טוב קודם כל קרדיט ויובל + Yuval + שבכלל אמרו לי שכבר יש..אני אתמול חיפשתי ומצאתי vgamesvgames
vgames
כמו שאתם רואים יש פה עדיין בעיות..הרבה ב SYNC לפי מה שאני רואה אבל עדיין הנה הם vעובדים על זה ויש כברר בטא ומדברים על בטא שתצא לכולם עוד מעט.vgames
vgames
הנה קישור לאחת מהמנהלים של IV:MP המשתמש שלו ב YOUTUBE שפה הוא פירסם כת הסירטונים:
vgames
מה שאתם רואים פה,
זה בטא מספר שלוש כמו שאתה רואים יש,לאגים מטורפים.vgames
זה אומר שיש להם תתוכנה,כמו שאתם גם רואים,זה צאט.
מה שאתם רואים פה,
בטא מספר חמש,לאגים סודרו בצורה ענקית,
נחכה לסרטון נוסף.
vgames
בטא מספר שש,אפשר ליראות שיש על המפה סמל בצבע אדום,
בשביל לזהות תשחקן במפה.
אוקיי, אני כבר מבין שלעצב דמויות לא נוכל בבטא של IV:MP.
זהו שבקשר לזה זה לא בטוח כי רואים שלניקו יש בגדים שונים בסירטונים וגם פירסמו תמונה של BRUCIE גם אם בגדים שונים..ככה שאני לא יודע אבל רוב הסיכויים שבגרסה המלאה יהיה אפשר
זהו שבקשר לזה זה לא בטוח כי רואים שלניקו יש בגדים שונים בסירטונים וגם פירסמו תמונה של BRUCIE גם אם בגדים שונים..ככה שאני לא יודע אבל רוב הסיכויים שבגרסה המלאה יהיה אפשר
אי אפשר לעצב דמויות? לא בטוח.
ציפור קטנה לחשה לי ששפת התכנות תהיה שפה חדשה וייחודית בשם Paw שהיא שילוב של Lua + Pawn (ואיזו הפתעה? אני יודע את שתיהן), אני יכול להניח שהם לקחו רעיונות מ MTA, וב MTA יש לא מעט דברים שנמצאים על צד הלקוח (Client-side) ואם הם באמת עשו אפשרויות על צד הלקוח - זה יהיה אפשרי ועוד איך. בדיוק כמו שזה אפשרי ב MTA ולכו תדעו, אולי גם ב SA-MP (לא חושף פרטים)
אי אפשר לעצב דמויות? לא בטוח.
ציפור קטנה לחשה לי ששפת התכנות תהיה שפה חדשה וייחודית בשם Paw שהיא שילוב של Lua + Pawn (ואיזו הפתעה? אני יודע את שתיהן), אני יכול להניח שהם לקחו רעיונות מ MTA, וב MTA יש לא מעט דברים שנמצאים על צד הלקוח (Client-side) ואם הם באמת עשו אפשרויות על צד הלקוח - זה יהיה אפשרי ועוד איך. בדיוק כמו שזה אפשרי ב MTA ולכו תדעו, אולי גם ב SA-MP (לא חושף פרטים)