משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

משתמש ותיק

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
24.06, 03:05
|
|
inFAMOUS-ביקורת
שם:inFAMOUS
מפתחת:sucker punch
מפיצה:SCEA
ג'אנר:אקשן SANDBOX
עלילה:
איך אתם הייתם מגיבים עם הייתם מתעוררים פצועים אנושות באמצע מקום הרוס לחלוטין בלי להבין מה קורה ולמה אתם שם?
טוב זה מה שקרה ביום די רגיל לקול,שליח אופניים שחי חיים רגילים בניו יורק.
כאשר תגיעו(בקושי)אל אזור מבטחים תגלו שאיכשהו קול רכש עוצמה אדירה ושהעניקה לו כוחות חשמל אדירים וכוח אקרובטיקה יוצא דופן...
בעלילה קול לא יהיה לבד ולאחר הפיצוץ שהרג אלפי אנשים קול(שללא ידיעתו הפעיל את המכשיר) נשאר עם חברו הטוב ביותר זיק בעל חוש ההומור המציק וחברתו טריש שאיבדה את אחותה בפיצוץ.
במהלך העלילה יתברר לנו שהמשלוח שאותו העביר קול הוא כדור בעל עוצמה הנקרא "הרייספיר",כדור בעל עוצמה ענקית שיכול להעניק לך כוח עוצמתי שהמון אנשים ירצו לשים את ידיהם על המכשיר המתקדם ובעל העוצמה הזה.בזמן שקול קיבל את הכוחות האלו הוא יצטרך להחליט האם לפעול בהם בחוכמה או למען רצונותיו האנוכיים בזמן שכל אמפייר סיטי נמצאת תחת כאוס כאשר אנשים מתים ברחובות וגנבים ורוצחים שהיו בעבר אנשים פשוטים שלקחו סמים שולטים ברחובות ולוקחים מה שהם רוצים,קול יצטרך לבחור האם לעצור את הטירוף או לחשוב רק על עצמו!
גיימפלי:
חלק מעניין במשחק הוא הבחירה,תצטרכו לבחור איך להגיב לכל דבר בעיר,למשל כאשר יביאו אוכל לתושבים תיאלצו לבחור האם להרוג כמה אזרחים בשביל שהאוכל יהיה שלך ואתה וחבריך תשרדו או שתחלוק את האוכל אם כולם.כל השפעה משמעותית כזו תגרום למד הקארמה שלכם על המסך להשתנות בהתאם להתנהגותכם לסביבה וככל שתתקדמו בעלילה הבחירה תהיה הרבה יותר חשובה וקיצונית ובעלת משמעות.כאשר תבצעו מעשה מרושע ואנוכי קול יראה אפל יותר ומפחיד ויהיה לו ברקים אדומים,וזה יבלוט גם מצד תגובת התושבים של העיר,הם ישנאו אותך ויזרקו עליך אבנים עם תהיה אנוכי... לעומת זאת אם תנקוט בצעד טוב והקארמה שלך על המסך תהיה חיובית אנשים יעריצו אותך ויעזרו לך כשתצטרך ותשלוט בברק כחול.
כמובן שיש מגוון רחב של כוחות לברק,ינתנו לכם אפשרויות מגוונות להילחם בחשמל ורואים שהמפתחים השקיעו כדי שהכוחות יהיו מגוונים ושונים זה מזה.יש כוח של גל הדף חזק שיעיף את האויבים הרחק ממכם או אפילו רימונים נדבקים וכוח ברקים שינחתו על הסביבה מהשמיים וינתנו לשליטתכם בעזרת חיישני הSIXAXIS.
חלק גדול מהעיר מכובה מחשמל לגמרי לכן יהיו משימות שתצטרכו בהם להיכנס לאזורי הביוב במקומות האלו ולהפעיל את האנרגיה של החשמל לעיר מהאזורים האלו וכל פעם תקבלו כוח חדש כמו לגלוש על חוטי חשמל ומסילות רכבת וכוח מגן חשלי מפני יריות...
יהיה גם אפשרות עם תרצו לרפא אנשים גוססים ברחובות או לשאוב מהם אנרגיה כדי למלא את עצמכם במיץ אנרגיה טרי.
השליטה בקול נוחה וטובה,קול הוא דמות מאוד קלילה ויש לכם אפשרות לקפץ ממקומות גבוהים ולטפס לכל מקום אתם תוכלו לנוע בחופשיות בכל אזור בגלישה על חוטים או טיפוס בניינים וכו'...
לצערי למשחק גם לא חסר המון לאגים מוזרים,אתם תמצאו את עצמכם פתאום נופלים לתוך הריצפה ותיפלו ותמותו בתוך עולם ריק או שתנסו לתופס אויב חי על הריצפה אך קול ילך במקום ולבסוף הדמות של האויב פשוט תקפא וגם לפעמים אין נהג במכונית וגם לצערי האויבים לא הכי חכמים שיש הם פשוט ירצו כמו משוגעים וירו בצורה עיוורת למדי.
גראפיקה:
inFAMOUS נראה טוב,אי אפשר להגיד שהוא נראה רע אבל אי אפשר להגיד גם שהוא מגיע לסטנדרטים חדשים כמו KILLZONE 2 או uncharted 2.אבל זה ניתן להבנה מפני שהמשחק רץ לגמרי חלק אפילו כאשר יהיה המוןןן פיצוצים בו זמנית במסך המשחק לא יקפא ויעבוד חלק מאוד וזה ממש טוב.
לסיכום,inFAMOUS באמת בין המשחקים הטובים ביותר שיצאו השנה על מדף הPS3 והוא באמת חובה בכל בית שנמצא בו PS3 כי זה משחק טוב בעל עלילה טובה ומעניינת וגיימפלי כיפי ומלא כוחות ומשחק שבאמת נותן לך הרגשה של בחירה מי אתה רוצה להיות.
הטוב:
-עלילה מעולה ומותחת ומפתיעה
-גיימפלי ושליטה טובים מאוד
-שליטת בחירה של הקארמה באמת משנה את הסביבה של העולם והרגשתם של התושבים כלפיך.
-המשחק עובד חלק ויש אפשרות לחזור עליו פעמיים או יותר עם תרצו
הרע:
-המון לאגים מציקים שיכולים לפעמים למנוע קצת מהחוויה אבל עדיין זה לא הורס את ההנאה מהמשחק.
-הAI של האויבים די חלש והם פשוט יבואו בכמויות וירו כמו טיפשים לכל כיוון,אתה יכול לעמוד במקום והם יתחילו לירות לצדדים.
-משימות הצד די חוזרות על עצמם וזה יכול לשעמם בפעם ה4-5 שאתה עושה כעיקרון אותו דבר רק שהאתגר עולה.
ציון סופי:91
מקווה שנהנתם 
נערך לאחרונה על ידי Blue&Black, 24.06 בשעה 03:08.
|
|
|
|
|
|

משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
24.06, 08:37
|
|
|
אחלה סיקור כל הכבוד!!!
אני התחלתי לסות לשחק בדמו ולא אהבתי את השליטה, מאוד קשה להתכוונן
על אוייבים ומאוד קשה גם לראות איפה יש אוייב ומאיפה הם יורים עלייך.
זה קצת הרס לי את החוויה וגרם לי לרצות לא לקנות את המשחק הזה.
אבל עדיין הגראפיקה אכן מרשימה ביותר וסרטוני המעבר היפים מאוד הרשימו אותי.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
24.06, 09:37
|
|
|
קראתי רק את השורות הראשונות וכבר מצאתי בעיה.
קול לא גר בניו יורק. אלא אם empire city היא חלק מניו יורק.
|
|
|
|
|
|

כתב פורום PS3

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
24.06, 09:48
|
|
אחלה כתבה 
נהנתי לקרוא למרות שיש מעט טעויות אבל זה חלק שולי 
קבל ח"ח 
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
24.06, 10:01
|
|
אחלה ביקורת
אני צריך כבר להשיג תמשחק..
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
24.06, 10:01
|
|
|
The-Crush |
ציטוט: |
 |
|
|
אחלה כתבה 
נהנתי לקרוא למרות שיש מעט טעויות אבל זה חלק שולי 
קבל ח"ח  |
|
|
|
|
מה עם פרסום של סיקורים מהקהילה באתר?
לפורום xbox התפרסמו לא מעט סיקורים.
האחרון שאני זוכר שהתפרסם מפה היה הסיקור השוואה של ירין בין גיטר הירו לרוק בנד.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
24.06, 10:03
|
|
|
מצטער על הטעויות
ותודה לכולם
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
24.06, 10:24
|
|
ביקורת מצויינת, הוא אמור להגיע אליי ביום ראשון (סוף סוף) 
|
I don't always save kingdoms... but when I do, I
.prefer Dotnia
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
24.06, 10:39
|
|
|
תודה על הביקורת!
|
אותך אני אוהב,עליך רק חושב,מבוקר ועד ליל,עכשיו להשתולל יאלה הפועל!!!
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
24.06, 10:55
|
|
אני לא מסכים לגבי הAI...אפילו ברמה הכי קלה , הם עדיין פוגעים בך ולא מפספסים  ...
ד"א ביקורת יפה ולא נראה לי שהגזמת..
|
|
|
|
|
|
מצליחן

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
24.06, 10:56
|
|
אחלה ביקורת, נהנתי לקרוא 
מקווה לקנות את המשחק בזמן הקרוב.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
24.06, 11:30
|
|
|
pikko |
 |
|
|
אני לא מסכים לגבי הAI...אפילו ברמה הכי קלה , הם עדיין פוגעים בך ולא מפספסים ... |
|
|
|
|
זה לא ממש אינדקציה ל-A.I טוב או לא טוב. גם ב-COD4 יש לכל האויבים 100% פגיעה ברמות הקשות, אבל עדין מדובר כמעט ב-A.I. הכי בסיסי שיש.
|
I don't always save kingdoms... but when I do, I
.prefer Dotnia
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
24.06, 12:20
|
|
|
pikko |
 |
|
|
אני לא מסכים לגבי הAI...אפילו ברמה הכי קלה , הם עדיין פוגעים בך ולא מפספסים ...
|
|
|
|
|
AI לא אומר שיפגעו בך, אני יכול לתכנת משחק שפוגע בך מגל מצב והורג אותך בירייה אחת, זה אומר שיש AI טוב?
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
24.06, 12:59
|
|
|
הAI במשחק הוא די טוב לדעתי.
לא ראיתי אנשים פתאום נתקעים בקירות סתם ככה, למשל.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
24.06, 13:53
|
|
|
Ariadne |
 |
|
|
הAI במשחק הוא די טוב לדעתי.
לא ראיתי אנשים פתאום נתקעים בקירות סתם ככה, למשל. |
|
|
|
|
לי אישית יצא לחוות באויב שנתקע בין פח לקיר ולא הצליח לזוז ועוד כמה דברים מוזרים.
אבל הם באים בכמויות לרוב לכן אתה מרגיש שהם טובים אבל הם לא ממש יודעים מה הם עושים רק יורים לכיוון שלך כמו משוגעים
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames
|