משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

משתמש ותיק

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
05.07, 21:42
|
|
סוני פוגעת בשחקני מוטורסטורם
סוני הודיע השבוע כי היא סוגרת את שרתי המשחק של מוטוסטורם 1 בסוף החודש הנוכחי ביפן. בנוסף, ובשיא חוצפתה היא הודיע לשחקנים היפנים שיילכו וירכשו מוטורסטורם 2 במקום.
לפחות נינג'ה גיידן 2 סיגמה מגיע ב-1 באוקטובר ליפן רישמית  .
|

|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
05.07, 21:45
|
|
|
Death_119 |
ציטוט: |
 |
|
|
סוני הודיע השבוע כי היא סוגרת את שרתי המשחק של מוטוסטורם 1 בסוף החודש הנוכחי ביפן. בנוסף, ובשיא חוצפתה היא הודיע לשחקנים היפנים שיילכו וירכשו מוטורסטורם 2 במקום.
לפחות נינג'ה גיידן 2 סיגמה מגיע ב-1 באוקטובר ליפן רישמית . |
|
|
|
|
כל המשחקים של סוני על שרתים מוקדשים?
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
05.07, 22:02
|
|
|
באמת פשוט מוגזם לסגור את השרתים של משחק שכבר יצא לו המשך וגם המשחק כבר עבר שנתיים...כמה אפשר להשאיר אותו? בוא גם נשאיר שרתים של NBA 2007??? מה זה משנה?? כמה כבר עולה ביפן משחק? אל תשווה את זה לארץ...
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
05.07, 22:11
|
|
|
Silent_Killer |
 |
|
|
באמת פשוט מוגזם לסגור את השרתים של משחק שכבר יצא לו המשך וגם המשחק כבר עבר שנתיים...כמה אפשר להשאיר אותו? בוא גם נשאיר שרתים של NBA 2007??? מה זה משנה?? כמה כבר עולה ביפן משחק? אל תשווה את זה לארץ... |
|
|
|
|
לא יודע, אני חושב שזו חוצפה ממעלה ראשונה להפסיק לספק שירות ללקוח (ותאמין לי שעדיין אנשים משחקים במשחק) ועוד להגיד לשחקנים במקום: לכו תוציאו את הכסף שלכם על משחק ההמשך במקום.
מילא לא היה נותר שחקן אחד למשחק, אבל כל עוד יש אפילו שחקן יחיד בודד ביפן שכל מה שהוא עושה כל היום זה לנסוע מצד אחד לצד שני של המסלול לבד ללא מתחרים הם צריכים להחזיק לו שרת. זו אחריות שלהם כלפיו.
|

|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
05.07, 22:40
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
לא יודע, אני חושב שזו חוצפה ממעלה ראשונה להפסיק לספק שירות ללקוח (ותאמין לי שעדיין אנשים משחקים במשחק) ועוד להגיד לשחקנים במקום: לכו תוציאו את הכסף שלכם על משחק ההמשך במקום.
מילא לא היה נותר שחקן אחד למשחק, אבל כל עוד יש אפילו שחקן יחיד בודד ביפן שכל מה שהוא עושה כל היום זה לנסוע מצד אחד לצד שני של המסלול לבד ללא מתחרים הם צריכים להחזיק לו שרת. זו אחריות שלהם כלפיו. |
|
|
|
|
זה עולה להם כסף, אם אין ביקוש למשחק אז אין מטרה להשאיר את השרתים פתוחים בעלות של אלפי דולרים.
אל תשכח שמוטורסטורם שוגר ביפן ללא אונליין, זאת תוספת שהגיע מאוחר יותר, כלומר זה אפילו לא פיצ'ר שמכר את המשחק.
אפשר לחשוב שלא הורגים שרתים של משחקים כמו MGS3 שנסגרו לפני שיצא 4 וכו', זה משהו שקורה כשאין למשחק קהילה חזקה.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת PS3

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
05.07, 23:05
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
כל המשחקים של סוני על שרתים מוקדשים? |
|
|
|
|
רובם, בחלק גדול יש דווקא אפשרות לשחקן מסויים לארח משחק בעצמו.
למרות שכשמסתכלים על הלאגים של גירס אני דווקא מתחיל להבין את השרתים המוקדשים של סוני...
|

|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
05.07, 23:20
|
|
|
אתם רוצים להגיד לי שעדיין יש אנשים שנוגעים ב-MS הראשון?!
|
|
|
|
|
|
מצליחן

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
05.07, 23:44
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
מילא לא היה נותר שחקן אחד למשחק, אבל כל עוד יש אפילו שחקן יחיד בודד ביפן שכל מה שהוא עושה כל היום זה לנסוע מצד אחד לצד שני של המסלול לבד ללא מתחרים הם צריכים להחזיק לו שרת. זו אחריות שלהם כלפיו. |
|
|
|
|
אבל אתה הסכמת לזה , כי ברשיון כתוב לך שלסוני מותר לסגור את השרתים בכל זמן שהיא רוצה בתנאי שהיא מודיעה X ימים קודם על כך
|
We are not the tools of the government or anyone else. Fighting was the only thing I was good at. But at least I fought for what I believed in.
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
06.07, 00:21
|
|
|
origlo |
 |
|
|
רובם, בחלק גדול יש דווקא אפשרות לשחקן מסויים לארח משחק בעצמו.
למרות שכשמסתכלים על הלאגים של גירס אני דווקא מתחיל להבין את השרתים המוקדשים של סוני... |
|
|
|
|
לי גירס רץ מאוד חלק, לפחות נגד ישראלים.
אני שונא שרתים מוקדשים, אלה אם הם בישראל ולקונסולות אין את זה.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת PS3

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
06.07, 10:42
|
|
|
כשאתה משחק נגד ישראלים ההוסט הוא ישראלי, תשחק פעם במשחק מדורג ותראה מה הלאגים שאני מדבר עליהם. (בגירס 2 זה כבר תלוי במזל - פעם אחת יש לך משחק חלק, מיד אחרי זה יש לך לאגים כאלה שכשאתה מנסה להתגלגל ימינה המשחק תוקע אותך בקיר שנמצא 6 מטר ממך.)
שרתים מוקדשים זה בדר"כ בסדר גמור, אתה חייב להודות שכשסוני סוגרת שרתים היא עושה את זה למשחקים שכבר אין להם פעילות באונליין. (לפני שנה סוני הודיעה על סגירת חלק מהשרתים של משחקי הPS2, ובאמת אף אחד כבר לא שיחק בהם.)
כל עוד המהלך המוזר הזה של מוטורסטורם לא מגיע אלינו, אין לי שום בעיה.
|

|
|
|
|
|

מנהל פורום PS3

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
06.07, 11:14
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
לפחות נינג'ה גיידן 2 סיגמה מגיע ב-1 באוקטובר ליפן רישמית . |
|
|
|
|
אגב..יש לך את מקור הכתבה? או קישור אליו? 
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
06.07, 18:25
|
|
|
The-Crush |
 |
|
|
אגב..יש לך את מקור הכתבה? או קישור אליו? |
|
|
|
|
http://www.the-magicbox.com/gaming.htm
|
 |
|
|
Sony announced that the Japanese online server for MotorStorm will be switched off by the end of July 2009, Sony advices fans of the game to switch to MotorStorm II, which will be supported continuously. |
|
|
|
|
|

|
|
|
|
|
|
|