מתחיל לכתוב לי שתפסו אותי על צ'יטים וכל מיני שטויות ושקיללתי וכל מיני אפילו כשהם הביאו לי באנים כל הזמן לא כתבתי להם כלום כי לא חשבתי בהתחלה שזה הם עד שנפל לי האסימון ובקיצור הוא עושה לי שבגלל שתפסו אותי על צ'יטים יש לי עד למחרת לפתוח דיון ב-vgames ולרשום ששיחקתי עם צ'יטים וזה לא יקרה שנית ובלה בלה בלה, אבל אני לא יעשה בחיים דבר כזה כי מי שמכיר אותי יודע שאני לא משחק עם צ'יטים (רק עם איימבוט סקאוט ווואפ ^_^), הם פשוט רצו שאני אצא מסכן מול כולם, וחוץ מזה ממתי קורה דבר כזה ששחקן פרו נתפס על צ'יטים ונותנים לו הזדמנות להצטער ואם הוא לא עושה את זה אז נותנים לו באנים, עכשיו אני יבהיר עוד דבר אחד קטן ש-sruli כתב, קודם כל אני לא ביקשתי ממנו שיכתוב כתבה ולא ידעתי מזה רק עכשיו ראיתי את זה פשוט ישבנו בונטרילו מקודם וסתם דיברנו על כמה שהמנהלים מסכנים והוא אמר לי לכתוב כתבה אמרתי אין לי כוח לשטויות של הילדים האלה מסתבר שהוא עשה את זה בעצמו. בקשר לגישה של ה-vg.pro שירדה לי אני אחדד את הדברים כי snipehz מספר סיפורי סבתא לאנשים, הגירסה שלו היא שיש לי באן רק לשבוע כי עשיתי Add בערוץ vg.adv ואסור לעשות כי אין כפילויות מועדונים, סבבה אני מסכים איתו שטעיתי
אלא שבעצם 99 אחוז משחקני הפרו משחקים באדבנס מידי פעם והוא ראה אותם משחקים והוא בכל זאת בחר לא לתת להם באן מה-פרו והוא נתן לי באן בגלל היחסים שלי איתו ומסיפורים של אנשים מהפרו שקיבלתי לוגים מהם הראו לי כמה שהוא צוחק שם על זה שהוא גבר והוריד לי את הגישה, אז כל הכבוד SnipehZ כמו שאתה יודע שאני שם
ז-י-ן אחד גדול על הפרו שלך כי הוא לא שווה כלום אין שם גאטרים ולא כלום רק פעמיים בשבוע בסופשים. עכשיו עוד דבר אחד קטן, xT שאל את Niqusem בונטרילו שלהם למה הוא כותב שאני צ'יטר ושטויות כאלה שאני מקלל ומאיים(ומזכיר לכם שגם אם קיללתי אין להם זכות לתת לי באן מויגיימס כי זה היה בשרת פרטי אבל אני לא קיללתי או איימתי) אז Niqusem עונה לו סתם כי הוא עצבן אותי ואת גל.
אם אנשים סקרנים לראות את הלוג של השיחה ביני לבין dxm כשכל זה קרה אז קחו בבקשה:
http://rapidshare.com/files/24717476...m_BNC.log.html
מי שרוצה לראות איפה כתוב הערות השחקן בתמונה של הבאסטד אז קחו גם:
http://www.vgames.co.il/busted/12454...:1:315917.html
ואני בטוח גם ש-VGAMES יסגרו לי את היוזר הזה וימחקו לי את ההודעה ויש מצב ממש טוב שיסגרו את הדיון הזה אז אני כבר הכנתי מראש עוד 10 יוזרים :>
אני אראה לכם עוד לוג קטן משיחה קטנה שהייתה לי איתו היום:
[16:44:08] <quesTion^Man> תגיד
[16:44:16] <quesTion^Man> אפשר לראות את ההוכחות של הצ'יטים ?
[16:44:31] <vG|dxm`BNC> כן שאני אסיים
[16:44:35] <quesTion^Man> ועוד לא הבנתי בדיוק למה אני לא נמצא עדיין ברשימה השחורה
[16:44:58] <vG|dxm`BNC> כי היא לא מעודכנת
[16:45:28] <quesTion^Man> ומתי זה יקרה?
[16:46:22] <quesTion^Man> חחח לא נראה לי שזה יקרה מתישהו אה ?
[16:46:33] <quesTion^Man> טוב שמצאתם את מי לתפוס על צ'יטים
[16:46:59] <quesTion^Man> ואם עדיין אין לך הוכחות עלי אז אני מבקש שתוריד לי את הבאן, כל עוד אין הוכחה אסור לכם לתת לי באן.
חבר'ה ותגידו זה נראה לכם הגיוני שהמנהלים של ויגיימס יתפסו שחקן מוכר בבאסטד ו-VACT לא יפרסם איזה כתבה כדי להשוויץ עם זה? NO WAY !