משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

מודל לחיקוי

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
14.07, 20:33
|
|
[הודעה] ויגיימס - לאן ?
מועתק מילה במילה מהודעה שפירסמתי בפורום פרו אבולושן. המשתשמים רגילים ליחס המזלזל של ההנהלה הגבוהה, ככה שלא איכפת לי אם תמחקו את הדיון מבלי לקרוא כמו שאתם רגילים לטאטא למתחת לשטיח. כי אני יודע שאתם תקראו את זה בכל מקרה.
|
ציטוט: |
 |
|
|
פעם פורום פרו אבולושן היה פורום שכיף לדבר בו, עם קהילה של 15-20 אנשים פעילים על בסיס יומי + עוד כמה עשרות שבאו מדי פעם.
עכשיו פשוט שומם.
ו Leibo אל תחשוב שאני מאשים אותך, אתה רק מתקן מה שההנהלה והניהול הכושל של ויגיימס גרם לפורום הזה. באמת חבל. הם מטפחים רק פורומים מקטגוריית פעולה ולא שמים על השאר. למה לעזאזל לקח שנה וחצי לשים פה אחראי רציני ? למה לעזאזל לדחוק את הפורום לתת פורום ? לא מספיק הוא לא קיבל תשומת לב ?! אם מנהל בכיר רואה את זה, שיתייחס. הרסתם את הפורום. דרך אגב, אם מישהו כבר יראה את זה, הפרסומות באתר פשוט דפקו לכם את מספר הגולשים. אי אפשר כבר לגלוש כאן, לא כיף עם כל הפרסומות. הלכה ההנאה. ברגע שיבוא מתחרה ראוי לויגיימס, אני אעבור לצערי, למרות שהיה כאן כיף.
תנו תשומת לב לפורומים הקטנים, כי הגדולים יסתדרו בלי בעיה. תורידו פרסומות מציקות, אתם בסוף תיהיו המרוויחים. אני מדבר בעיקר על האלה שבשוליים.
שנה שעברה אני זוכר כל פעם בשעות צהריים בחופש הגדול היה מעל 3,000 גולשים, היום זה 2,500. במקום שתיהיה עלייה, יש ירידה. |
|
|
|
|
|

ספורט | פורום ספורט | תקצירים | תקצירי כדורגל
|
|
|
|
|

צוות פיתוח קהילות

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
14.07, 21:05
|
|
|
שלום,
אנחנו לא מזלזלים באף קהילה, כל קהילה מקבלת את היחס המגיע לה. אז נכון, יש קהילות אשר זקוקות ליותר יחס מהקהילות הקטנות באתר, אבל אין זה אומר שאנחנו לא מתייחסים בכלל ואף מזלזלים בקהילות הקטנות יותר.
אתה מעלה כאן טענות שווא שאין להן כלל בסיס, אנחנו אף פעם לא מוחקים דיונים מהסוג הזה ותמיד בעד לקבל בקורת שלילית או חיובית, כל עוד התוכן אינו עובר על חוקי האתר.
פורום PES תמיד זכה ליחס שווה כמו כל הפורומים באתר, העבודה שלא מונה מנהל במשך תקופה ארוכה היא שלא היה מועמד פוטנציאלי שימלא את התפקיד כמו שאנחנו מצפים.
לאחרונה קיבלנו הצעה משלומי (liebo) שנשמעה רצינית וקידמנו אותו בהקדם האפשרי, ואת התוצאות אתה יכול לראות בפורום עצמו.
|
בברכה, מיקי.
צוות פיתוח קהילות Vgames
|
|
|
|
|

צוות פיתוח קהילות

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
16.07, 13:47
|
|
|
בנוסף למה שמיקי אמר, רציתי להבהיר נקודה מסויימת - קהילה שאין בה מנהל, או אדם פוטנציאלי לניהול היא קהילה שלא תצליח. אין כל קשר לשאלה האם היא קהילת פעולה או קהילת ספורט. ההסבר היחיד להצלחה או הכישלון של קהילות מהסוג הזה הוא הקהילה עצמה.
אנו יותר מנשמח לראות את הקהילות הקטנות מתפתחות ומגיעות לשיאים חדשים באתר בפרט, ובתחום הגיימינג הישראלי בכלל.
כפי שמיקי אמר, לטענות שלך אין כל בסיס. אנו בויגיימס תמיד שמחים ונשמח לקבל ביקורות על אופן הניהול והצעות לשיפור. אף פעם לא נטאטא נושאים מתחת לשטיח, זו לא דרך הפעולה שיש לנקוט בה.
לבינתיים העובדות מדברות בעד עצמן, קהילות האתר מפותחות ומצליחות יותר מבתקופות קודמות.
ננעל.
|
ניתן לפנות לכל בעיה או שאלה בנוגע לפתיחת קהילות באתר, תלונות, בקשות, הצעות וכו' במייל: Tal@VGames.co.il
בברכה,
טל
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|