המשחק הזה נראה כמו המשחקי פלאש באינטרנט(אבא ואני למי שמכיר..)
זה הסגנון הויזואלי שלו, כי החברה שעשתה אותו פיתחה בעבר משחקים בnewgrounds.
אבל ערכי ההפקה של המשחק יותר רציניים ממשחקים של 60$. מדובר אולי במשחק הco-op הכי כיפי שיש היום לדעתי.
"Ninja Gaiden Sigma 2 Collector's Edition" Comes With 80-page Book גרסת אספנים למשחק הנינ'גה החדש לפלייסטיישן 3 מבית טיקמו ,ויהיה אקסלוסב לחניות GAMESTOP וגרסת האספנים יכלול ספר בן 80 עמודים ומה יהיה בכל הספר?
A 30-page Ninja Gaiden Sigma 2 prologue comic written and designed by Team NINJA
Mini-Strategy Guide: A starter guide covering Ryu, Ayane, Momiji, and Rachel's weapons, ninpos, Story Mode basics, Team Missions and more
Art Gallery: A peek at various character concept artwork
Commentary from Team NINJA producer Yosuke Hayashi and the team's lead artists
ובנוסף לאלו שעשו הזמנה מוקדמת של המשחק בחנויות GAMESTOP יקבלו תוכן הורדה מיוחד דרך הPlayStation®Network
קומיק-קון 2009 התקיים ועדיין והיתה שם מסיבת עיתונאים של המשחק Lost Planet 2 והיו שם כתבים לשאול שאלות לגבי המשחק .
המפיק הראשי של המשחק Jun Takeuchi ציין שהשחקנים יוכלו לקחת את הקרב אל השמים במשחק ההמשך .
ועוד שאלה שנשאלה על ידי הקהל היא האם יהיה יותר קו-אופ עם רכבים במשחק וכמו כן 3 mech שהוצגו במהלך ההדגמה במסיבת העיתונאים ,והתגובה של המפיק Takeuchi שיהיה עוד קו-אופ עם רכבים וחלק מהרכבים יטוסו.
כיום לכל משחק יש הזמנות מוקדמות ,וכאשר מזמינים משחק לפני יצאתו לשוק תמיד הצרכנים מפנקים את הלקחות שלהם ,ואחרי שראינו למשחק Batman: Arkham Asylum יוצאת גרסת אספנים שיכלול את batarang וזה דיי מפתה אבל עכשיו הצרכנית GAMESTOP הכריזה שמי שיעשה הזמנה מוקדמת אצלם יקבלו אקסלוב מפת אתגר
המפה נקרא Dem Bones ואתם תתמודדו עם צבא של Scarecrow
אפשר לראות שם שאתה יכול לפתוח דברים חדשים ככל שאתה עושה KS יותר גבוהה, אפשר לראות שהזימון AS השתנה ונראה כמו קטע בסינגל של COD4.
אפשר לראות שיש RPG שמתכוונן על המסוקים.
- מוניטור לפעימות הלב.
- טילי סטינגר.
- fn scar (היה ב-MW1)?
- AC130 ניתנת לשליטה.
- יש 15 בונוסי killstreak.
- צאלנג' חדש שנקרה buzzkill, כנראה לעצור למישהו את ה-killstreak.
- צאלנג' חדש נוסף בשם revenge, לנקום במישהו שהרג אותך (הגיון פשוט?)
- שני הצאלנג'ים נראים קלים למדי לביצוע, על כן, הם כנראה צאלנג'ים קטנים שיושגו בהרבה מהריגות השחקן.
- פצצות נדבקות (תגידו שלום למארטידום החדש של MW): )
קראתי גם שמערכת הנקודות שונתה, בכל משחק מקבלים הרבה יותר נקודות ולכן בכדי לעלות LVL יהיו צריכים להשיג לדוגמה 50K נקודות, בנוסף גם יהיה צ'אלנג'ים שאי אפשר לסיים אותם, כלומר אתה יכול להשלים אותם בלי סוף פעמים, כנראה שני הצ'אלנג'ים שמראים בסרטון הם כאלה.
- מוניטור לפעימות הלב.
- טילי סטינגר.
- fn scar (היה ב-MW1)?
- AC130 ניתנת לשליטה.
- שני הצאלנג'ים נראים קלים למדי לביצוע, על כן, הם כנראה צאלנג'ים קטנים שיושגו בהרבה מהריגות השחקן.
- פצצות נדבקות (תגידו שלום למארטידום החדש של MW )
קראתי גם שמערכת הנקודות שונתה, בכל משחק מקבלים הרבה יותר נקודות ולכן בכדי לעלות LVL יהיו צריכים להשיג לדוגמה 50K נקודות, בנוסף גם יהיה צ'אלנג'ים שאי אפשר לסיים אותם, כלומר אתה יכול להשלים אותם בלי סוף פעמים, כנראה שני הצ'אלנג'ים שמראים בסרטון הם כאלה.
וואו זה כזה קטלני!! יהיו הבדלי גרפיקה בין מחשב לPS3 לXBOX 360? בכל מקרה אני קונה את זה למחשב(עוד אין לי PS3) אני מת לקנות זה!
אתה חייב לחסוך לסוני 3!!
ככה נוכל לשחק ברשת ביחד וגם על תשכח את GOD OF WAR 3...
PSN ID:SIMRON2
נמאס מעברייני מקלדת!
כל העברייני מקלדת אומרים בוא לבת ים או לנתניה
ואומרים יבן זונה או אני יזיין אותך ומוסיפים דקירה בסוף
זה הנוסחה של העברייני המקדת
*מיקום* *קללה* *דקירה*
ככה זה עובד
אתה ממש חדש, זה הפוסט הראשון שלך.
כבר פתחתי דיון על הגיימפליי, היית יכול לתת את הלינק שם.
קראתי מה שרשמת, זה לא מדוייק, זו לא מערכת גביעים חדשה, בסך הכל הוא סיים צ'אלנג' וככה זה נראה, זה בסך הכל תצוגה שונה.
לא מקבלים על כל הריגה 50 נקודות, כמו שאתה רואה בתחילת הסרטון, הם משחקים Search and Destroy, ובמצב הזה, אתה מקבל על כל הריגה 50 נקודות, ב-TDM אתה מקבל 10 כרגיל.
לא ניתן לירות מתוך המטוס / מסוק, כאשר מגיעים ל-5 KS אתה מקבל אפשרות לזמן לזמן מטוסים, זו הדרך החדשה בה מזמנים מטוסים במשחק.
אני לא יודע אם כבר זה ידוע אבל Fat Princess מגיע ל-PSN ב-30 ליולי (יום חמישי) ויעלה 14.99$
הדיווח מהבלוג הרשמי של Playstation: http://blog.us.playstation.com/2009/...eres-the-date/
בבלוג מופיע ראיון עם Titan Studios שעוינם על שאלות שנשלחו אליהם לגבי המשחק.
(מצטער על הפרסום אם זה כבר ידוע)
אני לא יודע אם כבר זה ידוע אבל Fat Princess מגיע ל-PSN ב-30 ליולי (יום חמישי) ויעלה 14.99$
הדיווח מהבלוג הרשמי של Playstation: http://blog.us.playstation.com/2009/...eres-the-date/
בבלוג מופיע ראיון עם Titan Studios שעוינם על שאלות שנשלחו אליהם לגבי המשחק.
(מצטער על הפרסום אם זה כבר ידוע)
אפשר לראות שם שאתה יכול לפתוח דברים חדשים ככל שאתה עושה KS יותר גבוהה, אפשר לראות שהזימון AS השתנה ונראה כמו קטע בסינגל של COD4.
אפשר לראות שיש RPG שמתכוונן על המסוקים.
- מוניטור לפעימות הלב.
- טילי סטינגר.
- fn scar (היה ב-MW1)?
- AC130 ניתנת לשליטה.
- פצצות נדבקות (תגידו שלום למארטידום החדש של MW): )
PSN ID:SIMRON2
נמאס מעברייני מקלדת!
כל העברייני מקלדת אומרים בוא לבת ים או לנתניה
ואומרים יבן זונה או אני יזיין אותך ומוסיפים דקירה בסוף
זה הנוסחה של העברייני המקדת
*מיקום* *קללה* *דקירה*
ככה זה עובד