משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

משתמש צעיר

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
19.07, 15:01
|
|
האם ה- הפלייסטיישן מצליחה יותר ממה שחשבנו?
כאשר סוני הושיקה את ה-ps3 ב2006 אתרים ואנישים מסויימים מהירו וקראו לה כושלת,גם כרגע אם
כל המשחקים שיוצאים בשביל הפלייסטיישן עדין קרואים לה כושלת.הנקודה היא שעדיין אוהבים לשנות את הפלייסטיישן.אבל האם זה נכון שהפלייסטיישן עדין כושלת?אז התשובה היא לא ואפילו גם לא קרובה
לכושלת.נכון wii 360 מוכרים יותר אבל יחסית הקנסולה של סוני די מצליחה.
לפי הניתונים הקיימים ה-360 מכרה כ 30.2 מיליון יחדות לעומת הפלייסטיישן שמכרנ 22.91 מיליון
יחידות.פאר של כמעט 9 מיליון אבל אסור לשכוח שה-360 יצאה ב-2005 וה]פלייסטיישן יצא ב-2006
כאשר הפלייסטיישן יצא ה-360 כבר מכר 10 מיליון יחידות אז אין על מה להשוות. אבל אם מסתכלים
על הדור הקודם אז ראוים ש ניטנדו מכרה 22 מיליון יחידות ומיקרוסופט מכרה כ24 מיליון יחידות xbox
רגיל שזה אומר שהפלייסטיישן מכרה את אותה כמות של הxbox ה-GC.אז המצב לא כל כך נורא כפי שכולם חושבים.כאשר קנו PS3 סוני הפסידה 250 דולר אחרי זה כאשר סוני הוציא חלקים כמו שבב
הPS2 ועוד... אז סוני הפסידה רק 50 דולר על כל קונסולה.אבל לסוני יש גם טלויזיות,די וי די עוד...
אז אם המכירות של סוני ימשיכו כך אז הם לא יפסידו הרבה כסף אז אני חושב שבכמה שנים ה-ps3 באמת
תתפתח וכל מי שאמר שה-ps3 היא כושלת אז הוא טועה בגדול!
נערך לאחרונה על ידי matan1000, 20.07 בשעה 22:03.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
19.07, 15:15
|
|
|
matan1000 |
ציטוט: |
 |
|
|
כאשר סוני הושיקה את ה-ps3 ב2006 אתרים ואנישים מסויימים מהירו וקראו לה כושלת,גם כרגע אם
כל המשחקים שיוצאים בשביל הפלייסטיישן עדין קרואים לה כושלת.הנקודה היא שעדיין אוהבים לשנות את הפלייסטיישן.אבל האם זה נכון שהפלייסטיישן עדין כושלת?אז התשובה היא לא ואפילו גם לא קרובה
לפי הניתונים הקיימים ה-360 מכרה כ 30.2 מיליון יחדות לעומת הפלייסטיישן שמכרנ 22.91 מיליון
יחידות.פאר של כמעט 9 מיליון אבל אסור לשכוח שה-360 יצאה ב-2005 וה]פלייסטיישן יצא ב-2006
כאשר הפלייסטיישן יצא ה-360 כבר מכר 10 מיליון יחידות אז אין על מה להשוות. אבל אם מסתכלים
על הדור הקודם אז ראוים ש ניטנדו מכרה 22 מיליון יחידות ומיקרוסופט מכרה כ24 מיליון יחידות xbox
רגיל שזה אומר שהפלייסטיישן מכרה את אותה כמות של הxbox ה-GC.אז המצב לא כל כך נורא כפי שכולם חושבים.כאשר קנו PS3 סוני הפסידה 250 דולר אחרי זה כאשר סוני הוציא חלקים כמו שבב
הPS2 ועוד... אז סוני הפסידה רק 50 דולר על כל קונסולה.אבל לסוני יש גם טלויזיות,די וי די עוד...
אז המכירות של סוני ימשיכו והם לא יפסידו הרבה כסף אז אני חושב שבכמה שנים ה-ps3 באמת
תתפתח וכל מי שאמר שה-ps3 היא כושלת אז הוא טועה בגדול! |
|
|
|
|
כמה הערות, הדקדוק שלך לא טוב במיוחד.
זה נישמע לי כמו כתבה מ2007, אף אחד היום כבר לא אומר שה-PlayStation 3 כושלת.
יותר יתאים לך לפתוח בלוגיימינג ולכתוב שם את הטור האישי שלך.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
19.07, 15:24
|
|
|
אני לא הייתי אומר שהקונסולה כושלת בהשוואה לבוקס ולWII
ה-PS3 היא הקונסולה הטובה ביותר בשוק מבחינה טכנולוגית, יסכימו איתי...
הפלייסטישין היא מעין "שילוב" של הבוקס והווי ומכילה שיפורים של שני המתחרים
הקונסולה בעלת שלט רוטט,תקשורות אלחוטית,חיישני תנועה,ו-PSN די מצליח.
על זה אי אפשר להגיד שהוא כושל...
מבחינת מכירות של כבר עניין של סוני וכמו שכתבת לסוני אין רק את הפלייסטישין...יש לה מצלמות,
טלויזיות,וכמובן הבלו-ריי.
לדעתי החסרון היחיד הוא המחיר שהיבואנים דורשים בארץ לעמות ההסכם של סוני העולמית.
|

תעתיקו קישור זה לחתימה בכך נגביר את התודעה להחזרת גלעד הביתה.
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
19.07, 15:39
|
|
|
shay_cv |
 |
|
|
מבחינת מכירות של כבר עניין של סוני וכמו שכתבת לסוני אין רק את הפלייסטישין...יש לה מצלמות,
לדעתי החסרון היחיד הוא המחיר שהיבואנים דורשים בארץ לעמות ההסכם של סוני העולמית. |
|
|
|
|
הSixaxis לא סביר.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
19.07, 16:54
|
|
|
MisterFF |
 |
|
|
הSixaxis לא סביר. |
|
|
|
|
דווקא לדעתי מדובר בדבר מגניב ונחמד, פשוט חברות לא יודעות(בלשון המעטה) איך לנצל את זה(כמו KZ2 או R2)
|

PS3 Trophies
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
19.07, 18:00
|
|
|
infected aviad |
 |
|
|
דווקא לדעתי מדובר בדבר מגניב ונחמד, פשוט חברות לא יודעות(בלשון המעטה) איך לנצל את זה(כמו KZ2 או R2) |
|
|
|
|
אמת...
אם ננטנדו יודעת לנצל את זה למה סוני לא?(כלומר החברות המפתחות משחקים)
ועוד בהתחשב שבקרוב יהיה שלט תנועה.
אני חושב זה עוד יתרון של הפלייסטישין
|

|
|
|
|
|

משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
19.07, 18:52
|
|
|
shay_cv |
 |
|
|
לדעתי החסרון היחיד הוא המחיר שהיבואנים דורשים בארץ לעמות ההסכם של סוני העולמית. |
|
|
|
|
תקרא לפני שאתה מגיב
הכתבה מספרת ממצבה של סוני הרבה יותר טוב ואם גם מיקרוסופט היתה מוציאה את ה-360
ב2006 אז המצב של סוני היה פי 10 טוב יותר ממיקרוסופט.אבל אתה צודק לגבי במחיר. 
|
|
|
|
|
|

משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
19.07, 18:56
|
|
|
MisterFF |
 |
|
|
כמה הערות, הדקדוק שלך לא טוב במיוחד.
זה נישמע לי כמו כתבה מ2007, אף אחד היום כבר לא אומר שה-PlayStation 3 כושלת.
יותר יתאים לך לפתוח בלוגיימינג ולכתוב שם את הטור האישי שלך. |
|
|
|
|
יש עדיין אנשים שאומרים שה-ps3 כושלת וגם יש עדיין אתרים שאומרים שהיא כושלת.
נערך לאחרונה על ידי matan1000, 19.07 בשעה 18:58.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
19.07, 18:56
|
|
|
shay_cv |
 |
|
|
אמת...
אם ננטנדו יודעת לנצל את זה למה סוני לא?(כלומר החברות המפתחות משחקים)
ועוד בהתחשב שבקרוב יהיה שלט תנועה.
אני חושב זה עוד יתרון של הפלייסטישין |
|
|
|
|
עובדה, גרילה לא ידעו לנצל כמו שצריך את ה-sixaxis ב-KZ2, ואינסומניאק לא ידעו ברזיסטנס...
הדבר היה סתם מיותר\מעצבן(למרות שדווקא יש משחקים אחרים שזה טוב בהם)
|

PS3 Trophies
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
19.07, 19:04
|
|
|
matan1000 |
 |
|
|
יש עדיין אנשים שאומרים שה-ps3 כושלת וגם יש עדיין אתרים שאומרים שהיא כושלת. |
|
|
|
|
למה שפשוט לא תשאל איזה מוסלמי עם הוא אוהב את ישראל?
זה כזה אירוני לשאול מישהו שיש לו בוקס או Wii אם הוא חושב שהPS3 כושלת.
אבל בשורה התחתונה - האתרים האלה שאתה מדבר אליהן הן לא מקצועיות כל-כך, או בעל חשיבות גדולה.
אם כבר מדברים על זה, אז אולי תביא לנו כמה ציטוטים עם קישור לאתרים שראית שכתבו דבר כזה?
|
|
|
|
|
|

משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
19.07, 19:32
|
|
|
MisterFF |
 |
|
|
זה כזה אירוני לשאול מישהו שיש לו בוקס או Wii אם הוא חושב שהPS3 כושלת.
אבל בשורה התחתונה - האתרים האלה שאתה מדבר אליהן הן לא מקצועיות כל-כך, או בעל חשיבות גדולה.
אם כבר מדברים על זה, אז אולי תביא לנו כמה ציטוטים עם קישור לאתרים שראית שכתבו דבר כזה? |
|
|
|
|
It's in third place." "Sony messed up." "Sony is doomed!"
|
|
|
|
|
|

משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
19.07, 19:35
|
|
זה רק דוגמא אם אתה לא מבין שהכתבה היא כן בעד סוני והיא כן מסבירה שכן סוני מצליחה
וזה לא אותו דבר כמו לשאול מוסלמי או אירני שאם הם בעד ישראל 
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
19.07, 19:42
|
|
|
infected aviad |
 |
|
|
עובדה, גרילה לא ידעו לנצל כמו שצריך את ה-sixaxis ב-KZ2, ואינסומניאק לא ידעו ברזיסטנס...
הדבר היה סתם מיותר\מעצבן(למרות שדווקא יש משחקים אחרים שזה טוב בהם) |
|
|
|
|
אמת...
בגלל זה אמרתי שאם מפתחים מוצאים משחקים לWII שמתאימים לשלט תנועה אז יש גם אפשרות
לפתח לפלייסטישין ואין סיבה שלא...
נכון שיש משחקים שהשליטה דרך השלט תנועה מאוד כיפית ויש משחקים שזה מעצבן כמו שאמרת...
אני מאמין שבהמשך המפתחים יראו את זה ואולי נזכה לחווית משחק טיפה אחרת, תחשבו על זה
משחק בתלת מימד עם שלט תנועה יכול להיות מהנה...
|

|
|
|
|
|

משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
19.07, 20:01
|
|
|
shay_cv |
 |
|
|
אמת...
בגלל זה אמרתי שאם מפתחים מוצאים משחקים לWII שמתאימים לשלט תנועה אז יש גם אפשרות
לפתח לפלייסטישין ואין סיבה שלא...
נכון שיש משחקים שהשליטה דרך השלט תנועה מאוד כיפית ויש משחקים שזה מעצבן כמו שאמרת...
אני מאמין שבהמשך המפתחים יראו את זה ואולי נזכה לחווית משחק טיפה אחרת, תחשבו על זה
משחק בתלת מימד עם שלט תנועה יכול להיות מהנה... |
|
|
|
|
אתה צודק ב1000% 
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
19.07, 20:37
|
|
|
MisterFF |
 |
|
|
זה כזה אירוני לשאול מישהו שיש לו בוקס או Wii אם הוא חושב שהPS3 כושלת. |
|
|
|
|
1.לא נאמר שמישהו שיש לו X360 או WII אומר שהיא כושלת.
2.אתה יודע, לא כל המוסלמים שונאים את ישראל...
|
 |
|
|
It's in third place." "Sony messed up." "Sony is doomed!" |
|
|
|
|
ביקשו קישור, לא?
|

PS3 Trophies
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
19.07, 20:42
|
|
|
להתחשב בזה שהפס3 במקום האחרון, שהיא מפסידה לסוני כסף כל שנה, שההפרש מה360 לפס3 רק גדל כל חודש... לא בדיוק מצב טוב.
אין ספק שהיא במצב טוב בהרבה מרוב הקונסולות שהיו בהסטוריה, אבל בהשוואה לפס2 היא כישלון מסחרי גדול למדי.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #17 פורסם:
19.07, 20:48
|
|
|
matan1000 |
 |
|
|
אז המכירות של סוני ימשיכו והם לא יפסידו הרבה כסף אז אני חושב שבכמה שנים ה-ps3 באמת
תתפתח וכל מי שאמר שה-ps3 היא כושלת אז הוא טועה בגדול! |
|
|
|
|
ההסתכלות שלך לטעמי היא לא נכונה. אתה צריך להסתכל על שני מישורים:
1) המשור העיסקי, המישור של סוני.
2) מישור הגיימרים והמשחקים.
לגבי המישור הראשון איש לא יכל לתת לך תשובה אמיתית, סוני לא משחררת את נתוני הרווח או ההפסד של הפס3 והכל ניזון משמועות או ניתוחים כאילו ואחרים של אושיות ופאנבויים באינטרנט.
השאלה היותר המרכזית היא: למי אכפת? לך יש פס3, זה באמת משנה לך לכמה אנשים אחרים בעולם יש פס3? הקונסולה לא קרובה ולא תהיה בסכנה ואתה תמשיך ותקבל תמיכה מלאה לכל אורך הדור. אז למי אכפת.
השאלה השנייה היא לעומת זאת הרבה יותר מענייננת ואחת שאני ואתה יכולים לענות ביתר קלות. זה לא סוד שהפס3 היא המלכה הבלתי מעורערת בדור הנוכחי בכל הקשור למשחקים. הבלעדיים של הפס3 הם המושקעים ביותר, הטובים ביותר והמגוונים ביותר. ולכן מדובר ללא ספק במנצחת האמיתית של הדור הנוכחי. סוף פסוק.
נערך לאחרונה על ידי Death_119, 19.07 בשעה 20:58.
|

|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #18 פורסם:
19.07, 20:54
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
השאלה השנייה היא לעומת זאת הרבה יותר מענייננת ואחת שאני ואתה יכולים לענות ביתר קלות. זה לא סוד שהפס3 היא המלכה הבלתי מעורערת בדור הנוכחי בכל הקשור למשחקים. הבלעדיים של הפס3 היא המושקעים ביותר, הטובים ביותר והמגוונים ביותר. ולכן מדובר ללא ספק במנצחת האמיתית של הדור הנוכחי. סוף פסוק. |
|
|
|
|
דבר ראשון אני חייב להגיד שאני מסכים איתך ב-100%, אבל אם נכנסים לקטנות...
לכל אקסקלוסיבי של ה-PS3 יש איזשהו "אח"\מתחרה\משהו בכיוון ב-X360, אבל הדבר לא נכון הפוך, שכן לנו אין משחק אסטרטגיה אקסקלוסיבי...
עריכה:
אבל בעצם גם ל-X360 אין את LBP או משהו דומה, ככה שזה די מתקזז...
|

PS3 Trophies
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #19 פורסם:
19.07, 20:57
|
|
|
infected aviad |
 |
|
|
דבר ראשון אני חייב להגיד שאני מסכים איתך ב-100%, אבל אם נכנסים לקטנות...
לכל אקסקלוסיבי של ה-PS3 יש איזשהו "אח"\מתחרה\משהו בכיוון ב-X360, אבל הדבר לא נכון הפוך, שכן לנו אין משחק אסטרטגיה אקסקלוסיבי...
עריכה:
אבל בעצם גם ל-X360 אין את LBP או משהו דומה, ככה שזה די מתקזז... |
|
|
|
|
יש לי את כל המשחקים הטובים ביותר של ה-360 ויש לי כמעט את כל המשחקים הטובים ביותר של הפס3. תאמין לי שאני מדבר מניסיון עצום על שתי הפלטפורמות. לא להכל יש מקביל וגם אם יש מקביל המקביל בדרך כלל זה של הפס3 יותר מוצלח.
אבל שוב, דעה אישית. כל אחד ודעתו.
נערך לאחרונה על ידי Death_119, 19.07 בשעה 20:59.
|

|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #20 פורסם:
19.07, 22:00
|
|
|
ולהתחשב מזה שלסוני יש עוד 2 פלטפורומות נמכרות...
|

so i heard u leik graphix
|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #21 פורסם:
20.07, 13:55
|
|
אולי זאת לא הערה במקום, אבל "ב-2006 סוני הושיקה את הפלייסטיישן" גרם לי להישפך מצחוק.
לרגע חשבתי שסוני גנבה את הפלייסטיישן המצליח, אבל מה, אני והאסוציאציות שלי...
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #22 פורסם:
20.07, 15:01
|
|
|
matan1000 |
 |
|
|
על הדור הקודם אז ראוים ש ניטנדו מכרה 22 מיליון יחידות ומיקרוסופט מכרה כ24 מיליון יחידות xbox |
|
|
|
|
קודם כל יש לך טעות: כשהPS3 יצא (נובמבר 2008) ה-360 מכרה בערך 7-8 מיליון יחידות ולא 10 מיליון יחידות, ככה שהפער מאז בעצם נשמר די קבוע עד היום (בהתחלה הוא הצטמצם ואז התרחב).
דבר שני: צריך להסתכל בחלוקה גיאוגרפית. ביפן למשל הPS3 מצליח הרבה יותר מהX360. אבל בארה"ב המצב הפוך והPS3 מדשדשת הרבה מאחורה. האם זה אומר שהפלייסטיישן מצליחה יותר או פחות ממה שחשבנו? מה חשבנו בכלל?
דבר שלישי: מה שכתבת פה נראה כמו איזה תרגום נוראי מgoogle translate. יכול להיות שלקחת את הכתבה הזו ממקור אחר? כי אם כן אז לא שמת פה קישור.
יש שלושה דברים שאי אפשר להתווכח עליהם:
1) בהשוואה לדור הקודם עם הPS2, נראה שהPS3 היא כישלון עבור סוני. היא עברה מהמקום הראשון לאחרון
2) מבחינת המטרה של סוני להחדיר את הבלוריי בתור הטכנולוגיה החדשה לHD, הPS3 הוא הצלחה אדירה וניצח עבורה את מלחמת המדיה. טכנולוגיית הHDDVD המתחרה נעלמה לחלוטין מהשוק והבלוריי הוא הסטנדרט היום בזכות שיעור החדירה של מכשירי PS3.
3) אם לא מסתכלים מהצד שלנו, אז מבחינה אבסולוטית עבור הגיימרים, היצע המשחקים הטובים שיש היום על הX360, האיכות שלהם והגיוון שלהם גדולים בהרבה מההיצע המקביל על הPS3. יכול להיות שלטעם מסוים (נניח זה של דודי) הPS3 מתאימה יותר, אבל את המספרים אי אפשר לשנות.
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #23 פורסם:
20.07, 15:13
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
קודם כל יש לך טעות: כשהPS3 יצא (נובמבר 2008) ה-360 מכרה בערך 7-8 מיליון יחידות ולא 10 מיליון יחידות, ככה שהפער מאז בעצם נשמר די קבוע עד היום (בהתחלה הוא הצטמצם ואז התרחב). |
|
|
|
|
האמת שגם לך יש טעות קלה, ה360 מכרה בנובמבר 2006 רק 5 וקצת מליון יחידות, לא 8 מליון ומאז עד היום פער גדל בעוד 4 מליון יחידות (הצטמצם קצת בחצי הראשון של 2008 ואז התחיל לגדול שוב מאז ההורדת מחיר ל199$).
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #24 פורסם:
20.07, 15:26
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
האמת שגם לך יש טעות קלה, ה360 מכרה בנובמבר 2006 רק 5 וקצת מליון יחידות, לא 8 מליון ומאז עד היום פער גדל בעוד 4 מליון יחידות (הצטמצם קצת בחצי הראשון של 2008 ואז התחיל לגדול שוב מאז ההורדת מחיר ל199$). |
|
|
|
|
יכול להיות שאני טועה, אבל אני זוכר בגדול מספרים שמדברים על 7 ומשהו מיליון מנוב 05 עד אוק' 06, ואז עוד 3 מיליון בחגים של 2006 (מיקרוסופט שלחה 10 מיליון יחידות בסוף 2006).
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #25 פורסם:
20.07, 15:36
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
יכול להיות שאני טועה, אבל אני זוכר בגדול מספרים שמדברים על 7 ומשהו מיליון מנוב 05 עד אוק' 06, ואז עוד 3 מיליון בחגים של 2006 (מיקרוסופט שלחה 10 מיליון יחידות בסוף 2006). |
|
|
|
|
אני זוכר את זה, מיקרוסופט טענה שהם מכרו 10 מליון יחידות בתחילת 2007 ואז בקיץ הם אמרו "אופס, טעינו, זה היה נשלחו לחנויות לא נמכרו" ואז הכריזו "עכשיו באמת מכרנו 10 מליון".
הייתה באותה תקופה בעיה של OVER STOCK מטורף של מכשירים, בשנה הראשונה ה360 מכרה בקושי 7 מליון ובשיגור של הפס3 היא הייתה בערך ב5 מליון.
האמת שיש דרך מאוד נוחה לישב את זה, VGC, על כל טעותיהם בתוכנה, בחומרה הם סופר מדוייקים. שם כתוב שה360 הייתה ב11 לנובמבר (השבוע שבו הפס3 שוגרה) ב-5,342,000 יחידות. בתחילת ינואר כשהם אמרו שהם שלחו 10 מליון ה360 הייתה ב8,181,000 כך שה360 באמת עשתה בערך 3 מליון יחידות מהשיגור של הפס3 ועד ינואר 2007 (וביולי 2007 VGC מצביע על 10 מליון יחידות מה ששוב תואם את ההכרזה של מיקרוסופט).
אבל ביום שיגור של הפס3, ה360 הייתה בערך בסביבות ה5 מליון.
נערך לאחרונה על ידי DrKeo, 20.07 בשעה 15:40.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #26 פורסם:
20.07, 17:07
|
|
|
טוב, מאחר ואין לנו נתונים מדוייקים גלובליים אחרים לתחילת נובמבר, אני מניח שאפשר בתאוריה להסתמך על VGC וההערכה שלהם. אבל אז צריך גם להתסמך על המספרים שלהם עכשיו, ולא על המספרים שמיקרוסופט וסוני הודיעו שהן שלחו לחנויות.
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #27 פורסם:
20.07, 17:21
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
טוב, מאחר ואין לנו נתונים מדוייקים גלובליים אחרים לתחילת נובמבר, אני מניח שאפשר בתאוריה להסתמך על VGC וההערכה שלהם. אבל אז צריך גם להתסמך על המספרים שלהם עכשיו, ולא על המספרים שמיקרוסופט וסוני הודיעו שהן שלחו לחנויות. |
|
|
|
|
המספרים שלהם טובים מאוד, ראית את התחזית NPD האחרונה שלהם מול NPD האחרון שיצא? היה שם דיוק פשוט הזוי לגמרי, ברמות של סטיה באחוזים בודדים.
|
|
|
|
|
|

משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #28 פורסם:
20.07, 22:00
|
|
|
2 דברים:
1.תודה לכל המגיבים אבל זו לא מהידע שלי אלה של אחד הפורמים האחרים אז אני לא יודע כמה 360
מכרה כך היה רשום באתר שמצתי את המידע
2.יש לי שגיאות בכתב אני יודע אני רק בכיתה ו
י
נערך לאחרונה על ידי matan1000, 20.07 בשעה 22:08.
|
|
|
|
|
|

משתמש צעיר

|

|
|
|
|
|

משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #30 פורסם:
20.07, 22:14
|
|
|
אני לא צוחק אבל תמיד היה לי פלייסטיישן מי גיל 4 ועד עכשיו אם אני מחשב את הסכום של כל המכשירים הם כך:
2.PS
2 PSP
2 PS3
5 PS2
ומעל ל 100 משחקים
|
|
|
|
|
|
|