משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

שואף לשלמות

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
29.06, 18:00
|
|
ת'רד ההיסטוריה הקהילתי
אז אתם בטח שואלים את עצמכם מה זה ת'רד ההיסטוריה הקהילתי? או במה הוא יעסוק?
ובכן, אנחנו נספר פה על חוויותינו הקשורים בגיימינג, זה יכול להיות קניה מוצלחת, סיפורים מסביב לארקייד, איך התחלתם להיות גיימרים וכו'
הרעיון הזה הגיע אלי כאשר החלטתי לקנות את Street Fighter IV, ניזכרתי כשהייתי עוד ילד אז הלכתי לשחק באחד הארקיידים בג'ימבורי בשם 'שחק אותה' (זה היה ביומולדת של אחותי הקטנה, אבל כבר אין לי מוסג איפה זה) אז מצאתי ארקייד אחד של סטריט פייטר 2, ומאוד התלהבתי, אז הכנסתי את השקל או שניים שלי ופתאום הגיע ילד קטן משום מקום, ובלי ששמתי לב הוא לחץ על הכפתור להוספת שחקן והצתרף לקרב, בהתחלתי קצת כעסתי כי הוא לא שאל אותי בכלל, אבל אמרתי לעצמי - זה ילד קטן, מה הוא כבר מבין? אז התחלנו לשחק, אני בעיקרון חובבן במשחקי מכות, אבל חשבתי שזה ילד קטן ושאין לו סיכוי נגדי, אבל מה?
הילד הקטן הזה לחץ (ניראה לי בלי חשיבה בכלל) על כל הכפתורים, והוא פשוט ניצח אותי
מה שאני למדתי מאותה החוויה ההיא, שהגיימר שלוחץ יותר - מנצח
אז מה הסיפורים שלכם?
נשמח לשמוע 
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
29.06, 19:08
|
|
ואוו, *התקף נוסטלגיה* ...
הכל התחיל מחבר שלי, שלפני בערך 4-5 שנים הוא קיבל PS2.
המשחק הראשון שהוא קיבל עם המכשיר היה Dragon Ball Z: Budokai 3.
מאיך שהתחלתי לשחק, נהייתי מכור. הייתי בא אליו המון והיינו משחקים במשחק שעות.
אחרי כמה חודשים חסכתי כסף וקניתי PS2, בגלל המשחק. משם הכרתי עוד משחקים, ושיחקתי עוד בהרבה...
ומשם, ל-PS3 !
|
PSN: guylgamer
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
29.06, 19:14
|
|
גם אני זוכר את בודוקאי, אחח איזה זמנים
אני התחלתי כשהייתי מאוד קטן, שיחקתי עם חבר שלי בPSone שלו Tekken וזה היה מאוד כיף, למרות שסתם לחצנו (כמו הילד הזה שניצח אותי בסטריט פייטר XD)
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
29.06, 20:43
|
|
|
הפלייסטיישן הראשון שלי הגיע אליי בשלהי שנת 99. הייתי בן 9.
המשחק הראשון ששיחקתי בו היה טקן 3- אהבה ממבט ראשון. יושימיטסו, הווראנג ואדי גורדו היו האהובים עליי ביותר. היו לי המון משחקי PS One- כמה משחקי ספיידרמן, משחק כלשהו של ג'יימס בונד, משחק עם אופנועים של שליחי פיצה, אקשן מן, Abe's Oddworld (משחק מוזר מאוד שקיבלתי במתנה ע"ג שני דיסקים) ועוד הרבה משחקים אחרים.
בשנת 2002 קניתי את הפלייסטיישן 2. הוא עלה לי בזמנו 2100 שקלים עם איזו חבילה של אביזרים והמשחק ראטצ'ט אנד קלאנק. מה זה לעזאזל המשחק הזה? לא ידעתי על מה מדובר. ברגע ששיחקתי בו הבנתי שהוא אדיר. המשחק השני שקניתי היה טקן טאג טורנמנט, וביחד איתו את ג'ק ודקסטר, בזכות הטריילר שראיתי מהדיסק של הדמו. כנ"ל, משחק מדהים.
בשנת 2003 קניתי את ברנאוט 2, ג'ק 2 (המשחק האדיר ביותר ששיחקתי בו בפלייסטיישן 2) ועוד כמה משחקים שהתפרסו על גבי השנה. סך הכל, היו לי יותר מ20 משחקים מקוריים של הפלייסטיישן 2. כולם במחסן היום.
באוגוסט 2006 קניתי את הPSP שלי, עם המשחק Medievil Ressurection ולאחר מכן קניתי את Pursuit Force.
זהו, זאת היסטוריית הגיימינג שלי, קצת ארוך אבל אני יכול לומר שנהניתי מכל שנייה שבה שיחקתי בפלייסטיישן.
נערך לאחרונה על ידי RomS3, 29.06 בשעה 20:49.
|

רום.
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
29.06, 23:13
|
|
|
infected aviad |
ציטוט: |
 |
|
|
וואי אני זוכר שעם המחשב ווינדווס 98 שהיה למשפחה קיבלנו שני דיסקים מפוצצים בדמואים, ניראה לי נקראו "100 משחקים" או משהו כזה... אני זוכר שאני והאחים שלי חרשנו על זה, במיוחד על ריימן(שאחר-כך קנינו אותו)
עם ה-PS3 התחלתי כשיום אחד אחרי הלימודים הייתה צריך לחכות שיאספו אותי, אז בינתיים ליוויתי חבר לבית שלו, והוא הזמין לשחק איתו עד שאוספים אותי ב-PS3 שלו, ומהרגע שהתחלנו לשחק ברזיסטנס, נדלקתי  |
|
|
|
|
גם לי היה דיסק כזה!
המשחק הראשון שישחקתי בו לPSone היה הרקולס אצל חבר.
אני זוכר איך שיחקנו בו שעות.
|
PSN: TreiT-

|
|
|
|
|

מנהל פורום PES

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
29.06, 23:21
|
|
יש לך אישור לפתיחת דיון כזה?
אני שיחקתי במכונה של Virtual Fighter 2 וזה גם היה המשחק היחידי שהכרתי, אהבתי את זה מאוד.
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום PS3

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
30.06, 09:59
|
|
|
leibo208 |
 |
|
|
יש לך אישור לפתיחת דיון כזה? 
אני שיחקתי במכונה של Virtual Fighter 2 וזה גם היה המשחק היחידי שהכרתי, אהבתי את זה מאוד. |
|
|
|
|
תאמין לי שהוא ביקש והוא קיבל אישור 
ואני חייב לציין תרד מעניין שיש לכל אחד את הסיפור שלו שהתחיל לשחק 
אני אישיתי התחלתי מ1986 בערך והקונסולה הראשונה היה האטארי 2600

שהיו לבני דודים שלי ותמיד אהבתי לבוא ולשחק אצלם והייתי בערך בן 4 שהתחלתי לשחק וכמובן לאחר שנה ביקשתי מההורים שלי קונסולה וקיבלתי את הסגה מאסטר סיסטים

לא שכולם יודעים מה זה אבל חרשתי עליו מלא שנים וכמובן הייתי משחק בארקידים מלא ,ואני זוכר שבזבזתי כל פעם מעל 50 שקל בזמן ההוא ,ואיי איזה תקופה זה היה ואחרי זה זה היה בתקופה של 1990 טסתי לחו"ל ושם הכרתי את הנינטנדו ופעם ראשונה ראיתי מזה מריו

..ואיי זה היה כל כך כיף  ואחרי שנתיים חזרתי ארצה ואז התחלתי לשחק יותר במשחקי מחשב ..אבל משחק אחד שהתמרכתי אליו כל כך הרבה שהייתי הולך לחבר לשחק הוא היה DUNE 2 משחק אסטרגיה טוב מאוד

וזה היה הראשון ממינו וממש אהבתי את זה ואני זוכר שחרשתי כל כך אצל חבר בסוף ההורים שלי קנו לי מחשב ואני זוכר שגם הרסתי אותו ושרפתי אותו

כן כן אני הייתי שטן קטן  וכמו כן אחרי תקופה מסויימת אני זוכר שהגיע תקופת הגינסיס עם ה16 ביט

וכל כך אהבתי אותו שגם אותו חרשתי כל הזמן ואני זוכר את מורטל קומבט שחבר שלי תמיד שאל אותי אך אני תמיד מצליח לעשות לו FINISH  וזה היה כל כך כיף להרוג את החבר הזה  ובקצר משם זה הוביל אותי אל המשך הקונסולה שלא ידעתי במי לבחור אחרי תקופה ארוכה עם סגה עד שהיא נפלה ,אז הייתי צרייך לבחור בין נינטנדו ששם היה את קיילר אינסטיק

או לסוני שיש את המשחק טקן שכל כך התמכרתי אליו במשחקי וידיאו

אז בסוף בחרתי את הסוני
ומשם המשכתי עם כל התקופות של הפלייסטיישן 1

ואז 2
ואז 3

ואתם כבר ראיתם את החדר שלי כיום שהוא ממש חלום שהתגשם לי כיום

,מקווה שנהנהתם לקרוא את ההיסטוריה שלי עם משחקי הוידיאו 
נערך לאחרונה על ידי The-Crush, 30.06 בשעה 11:23.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
30.06, 10:08
|
|
|
אני זוכר בגיל 6 ההורים שלי הביאו לי סוני 2 והמשחקים הראשונים שהיו לי זה משחק מכות משונה כזה שאין לי מושג מה שמו,ועוד משחק עם הרבה משחקי ספורט(כדורגל,כדורסל,סקי)ואחרי זה הייתי חורש על בודוקאי ועל פרו אבולושן,ואחרי זה המשיך לגוד אוף אור,GTA ועכשיו PS3...
|
PSN-SIMRON2
מוכר את המשחק AFRIKA לPS3 ב100 לפרטים בפרטית.

PS3 Trophies
|
|
|
|
|

שחקן PS3 שנותן בראש!

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
30.06, 11:07
|
|
אממ תאמת התחלתי בPS1, אבל אף פעם באמת לא שיחקתי בו הרבה..
אחרי זה התעצבנתי שלבן דוד שלי יש PS2 וגם אני רוצה  קנו לי גם..
כמובן שהמשחקים הראשונים ששיחקתי בהם הם טקן..
ואז קניתי ווי, כמובן בגלל כל ההתלהבות על השלט תנועה הזה.
אחרי זה הייתי אצל חבר ושיחקתי בPS3 , וראיתי שאני מפספס קונסולה פי כמה טובה מהווי.
ואז מכרתי ת'ווי ביד 2, וקניתי PS3 
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום PS3

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
30.06, 11:19
|
|
|
golgolon |
 |
|
|
אממ תאמת התחלתי בPS1, אבל אף פעם באמת לא שיחקתי בו הרבה..
אחרי זה התעצבנתי שלבן דוד שלי יש PS2 וגם אני רוצה קנו לי גם..
כמובן שהמשחקים הראשונים ששיחקתי בהם הם טקן..
ואז קניתי ווי, כמובן בגלל כל ההתלהבות על השלט תנועה הזה.
אחרי זה הייתי אצל חבר ושיחקתי בPS3 , וראיתי שאני מפספס קונסולה פי כמה טובה מהווי.
ואז מכרתי ת'ווי ביד 2, וקניתי PS3  |
|
|
|
|
ואיי למה מכרת את הווי? 
יכולת להשאירו אותו וגם להנות משני העולמות... 
|
|
|
|
|
|

שחקן PS3 שנותן בראש!

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
30.06, 11:24
|
|
|
The-Crush |
 |
|
|
ואיי למה מכרת את הווי? 
יכולת להשאירו אותו וגם להנות משני העולמות... |
|
|
|
|
חוץ מכמה משחקים טובים, הוא היה די משעמם..
והייתי צריך כסף לPS3.
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום PES

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
30.06, 11:30
|
|
לא ידעתי שווי נחשב לעולם בכלל 
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום PS3

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
30.06, 13:01
|
|
|
leibo208 |
 |
|
|
לא ידעתי שווי נחשב לעולם בכלל  |
|
|
|
|
כן זה עולם של נינטנדו 
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
30.06, 18:34
|
|
|
RomS3 |
 |
|
|
בשנת 2002 קניתי את הפלייסטיישן 2. הוא עלה לי בזמנו 2100 שקלים עם איזו חבילה של אביזרים והמשחק ראטצ'ט אנד קלאנק. מה זה לעזאזל המשחק הזה? לא ידעתי על מה מדובר. ברגע ששיחקתי בו הבנתי שהוא אדיר. המשחק השני שקניתי היה טקן טאג טורנמנט, וביחד איתו את ג'ק ודקסטר, בזכות הטריילר שראיתי מהדיסק של הדמו. כנ"ל, משחק מדהים. |
|
|
|
|
אני קניתי את הפלייסטיישן 2 ואחר-כך את Ratchet & Clank, וגם קניתי את Tekken Tag אבל לא אהבתי.. (לעומת זאת אהבתי את טקן 1,2,3) גם אני קניתי את Jak & Daxter בזכות זה שראיתי את הטריילר בדיסק דמו שקיבלתי 
אני גם קיבלתי דמו של Dark Cloud, מאז התאהבתי וחיפשתי בכל הארץ עותק של המשחק ולא מצאתי.
המשחק השני בסדרה יצא, קניתי אותו ושיחקתי ועדיין מאוד רציתי את הראשון, ואז באיזה חופש גדול אחד, קיבלנו טלפון מספריית משחקים אחת ששאלנו אותם אם יש להם את המשחק, ומסתדבר שהם מצאו ואז קיבלתי את המשחק, למרות שעדיין לא סיימתי אותו, פשוט עזבתי אותו לזמן מה כי התקופה הזו כבר עברה לי
|
infected aviad |
 |
|
|
וואי אני זוכר שעם המחשב ווינדווס 98 שהיה למשפחה קיבלנו שני דיסקים מפוצצים בדמואים, ניראה לי נקראו "100 משחקים" או משהו כזה... אני זוכר שאני והאחים שלי חרשנו על זה, במיוחד על ריימן(שאחר-כך קנינו אותו) |
|
|
|
|
אני קיבלתי את ריימן 2 בחג-מולד, חבר'ה יש לי ווידוי.
אני לא שייך לאף דת, אבא שלי יהודי ואמא שלי נוצריה כך שאנחנו חוגגים גם את חג מולד
|
Ariadne |
 |
|
|
גם לי היה דיסק כזה!
המשחק הראשון שישחקתי בו לPSone היה הרקולס אצל חבר.
אני זוכר איך שיחקנו בו שעות. |
|
|
|
|
כשהייתי ילד בן 4-5 טסנו לדיסני-לנד פריס, ושם היה כזה ושיחקתי כל הזמן
(אתם שמים לב איך הסיפורים שלנו מתחברים?)
ווילי, הסיפור שלך גורם לי להזיל דמעה. 
נערך לאחרונה על ידי MisterFF, 30.06 בשעה 18:36.
|
|
|
|
|
|

משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #17 פורסם:
30.06, 19:45
|
|
|
אני זוכר את המגהסון עם המשחק של מורטל קומבט
איזה נוסטלגיה
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #18 פורסם:
30.06, 22:40
|
|
אני זוכר שבאיזה גיל 6 בערך מצאתי אצלנו בבית PS1 שהביאו לנו מתנה ואף אחד לא השתמש בו אז אני זוכר שהלכנו לטויס אר אס וקנו לי את ריימן 1,המשחק הראשון שלי
חיברו לי את המכשיר וממש התלהבתי מכל העניין וריימן היה צבעוני וממכר...
אחרי כמה זמן רציתי את הרקולס לPS1 וגם זה היה ממש מגניב וממכר ואז ככה לאט לאט עם השנים קניתי עוד משחקים עד שלחבר שלי היה PS2 חדש,ממש התלהבתי הוא היה ממש עשיר והיה לו את R&C הראשון,זה פשוט היה מדהים אז הייתי חייב PS2 שקנו לי בימולדת בערך ב2003 נראה לי והמשחקים הראשונים שלי היו GETAWAY או איך שלא קוראים לזה וג'ק ודקסטר אחד המשחקים האהובים עליי(תמיד הערצתי את המשחקים של נוטי דוג,גם חרשתי על קראש על הPS1)
ואז ביומולדתי ב2006 קיבלתי את הPSP עם המשחק DAXTER ונוספו עוד כמה משחקים לרשימה ואזזזז... ביום סגרירי ב30/10/07 קניתי את הPS3 המהולל מבאג(ה60 GB פלוס מוטורסטורם וRESISTANCE)
ועד עכשיו אני מכור לPS 
|

קרדיט לMmAsTuL על החתימה
DEATH! is in my Blood
PSN ID:sean3750

|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #19 פורסם:
01.07, 01:58
|
|
|
HTA4EVER |
 |
|
|
אני זוכר ששיחקתי לפני כמה שנים שהייתי קטן עם אח שלי במשחק כדורגל גם במקום כזה כמו שאמרתה והוא ניצח אותי,ועכשיו שאנחנו משחקים משחקי כדורגל אני תמיד מנצח   |
|
|
|
|
אצלי ההפך!
אחנו תמיד הינו משחקים בטוקיו (כל רענני ידע מה זה  ) והיה שם כדורגל כזה כמו שאתה אומר לשתיים ותמיד שהינו משחקים לא משנה מול מי אני היתי מנצח!
ועכשיו בפרו ופיפא של היום כולם קורעים אותי אני כזה אפס בכדורגל! אבל ב-NBA אין עלי!
אני התחלתי ממגהסון (הזיוף של ה-SNES) עם מריו של פעם, והרובה שיורים בצלחות ובברוזים ואם לא מצליחים הכלב קופץ- מוכר למשהו?
ואז ל-GAMEEAR
ומשם ל-PS1 שהיתי בגיל 6 קיבלתי אותו.
היה לי מלא קראש, היה לי קראש בנדיקוט 2 ו-3, קראש בש, קראש מרוצים,
היה לי אקדח ו-2 משחקי יריות, ריימן, משחק ראלי, ספידרמן שהיה כ"כ טוב!!! היום היתי חוזר אליו! וכמו Blue&Black גם אני היתי מכור להרקולס! היה לי פיפא 99, טקן ועוד כמה משחקים נחמדים שעד היום אני משחק בהם, בעיקר בקראש בש! המשחק הכי טוב שיצא מעולם!
שהיתי בן 9 קנו לי PS2 שמן, ובגיל 12 זכינו ב-PS2 אז החלפנו את השמן 
כמו Blue&Black שוב גם אני היתי משחק בנוטי דוג מלא 
שוב פעם היה לי קראשים, ג'ק ודקסטר 2 +3 וגם ג'אק X שהוא הטוב מכולם לדעתי... GOW 1+2, גראן טוריסמו 4, ג'ימס בונד, NBA ועוד מלא משחקים מרוצים ממש בלי סוף של מרוצים- זה מה שאהבתי אז
ואז בבר מצוה קניתי PSP (בדיעבד- בזבוז כסף) ובחופש הגדול שנה שעברה עבדתי ועבדתי ועבדתי ובן דוד שלי גר באמריקה ובא לביקור בארץ ממש בסוף החופש וקפצתי על המציאה והוא הביא לי PS3 80GB עם משחק, אני שילמתי רק 400$ בלי מכס בלי כלום! וזהו 
נערך לאחרונה על ידי ביצה, 01.07 בשעה 02:05.
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #20 פורסם:
01.07, 07:41
|
|
|
אוקיי...
אצלי זה התחיל ככה .
אני בא ממשפחה שלא כל כך מבינה במחשבים (חוץ מאימא שלי שהיא מהנדסת תוכנה חח)
ואימא שלי קנתה לי בגיל 4 מחשב (אני עוד 3 חודשים בן 15) .
זה לא היה מחשב " Straight of the art" זה היה מחשב ממוצע למדיי לא כמו המכונה שיש לי היום חח
הייתי משחק אלאדין והרקולס ודום (שעד היום יש לי סיוטים ממנו ואני לא יודע למה) .
אחרי זה קנו לי PS1 , היה לי כל הטייקן , היה לי את המשחק מכות הזה שהופכים לחיות , היה לי משחק מירוצים כזה מגניב , כמובן שקראש בנדיקוטטטטטטטטט !
אחרי זה קנו לי PS2 , היה לי גראן טוריסמו , טייקן 5 זכיתי באליפות אילת חחח ( עם כריסטי לאו לי צ'אולן וג'ין) היה לי את המשחק הזה של ג'ט לי , ועוד כמה , ולפני חודשיים קניתי את ה PS3 שלי , כל חודש אימא שלי קונה לי 2 משחקים , למרות שאני הולך לקבל 3 החודש חחח בגלל שעליתי למסלול בגרות שהיא (ואני ) רצינו .. הנדסת תוכנה חח .
המממ ויש לי מחשב מאד טוב בזמנו עלה לי יותר מ 10K , (לפני פחות משנה) וזהו.. חחח אני גיימר ממש רציני , אין משחק שיוצא ואני לא יודע עליו , אין מנוע גרפי שאני לא יודע עליו , אין משחק שאני לא מסיים תוך יומיים 3 XD
|

בברכה,לוטם .
לעזרה / פניות - בהודעה פרטית.
לשעבר אדמין רמה 8 בוויגיימס 3

|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #21 פורסם:
01.07, 08:47
|
|
הסיפור היותר מלא שלי.
כשהייתי קטן בן 4-5 תמיד הלכתי לחבר שלי לשחק איתו טקן בפלייסטיישן 1, ותמיד קינאתי בו וביקשתי מההורים שיקנו לי גם, אבל ההורים אמרו לי שסוני מפתחים כרגע את הפלייסטיישן 2 ועדיין לא יכולתי לחכות.
אבל בכיתה ד' קנו לי את הפלייסטיישן 2, יחד עם משחק של הארי פוטר לפלייסטיישן 1 (שמאוד אהבתי) אבל הוא אבד לי.
אחר כך קנו לי משחק CO-OP שאני עד היום לא זוכר את השם שלו, עם שני ארנבים כאלו שצריכים לעבור מכשולים (קצת כמו ליטל ביג לפלאנט) ושאחד פותח לשני דלתות, מביא סולמות, או גשרים.
אבל אח שלי החליף איתי את המשחק הזה בעד Primal, משחק שמאוד אהבתי אבל לא ממש הבנתי איך משחקים, אבל מסתבר שהאח התחמן שלי החליף את המשחק כבר במשהו אחר ולכך את המשחק שלו בחזרה, אבל זה כבר עבר לי..
אבל חבל שאני לא זוכר את השם של המשחק הזה עם הארנבים..
בכל מיקרה, אחר כך היה לי את R&C ואת J&D, אחר כך גם את Jak 2 ו3.
היה לי גם Tekken Tag, GT3, Dark Chronicle ומשחקי EyeToy.
היו לי גם עוד מלא משחקים, אני כבר לא יודע כמה אבל יש לי ספריה יפה של PS2 כיום 
ולקראת 2006 שמעתי על הפלייסטיישן 3, מאוד רציתי אבל ידעתי שזה עולה מלא.
ב2007 עדיין רציתי, ואז זאת הייתה התקופה שהתחלתי לעבוד, ובנובמבר 2008 אני קניתי את הפלייסטיישן 3 40GB עם המשחקים AC וR&C שכל כך אהבתי את שני הם 
לדעתי חבל שכבר לא מפתחים המשך לJ&D כי זאת הייתה טרילוגיה כל כך טובה..
נכון שבקרוב מפתחים אחד לפלייסטיישן 2, רק חבל שאי אפשר לשחק את זה גם על הפלייסטיישן 3.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #22 פורסם:
01.07, 12:23
|
|
|
ביצה |
 |
|
|
אצלי ההפך!
אחנו תמיד הינו משחקים בטוקיו (כל רענני ידע מה זה ) והיה שם כדורגל כזה כמו שאתה אומר לשתיים ותמיד שהינו משחקים לא משנה מול מי אני היתי מנצח!
ועכשיו בפרו ופיפא של היום כולם קורעים אותי אני כזה אפס בכדורגל! אבל ב-NBA אין עלי!
אני התחלתי ממגהסון (הזיוף של ה-SNES) עם מריו של פעם, והרובה שיורים בצלחות ובברוזים ואם לא מצליחים הכלב קופץ- מוכר למשהו?
ואז ל-GAMEEAR
ומשם ל-PS1 שהיתי בגיל 6 קיבלתי אותו.
היה לי מלא קראש, היה לי קראש בנדיקוט 2 ו-3, קראש בש, קראש מרוצים,
היה לי אקדח ו-2 משחקי יריות, ריימן, משחק ראלי, ספידרמן שהיה כ"כ טוב!!! היום היתי חוזר אליו! וכמו Blue&Black גם אני היתי מכור להרקולס! היה לי פיפא 99, טקן ועוד כמה משחקים נחמדים שעד היום אני משחק בהם, בעיקר בקראש בש! המשחק הכי טוב שיצא מעולם!
שהיתי בן 9 קנו לי PS2 שמן, ובגיל 12 זכינו ב-PS2 אז החלפנו את השמן 
כמו Blue&Black שוב גם אני היתי משחק בנוטי דוג מלא 
שוב פעם היה לי קראשים, ג'ק ודקסטר 2 +3 וגם ג'אק X שהוא הטוב מכולם לדעתי... GOW 1+2, גראן טוריסמו 4, ג'ימס בונד, NBA ועוד מלא משחקים מרוצים ממש בלי סוף של מרוצים- זה מה שאהבתי אז
ואז בבר מצוה קניתי PSP (בדיעבד- בזבוז כסף) ובחופש הגדול שנה שעברה עבדתי ועבדתי ועבדתי ובן דוד שלי גר באמריקה ובא לביקור בארץ ממש בסוף החופש וקפצתי על המציאה והוא הביא לי PS3 80GB עם משחק, אני שילמתי רק 400$ בלי מכס בלי כלום! וזהו  |
|
|
|
|
אין על נוטי דוג
בPS1 זה היה קראש ובPS2 זה היה ג'ק ודסטר ועכשיו אנצ'רטד,הם תמיד עושים משחקים מדהימים אני לא יכול לחכות לג'ק ודקסטר הבא
|

קרדיט לMmAsTuL על החתימה
DEATH! is in my Blood

|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #23 פורסם:
01.07, 13:50
|
|
|
Blue&Black |
 |
|
|
אין על נוטי דוג
בPS1 זה היה קראש ובPS2 זה היה ג'ק ודסטר ועכשיו אנצ'רטד,הם תמיד עושים משחקים מדהימים אני לא יכול לחכות לג'ק ודקסטר הבא |
|
|
|
|
אללה אנצ'רטד!
זה כל כך טוב שזה מפחיד.... הם אלופים!
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #24 פורסם:
01.07, 14:18
|
|
|
Blue&Black |
 |
|
|
אין על נוטי דוג
בPS1 זה היה קראש ובPS2 זה היה ג'ק ודסטר ועכשיו אנצ'רטד,הם תמיד עושים משחקים מדהימים אני לא יכול לחכות לג'ק ודקסטר הבא |
|
|
|
|
לדעתי הם צריכים לעשות חיזוק של J&D ושל Crash, בסיגנון המודרני יותר 'עולם פתוח'.
ואם אתם שמים לב המשחקים גם נהיים יותר בוגרים, זה התחיל מקראש שזה היה די ילדותי (אבל כיפי) אחר כך התבגרו קצת עם ג'אק, ואז אנצ'רטד.
אבל אני אוהב משחקים ילדותיים 
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #25 פורסם:
01.07, 14:51
|
|
|
-=BulleT=- |
 |
|
|
אחרי זה קנו לי PS1 , היה לי כל הטייקן , היה לי את המשחק מכות הזה שהופכים לחיות , היה לי משחק מירוצים כזה מגניב , כמובן שקראש בנדיקוטטטטטטטטט !
|
|
|
|
|
"קראש בנדיקוטטטטטטטטט!" זה על משקל "ריייייידג' רייסר!"?
http://www.youtube.com/watch?v=eaBUeINW_3s
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

מנהל פורום PS3

|

|
|
|
|
| #26 פורסם:
01.07, 15:04
|
|
|
MisterFF |
 |
|
|
לדעתי הם צריכים לעשות חיזוק של J&D ושל Crash, בסיגנון המודרני יותר 'עולם פתוח'.
ואם אתם שמים לב המשחקים גם נהיים יותר בוגרים, זה התחיל מקראש שזה היה די ילדותי (אבל כיפי) אחר כך התבגרו קצת עם ג'אק, ואז אנצ'רטד.
אבל אני אוהב משחקים ילדותיים  |
|
|
|
|
מה התחיל ממני? 
סתם סתם הבנתי שאתם מדברים על נוטי דוג 
תאמת אין עליהם...אהבתי את כל הסדרה של המשחקים שלהם ,למשל בין הראשונים שלהם היה קראש אבל נוטי דוג מכרו את המותג קראש ,אז נשאר ג'ק ודקסטור שזה גם טוב 
ועוד עם אינצארטיד 
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #27 פורסם:
01.07, 19:06
|
|
|
The-Crush |
 |
|
|
מה התחיל ממני? 
תאמת אין עליהם...אהבתי את כל הסדרה של המשחקים שלהם ,למשל בין הראשונים שלהם היה קראש אבל נוטי דוג מכרו את המותג קראש ,אז נשאר ג'ק ודקסטור שזה גם טוב 
ועוד עם אינצארטיד  |
|
|
|
|
כן המשחקים האחרונים של קראש הפכו להיות גרועים,רק המשחקים שפותחו ע"י נוטי דוג יצאו מוצלחים 
|

קרדיט לMmAsTuL על החתימה
DEATH! is in my Blood

|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #28 פורסם:
01.07, 22:31
|
|
|
The-Crush |
 |
|
|
מה התחיל ממני? 
ועוד עם אינצארטיד  |
|
|
|
|
למעשה קראש כ-IP היה שייך לאותה חברה גם כשנוטידוג פיתחו אותם (נוטי דוג עדיין לא ניקנו ע"י סוני באותה תקופה). כשסוני קנו אותם הם היו חייבים להחזיר את המותג  ככה לפחות אחד העובדים של סוני אמר...
|

|
|
|
|
|

מנהל פורום PS3

|

|
|
|
|
| #29 פורסם:
01.07, 22:57
|
|
|
tomer_gv |
 |
|
|
למעשה קראש כ-IP היה שייך לאותה חברה גם כשנוטידוג פיתחו אותם (נוטי דוג עדיין לא ניקנו ע"י סוני באותה תקופה). כשסוני קנו אותם הם היו חייבים להחזיר את המותג ככה לפחות אחד העובדים של סוני אמר... |
|
|
|
|
טוב לפחות הם ממשיכים לפתח מותגים חדשים וטובים יותר 
|
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי