אוקי אז ככה , כמו שכולם יודעים בקרוב עולה גירסא חדשה לGTA SA:MP הגירסא היא גיראס מספר v3.0 .
הגירסא תכללו סידור באגים והוספת שלל אפשריוית לשפת התיכנות(PAWN).
ואצלנו בשרת הDM יעלה מוד חדש ברגע שהגירסא תעלה(וכניראה שזה יחלול כמה פונקציות חדשות שיעלו בגירסא החדשה)
ועכשיו לשאלה :
האם אתם מחכים שהגירסא כבר תעלה!?
אני כן, כי אני רוצה שהמוד החדש של ה DM יעלה אם הפונקציות החדשות ואולי זה יהיה מגניב(מה יש לי להפסיד מיזה?)
אוקי אז ככה , כמו שכולם יודעים בקרוב עולה גירסא חדשה לGTA SA:MP הגירסא היא גיראס מספר v3.0 .
הגירסא תכללו סידור באגים והוספת שלל אפשריוית לשפת התיכנות(PAWN).
ואצלנו בשרת הDM יעלה מוד חדש ברגע שהגירסא תעלה(וכניראה שזה יחלול כמה פונקציות חדשות שיעלו בגירסא החדשה)
ועכשיו לשאלה :
האם אתם מחכים שהגירסא כבר תעלה!?
אני כן, כי אני רוצה שהמוד החדש של ה DM יעלה אם הפונקציות החדשות ואולי זה יהיה מגניב(מה יש לי להפסיד מיזה?)
באמת יש למה לחכות
המוד החדש של ה-DM הולך להפתיע אותכם!
תרשו לי לתקן את כולכם, זה לא 3.0 וזה לא 2.5.0, הגרסה שאמורה לצאת היא SA-MP 0.3.0.
וה"בקרוב" הזה נמשך כבר שנה אז כמו שאמרו מעליי - יש זמן...
הגרסה כעקרון מוכנה והם בודקים אותה, בגלל שהם קמצנים הם לא נותנים לנו לעזור ולהפוך את זה למהיר יותר.
אני יכול להגיד לכם שבDM לדוגמה, כבר יש שימוש בתכונות של 0.3.0 - זה כדי להכניס את המוד יישר לשרת כאשר הגרסה תצא, ועם כל החידושים.
תרשו לי לתקן את כולכם, זה לא 3.0 וזה לא 2.5.0, הגרסה שאמורה לצאת היא SA-MP 0.3.0.
וה"בקרוב" הזה נמשך כבר שנה אז כמו שאמרו מעליי - יש זמן...
הגרסה כעקרון מוכנה והם בודקים אותה, בגלל שהם קמצנים הם לא נותנים לנו לעזור ולהפוך את זה למהיר יותר.
אני יכול להגיד לכם שבDM לדוגמה, כבר יש שימוש בתכונות של 0.3.0 - זה כדי להכניס את המוד יישר לשרת כאשר הגרסה תצא, ועם כל החידושים.
אתה יודע איזה פונקציות חדשות יהיו??? אם כן תגיד ליי
יש כמה.
קודם כל ספרייה חדשה לבוטים - a_actors.inc. מכיל מעל 20 פונקציות חדשות.
GetPlayerVehicleSeat(playerid) - לבדיקת הכיסא ברכב שעליו שחקן יושב, יכול להיות שימושי.
GetPlayerVelocity(playerid,Float:x,Float:y,Float:z )
SetPlayerVelocity(playerid,Float:x,Float:y,Float:z )
GetVehicleVelocity(vehicleid,Float:x,Float:y,Float :z)
SetVehicleVelocity(vehicleid,Float:x,Float:y,Float :z)
פונקציות לגבי שינוי המהירות(!!!) של רכב או שחקן. זה לא עובד כמו שאתם חושבים, ואין לי ממש זמן להסביר. זה כעקרון כמו האיירבריק...
GetPlayerFightingStyle(playerid)
SetPlayerFightingStyle(playerid,fightingstyleid)
שינוי סוג הלחימה של שחקן (כמו בחדרי הכושר בסינגל).
DisableNameTagLOS() - עוד פונקציה חדשה משם (a_samp). אני לא בטוח עדיין מה היא עושה.
ייתכן שיש עוד שלא ראיתי.
כמובן שיש עוד הרבה עדכונים, ולא רק בפונקציות (vars (פקודות רקון), הגבלות שונות הועלו, ועוד...).
בברכה, יהודה.
-----------------------
שרת : DeathMatch Official
כינוי : BlacKBoy
קלאן : BraKe טסטר
רמה : 16
~-~-~-~-~-~-~- יצירת קשר
אימייל : bombsight.yehoda@hotmail.com
-~-~-~-~-~-~-~-