גל DXM, אתה מפחד מההצלחה של אחרים או משהו? - משחקים Vgames - קהילות

נושא: גל DXM, אתה מפחד מההצלחה של אחרים או משהו?
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של razaR

משתמש עצבני

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: אתמול, 00:50

ברירת מחדל גל DXM, אתה מפחד מההצלחה של אחרים או משהו?

מישהו פה פתח אשכול ופרסם את הכתבה ביוניט101 ואני שואל באמת.. מעניין אותי, למה נעלת את האשכול?
http://forum.vgames.co.il/showthread.php?p=4289506
אם זה בגלל שזה נוגד את חוקי הפורומים זה דבר אחד, למרות שהוא סך הכל פרסם כתבה מאתר יוניט101 שלא נחשבת למתחרה שלכם, אפילו אתם מפרסמים כתבות משם מרצונכם, וגם, לא הסברת את זה בסיבה לנעילה של האשכול, רק רשמת "אשכול מיותר".

זה שלדעתך ה"אשכול מיותר" לא אומר שאנשים אחרים חושבים ככה, אולי אנשים אחרים דווקא מעוניינים להביע תמיכה, מעוניינים להתעדכן על דברים כאלה שקורים בקהילה!?

הנקודה שלי היא שבגלל שלא נותנים הזדמנות לנסיונות של אנשים לשפר את הקהילה, אנשים מפסיקים לנסות והניסיונות נכשלים, אתה בתור נציג של גוף שמתיימר להיות לטובת קהילת הגיימינג הישראלית, אמור לעודד קידום של יוזמות חדשות לשיפור הקהילה ולא לקבור עוד יותר, גם ככה לאנשים קשה לקבל חידושים ושינויים..

אגב, רשמת שיש הרבה שקרים במאמר, על איזה שקרים אתה מדבר ועל מה בדיוק מבוסס הידע שלך? רוב הדברים שנאמרו, מוכחים מדי יום בשרתי NSA, VGO ו P51.

נמאס לי פשוט מההשתקה הבוטה הזאת, נמאס לי מזה שקוברים כל ניסיון לפתח, לקדם ולשפר את הקהילה.

אני מצפה לתגובה בוגרת, רצינית וגם לתת אפשרות לאנשים אחרים להביע את דעתם בנושא.
תודה.

בברכה, רז.

אימייל - לחץ

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של MyStiKaL

מצליחן

#2   פורסם: אתמול, 00:52

כל הכבוד שפתחת
אני ראיתי את זה ולא היה לי כח לפתוח

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Niqusem

מנהל קהילת CS

#3   פורסם: אתמול, 00:55

אתה חוצפן אתה מודע לכך?

אם אתה מעוניין לקבל מגל תשובה קונקרטית ומענה בעצם למעשה שלו, אתה מוזמן לפנות אליו במייל.
כמובן שבמידה והוא לא עונה לך או שאתה מרגיש צורך לפנות לדרגה יותר קרובה, אתה מוזמן תמיד לפנות אליי או אל ניצן.

הדיבור שלך ממש לא מוצא חן בעיניי ואני ממש מופתע לגבייך, הייתי בטוח שאתה בן אדם יותר רציני.

סוף שבוע נעים שיהיה לך.

רוני עזורי
Niqusem@vgames.co.il

"אף אחד לא נולד מצליח, אך כל אחד יכול להגיע להצלחה"

חזרה לראש העמוד
1

משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא