אלן ווייק, בלעדי ל360 לגמרי - משחקים Vgames - קהילות

נושא: אלן ווייק, בלעדי ל360 לגמרי
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 07.07, 18:57

ברירת מחדל אלן ווייק, בלעדי ל360 לגמרי

אלן וויק התחיל את דרכו כמשחק PC בלבד. עם הזמן מיקרוסופט שתפסה את ההפצה למשחק החליטה להביא אותו גם ל360 כאחד מכותרי הדגל של המכשיר.
כיום מסתבר שגרסת הPC של המשחק כבר לא ממש בפיתוח. על פי רמדי, מפתחי המשחק ויוצרי סדרת משחקי מקס פיין, בשיחה עם עיתון משחקים פיני (המולדת של רמדי) נטען שקיום גרסת הPC תלויה באויר וכרגע בעדיפות של מיקרוסופט גרסת 360 בלבד.
עכשיו הפורומים של רמדי עודכנו בתגובה של כותב המשחק (שבמקרה הוא גם הפנים המוכרות לכולנו של מקס פיין) שאמר "לצערי כל מה שאנחנו יכולים להגיד כרגע הוא שאנחנו מרכזים את כל הפוקוס שלנו על גרסת ה360 ונתן הכרזות רשמיות בקשר לגרסת הPC בשלב מאוחר יותר".
אם כך אלן ווייק יצא באפריל עד יוני הקרובים ל360 בצורה בלעדית, בנושא גרסת PC, העתיד יגיד.

בנוסף מסתבר שרמדי החליטו לצמצם בנושא העולם הפתוח במשחק, הוא יהיה הרבה יותר מתוסרט ולינארי מאשר התכנון המקורי. עולם המשחק עדין יהיה עולם משחק אחד גדול, אבל החוויה תהיה הרבה יותר מכוונת מאשר משחק עולם פתוח בסגנון GTA.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#2   פורסם: 07.07, 19:16

עוד אקסלוסיבי איכותי לאוסף אני מניח

Rex: I'll Get you Beer Baron...wherever you are.
Homer: Nooo, you wooon't.
Rex:Yes, yes i will.
Homer: D'ooooh

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#3   פורסם: 07.07, 19:32

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
עוד אקסלוסיבי איכותי לאוסף אני מניח
שפר את המאזן בלעדיים לגמרי ב360 ב2010
נראה שמיקרוסופט מתחילה לקלוט שאם משחק מגיע גם לPC, האטרקטיביות שלו יורדת על ה360.
בכל מקרה, זה רק עניין זמני כנראה. אחרי שתצא גרסת ה360 בטח רמדי יעבדו איזה חצי שנה וישחררו את המשחק גם למחשב אלה אם הם יתחילו כבר את הפרוייקט הבא.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#4   פורסם: 07.07, 19:51

האמת סביר להניח, בעיקר אם הוא יעשה פיק גדול ואז ידעך מהר. הם בטח ינצלו כמה שיותר את המכירות. ואם המכירות דווקא ידשדשו על ה-360 (בכל זאת לא זאנר מרכזי) הם לא ירצו להשקיע בPC שסביר שימכור עוד פחות.

אבל גם זמניות של חצי שנה שנה זה יפה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#5   פורסם: 07.07, 20:59

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
האמת סביר להניח, בעיקר אם הוא יעשה פיק גדול ואז ידעך מהר. הם בטח ינצלו כמה שיותר את המכירות. ואם המכירות דווקא ידשדשו על ה-360 (בכל זאת לא זאנר מרכזי) הם לא ירצו להשקיע בPC שסביר שימכור עוד פחות.

אבל גם זמניות של חצי שנה שנה זה יפה.
השאל היא מה באמת יקרה עם המשחק, האם רמדי באמת תקח את הזמן לעשות פורט לPC או שזה פשוט ישאר בלעדי בגלל שהכוח אדם שלהם כל כך מצומצם. אני לא מכיר יותר מדי חברות משחקים שהן כל כך קטנות.

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

עילוי

#6   פורסם: 07.07, 21:13

זה לא מפתיע שגרסת ה-PC שתצא כמתוכנן, תצא כמתוכנן מאוחר יותר מגרסת ה-360. המשחק יגיע ל-PC. אין ספק.

!yes Wii can

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של s0sem1

משתמש עצבני

#7   פורסם: 07.07, 21:23

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
שפר את המאזן בלעדיים לגמרי ב360 ב2010
נראה שמיקרוסופט מתחילה לקלוט שאם משחק מגיע גם לPC, האטרקטיביות שלו יורדת על ה360.
בכל מקרה, זה רק עניין זמני כנראה. אחרי שתצא גרסת ה360 בטח רמדי יעבדו איזה חצי שנה וישחררו את המשחק גם למחשב אלה אם הם יתחילו כבר את הפרוייקט הבא.
אתה צודק במאתיים אחוז, וככל שהזמן שהוא יהיה אטרקטיבי על ה360 הוא ירוויח למיקרוסופט יותר כסף, כי מה לעשות, האנשים שמשחקים במחשב לא קונים משחקים, אלא רק מורידים, לעומת קהל ה360 שמורידים לו פחות משחקים. ברגע שהם יבינו את זה, הם יוציאו יותר אקסקלוסיביים ל360.

(לא התכוונתי שכולם מורידים, אבל הרוב)

תוסיפו אותי בלייב

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#8   פורסם: 07.07, 21:24

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
זה לא מפתיע שגרסת ה-PC שתצא כמתוכנן, תצא כמתוכנן מאוחר יותר מגרסת ה-360. המשחק יגיע ל-PC. אין ספק.
רק שלא תחכה לו כמו שקרירין מחכה כבר שלוש שנים להיילו 3...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ~Voge~

מצליחן

#9   פורסם: 07.07, 21:32

אני חושב שזה נאמר רק בשביל שהמשחק יצליח יותר מאשר עם היו אומרים שהוא יוצא גם למחשב...
בסופו של דבר הוא ייצא לPC ב100% אבל כנראה בשלב יותר מאוחר כדי שזה לא יפגע במכירות על הXBOX360.
בשבילי המשחק לא נקרא בלעדי לXBOX360 אלה רק בלעדי זמני.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#10   פורסם: 07.07, 21:39

~Voge~
ציטוט:
צפה בהודעה
אני חושב שזה נאמר רק בשביל שהמשחק יצליח יותר מאשר עם היו אומרים שהוא יוצא גם למחשב...
בסופו של דבר הוא ייצא לPC ב100% אבל כנראה בשלב יותר מאוחר כדי שזה לא יפגע במכירות על הXBOX360.
בשבילי המשחק לא נקרא בלעדי לXBOX360 אלה רק בלעדי זמני.
רק בשביל להיות ברור, רמדי הם לא חברה רגילה. יש שם פחות מ30 עובדים, אין להם כוח אדם לעשות בערך כלום, בגלל זה אלן ווייק בפיתוח 6 שנים (וגם מקס פיין היה 6 שנים בפיתוח).
זאת אולי באמת הפעם היחידה שחברה פשוט לא מסוגלת לעשות שתי גרסאות במקביל.

אז עכשיו השאלה היא מה יקרה כשהמשחק יצא, האם הם יעברו לאלן ווייק או שהם יעבדו חצי שנה על הפורט PC.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ManUtd

נינג'ה בלגי

#11   פורסם: 07.07, 21:49

עוד בלעדי לרשימה

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

עילוי

#12   פורסם: 07.07, 22:10

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
אז עכשיו השאלה היא מה יקרה כשהמשחק יצא, האם הם יעברו לאלן ווייק או שהם יעבדו חצי שנה על הפורט PC.
אני לא חושב שפורט ל-PC יהיה להם כל-כך קשה, הרי המנוע כולו נכתב ל-PC והומר ל-360. אני חושב שהם מתרכזים כעת ב-360 כי הם רוצים שהמשחק ייצא בדור הזה.

!yes Wii can

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#13   פורסם: 07.07, 22:29

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
אני לא חושב שפורט ל-PC יהיה להם כל-כך קשה, הרי המנוע כולו נכתב ל-PC והומר ל-360. אני חושב שהם מתרכזים כעת ב-360 כי הם רוצים שהמשחק ייצא בדור הזה.
המשחק שראית אז ואתה רואה היום הם שונים לגמרי, אם אין עבודה בלעשות גרסת PC הם פשוט היו מוציאים אותם יחד וזהו.
כך או כך, אני בספק אם לא תצא גרסת PC, השאלה היחידה היא מתי.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Klayman

משתמש עצבני

#14   פורסם: 07.07, 23:11

זה אחד המשחקים שאני יותר מצפה להם.. האמת? אני די מרוצה שהם ויתרו על עניין העולם הפתוח.. פשוט דוחפים את זה לכל משחק לאחרונה וזה פשוט נהיה מציק. מקס פיין לא היה עולם פתוח, והוא היה אחד המשחקים היותר טובים ששיחקתי בהם.

תודה על הידיעה, אגב.. לא כ''כ עקבתי אחרי המשחק מאז שראיתי את הוידאו מE3.

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

עילוי

#15   פורסם: 07.07, 23:25

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
המשחק שראית אז ואתה רואה היום הם שונים לגמרי, אם אין עבודה בלעשות גרסת PC הם פשוט היו מוציאים אותם יחד וזהו.
כך או כך, אני בספק אם לא תצא גרסת PC, השאלה היחידה היא מתי.
כי מיקרוסופט משלמים מהכיס שלהם על משחק שייצא באותו יום גם ל-PC. כמו שהם תמיד עשו.

באמת תהיה קצת ריאלי. אפילו גירז 2 הגיע ל-PC. אלן ווייק יגיע ל-PC.

!yes Wii can

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של Tamirrr

אחראי פעילות Xbox

#16   פורסם: 07.07, 23:26

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
אפילו גירז 2 הגיע ל-PC. .
?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#17   פורסם: 08.07, 00:18

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
כי מיקרוסופט משלמים מהכיס שלהם על משחק שייצא באותו יום גם ל-PC. כמו שהם תמיד עשו.

באמת תהיה קצת ריאלי. אפילו גירז 2 הגיע ל-PC. אלן ווייק יגיע ל-PC.
גירס 2 לא הגיע לPC.
בעצם שום משחק בהפצת מיקרוסופט לא הגיע לPC חוץ מאשר גירס 1 ווויווה פינאטה.

ואהבתי את "ומיקרוסופט משלמים מהכיס שלהם", כאילו שכשמיקרוסופט מפיצה משחק זה "הם שופכים כסף וקונים את כולם" וכשנינטנדו מפיצה זה "היא נותנת הזדמנות לחברות קטנות". זה שחברה מפיצה משחק לא אומר שהוא אוטומטית מגיע לכל מקום אפשרי, רק תראה את פטאל פריים 4 לWII, אפילו לא מקבל שחרור בארה"ב מנינטנדו.

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

עילוי

#18   פורסם: 08.07, 00:35

אתה נראה לי ממש, אבל ממש ממורמר. מי דיבר פה בכלל על נינטנדו, או על מיקרוסופט בתור הענק שקונה חברות. באמת, נא להירגע. ממש אי אפשר להגיד כאן כלום בלי ללחוץ על איזה מוקש. המירמור שואג, והמקלדת בועטת.

בסך הכל אמרתי שמיקרוסופט שילמו, ולכן מיקרוסופט יקבלו בלעדיות. ואולי באמת יש מצב שהמשחק לא יגיע ל-PC. חשבתי שגירז 2 כן הגיע. בשונה אבל מגירז 2, רמדי כן התחילו את הפיתוח על ה-PC וכן הבטיחו למעריצים שלהם בצורה זו או אחרת גרסת PC. אני מקווה שזה יגיע, ועל פי מה שהוא אומר, הוא לא שולל גרסת PC כמו שהבנתי שאפיק שללה גרסת GEOW2.

!yes Wii can

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#19   פורסם: 08.07, 00:46

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה נראה לי ממש, אבל ממש ממורמר. מי דיבר פה בכלל על נינטנדו, או על מיקרוסופט בתור הענק שקונה חברות. באמת, נא להירגע. ממש אי אפשר להגיד כאן כלום בלי ללחוץ על איזה מוקש. המירמור שואג, והמקלדת בועטת.

בסך הכל אמרתי שמיקרוסופט שילמו, ולכן מיקרוסופט יקבלו בלעדיות. ואולי באמת יש מצב שהמשחק לא יגיע ל-PC. חשבתי שגירז 2 כן הגיע. בשונה אבל מגירז 2, רמדי כן התחילו את הפיתוח על ה-PC וכן הבטיחו למעריצים שלהם בצורה זו או אחרת גרסת PC. אני מקווה שזה יגיע, ועל פי מה שהוא אומר, הוא לא שולל גרסת PC כמו שהבנתי שאפיק שללה גרסת GEOW2.
למקרה שלא קלטת, מיקרוסופט מפיצה. זה לא שונה מרזיסטנס או פטאל פריים 4.
אל תשכח שגם גירס התחיל את הפיתוח על הPC ובעצם כל משחק קונסולה מתחיל את דרכו על PC בכלל. חוץ מזה המנוע UE3 רץ מצויין על PC מה שאומר שגם גירס 2, היילו וורס וכדומה ירוצו מצויין על המחשב ויש להם מנוע מוכן. הכל תלות ברצון של מיקרוסופט, גרסת מחשב היא לא אוטומט.
וכמו שאמרתי מתחילת הת'רד הזה, כנראה שתהיה גרסת PC, פשוט היא לא בטוחה ואם היא תהיה היא תצא אחרי הגרסת 360.

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

עילוי

#20   פורסם: 08.07, 00:59

אני לא חשבתי לרגע שהן תצאנה במקביל.

!yes Wii can

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#21   פורסם: 08.07, 01:16

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
אני לא חשבתי לרגע שהן תצאנה במקביל.
אני דווקא כן, זה היה מהמשחקים המקבילים לגמרי האלה כמו ספלינטר סל.

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#22   פורסם: 08.07, 12:15

במקרה ה"רע" ביותר, גרסאת המחשב תצא איזה חצי שנה אחרי.

.Vtarbut @ irc.quakenet.org - Be the Beginning#

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#23   פורסם: 08.07, 13:09

Kazz
ציטוט:
צפה בהודעה
במקרה ה"רע" ביותר, גרסאת המחשב תצא איזה חצי שנה אחרי.
אם לחברת ענק כמו קאפקום לוקח חצי שנה להוציא את SF4 שממילא פותח על PC, לחברה של מתחת ל30 עובדים זה לא מובן מאליו. אני משער שהוא יצא ל360 בסביבות אפריל ולמחשב סביבות נובמבר, אבל זה לא באבן.

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של Niseg

נינג'ה בלגי

#24   פורסם: 08.07, 13:38

לא הפסד גדול - לא משחק שמעניין אותי ואם הוא היה מעניין אותי הוא היתה עוד סיבה (חוץ מfable וhalo ) לקנות 360 .

טוב שfallout 3 יצא לכל הפלטפורמות . כל הבלעדיות הזאת עושה למפתחים כאב ראש. היא דוחפת אותם לתוך סיכון גבוהה מדי והמעריצים של הסדרות מרגישים כאילו מישהו עשה להם מעשה מגונה והכריח אותם לבזבז 400 דולר בשביל משחק אחד.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#25   פורסם: 08.07, 14:16

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
גירס 2 לא הגיע לPC.
בעצם שום משחק בהפצת מיקרוסופט לא הגיע לPC חוץ מאשר גירס 1 ווויווה פינאטה.
האמת היא שגם ויוה פינאטה בגרסת הPC הוא גרסה שונה, ולא פותח ע"י RARE. יש את מאס אפקט, אבל הוא יצא לPC אחרי שEA קנו את המפתחת.

למעשה אפילו גירס 1 בגרסת הPC לא הומר ע"י אפיק אלא ע"י סטודיו אחר (וכנ"ל לגבי גרסאות הPC של היילו 1 ו-2 מהדור הקודם). ברור לכולם שAW יגיע לPC, אבל השאלה היא לא רק מתי הוא יגיע אלא האם ההמרה תופקד שוב בידי סטודיו אחר בזמן שרמדי עובדים על המשך למשחק (לפורטים כאלו יש נטיה להיות קצת פחות מוצלחים מהמקור) או שמה רמדי יעברו לעבוד על גרסת הPC ברגע שהם יסיימו עם הקונסולה.

Keep it mean

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

#26   פורסם: 10.07, 10:02

לא הייתי ממליץ לבנות על זה שהוא יגיע ל-PC... חבר שלי עדיין בסרטים שגירס 2 יגיע למחשב... ועכשיו הוא משלים עם העובדה שהוא כבר לא יגיע חחח...
חוץ מזה יש לאקס בוקס לא מעט משחקים שלא יצאו ל-PC...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#27   פורסם: 10.07, 10:07

Hitman_Kick_Ass
ציטוט:
צפה בהודעה
לא הייתי ממליץ לבנות על זה שהוא יגיע ל-PC... חבר שלי עדיין בסרטים שגירס 2 יגיע למחשב... ועכשיו הוא משלים עם העובדה שהוא כבר לא יגיע חחח...
חוץ מזה יש לאקס בוקס לא מעט משחקים שלא יצאו ל-PC...
כמו שכבר אמרנו, מהמשחקים שמיקרוסופט הפיצה רק שלושה הגיעו למחשב ואחד מהם בגלל שEA קנתה את BIOWARE.

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

עילוי

#28   פורסם: 10.07, 10:51

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
כמו שכבר אמרנו, מהמשחקים שמיקרוסופט הפיצה רק שלושה הגיעו למחשב ואחד מהם בגלל שEA קנתה את BIOWARE.
כן, כי EA קנתה את BioWare והופס, אחרי חצי שנה גרסת PC נבראה.

!yes Wii can

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#29   פורסם: 10.07, 11:16

וגם אם זה לא בגלל EA, עדיין זה לא יותר מ-3 משחקים אתה יודע...

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#30   פורסם: 10.07, 11:30

ועדיין מדובר במצבים שונים לחלוטין. AW הוכרז,פותח והוצג על PC. אין שום סיבה\הגיון לזרוק את כל העבודה שלהם לפח. רמדי יחטפו קשות אם הם יבטלו את הגרסה והם יודעים את זה. בסך הכל, אנשים מנסים לקרוא יותר מדי על הנושא. נאמר שהם שמים את הפוקוס על גרסאת ה360 ושהם יתרכזו אחר כך בגרסאת המחשב.
קשה לי לראות את רמדי שותקים כל הזמן הזה ואז לשחרר הודעה "אה,כן, אין גרסה לפיסי". מקסימום המתנה של 6 חודשים, תלוי כמה המשחק יצליח על ה360.

.Vtarbut @ irc.quakenet.org - Be the Beginning#

חזרה לראש העמוד
1

משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא