ה- Xbox 360 ב-2010 - Page 6 - משחקים Vgames - קהילות

נושא: ה- Xbox 360 ב-2010
1  2  3  6  8  9  13
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

חבר בקהילת: -

#151   פורסם: 03.08, 14:30

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
כי אני לא חושב שנראה שינויים, חברות עדיין ימשיכו לתמוך במנוע שהם קנוע והוא UE3. אני לא רואה חברות קונות מנועים אחרים, כמו שקרייטק לא מכרה הרבה מהמנוע שלה לחברות.
קרייטק לא מכרה כי אין לה מנוע שמתאים לקונסולות אלא רק לPC (ואותו קנו מעט חברות שמפתחות רק לPC, כי רוב החברות מעדיף מנוע שמתאים למגוון פלטפורמות). בגלל זה היא עובדת עכשיו על מנוע חדש שמיועד לקונסולות, ובגלל זה היא גם קנתה את free radical. הם לא פראיירים.

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
אולי אני לא יודע, אבל מה בדיוק RAGE מציע? והמשחק נראה חום חום חום. אבל ממש. אמנם הוא מתרחש במדבר, אבל הוא נראה חום.
מאיזה בחינה? משחקיות? צריך לחכות למשחק.
להתלונן שהוא חם זה טיפשי כמו להתלונן שמריו צבעוני או שבקיל ביל יש קטעי שחור לבן. המשחק הוא משחק שמשלב FPS עם מרוצים בסביבה פתוחה שמתרחש בעולם פוסט אפוקליפטי מדברי ומושפע מmad max. איזה צבע שולט רצית שיהיה בו? ורוד!?

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
id לא חברה יותר קטנה מאפיק למיטב ידיעתי, ואפיק כבר הספיקה ליצור מנוע ולשחרר משחקים. למעשה, על פי Wiki ב-id יש 105 עובדים ובאפיק יש 75.
ההבדל היחיד הוא שאצל אפיק התזמון היה יותר טוב:
כל חברה מפתחת מנוע חדש (מה שלוקח לא מעט זמן) ואז מתחילה לפתח על גביו משחקים ולשחרר אותו לחברות אחרות בקצב מהיר יותר.
אפיק שחררו את Unreal 2 בשנת 2002, מה שנתן להם מרווח זמן מצויין ותזמון טוב בשביל להוציא את המנוע החדש שלהם בשנת 2006 בדיוק בתחילת הדור האחרון של הקונסולות ובצורה שמותאמת עבורן (מה שהשתלב מצויין עם המגמה של מפתחות PC לעבור ולהתמקד בקונסולות).
לID לעומת זאת היה תזמון קצת דפוק: הם הוציאו את המנוע האחרון שלהם ID Tech 4 בשנת 2004 ואחרי לא מעט דחיות, כך שהם גם סבלו מתחרות יותר גדולה עם חברות אחרות שפיתחו מנועים (Valve ו-Crytek הוציאו מנועים בערך באותה תקופה שגם נראו טוב יותר וגם יכלו להתאים את עצמם לחומרה חלשה יותר), וגם זה אומר שרק אז הם התפנו למנוע החדש שלהם שמיועד לדור הזה. נכון שלוקח להן זמן, אבל הם לא היחידים שלוקח להם זמן.

אפיק בינתיים ביססו את עצמם על הדור הזה של הקונסולות כי הם עשו עבודה מצויינת. מאד עזר להם שרוב המתחרים נעלמו (המנוע של criterion), לא התמקדו עד עכשיו בקונסולות (קרייטק), או התאימו את המנוע שלהם לPC ולדור הקודם של הקונסולות (ID וגם ואלב).
החברות הגדולות וגם כמה קטנות משתמשות בחלקן במנועים עצמאיים שהן פיתחו למספר פרוייקטים (קאפקום, אינפיניטי ווארד, באנג'י, רוקסטאר ואחרות), ורוב האחרות משתמשות באנריל בגלל שהוא עושה את העבודה מצויין. אבל יש עוד מקום בשוק למתחרים, ואחרי המיזוג של בטשדה ו-ID אני כבר רואה איך בטשדה יכולה למנף את המנוע גם למשחקים שלה ולעזור לID ליצור אימפקט (עד היום היא התשמשה בזיכיון של מנוע Gamebryo מחברה אחרת. אני לא רואה איזו סיבה יש לה להמשיך ולהשתמש בו כשעכשיו יש לה מנוע של ID שהיא מקבלת בחינם)
ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
רמדי חברה הרבה יותר זעירה מ-id שבאמת עובדת על משהו חדש ושונה בנוף המשחקים, AW הוא עדיין בין המשחקים המצופים שלי. הסטודיו של סוני בסנטה מוניקה לדעתי הוציא איזה משחק, וטים איקו עובדים על משהו שלא נראה לי שראינו אי פעם (The Guardian פשוט נראה מטורף ביופיו).
זה יופי שאתה טוען שרמדי או ICO עובדות על משהו שונה בנוף המשחקים, אבל למה אתה טוען שID לא עושה את זה? מתי ראית משחק שנראה בדיוק כמו Rage? הרי הם מתמקדים עכשיו בIP מקורי, ולא בעוד איטרציה של דום (לזה הם יתפנו אחר כך). שלא נדבר על זה שהוא נראה יותר מרשים ויזואלית מThe Last Guardian ולמעשה מרוב המשחקים שראינו עד היום.
אבל אתה יודע מה? גם ככה תערוכת QuakeCon מתרחשת בערך עוד שבוע. אולי נחכה קצת ונהיה הרבה יותר חכמים כשנראה לאיזה כיוון ID החדשה הולכת.

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
SE כן הוציאה דברים משמעותיים בדור הזה, רק לא על הקונסולות שאתה משחק בהן. אז אתה בטח לא תחשיב משחקים כמו DQ9 ו-The World Ends With You כמשחקים "משמעותיים".
את The world ends with you ואת DQ9 של SE אני לא מחשיב כמשחקים משמעותיים מהסיבה הפשוטה: אנחנו מדברים פה על מנועי משחקים.
לא מדובר באיזה מנוע טכנולוגי מטורף שמריץ את המשחקים האלו או איזשהי פריצת דרך טכנולוגית, ולכן זה לא שהסטודיו צריך עכשיו להשקיע שנים ביצירה של מנוע המשחק. זה כמו שואלב הוציאה משחקים קצת יותר משמעותיים בדור הזה (פורטל, L4D, TF2, EP2) אבל לא באמת פיתחה שום מנוע חדש בדור הזה אלא רק שיפרה את הקיים, ולכן היה לה הרבה יותר זמן להוציא משחקים.
SE (וכזכור פה מדובר בחברת ענק) כן משקיעה את הזמן הזה במנוע של Crystal Tools שאמור להריץ את FF13 ומשחקים עתידיים לדור הזה, וראינו שגם זה לוקח לה המון זמן. ID לא לבד בסירה הזו

Keep it mean

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#152   פורסם: 03.08, 14:52

ולא לשכוח שID לא מפתחת רק את RAGE, היא מפתחת גם את דום 4 על אותו מנוע ואת QUAKE 5 (למרות שנדמה לי שאת קווייק עושה להם חברה אחרת, רייבן או גירבוקס).

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Red_Deaddd

מצליחן

#153   פורסם: 03.08, 16:25

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
ולא לשכוח שID לא מפתחת רק את RAGE, היא מפתחת גם את דום 4 על אותו מנוע ואת QUAKE 5 (למרות שנדמה לי שאת קווייק עושה להם חברה אחרת, רייבן או גירבוקס).
וואו זה גן עדן לזונות גרפיקה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Harel Gur

נינג'ה בלגי

#154   פורסם: 03.08, 16:28

כמה שנים ID לא הוציאו משחק?

יום טוב...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ~Voge~

משתמש רציני

#155   פורסם: 03.08, 16:41

על פי ID המשחק DOOM 4 ייראה פי 2 יותר טוב מאשר Rage והוא ישתמש באותו מנוע.
את זה אני מחכה לראות

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

עילוי

#156   פורסם: 03.08, 16:41

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
קרייטק לא מכרה כי אין לה מנוע שמתאים לקונסולות אלא רק לPC (ואותו קנו מעט חברות שמפתחות רק לPC, כי רוב החברות מעדיף מנוע שמתאים למגוון פלטפורמות). בגלל זה היא עובדת עכשיו על מנוע חדש שמיועד לקונסולות, ובגלל זה היא גם קנתה את free radical. הם לא פראיירים.
למה היא קנתה את FR? בגלל המנוע?

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
מאיזה בחינה? משחקיות? צריך לחכות למשחק.
להתלונן שהוא חם זה טיפשי כמו להתלונן שמריו צבעוני או שבקיל ביל יש קטעי שחור לבן. המשחק הוא משחק שמשלב FPS עם מרוצים בסביבה פתוחה שמתרחש בעולם פוסט אפוקליפטי מדברי ומושפע מmad max. איזה צבע שולט רצית שיהיה בו? ורוד!?.
כן.

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
ההבדל היחיד הוא שאצל אפיק התזמון היה יותר טוב:
כל חברה מפתחת מנוע חדש (מה שלוקח לא מעט זמן) ואז מתחילה לפתח על גביו משחקים ולשחרר אותו לחברות אחרות בקצב מהיר יותר.
אפיק שחררו את Unreal 2 בשנת 2002, מה שנתן להם מרווח זמן מצויין ותזמון טוב בשביל להוציא את המנוע החדש שלהם בשנת 2006 בדיוק בתחילת הדור האחרון של הקונסולות ובצורה שמותאמת עבורן (מה שהשתלב מצויין עם המגמה של מפתחות PC לעבור ולהתמקד בקונסולות).
לID לעומת זאת היה תזמון קצת דפוק: הם הוציאו את המנוע האחרון שלהם ID Tech 4 בשנת 2004 ואחרי לא מעט דחיות, כך שהם גם סבלו מתחרות יותר גדולה עם חברות אחרות שפיתחו מנועים (Valve ו-Crytek הוציאו מנועים בערך באותה תקופה שגם נראו טוב יותר וגם יכלו להתאים את עצמם לחומרה חלשה יותר), וגם זה אומר שרק אז הם התפנו למנוע החדש שלהם שמיועד לדור הזה. נכון שלוקח להן זמן, אבל הם לא היחידים שלוקח להם זמן.
איזה תחרות? למי VALVE או קרייטק מכרו מנועים בדיוק? אני לא חושב שיותר מעשרה משחקים ביחד משתמשים במנועים שלהם מלבד החברות עצמן. לא הייתה שום תחרות, וכל מה שכתבת זה תירוץ לעובדה ש-id החמיצה את הדור הזה. לא משנה איך תסתכל על זה. הדור הזה שייך ל-EPIC שכמו שנדב אומר, כבר עובדת על נטל. בנוסף, היא גם החברה שמייקרוסופט עירבה בתכנון הקונסולה.

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
זה יופי שאתה טוען שרמדי או ICO עובדות על משהו שונה בנוף המשחקים, אבל למה אתה טוען שID לא עושה את זה? מתי ראית משחק שנראה בדיוק כמו Rage? הרי הם מתמקדים עכשיו בIP מקורי, ולא בעוד איטרציה של דום (לזה הם יתפנו אחר כך). שלא נדבר על זה שהוא נראה יותר מרשים ויזואלית מThe Last Guardian ולמעשה מרוב המשחקים שראינו עד היום.
אבל אתה יודע מה? גם ככה תערוכת QuakeCon מתרחשת בערך עוד שבוע. אולי נחכה קצת ונהיה הרבה יותר חכמים כשנראה לאיזה כיוון ID החדשה הולכת.
שוב, אני לא מדבר על טיב המשחק. אני מדבר על רלוונטיות של חברה, שמישהו כמו קארמק אומר היום שהמנוע שלהם רץ לאט יותר על ה-PS3... נו שוין.

ממה שאני זוכר מהסרטים, אני לא מכיר שום דבר שמתקרב ל"שומר האחרון" של סוני, זה פשוט רמה מעל. שוב, אני חושב שזה יותר האומנות והאנימציה ופחות המנוע הגרפי.

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
את The world ends with you ואת DQ9 של SE אני לא מחשיב כמשחקים משמעותיים מהסיבה הפשוטה: אנחנו מדברים פה על מנועי משחקים.
למה לא? למה לא צריך מנוע גרפי להריץ כמות נכבדת של יצורים גם אם זה ספרייטים, וגם המנוע של Level5 ל-DS דוחף את החומרה שלה באופן די מרשים. זה מן הסתם תלוי במגבלות הקונסולה.

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
משקיעה את הזמן הזה במנוע של Crystal Tools שאמור להריץ את FF13 ומשחקים עתידיים לדור הזה, וראינו שגם זה לוקח לה המון זמן. ID לא לבד בסירה הזו
אבל SE לא מחפשת למכור את המנוע הזה, למעשה, היא בעצמה עדיין לא השתמשה בו. היא משתמשת ב-UE3 למשחקים שלה עד היום.

שוב, אני מדבר על הרלוונטיות של id בתחום משחקי המנועים, ואני חושב שהיא לא.

!yes Wii can

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#157   פורסם: 03.08, 17:22

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
למה היא קנתה את FR? בגלל המנוע?
לא, את המנוע כבר יש להם. הם היו צריכים חברה שהתנסתה עם פיתוח לקונסולות הדור הזה כי זה הכיוון שלהם, וFR עמדה למכירה במחיר בגלל מציאה אז הם קפצו על ההזדמנות.

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
כן.
מצטער, זה הדבר הכי קרוב לורוד שהצלחתי למצוא לך:

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
איזה תחרות? למי VALVE או קרייטק מכרו מנועים בדיוק? אני לא חושב שיותר מעשרה משחקים ביחד משתמשים במנועים שלהם מלבד החברות עצמן. לא הייתה שום תחרות, וכל מה שכתבת זה תירוץ לעובדה ש-id החמיצה את הדור הזה. לא משנה איך תסתכל על זה. הדור הזה שייך ל-EPIC שכמו שנדב אומר, כבר עובדת על נטל. בנוסף, היא גם החברה שמייקרוסופט עירבה בתכנון הקונסולה.
זה בדיוק מה שאמרתי: Valve וקרייטק לא הצליחו כל כך למכור את המנועים שלהן כי הם לא כל כך מותאמים לקונסולות בדור הזה (של ואלב מותאם חלקית, של קרייטק בכלל לא), והכיוון בזמן האחרון הוא מולטיפלטפורם.
הנה רשימת משחקים שקנו מואלב את מנוע source
הנה רשימת משחקים שקנו מקרייטק את מנוע Cryengine 2
כמו שאתה רואה, המספרים קטנים יחסית, מהסיבות שרשמתי קודם. Epic תזמנה את המנוע שלה בצורה מושלמת, ויצרה מנוע מצויין. זה לא אומר שהמצב הזה ישאר לנצח ואפילו לא עד סוף הדור הזה.

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
שוב, אני לא מדבר על טיב המשחק. אני מדבר על רלוונטיות של חברה, שמישהו כמו קארמק אומר היום שהמנוע שלהם רץ לאט יותר על ה-PS3... נו שוין.
אני לא מבין למה אתה חותר. הרבה מאד מהמנועים שמריצים את המשחקים הכי גדולים והכי רלוונטים (קח את GTA4 בתור דוגמא) רצים יותר לאט או פחות טוב על הPS3 וצריכים לעשות פשרות. גם אנריל בתחילת דרכו רץ פחות טוב על הPS3.
חוצמזה, קארמאק אמר שזה המצב עכשיו כשהמנוע עדיין בפיתוח. הם מקווים לפתור את זה עד שהמשחק יצא.

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
ממה שאני זוכר מהסרטים, אני לא מכיר שום דבר שמתקרב ל"שומר האחרון" של סוני, זה פשוט רמה מעל. שוב, אני חושב שזה יותר האומנות והאנימציה ופחות המנוע הגרפי.
אומנת היא דבר לא רלוונטי להשוואות, כי אין דרך למדוד אותה. אפשר לדבר רק על המנוע, ובמקרה הזה הוא מאחורי RAGE לפי מה שרואים בטריילרים ומה שיודעים על המשחקים (שזה לא הרבה)

[quote=ADi;4498140]
למה לא? למה לא צריך מנוע גרפי להריץ כמות נכבדת של יצורים גם אם זה ספרייטים, וגם המנוע של Level5 ל-DS דוחף את החומרה שלה באופן די מרשים. זה מן הסתם תלוי במגבלות הקונסולה.
/quote]
קודם כל, קפצת לדבר עכשיו על Level-5 כשקודם דיברת על SE, אז אני לא מבין למה אתה קופץ ממקום למקום. האם המנוע של L5 דחף את הDS קדימה יותר ממה שראינו עכשיו על הDS או על קונסולות ניידות? אני לא בטוח. ואני מאמין שבפיתוח המנוע שמריץ את המשחק (אם הוא בכלל פותח באופן יחודי למשחק) אין צורך אפילו בעשירית מכמות השעות שהושקעו בפיתוח של מנוע סתמי כלשהו למשחק קונסולה מהדור הזה.
וזה עדיין לא באמת רלוונטי. גם המנוע של Doom RPG לטלפונים סלולריים דוחף את החומרה באופן מרשים (וקארמאק כתב את המשחק לבדו), אבל מן הסתם אין בו שום דבר שבאמת משפר את מה שראינו עד היום.
יש הבדל בין פריצה של גבולות חדשים לבין ניסיון להתגבר על מגבלות טכניות של חומרה חלשה. אם לצורך העניין יצליחו להריץ היום על חומרה של SNES משחק כמו סופר מריו 64 זה לא באמת יהיה משנה לדיון הזה גם אם זה יהיה פלא טכנולוגי.

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
אבל SE לא מחפשת למכור את המנוע הזה, למעשה, היא בעצמה עדיין לא השתמשה בו. היא משתמשת ב-UE3 למשחקים שלה עד היום.
שוב, אני מדבר על הרלוונטיות של id בתחום משחקי המנועים, ואני חושב שהיא לא.
הנקודה שלי לגבי SE היתה שהיא לא פיתחה שום דבר גדול מאפס לקונסולות הדור הזה עדיין ומתעכבת עם הנוש אבדיוק כמו ID. אבל זו רק הערת אגב אז נעזוב את זה.
אני פשוט לא מבין על מה אתה מדבר כשאתה מתייחס לרלוונטיות של id בתחום המנועים: מנוע IDTech לא רלוונטי כי הוא בכלל נבנה בדור הקודם (אבל בכל זאת הוא מריץ 5 משחקים לקונסולות הדור הזה - 4 מתוכם לא של ID) ובעתיד הלא רחוק הוא הולך להפוך למנוע open source.

אבל מנוע IDTech5 בכלל עוד לא יצא אז איך בדיוק הוא יכול להיות לא רלוונטי או כן רלוונטי? אתה יכול רק להמר האם בעתיד הוא יהיה רלוונטי, וזה בכל מקרה לא יהיה מבוסס על כלום כי אין לך שום מושג למה המנוע מסוגל או כמה הוא יעלה למפתחות. אתה יכול לבנות על זה שלפחות המשחקים של ID וכנראה גם של בטשדה, וכנראה גם של חברות כמו Raven ו-Splash Damage שביחסים טובים עם ID יבנו עליו.
אני אשאל אותך שאלה אחרת: האם אתה חושב שCrytek תהיה רלוונטית בתחום המנועים? האם אתה חושב שEmergent תישאר רלוונטית בתחום המנועים בעתיד? האם אתה חושב שCapcom תהיה רלוונטית בתחום המנועים במידה והיא תציע את מנוע MT2 שלה בעתיד לחברות אחרות? על סמך מה אתה מבסס את ההשערות שלך?

Keep it mean

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

עילוי

#158   פורסם: 03.08, 17:49

אני מדבר על אז והיום. פעם id הייתה רלוונטית בתחום המנועים, רוב המשחקים רצו על המנוע שלה. היום זה אחרת. היום הרוב משתמשים במנוע של EPIC.

עם זאת, הרוב גם בימינו בונים בעצמם את המנועים שלהם.

!yes Wii can

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#159   פורסם: 03.08, 18:00

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
אני מדבר על אז והיום. פעם id הייתה רלוונטית בתחום המנועים, רוב המשחקים רצו על המנוע שלה. היום זה אחרת. היום הרוב משתמשים במנוע של EPIC.

עם זאת, הרוב גם בימינו בונים בעצמם את המנועים שלהם.
דווקא להיפךL: פעם כמעט כולם בנו את המנועים שלהם בעצמם, ולכן ה15-10 משחקים בערך שהשתמשו במנוע של ID Tech 3 נראה לך כמו הרבה משחקים. אני מסכים שמאז פחות משחקים השתמשו במנוע של ID, אבל זה פשוט בגלל שנהיו יותר אלטרנטיבות שענו על הדרישות.

היום המשחקים הפכו מורכבים יותר ולכן הצורך בלא להוציא משאבים מיותרים על מנת המציא את הגלגל מחדש גרם ליותר מפתחות לקנות פתאום מנוע של חברה אחרת. והחברה הזו היום היא אפיק בדיוק מהסיבות שהזכרתי: המתחרות לא באו מוכנות לשוק הקונסולות.

Keep it mean

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Fucile

צוות הקלאבים CS

#160   פורסם: 03.08, 20:01

ברירת מחדל גירסת ה-X360 של Rage תרוץ על 4 דיסקים.

גירסאת ה-X360 של המשחק המהפכני Rage תרוץ על כ-4 דיסקים.
וכנראה גם המחשב, במידה והיוצרים יפתחו את המשחק על דיסקי DVD רגילים בגודל 8 ג'יגה ולא BluRay.
לאומת זאת, גירסאת ה-PS3 תרוץ על דיסק אחד.
אבל כמו תמיד ל-PS3 אין יתרון, גרסאת ה-X360 תרוץ על 60FPS, וגירסאת ה-PS3 תרוץ על 20-30FPS.

Rage הוא משחק ממש מדהים מבחינה גרפית, ואני לא מאמין עדיין למה שראיתי בסרטונים ...
באמת חבל שניצטרך להוציא דיסק ולהכניס בשביל לשחק..
נקווה כולם שאפשר להתקין את זה על ההרד דיסק. 32 ג'יגה ... 50% מההרד דיסק בערך.

למי שלא מאמין, או רוצה לראות מקור. כאן.

Moryk
ציטוט:
צפה בהודעה
.
16:15 - Moryk2k [ SURE ]: tire be vigeyms
16:16 - Moryk2k [ SURE ]: LOL
אנגלית עברית... שפה קשה.

עידן,
כן כן תרנגול!!!
Fucile@Vgames.co.il
SK-Gaming Profile
mIRC Connection
Nick IRC : vG|Fucile

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

עילוי

#161   פורסם: 03.08, 20:15

נכון. הן לא מוכנות, מי אמר ש-id כן? אני מניח שנדע בקוויקון.

לא קריטי. העיקר שאוגוסט. פרופ' לייטון 2!!

!yes Wii can

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#162   פורסם: 03.08, 20:17

Fucile
ציטוט:
צפה בהודעה
וכנראה גם המחשב, במידה והיוצרים יפתחו את המשחק על דיסקי DVD רגילים בגודל 8 ג'יגה ולא BluRay.
אבל כמו תמיד ל-PS3 אין יתרון, גרסאת ה-X360 תרוץ על 60FPS, וגירסאת ה-PS3 תרוץ על 20-30FPS.

Rage הוא משחק ממש מדהים מבחינה גרפית, ואני לא מאמין עדיין למה שראיתי בסרטונים ...

מישהו פיספס פה דיון של שני עמודים בשבוע האחרון...

Rex: I'll Get you Beer Baron...wherever you are.
Homer: Nooo, you wooon't.
Rex:Yes, yes i will.
Homer: D'ooooh

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Fucile

צוות הקלאבים CS

#163   פורסם: 03.08, 20:23

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
מישהו פיספס פה דיון של שני עמודים בשבוע האחרון...
הא...
מה נעשה אני לא ניכנס כול יום D:
לא נורא לא ידעתי, איזה תמונה יפה יש לי נכון חנן? חח

Moryk
ציטוט:
צפה בהודעה
.
16:15 - Moryk2k [ SURE ]: tire be vigeyms
16:16 - Moryk2k [ SURE ]: LOL
אנגלית עברית... שפה קשה.

עידן,
כן כן תרנגול!!!
Fucile@Vgames.co.il
SK-Gaming Profile
mIRC Connection
Nick IRC : vG|Fucile

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של בר תורג'מן

משתמש ותיק

#164   פורסם: 03.08, 20:33

זה לפי דעתי יהיה קונסולת השנה, שום קונסולה לא תוכל לעמוד בפני הנאטל, אפילו לא הפלייסטשן 3. זה יהיה תוסף ל-Xbox הנוכי נכון? אני לא יצתרך לקנות את זה כעוד קונסולה?

בר תורג'מן - מנהל קהילת האטריק וטרויאן לשעבר.
לכל שאלה או בקשה: bartorg16@gmail.com
המשך גלישה נעימה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#165   פורסם: 03.08, 20:43

לא, זה גם יהיה תוסף בנפרד.

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של בר תורג'מן

משתמש ותיק

#166   פורסם: 03.08, 20:49

מעולה..(: של הערכה כמה זה יעלה? האם זה הולך להיות דומה ל Wii? האם אני יכול להעביר כל חפץ שאני רוצה למשחק? ראיתי בסרטון שאיזה אחד העביר את החתולה שלו לגירס, ואחד שהעביר את הסקטבורד שלו...

בר תורג'מן - מנהל קהילת האטריק וטרויאן לשעבר.
לכל שאלה או בקשה: bartorg16@gmail.com
המשך גלישה נעימה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#167   פורסם: 03.08, 20:54

לא ידוע עוד כלום על מחיר, תאריך (כנראה סוף 2010) וכן הלאה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Harel Gur

נינג'ה בלגי

#168   פורסם: 03.08, 22:01

יצא כבר גיימפליי לRAGE?

יום טוב...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Serjongo

מצליחן

#169   פורסם: 03.08, 22:43

Fucile
ציטוט:
צפה בהודעה

מצחיק שדווקא היום נכנסתי לגיימר (פעם אחרונה נכנסתי לפני 3 חודשים וגם זה היה לדקה) רק לראות את פורום XBOX מה קורה שם וכאלה וראיתי את הנושא הזה, מילה במילה. איזה קטע אה?

אגב, אני הולך לנסות לתקן את הקונסולה שלי בימים הקרובים כדי שאוכל לשחק שוב אחרי טבעת המוות הזו ואם זה לא יעבוד אני הולך לקנות אחת חדשה ARCADE ב-200 דולר באמריקה ואני מתלבט אם לקנות ב BEST BUY או ב GAMESTOP
איפה עדיף? ושווה לקנות עכשיו?

הדיסק הקשיח של ה-20 ג'יגה יספיק לי?

משהו השתנה מתחילת 2008 מבחינת חומרה?

תודה מראש על התשובות לכל השאלות D:

נערך לאחרונה על ידי Serjongo, 03.08 בשעה 22:47.

Those who are dead are not dead
...They're just living my head

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#170   פורסם: 04.08, 02:51

אז WAR DEVIL לא בלעדי לפס3 בכל זאת, מסתבר שעכשיו הוא יוצא לשני המכשירים באותו תאריך.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של בהמה גסה

משתמש חדש

#171   פורסם: 05.08, 04:07

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
אז WAR DEVIL לא בלעדי לפס3 בכל זאת, מסתבר שעכשיו הוא יוצא לשני המכשירים באותו תאריך.
אמן אמן אמן...
בתור בעל אקס-בוקס מאוד התאכזבתי שהמשחק היה מתוכנן ובסוף בוטל..
מקווה מאוד שיצא בסוף גם לסוני וגם לבוקס.
למרות שזו לא ידיעה רשמית או משהו כזה.. באתר הרשמי אין שום ציון לכך שהמשחק אכן יצא לבוקס..
יאללה הלוואי..
תודה על הידיעה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#172   פורסם: 05.08, 12:42

בהמה גסה
ציטוט:
צפה בהודעה
אמן אמן אמן...
בתור בעל אקס-בוקס מאוד התאכזבתי שהמשחק היה מתוכנן ובסוף בוטל..
מקווה מאוד שיצא בסוף גם לסוני וגם לבוקס.
למרות שזו לא ידיעה רשמית או משהו כזה.. באתר הרשמי אין שום ציון לכך שהמשחק אכן יצא לבוקס..
יאללה הלוואי..
תודה על הידיעה
המשחק הזה מעולם לא הוכרז ל360, היו השערות שהוא יצא בלעדית ל360 בגלל התאריך יציאה שלו (שהיה בתחילת 2006, לפני שהפס3 והWII יצאו) אבל מעולם לא הכריזו שהוא יוצא בכלל ל360. ההכרזה הראשונה הייתה שהוא יוצא לפס3 בלעדית ועכשיו הוא יוצא גם ל360. ד"א, באתר שלהם בכלל לא כתוב לאיזה פלטפורמות הוא ויצא, לא ל360 ולא לפס3.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#173   פורסם: אתמול, 10:01

תמונות חדשות של Aliens vs Predator

חזרה לראש העמוד
פרסומת
1  2  3  6  8  9  13

משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא