האתר כבד מדי למחשבים חלשים - משחקים Vgames - קהילות

נושא: האתר כבד מדי למחשבים חלשים
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של Niseg

נינג'ה בלגי

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 12.07, 16:34

ברירת מחדל האתר כבד מדי למחשבים חלשים

לא מזמן ניסיתי לגלוש באתר עם netbook חדש שיש לנו והוא פשוט לא זז. אני חושב שזה אולי היה בגלל שהוא היה על מצב סוללה אבל עדיין האתר היה צריך להגיב קצת יותר טוב. השתמשתי בiexplorer שהיה מותקן עליו בלי שום תוספות.

אחת הסיבות העיקריות לבעיה הזאת היא השימוש המאסיבי של האתר בפרסומות פלאש וישומי flash . כנראה שזה גומר את המשאבים של המחשב הקטן והמסכן. אני יודע שאני יכול לשדרג את הזיכרון ולחבר את המסכן לחשמל אבל זה לא תמיד פרקטי. כשבדקתי את הtask manager ה CPU היה על iexplorer ב 86% .

יש לי פתרון לבעיה אבל זה פוגע במימון שהאתר מקבל מפרסומות ובגלל זה אני פונה אליכם. כדאי מאוד שתבדקו ותמתנו את השימוש במשאבים של הפרסומות פלאש כי מחשבים חלשים או ישנים לפעמים לא מסוגלים לעמוד בעומס. המחשבים האילו עדיין בשוק וזה משפיע לרעה על המימון לאתר. העומס העצום שהאתר גרם למחשב הישן שלי נתן לי מוטיבציה למצוא לזה פתרון . הפתרונות שמצאתי היו מאוד מחמירים עם האתר וכל אתר אינטרנט שאני משתמש בו. אני חושב שynet שברה את גב הגמל אבל גם לvgames היתה תרומה לא קטנה.

חוץ מזה אני ממליץ שתבדקו גם את אפליקציות הflash של האתר ושל משתמשי האתר( כמו זאת בפורום wii ) ותוודאו שהן לא גזלניות מדי במשאבים. מהניסיון שלי עם flash הבנתי שהוא לא אפליקציה קלת משקל.

אתם מוזמנים למחוק את כל ההודעה או חלקה אם הוא לא נראה לכם. אבל קחו את זה לתשומת לבכם. אולי פרסומות הפלאש האילו מכניסות הרבה כסף אבל אם הן "מבריחות" חלק מהצופים בהן זה לא טוב. רצוי מאוד שתבדקו את העומס שהן גורמות ותדברו על כך עם המפרסמים.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של TalBarami

צוות פיתוח קהילות

חבר בקהילת: -

#2   פורסם: 13.07, 21:10

כל שאני יכול להבטיח לך ברגע זה הוא שבקרוב יעלה העיצוב החדש ויחד איתו פחות פרסומות.
מכאן שהאתר יהיה פחות עמוס.

תודה על הפניה.

ניתן לפנות לכל בעיה או שאלה בנוגע לפתיחת קהילות באתר, תלונות, בקשות, הצעות וכו' במייל: Tal@VGames.co.il

בברכה,
טל

חזרה לראש העמוד
1

משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא