Uncharted 2 מוקדם, GT5 השנה - Page 3 - משחקים Vgames - קהילות

נושא: Uncharted 2 מוקדם, GT5 השנה
1  2  3  4
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של infected aviad

נינג'ה בלגי

חבר בקהילת: -

#61   פורסם: 16.07, 20:04

lidorit3
ציטוט:
צפה בהודעה
מסכים. דודי, אני לא מבין איך אתה מתלהב מהמשחק הזה. הוא צריך להיות פלטפורמה וזה מה שהרבה חשבו שהוא, אבל בעצם הוא משחק יריות עם ארסנל נשקים גדול ומגניב וגרפיקה יפה, אבל זה הכל בעצם. המשחק מסתכם ב-'לך לשם, תירה באוייבים ולך לשם ותירה בעוד אוייבים'. פעם בשלוש שלבים יש קטע פלטפורמה של 2 דקות וזהו. הייתי נותן לו 80 וזה עוד כשאני סופר נחמד.
המשחק מצוין, לא מבין אותך. מגוון ומתוחכם, מלא אדרנלין. המשחק הבא אם לא יאכזב יעקוף לדעתי את קילזון 2 בממוצע

PS3 Trophies

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של tomer_gv

נינג'ה בלגי

#62   פורסם: 16.07, 21:23

infected aviad
ציטוט:
צפה בהודעה
המשחק מצוין, לא מבין אותך. מגוון ומתוחכם, מלא אדרנלין. המשחק הבא אם לא יאכזב יעקוף לדעתי את קילזון 2 בממוצע

אני חושב שהם פיספסו את המשחקים מדור שעבר, כי כולם היו בנויים סביב RUN&GUN. ב-TOD יש בעצם יותר פלטפורמינג

so i heard u leik graphix

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#63   פורסם: 16.07, 21:29

tomer_gv
ציטוט:
צפה בהודעה
אני חושב שהם פיספסו את המשחקים מדור שעבר, כי כולם היו בנויים סביב RUN&GUN. ב-TOD יש בעצם יותר פלטפורמינג
אני דלגתי עליו בדור הקודם. באתי לחנות, אמרו לי שג'ק ודקסטר משחק יותר מבוגר בזמן שרצ'ט יותר לילדים אז הלכתי על ג'ק ודבקתי בסדרה. תמיד רציתי לנסות את רצ'ט אבל התאכזבתי קשות כשגיליתי שמדובר בשוטר וכשוטר הוא לא בדיוק משהו.
מאוד איכותי, אבל לא משחק טוב (לדעתי).

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#64   פורסם: 16.07, 21:55

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
אני דלגתי עליו בדור הקודם. באתי לחנות, אמרו לי שג'ק ודקסטר משחק יותר מבוגר בזמן שרצ'ט יותר לילדים אז הלכתי על ג'ק ודבקתי בסדרה. תמיד רציתי לנסות את רצ'ט אבל התאכזבתי קשות כשגיליתי שמדובר בשוטר וכשוטר הוא לא בדיוק משהו.
מאוד איכותי, אבל לא משחק טוב (לדעתי).

חבל... כי אין לסוני פלטפורמר אמיתי חוץ מ-SLY. גם JAK עשה טעות ובשלישי הפך להיות driver, ורוב הזמן היה מתבזבז על נהיגה יותר מפלטפורמינג.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#65   פורסם: 16.07, 22:02

tomer_gv
ציטוט:
צפה בהודעה
חבל... כי אין לסוני פלטפורמר אמיתי חוץ מ-SLY. גם JAK עשה טעות ובשלישי הפך להיות driver, ורוב הזמן היה מתבזבז על נהיגה יותר מפלטפורמינג.
האמת שמעולם לא שחקתי בשלישי, יש לי אותו בבית אבל לא מצאתי את הזמן לשחק אותו על הפס3.
זה באמת חבל, לדעתי רצ'ט צריך להיות פלטפורמר עם קצת ירי, לא משחק ירי עם קצת פלטפורמה.

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#66   פורסם: 16.07, 22:04

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
אני דלגתי עליו בדור הקודם. באתי לחנות, אמרו לי שג'ק ודקסטר משחק יותר מבוגר בזמן שרצ'ט יותר לילדים אז הלכתי על ג'ק ודבקתי בסדרה.
אני רוצה להבין, העדפת את ג'ק ודקסטר על פני ראטצ'ט בגלל שאמרו לך שראטצ'ט זה לילדים?
ומה אם היו אומרים לך בחנות ש-LBP זה גם לילדים, הייתה מוותר עליו?
ציטוט:
מה עם LBP?לדעתי הוא הכי פלטפורמה שיש

PS3 Trophies

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#67   פורסם: 16.07, 22:09

infected aviad
ציטוט:
צפה בהודעה
אני רוצה להבין, העדפת את ג'ק ודקסטר על פני ראטצ'ט בגלל שאמרו לך שראטצ'ט זה לילדים?
ומה אם היו אומרים לך בחנות ש-LBP זה גם לילדים, הייתה מוותר עליו?
רציתי לקנות פלטפורמר ושאלתי מי מהם טוב יותר, המוכר טען שרצ'ט יותר מיועד לילדים והוא גם פשוט יותר וגם פחות בוגר. להגיד את האמת, הוא צדק לגמרי.
בכל מקרה כך או כך, רצ'ט הוא משחק ירי בתחפושת של משחק פלטפורמה וזה לא מתאים לי.

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#68   פורסם: 16.07, 22:29

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
רציתי לקנות פלטפורמר ושאלתי מי מהם טוב יותר, המוכר טען שרצ'ט יותר מיועד לילדים והוא גם פשוט יותר וגם פחות בוגר. להגיד את האמת, הוא צדק לגמרי.
בכל מקרה כך או כך, רצ'ט הוא משחק ירי בתחפושת של משחק פלטפורמה וזה לא מתאים לי.
אההההההההההה
ד"א
ניראה לי לפי מה שאתה מתאר שדווקא הייתה אוהב את ראטצ'ט Quest for Booty, רק בשלבים הפותח והמסיים יש קטעי יריות, לא כולל קטעי קרב קטנים בחלק מהשלבים האחרים.
למרות שלא כל-כך הייתי ממליץ לקנות אותו, בכל זאת הוא משחק של 3 שעות ואחר-כך לא נוגעים בו...

PS3 Trophies

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#69   פורסם: 16.07, 22:33

infected aviad
ציטוט:
צפה בהודעה
אההההההההההה
ד"א
ניראה לי לפי מה שאתה מתאר שדווקא הייתה אוהב את ראטצ'ט Quest for Booty, רק בשלבים הפותח והמסיים יש קטעי יריות, לא כולל קטעי קרב קטנים בחלק מהשלבים האחרים.
למרות שלא כל-כך הייתי ממליץ לקנות אותו, בכל זאת הוא משחק של 3 שעות ואחר-כך לא נוגעים בו...
האמת שקבלתי אותו בשיתוף מחבר אבל עדין לא ניסיתי אותו
ננסה אם הוא באמת פלטפורמה בעיקר.

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#70   פורסם: 16.07, 23:12

infected aviad
ציטוט:
צפה בהודעה
שיט! FAIL

אבל בדוגרי, התכוונתי יותר לסדרה של משחקים (כמו SLY), שהם גם הרתפקאות.

ד"א, יש מידע נוסף על JAK מבית נוטידוג באחת הכתבות ב-IGN, הם אמרו שנוטידוג רמזו להם על JAK נוסף אחרי אנצ'רטד 2...

http://uk.pc.ign.com/articles/100/1003725p1.html

It is also our understanding that Naughty Dog is sharing some of its knowledge with The Ice Team, the secret Sony studio working on the base Edge Tools kit for the improvement of all PS3 games. The developer also dropped a hint our way at E3 that there might be a new Jak & Daxter next year.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#71   פורסם: 17.07, 13:51

~Voge~
ציטוט:
צפה בהודעה
היילו וורס מכר כי יש לו את המילה "היילו" בשם ואל תגיד לי שזה לא קשור כי זה כן, וכמו שאמרו כבר גם אם יהיה משחק חר* ובשם שלו יהיה את המילה "היילו" הוא ימכור מצויין.
ואני מחכה לחלק מהמשחקים של הXBOX360 בחגים לא פחות מאשר של הPS3.
החודש ראינו בNPD שprototype מכר 600,000 יחידות בארה"ב לשתי הפלטפורמות, וטיפס לראש הטבלה גם בשאר העולם. הוא לא מכיל את השם היילו וממוצע הציונים שלו נמוך יותר מהיילו וורס. יש משחקים שמוכרים מצויין בלי קשר לשם שלהם ובלי קשר לציונים שלהם.

למה היילו וורס מכר מצויין? בוא ונמנה את הסיבות
1) כי יש לו "היילו" בשם. באותה מידה סטארקרפט ימכור מצויין כי יש לו סטארקפרט בשם וC&C מוכר מצויין כי יש לו C&C בשם וCOD מוכר מצויין כי יש לו COD בשם וGT5 ימכור מצויין כי יש לו GT בשם וGOW ימכור מצויין כי יש לו GOW בשם. אני לא מבין מה הנקודה שלך ובמה זה שונה מכל משחק אחר.
2) מדובר במשחק טוב מאד שקיבל ביקורות חיוביות. אתה לא יכול להתווכח עם הנקודה הזו.
3) מדובר במשחק הRTS הטוב ביותר שיצא לקונסולה (ולמעשה יותר טוב מלא מעט משחקי RTS למחשב). עם זה אתה כמובן יכול להתווכח ולהביא דוגמאות, אבל יש על זה הסכמה די גורפת.
4) מדובר במשחק שהגיע ממפתחת מוערכת בקרב חובבי הRTS (אחראית למשחקי Age of Empires)

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
כנראה שלא ירדת לסוף דעתי כי דיברתי על חנויות ולא על חנויות ברשת. חנויות כמו וולמארט.
Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
דרך אגב, למרות שאין לי כל רצון להכנס לוויכוח הנ"ל שוב כי כל אחד מכיר את דעתו של האחר בצורה מאוד ברורה. ההפרש של סוני השנה הוא אפילו יותר גדול מההפרש שנה שעברה.
דודי, כשמדברים על ציונים של משחקים זה לא עניין של דעה, זה עניין של עובדות. והעובדות מראות את ההיפך:
עובדה: בשנת 2008 יצאו יותר משחקים בציונים טובים לX360 (מעל 90, מעל 80, מעל 70). ההפרש נטה קלות לטובת הX360 וכבר הראנו את זה יותר מפעם אחת בדיוני עבר כאן בפורום. אין פה בכלל נושא לויכוח.
עובדה שניה: בשנת 2009 המצב די מאוזן, ותלוי על איזה רף ציונים מסתכלים.
כשמסתכלים על ציונים מעל 90 אז לPS3 יש שני כותרים לעומת אחד לX360, כשמסתכלים מעל 80 אז המצב הוא תיקו של 7 כותרים, וכשמסתכלים מעל 70 אז הX360 כבר ביתרון של 23 כותרים לעומת 14 כותרים.
בשביל שיהיה יותר מאוזן אגב, הוצאתי מהרשימה את כל הDLC של פולאאוט 3 שקיבלו בלעדיות זמנית ולא ברור מתי יגיעו לPS3, ואת כל המשחקים של האסברו שהופיעו בטבלה של הX360 (היו איזה 6 כאלו). גם השארתי את יאקוזה 3 בטבלת הPS3 למרות שמדובר במשחק שיצא רק ביפן והוצאתי מהטבלה של הX360 את Raiden Fighter Aces שיצא השנה במערב אבל בשנה שעברה ביפן. אחרת ההפרש היה גדול הרבה יותר.

רשימה מלאה (כדי שהאנשים הטובים פה יעזרו לי לוודא שלא פספסתי כלום):
X360
Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned 90
Peggle 89
Secret of Monkey Island: Special Edition, The 89
Worms 2: Armageddon 85
Rocket Riot 82
Halo Wars 82
Space Invaders Extreme 80
Uno Rush 77
R-Type Dimensions 77
Magic: The Gathering - Duels of the Planeswalkers 76
Battlestations: Pacific 76
Maw, The 76
Lode Runner 76
Dishwasher: Dead Samurai, The 75
Droplitz 74
Stoked 74
Sam & Max Save the World 74
Gel: Set & Match 73
Virtual-On: Oratorio Tangram 73
Banjo-Tooie 73
Wallace & Gromit's Grand Adventures Ep 1 73
Race Pro 72
Star Ocean: The Last Hope 72

PS3
Killzone 2 91
MLB 09: The Show 90
Flower 87
Comet Crash 86
inFAMOUS 84
Yakuza 3 83
ZEN Pinball 80
Cuboid 79
Burn, Zombie, Burn! 76
Noby Noby Boy 75
SingStar Pop Edition 73
Afrika 71
Trash Panic 70
Inferno Pool 70

לכל אחד ההעדפות שלו, אבל אלו המספרים.

אבל אנחנו בכלל גלשנו לנושא הזה מדיון על עונת החגים. אם תוסיף למספרים האלו או סתם תשווה את החגים ותיקח את אנצרטד 2, את ראצט, ואת fat princess, ואפילו אם תעשה הנחות למשחקים משנה שעברה כמו ואלקיריה, דמון סטון, ו- NGS2 - אני בספק כמה הם ישנו את המשוואה לטובת הPS3 כשבצד השני יש את ODST, את ספלינטר סל, את פורצה 3, פרק נוסף של GTA, את L4D1 ושלל משחקי הsummer of arcade הקרבים כמו למשל shadow complex. וזה אפילו בלי להיכנס למשחקים סוג ב' כמו section 8, raven squad ואחרים שאולי אחד מהם יפתיע.

נערך לאחרונה על ידי gulmer, 17.07 בשעה 13:54.

Keep it mean

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של תורת המיתנקש

משתמש רגוע

#72   פורסם: 17.07, 20:26

עוד יותר טוב אני פחדתי שבסוף ידחו אות לשנה הבאה לכו תדעו עם כל הדחיות האלה לדוגמא:MAG ובישוק 2

url=http://moshiko1234.gamerdna.com][/url]

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Death_119

משתמש ותיק

#73   פורסם: 18.07, 20:09

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה

רשימה מלאה (כדי שהאנשים הטובים פה יעזרו לי לוודא שלא פספסתי כלום):
X360
Halo Wars 82

PS3
Killzone 2 91
inFAMOUS 84

לקחתי על עצמי את החופש להיות רציני עם הרשימה שלך ולכלול בה רק משחקים מלאים ולא משחקי ארקייד ורק משחקים שבאמת מדברים לכולם, קרי - משחקים של 80 ומעלה.
הורדתי גם את הבייסבול כי זה בכל זאת בייסבול. ויאקוזה 3 שיצא רק ביפן ולכן לא רלוונטי כמובן.

והתמונה הסופית שתהיה עד סוף השנה:
Xbox360:
Halo3:ODST
Forza3
Splinter Cell: Conviction
Left 4 Dead 2
Halo Wars

PS3:
Killzone 2
Infamous
Ratchet and Clanck:Crack in Time
Uncharted 2
Demon's Soul
White Knight Chronicles - אולי, עדיין לא ברור אם ייצא בQ1 2010 או השנה.

דיי שקול אפשר להגיד. דרך אגב, שנה שעברה סוני הייתה הרבה יותר מוצלחת, הן באיכות המשחקים והן בכמות. אבל אני לא הולך להכנס לזה שוב, היה לנו דיון שלם על זה בעבר.

אם נסתכל על פריטים בלבד הרשימה של סוני לטעמי יותר מוצלחת השנה מאחר ואנצ'רטד 2 הוא ללא ספק משחק השנה ואחד הטובים ביותר של הדור הנוכחי. בצירוף KZ2 הFPS הטוב ביותר בימינו לקונסולות, אינפיימוס המדהים וראטצ'אט השובה. אבל תמיד הבלעדיים של סוני פי אלף יותר מוצלחים מאילו של מייקרוסופט, אין מה לעשות, סוני משקיעה את הנשמה בבלעדיים שלה ורואים זאת יפה עם עצם העובדה שכל בלעדי שלה שיוצא הוא כמעט תמיד AAA מובטח.

פורצה 3 לא מדבר אליי פשוט. כנ"ל L4D2.

נערך לאחרונה על ידי Death_119, 18.07 בשעה 20:12.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#74   פורסם: 18.07, 20:59

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
לקחתי על עצמי את החופש להיות רציני עם הרשימה שלך ולכלול בה רק משחקים מלאים ולא משחקי ארקייד ורק משחקים שבאמת מדברים לכולם, קרי - משחקים של 80 ומעלה.
הורדתי גם את הבייסבול כי זה בכל זאת בייסבול. ויאקוזה 3 שיצא רק ביפן ולכן לא רלוונטי כמובן.

Xbox360:
Forza3
Left 4 Dead 2
Halo Wars

PS3:
Killzone 2
Infamous
Uncharted 2
Demon's Soul

דיי שקול אפשר להגיד. דרך אגב, שנה שעברה סוני הייתה הרבה יותר מוצלחת, הן באיכות המשחקים והן בכמות. אבל אני לא הולך להכנס לזה שוב, היה לנו דיון שלם על זה בעבר.

אם נסתכל על פריטים בלבד הרשימה של סוני לטעמי יותר מוצלחת השנה מאחר ואנצ'רטד 2 הוא ללא ספק משחק השנה ואחד הטובים ביותר של הדור הנוכחי. בצירוף KZ2 הFPS הטוב ביותר בימינו לקונסולות, אינפיימוס המדהים וראטצ'אט השובה. אבל תמיד הבלעדיים של סוני פי אלף יותר מוצלחים מאילו של מייקרוסופט, אין מה לעשות, סוני משקיעה את הנשמה בבלעדיים שלה ורואים זאת יפה עם עצם העובדה שכל בלעדי שלה שיוצא הוא כמעט תמיד AAA מובטח.

אתה יודע שזה עניין של טעם. למשל KZ2 לדעתי FPS לא רע אבל לא יותר, רצ'ט וקלנק, דימן סול, WKC ואינפמס לא מעניינים אותי בכלל ובעצם מכל הרשימה נשאר רק אנצ'רטד מול פורצה 3, ספלינטר סל ו-L4D 2.

אז כמו שאתה רואה זה רק עניין של טעם, בשבילך הפס3 לוקחת בהליכה, אצלי ה360 לוקחת בהליכה.
וד"א, שכחת את SO4 ל360 (ואם אתה לא מחשיב אותו, תוריד את WKC ואת דימן סול שהם פחות או יותר על אותה משבצת).

נערך לאחרונה על ידי DrKeo, 18.07 בשעה 21:02.

חזרה לראש העמוד

משתמש ותיק

#75   פורסם: 18.07, 21:06

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה יודע שזה עניין של טעם. למשל KZ2 לדעתי FPS לא רע אבל לא יותר, רצ'ט וקלנק, דימן סול, WKC ואינפמס לא מעניינים אותי בכלל ובעצם מכל הרשימה נשאר רק אנצ'רטד מול פורצה 3, ספלינטר סל ו-L4D 2.

אז כמו שאתה רואה זה רק עניין של טעם, בשבילך הפס3 לוקחת בהליכה, אצלי ה360 לוקחת בהליכה.
וד"א, שכחת את SO4 ל360 (ואם אתה לא מחשיב אותו, תוריד את WKC ואת דימן סול שהם פחות או יותר על אותה משבצת).
ממוצע 74. Demon Soul ממוצע 86, יש הבדל איכות.
תשים לב לקריטריונים של משחקים שפונים לקהל. דרך אגב, אתה מדבר על סמך טעמך האישי. אתה לא אוהב RPG.
WKC חסר ביקורות אבל יש לו סיכוי להיות איכותי אז הוא בגדר שאלה.

אינפיימוס לא מעניין אותך? אני לא מסוגל לחשוב למה. לגבי השאר, שיהיה.

נערך לאחרונה על ידי Death_119, 18.07 בשעה 21:10.

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של HTA4EVER

מודל לחיקוי

#76   פורסם: 18.07, 21:15

אינפיימוס לא מעניין?
אינפיימוס הוא בינתיים האקסלוסיבי אולי הכי טוב של סוני ב 2009 (הוא או קילזון)עד עכשיו.

PSN-SIMRON2
מוכר את המשחק AFRIKA לPS3 ב100 שקל או במשחק אחר(תציעו) לפרטים בפרטית.
אלך איתך לכל מקום,לכל החיים אדום,הפועל אותך נמשיך רק לאהוב ומי שלא קופץ צהוב...

חזרה לראש העמוד

משתמש ותיק

#77   פורסם: 18.07, 21:17

HTA4EVER
ציטוט:
צפה בהודעה
אינפיימוס לא מעניין?
אינפיימוס הוא בינתיים האקסלוסיבי אולי הכי טוב של סוני ב 2009 (הוא או קילזון)עד עכשיו.
הוא סתם מדבר מבורות. אם הוא אהב את קראקדאון אין סיבה שהוא לא יאהב את אינפיימוס.
כל בחור פה בפורומים ששיחק ואהב את קראקדאון פשוט מת על אינפיימוס (עומר, ארז רונן).

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#78   פורסם: 18.07, 21:23

אני לא יודע מה אתה רוצה ממני, גמרתי את הדמו ולא נהנתי ממנו. יותר מדי אוייבים בכל מקום, אין שניה להנות מהפלטפורמה. בול אותה בעיה כמו של KZ2.

בכל מקרה לWKC אין ביקורות בכלל ולדימן סול יש שלוש כך שאין לך מה לכלול אותם על בסיס ציונים.

חזרה לראש העמוד

משתמש ותיק

#79   פורסם: 18.07, 21:27

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
אני לא יודע מה אתה רוצה ממני, גמרתי את הדמו ולא נהנתי ממנו. יותר מדי אוייבים בכל מקום, אין שניה להנות מהפלטפורמה. בול אותה בעיה כמו של KZ2.

בכל מקרה לWKC אין ביקורות בכלל ולדימן סול יש שלוש כך שאין לך מה לכלול אותם על בסיס ציונים.
3? אני זוכר ארבע. כאשר אחת מהן מיורוגיימר, אתה בכלל בספק שהשאר יואהבו אותו?
Gametrailers כבר הכינו את הקהל ל-90+ בpreview שלהם למשחק.

אבל שוב, שיהיה. באמת שאין לי כל כוונה להתווכח עם אנשים בעלי דעה סובייקטיבית.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#80   פורסם: 18.07, 22:03

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
3? אני זוכר ארבע. כאשר אחת מהן מיורוגיימר, אתה בכלל בספק שהשאר יואהבו אותו?
Gametrailers כבר הכינו את הקהל ל-90+ בpreview שלהם למשחק.

אבל שוב, שיהיה. באמת שאין לי כל כוונה להתווכח עם אנשים בעלי דעה סובייקטיבית.
SO4, דימן סול ו-WKC מעניינים לי את התחת באותה מידה כך שזה באמת סובייקטיבי.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של לורץ 2 הראשון

מנהל קהילת TW

#81   פורסם: 18.07, 22:59

HTA4EVER
ציטוט:
צפה בהודעה
אינפיימוס לא מעניין?
יש להם עוד אקסלוסיבי חוץ מKZ2 ואינפמוס עד עכשיו?

אבל בתכלס את שניהם אני לא ממש אוהב, את אינפמוס לא סיימתי ולא נראה לי שאני אסיים, KZ2 נחמד +
אבל אני עדיין משחק R2 לפעמים אז זה מה שחשוב

אגב R&C QOB (זה שמורידים מהPSN) הוא משחק פלטפורמה לגמרי חוץ מהשלב האחרון והשלב הראשון.

Its not just a War,Its a Total War

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של HTA4EVER

מודל לחיקוי

#82   פורסם: 18.07, 23:12

לורץ 2 הראשון
ציטוט:
צפה בהודעה

אבל בתכלס את שניהם אני לא ממש אוהב, את אינפמוס לא סיימתי ולא נראה לי שאני אסיים, KZ2 נחמד +
והשלב הראשון.
זות דעתך,אבל אני חושב ששני המשחקים האלה מצויינים

PSN-SIMRON2
מוכר את המשחק AFRIKA לPS3 ב100 שקל או במשחק אחר(תציעו) לפרטים בפרטית.
אלך איתך לכל מקום,לכל החיים אדום,הפועל אותך נמשיך רק לאהוב ומי שלא קופץ צהוב...

חזרה לראש העמוד

משתמש ותיק

#83   פורסם: 19.07, 09:03

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
SO4, דימן סול ו-WKC מעניינים לי את התחת באותה מידה כך שזה באמת סובייקטיבי.
אני מצטער, כשמדובר בפס3 אין בך שמץ של אובייקטיביות אתה שונא את הקונסולה בדם.

ואם אתה משווה משחק של 74 למשחק של 86 זה יכל לנבוע רק משני אופנים:
1) אתה שונא את הפס3 ולכן מנסה להשוות משחק טוב שלה למשחק גרוע של ה-360.
2) אתה שונא את הפס3, אז אתה מנסה לגרוע מהמשחקים הצפויים שלה איפה שנראה לך קל לגרוע.

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#84   פורסם: 19.07, 10:17

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
אני מצטער, כשמדובר בפס3 אין בך שמץ של אובייקטיביות אתה שונא את הקונסולה בדם.

ואם אתה משווה משחק של 74 למשחק של 86 זה יכל לנבוע רק משני אופנים:
1) אתה שונא את הפס3 ולכן מנסה להשוות משחק טוב שלה למשחק גרוע של ה-360.
2) אתה שונא את הפס3, אז אתה מנסה לגרוע מהמשחקים הצפויים שלה איפה שנראה לך קל לגרוע.
אם אתה לוקח משחק עם 3 ביקורות וקובע שהוא משחק של 86 זה יכול לנבוע משני אופנים:
1) אתה פאנבוי עיוור של הפס3 ולכן מנסה לקבוע שמשחק שעדין לא קבל ביקורות הוא משחק טוב
2) אתה פאנבוי עיוור של הפס3 ולכן אתה מנסה להעלות בערך המשחקים הצפויים שלה

ואני רק מזכיר לך, לSO4 היה ממוצע מעל 80 גם כשהוא היה ב10 ביקורות ומדובר רק בביקורות של אתרים גדולים.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#85   פורסם: 19.07, 15:22

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה

Xbox360:
Forza3
Left 4 Dead 2
Halo Wars

PS3:
Killzone 2
Infamous
Uncharted 2
Demon's Soul

דודי, זה נחמד שאתה בא ומצמצם את הרשימה כדי להוציא את מה שלדעתך הוא לא משחק "מלא" - ואז עוד מדבר על טעם אישי שלך ומסנן משחקים אחרים. פורצה 3 וL4D2 לא מעניינים אותך? סבבה. אותי מעניינים כל המשחקים בשתי הרשימות, ובכל זאת אני מבדיל בין טעם אישי שלי לנתונים המספריים שאיתם אי אפשר להתווכח.
אבל אותי למשל מעניין גם הפרק הנוסף של GTA4 יותר מאשר רוב המשחקים שנמצאים פה. זה שהוא יעלה רק 20$ אבל יתן לי יותר ערך מוסף ממשחק מלא של 60$ כמו Infamous (ואת זה ראינו עם L&D), זה כבר רווח נטו לכיס.
וגם אם אתה סולד כל כך ממשחקי ארקייד (לא ברור לי למה. קנית שניים מ-2009 לPS3), אז רצוי גם להזכיר ששני הפרקים של GTA4 יגיעו בגירסת דיסק עצמאית בעונת החגים (Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City). אולי כדאי שתספור גם אותו, כי אני מניח שבמכירות וגם בציונים הוא יעקוף לא מעט מהכותרים האחרים שהוזכרו כאן...

הייתי גם נזהר בקביעת הזוכים במשחק השנה ומשחק הFPS הטוב ביותר בימינו (יש סיכוי לא רע שMW2 במילא יקח את שני הטייטלים האלו השנה). אם נסתכל על משחקי פורצה הקודמים, ומשחקי היילו הקודמים, ומשחקי ספלינטר סל הקודמים (אלו של יוביסופט מונטריאול לפחות) אז מדובר במשחקים שאף פעם לא נפלו מ-90. אנצרטד וראצט האחרונים לעומת זאת... ככה שאם הייתי במקומך לא הייתי נחרץ בקביעת עובדות לגבי הבלעדיים של סוני שפי אלף יותר מוצלחים. ניסיון העבר מראה (שוב) את ההיפך.

ונעבור לשני הRPG הישנים מיפן: WKC רשום בכל מקום שבדקתי בתור כותר 2010. אם יש לך משהו עדכני שבכלל רומז תאריך יציאה של 2009 במערב אז נשמח לדעת.
לגבי Demon Soul, אם זה הממוצע שלו אחרי 4 ביקורות אז אני בספק אם הוא באמת יצליח להחזיק מעל 80 אחרי יותר מ-20 ביקורות. זה משחק שממש לא פונה לכל אחד ויהיו מספיק מבקרים שזה יעצבן אותם. מה גם שהגיל שלו יכול לפגוע בו בביקורות. הרי בסופו של דבר אתה מכניס לרשימה של 2009 משחק שהוא בכלל מ-2008 ומי שרצה שיחק בו כבר אז. בלי ההשמטות מצד אחד וההנחות וויתורים שאתה עושה למשחקים מצד שני, הרשימה נוטה גם השנה לטובת הX360. זו שנה די מאוזנת, אבל בהחלט לא "השנה של הPS3" כמו שאנשים (אתה ביניהם) טעו לחשוב לפני E3.

ובכל הדיון הזה אנחנו בכלל מתעלמים משלל משחקים אחרים שמגיעים לX360 ולא מגיעים לPS3. לא משחקים של AAA כמובן, אבל Risen, Tropico 3, Darkest of Days, Raven Squad, Section 8, Divinity 2, Venetica ועוד. הסטטיסטיקה אומרת שכנראה אחד מאלו יזכה להיכנס לרשימה הזו בסוף השנה (בהנחה שהם לא ידחו כמובן) אולי אז נהיה יותר חכמים ונחזור לדיון הזה.

Keep it mean

חזרה לראש העמוד

משתמש ותיק

#86   פורסם: 19.07, 20:35

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
דודי, זה נחמד שאתה בא ומצמצם את הרשימה כדי להוציא את מה שלדעתך הוא לא משחק "מלא" - ואז עוד מדבר על טעם אישי שלך ומסנן משחקים אחרים. פורצה 3 וL4D2 לא מעניינים אותך? סבבה. אותי מעניינים כל המשחקים בשתי הרשימות, ובכל זאת אני מבדיל בין טעם אישי שלי לנתונים המספריים שאיתם אי אפשר להתווכח.
.
כבר מהמשפט הראשון אני רואה שלא קראת ולו במעט את מה שכתבתי. לכן עצרתי לאחר הפיסקה המדוברת ואני לא מתכוון לקרוא את שכתבת. כשתקרא את שכתבתי ותכתוב דברים רלוונטים אשמח להגיב בהתאם.

נדב כתב:
ציטוט:
ואני רק מזכיר לך, לSO4 היה ממוצע מעל 80 גם כשהוא היה ב10 ביקורות ומדובר רק בביקורות של אתרים גדולים.
או שיש לך בעייה של חיבור וחילוק או שיש לך מושג מאוד שונה למה אתה קורא - "אתרים גדולים". כי מלבד IGN GT שנתנו למשחק 80 שום אתר גדול לא נתן למשחק אפילו קרוב לציון הזה. ובטח לא מעל 80.

ציוני האתרים הגדולים והממוצע:
1) IGN - 80.
2) GT - 80
3) Gamespot - 75
4) 1UP - 67
5) Eurogamer - 60

ממוצע: 72.4

אז מה אמרת?

העובדות הן פשוטות, אתה בוחר להמשיך ולהשוות משחק שעומד על ממוצע 86 (כולל ציון 90 מיורוגיימר) למשחק שקיבל ממוצע 74 (או 72, תלוי איפה מסתכלים) כולל ציון 60 מיורוגיימר באותה נשימה.
תתרץ את הסיבה איך שתרצה, אבל זה ידוע שאתה מגה פאנבויי מזעזע, אז דיי. לפחות תגיד את האמת נדב, למרות שכל גולש בפורום הפס3, פורום אליו אתה נכנס כל פעם רק כדי להכפיש את הפס3 יכל להגיד לך זאת באותה מידה לבד.

נערך לאחרונה על ידי Death_119, 19.07 בשעה 20:43.

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#87   פורסם: 19.07, 20:49

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה

הייתי גם נזהר בקביעת הזוכים במשחק השנה ומשחק הFPS הטוב ביותר בימינו (יש סיכוי לא רע שMW2 במילא יקח את שני הטייטלים האלו השנה). אם נסתכל על משחקי פורצה הקודמים, ומשחקי היילו הקודמים, ומשחקי ספלינטר סל הקודמים (אלו של יוביסופט מונטריאול לפחות) אז מדובר במשחקים שאף פעם לא נפלו מ-90. אנצרטד וראצט האחרונים לעומת זאת... ככה שאם הייתי במקומך לא הייתי נחרץ בקביעת עובדות לגבי הבלעדיים של סוני שפי אלף יותר מוצלחים. ניסיון העבר מראה (שוב) את ההיפך.
תיראה, הממומצע של אנצ'רטד הוא 90, ושל ראטצ'ט TOD הוא 88.5, כשהתלונות העיקריות כלפיו היו שהוא לא מחדש ושהוא קל מדי.
אנצ'רטד כבר חטף כמעט כל תואר אפשרי מכמעט כל אתר שנתן תארים כאלו על משחקים מתערוכת E3, ככה שאפשר להבין את דודי.
ובראטצ'ט, רק ממה שידוע עד עכשיו, כבר יש מספיק חידושים בכל תחום, וזה עוד כשאינסומניאק מסתירים ככל הניראה דברים נוספים.
מכאן אתה יכול להסיק ששני המשחקים האלה יקבלו לפחות ממוצע של 90 ולא יפלו ממנו.
נ.ב.
דודי לא כל-כך האדיר את ראטצ'ט, רק אמר שהוא שובה

PS3 Trophies

חזרה לראש העמוד

משתמש ותיק

#88   פורסם: 19.07, 20:52

infected aviad
ציטוט:
צפה בהודעה
תיראה, הממומצע של אנצ'רטד הוא 90, ושל ראטצ'ט TOD הוא 88.5, כשהתלונות העיקריות כלפיו היו שהוא לא מחדש ושהוא קל מדי.
אנצ'רטד כבר חטף כמעט כל תואר אפשרי מכמעט כל אתר שנתן תארים כאלו על משחקים מתערוכת E3, ככה שאפשר להבין את דודי.
ובראטצ'ט, רק ממה שידוע עד עכשיו, כבר יש מספיק חידושים בכל תחום, וזה עוד כשאינסומניאק מסתירים ככל הניראה דברים נוספים.
נ.ב.
דודי לא כל-כך האדיר את ראטצ'ט, רק אמר שהוא שובה
ראטצ'אט הוא הLittle Big Advanture 2 של דורינו. need i say more?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#89   פורסם: 20.07, 14:43

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
כבר מהמשפט הראשון אני רואה שלא קראת ולו במעט את מה שכתבתי. לכן עצרתי לאחר הפיסקה המדוברת ואני לא מתכוון לקרוא את שכתבת. כשתקרא את שכתבתי ותכתוב דברים רלוונטים אשמח להגיב בהתאם.

נדב כתב:

או שיש לך בעייה של חיבור וחילוק או שיש לך מושג מאוד שונה למה אתה קורא - "אתרים גדולים". כי מלבד IGN GT שנתנו למשחק 80 שום אתר גדול לא נתן למשחק אפילו קרוב לציון הזה. ובטח לא מעל 80.

ציוני האתרים הגדולים והממוצע:
1) IGN - 80.
2) GT - 80
3) Gamespot - 75
4) 1UP - 67
5) Eurogamer - 60

ממוצע: 72.4

אז מה אמרת?

העובדות הן פשוטות, אתה בוחר להמשיך ולהשוות משחק שעומד על ממוצע 86 (כולל ציון 90 מיורוגיימר) למשחק שקיבל ממוצע 74 (או 72, תלוי איפה מסתכלים) כולל ציון 60 מיורוגיימר באותה נשימה.
תתרץ את הסיבה איך שתרצה, אבל זה ידוע שאתה מגה פאנבויי מזעזע, אז דיי. לפחות תגיד את האמת נדב, למרות שכל גולש בפורום הפס3, פורום אליו אתה נכנס כל פעם רק כדי להכפיש את הפס3 יכל להגיד לך זאת באותה מידה לבד.
דבר ראשון תחליט, אתה הולך לפי מטאקריטיקס או לפי גיימרנקינגס כי כל פעם אתה מחליף לפי מה שנוח לך (או יותר נכון, לפי למי יש ציון יותר גבוה למשחק פס3 שאתה משווה באותו רגע).
דבר שני, מה הציון שIGN נתנו למשחקים שלך? וגיימספוט? ו-GT?
אה נכון, הם לא בקרו אותם נכון?
אולי תקרא את מה שכתבתי ואז תגיב, בדיוק כמו שאתה אומר לגולמר. אמרתי שהעשרה ציונים הראשונים שניתנו למשחק עדין נתנו לו ממוצע מעל 8, לא שכל הציונים של האתרים הגדולים נתנו לו ציון מעל 8. הבנת הנקרא דודי.

כך או כך, WKC לא בוקר כלל, דימן סול קבל שלוש ביקורות. אז אם אתה רוצה לדחוף אותם לרשימת המשחקים האיכותיים, קודם תחכה לביקורות כי כולנו היינו בטוחים שSO4 למשל יהיה משחק של סביבות ה9 אם לא לפחות 8 נמוך ובסוף הוא 7 נמוך.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#90   פורסם: 20.07, 15:22

infected aviad
ציטוט:
צפה בהודעה
הממוצע במטהקריטיק של אנצרטד הוא למעשה 88, ושל ראצט 89, ובגיימראנקינגס 89.4 ו88.5 בהתאמה, ככה שצריך להחליט גם איפה מסתכלים. שניהם נמצאים בכל מקרה מתחת ל90. גם Left 4 Dead 2 יושב על ממוצע דומה שמדגדג את הAAA מלמטה, ולכן לא ציינתי את L4D2 ברשימת המשחקים שיבטיחו לנו ממוצע של 90+ (למרות שבדרך כלל ואלב מספקים את הסחורה הזו).
אנצרטד באמת חטף כמעט כל תואר אפשרי, ואני באופן אישי חושב שזה אחד משלושת המשחקים עם הדמואים הכי מרשימים בE3 (יחד עם אססינס קריד 2 וסלפינטר סל) ומשחק מדהים באופן כללי - אבל זה עדיין לא קובע סופית מה יהיו הציונים של המשחק:
למרות שזה לא כלל מחייב (ואני מאמין שלפחות במקרה של אנצרטד זה יהיה שונה) משחקי המשך בדרך כלל מקבלים ציונים יותר נמוכים מהמקור אפילו אם הם היו יותר טובים - תבדוק בעצמך ותראה.
ואם כבר אססין קריד: אז רק בשביל להיזכר בעבר, משחקים כמו Spore, Assassins Creed וHeavenly Sword קטפו לא מעט פרסים ותארים בתערוכות E3 בעבר. זה בדרך כלל מעיד מאד לטובה על המשחק, אבל לא מחייב שהמשחק יהפוך אוטומטית למשחק AAA עם ממוצע של 90 ומעלה.
אז יכול להיות שהמצב יתהפך. יכול להיות שגם ראצט וגם אנצרטד 2 יהיו משחקים של 90+ מצד אחד , ואפילו יכול להיות מצד שני שHalo:ODST יהיה משחק של פחות מ-90 בניגוד לכל המשחקים האחרים בסדרה (מדובר הרי במשהו שהתחיל יותר מצומצם, בתור הרחבה, אז קשה לדעת מה יצא ממנו).

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
די דודי, לא צריך להיות ילד קטן. זה באמת מיותר. הרי ברור שקראת גם הרבה מעבר לפסקה הראשונה ולמעשה קראת את כל מה שכתבתי.
אבל אם אין לך טיעון רציונלי להגיב איתו, ואם אין לך את היכולת להתעלות על עצמך ולדלג כביכול מעל הפסקה הראשונה (שאני לא מבין מה הבעיה איתה, בסך הכל ציינתי שאין סיבה לפסול משחקי ארקייד שיכולים להיות טובים יותר ממשחק בקופסא), אז אתה לא באמת חייב להגיב - כי הנתונים כבר ברורים לכולם. כתבתי בעצמי יותר מפעם אחת שבסוף השנה אנחנו נהיה יותר חכמים ונוכל לדעת מה קיבלנו בפועל.

Keep it mean

חזרה לראש העמוד
1  2  3  4

משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא