אחרי שכבר בחרו את הפתיחות הכי טובות, אני אבחר את הסופים הכי טובים והכי גרועים.
נחלק את זה ל5 טובים ו5 גרועים.
*אזהרה - יש ספוילרים אז תיזהרו שלא תהרסו לעצמכם משהו*
זו הבחירה האישית שלי:
5 הסופים הטובים: F.E.A.R
הסוף היה ממש טוב, טיפה מיסתורי, אבל במסוק עצמו הושארה בסוף טיפה של פחד כשאלמה קופצת על המסוק.
Final Fantasy X
הסוף של FFX היה פשוט מרגש ועצוב. נורא אהבתי את איך שהמשחק מסתיים על אף שטיידוס נעלם.
אם אתם שואלים אותי, FFX-2 היה בזבוז מוחלט שהרס את האווירה של כל המשחק.
Devil May Cry 3
המשחק ה-3 והטוב ביותר בסדרה בהחלט הראה צד שונה ורגיש בדנטה, כלפי אחיו התאום ורג'יל.
הסוף, שבו ורג'יל נופל לעולם השדים היה הטוב והמרגש ביותר בסדרה כולה.
נ.ב. - למי שראה את סצנת הבונוס בסוף על הריגת 100 אויבים יבין טיפה על דברים מהמשחק הראשון.
Mass Effect
סוף ללא ספק מושקע ביותר ברמה קולנועית.
אהבתי את הגיוון שיכול להיעשות בסוף הזה לפי בחירות השחקן וגם את ההמשך למשחק הבא.
Dead Space
סוף מדהים. הבוס האחרון היה טוב למדי וגם האכזבה שניקול הייתה מתה כל הזמן.
חבל באמת שהיא הורגת את אייזק בסוף המשחק (למי שלא שם לב הזומבי בסוף הוא ניקול).
5 הסופים הגרועים:
Crysis
סוף ממש גרוע. בלי קשר לבוס האחרון. לא ענו על דבר בעלילה, והמשחק פשוט הסתיים בצורה די סתמית לדעתי.
Prince of Persia
אם אתם שואלים אותי - סוף דבילי לחלוטין. המשחק היה גרוע מספיק בלי קשר, אבל הסוף היה ממש דפוק.
למי שלא הבין מה שקרה, הנסיך בעצם שחרר את אל האופל מחדש כדי להציל את אליקה.
F.E.A.R 2
לטעמי הסוף היה אכזבה לעומת המשחק הראשון.
לא נחשף הרבה חדש לגבי אלמה והסוף רק העלה עוד שאלות.
Fallout 3
הסוף עצמו היה מעציב טיפה, אבל הסיבה העיקרית שלא אהבתי אותו הוא שלעומת איבליביון אי אפשר להמשיך לשחק אחרי סוף המשחק הזה.
Assasain's Creed
הסוף לא הסביר הרבה, העלה הרבה שאלות ולטעמי נגמרת בצורה מיסתורית מדי.
ועלייך להפסיק להיות טיפש ולנסות להשתמש בשפה גבוהה עם שגיאות כתיב. בכל מקרה כל הסופים הטובים שבחרת לא מרגשים יותר מדי, אני שיחקתי במלא משחקים ואני חייב להגיד משהו, שיש את הסוף אני עושה ALT+F4.
על הסופים הטובים שבחרת אין לי מה להגיד שכן על טעם וריח ;)
אבל בסופים הרעים, ובכן סוף של מחשק ראשון בסידרה הוא תמיד בעייתי שכן רוצים להשאיר אותך עם שאלות ולא תשובות ולכן הן crysis והן assasin creed עונים להגדרה, לשניהם מתכוננים 3 משחקים.
לגי fallout 3, ברגע שיש לך את ההרחבה ה-3 אז העלילה ממשיכה, ובסוף ניתן להמשיך לשחק, אבל זה בתוספת תשלום (FO3 כל כך טוב שפשוט לא עמדתי בפיתוי וקניתי את ההרחבה הספציפית הזו, לאחרות אני אומר לא). לגבי הסוף שלו, ובכן מה שאיכזב אותי שזהו סוף שבלוני כזה, מאד כללי שמבוסס על הבחירות שכל דמות חייבת לעשות אבל לא על הדמות שלך עצמה.
זאת הולכת להיות דעה לא פופולארית, אבל לדעתי סדרת half life על כל משחקיה סובלת מסופים מאכזבים. אני מבין שיש פה עלילה שרוצים לפרוש על פני כמה משחקים, אבל בינתיים כל משחק רק מוסיף עוד שאלות במקום לענות עליהן. תחשבו על זה שיש שאלות עוד מהמשחק הראשון שלא נענו (11 שנה!) ואני בספק אם המפתחים באמת יתנו אי פעם סוף ראוי עם תשובות, ולא ישתפנו ויתנו סוף פתוח (הסופרנוס, מישהו?).
זאת הולכת להיות דעה לא פופולארית, אבל לדעתי סדרת half life על כל משחקיה סובלת מסופים מאכזבים. אני מבין שיש פה עלילה שרוצים לפרוש על פני כמה משחקים, אבל בינתיים כל משחק רק מוסיף עוד שאלות במקום לענות עליהן. תחשבו על זה שיש שאלות עוד מהמשחק הראשון שלא נענו (11 שנה!) ואני בספק אם המפתחים באמת יתנו אי פעם סוף ראוי עם תשובות, ולא ישתפנו ויתנו סוף פתוח (הסופרנוס, מישהו?).
וואו זה שיא השטיות שנרשמו עד עכשיו בדיון
הסופים מעולים,תמיד נגמרים באקשן,והשאלות הפתוחות זה מה שמחזיק את השחקנים כל הזמן הזה
PSN-SIMRON2
מוכר את המשחק AFRIKA לPS3 ב100 שקל או במשחק אחר(תציעו) לפרטים בפרטית. אלך איתך לכל מקום,לכל החיים אדום,הפועל אותך נמשיך רק לאהוב ומי שלא קופץ צהוב...
1.בקשר לAssasain's Creed זה לא היה הסוף יש את הסוף האחרי (לא בזכרונות)
הסוף מסביר הרבה על המשחק תלוי גמרתי את Assasain's Creed והסוף שם זה חלק חשוב
2. הסוף של Prince of Persia מובן מי ששיחק הבין שהם אוהבים אחד את השני אבל הבת מוכנה להקריב הכול בשביל להרוס את כוחות האופל והבן מוכן להקריב הכל בשבילה הסוף מובן
3.הסוף של GTA IV זה אחד המשחקים עם הסופים היותר דפוקים פתאום המשחק נגמר
הרגתי את הבחור פגרינו שהרג את אהובת ליבו החדשה וזהו כל המשחק בנוי על זה שאנשים
מדברים על דברים שיאבדו
גמרתי את שלושת המשחקים האלה
Devil May Cry 3 לא גמרתי אבל סוף מעולה
גמרתי את GTA IV,LittleBigPlanet,Call Of Duty 5 ,Assians creed
Prince of Persia
מי שיש לו סוני 3 ורוצה לשחק איתי במולטי אז שיצור איתי קשר
<embed src="http://img190.imageshack.us/flvplayer.swf?f=M31687893" width="640" height="380" allowFullScreen="true" type="application/x-shockwave-flash"/><br/><a href="http://www.imageshack.us/">[Upload your own video]</a>
הסופים מעולים,תמיד נגמרים באקשן,והשאלות הפתוחות זה מה שמחזיק את השחקנים כל הזמן הזה
וסופים פתוחים שולטים
המשחקים בסדרה בהחלט מעולים, הסופים לרוב סתמיים.
אם לחכות 12 שנה בשביל לקבל תשובות (בהנחה שEP3 יצא ב2010 ויהיה האחרון בסדרה) עושה לך את זה, שיבושם לך. סופים פתוחים הם לרוב תוצאה של תסריטאים פחדנים/עצלנים וכדי להשאיר אופציה למשחק המשך, ולא תוצאה של תסריטאות טובה.
הפחד שלי הוא שלתסריטאים בעצמם אין תשובות לכל השאלות ושבסוף הסדרה נקבל סוף שלא יענה על כלום.
את שם את הסוף של AC ברשימת הסופים הגרועים? איך בדיוק?
הסוף הזה הוא סוף ממש טוב (אני לא יודע אם אחד הכי טובים אבל הוא בהחלט טוב) ולא ממש צפוי וגם הוא מאתגר אותך (לפחות בהשוואה לחלקים האחרים של המשחק שלא ממש מאתגרים אותך...) הוא נותן תחושה מסתורית ומוזרה מכיוון שהכל שם נראה לא אמיתי.
לגבי הסוף שמשאיר הרבה שאלות וקצת תשובות לדעתי זה מצוין. זה נותן לך הרגשה שאתה חייב לקנות את המשחק השני כדי לדעת את התשובות
ואני לא מבין למה הבאת חצי מהסוף, אחרי זה אנחנו חוזרים לדסמונד שלקטע שמביא לנו אפילו יותר שאלות לשאול.
ספוילר:אתם ראיתם שרשום על הקיר בקטע האחרון "עולם הבא" בעברית? יש גם משהו בערבית שבערך באותו אורך ונראה לי שגם שם רשום את זה
אם לחכות 12 שנה בשביל לקבל תשובות (בהנחה שEP3 יצא ב2010 ויהיה האחרון בסדרה) עושה לך את זה, שיבושם לך. סופים פתוחים הם לרוב תוצאה של תסריטאים פחדנים/עצלנים וכדי להשאיר אופציה למשחק המשך, ולא תוצאה של תסריטאות טובה.
הפחד שלי הוא שלתסריטאים בעצמם אין תשובות לכל השאלות ושבסוף הסדרה נקבל סוף שלא יענה על כלום.
סופים פתוחים לא עונים לך על השאלות,והסקרנות אוכלת אותך...זה מה שאני אוהב בזה
לדעתי הטענות שלך מבוססות על סופים פתוחים של משחקים מעפנים
אתה דפוק?!
פולאאוט לא יפה?!
הסןף של assassins creed לא יפה?!
והנסיך הפרסי לא יפה?!!?!?!?!?!?!?-לדעצי אחד הסופים הכי יפים שראיתי! ומה אתה אומר שהמשחק לא היה טוב?! המשחק מצויין! והסוף של פולאאוט גם מעולה בגלל שהוא עצוב!!!! וזה טוב!!!! וחוץ מזה יצא פאטצ' שמאפשר לך להמשיך לשחק (או שייצא לא זוכר...)
ואססינס קריד זה לא הסוף דבר ראשון יהיו המשכים... וחוץ מזה הסוף יפה גם ככה יחסית למשחק בטרילוגיה!
וקרייסיס אני מניח שאתה דיי צודק הסוף מאכז בלי שום קשר החייזרים הורסים...
בנאדם אתה צריך לקחת את עצמך לבדיקה!
מה שכתוב לי מתחת לשם משתמש זה לא נכון אני ממש לא משתמש רגוע אני מאוד עצבני!!! אני יותר בכיוון של שואף לשלמות או מודל לחיקוי!(זה מה שהיה פעם)
אבל עכשיו זה השתנה ואני לא רגוע אני עצבני!!!!!!!! איזה כיף!!!!!!!!!
זה כמו להגיד שכל הסופרים שכותבים סופים פתוחים הם פחדנים. בסדר, הבנו, אתה לא אוהב סופים פתוחים.
סופים פתוחים לא עונים לך על השאלות,והסקרנות אוכלת אותך...זה מה שאני אוהב בזה
לדעתי הטענות שלך מבוססות על סופים פתוחים של משחקים מעפנים
סוף טוב מבחינתי יהיה סוף שיענה על שאלות מרכזיות (או לפחות על חלק מהן), ואולי יכין את הקרקע לעלילת המשך אפשרית. בHL המפתחים אפילו לא זורקים לנו עצם קטנה מדי פעם על כך שהשקענו מעל לעשור בחיינו בעלילת המשחק, ורק משאירים אותך עוד יותר באפלה בכל משחק. זה אולי מגביר את הציפייה למשחק הבא, אבל כשהפרש הזמן בין המשחקים לוקח שנים, הדבר יוצר תסכול.
NitrousSoup
ציטוט:
זה כמו להגיד שכל הסופרים שכותבים סופים פתוחים הם פחדנים. בסדר, הבנו, אתה לא אוהב סופים פתוחים.
נימת הזלזול שלך מיותרת ביותר. כל עוד ממשיכים להגיב לטענות שלי אני אשיב בתגובה משלי.
לכל אחד יש טעמים אחרים במשחקים, ואוהב סופים אחרים.
אני מסכים עם אסף שהסופים של HL באמת יוצרים ציפיה אדירה למשחקים הבאים, אבל גם בגלל שהרווחים בין המשחקים כל כך גדולים הם יוצרים תסכול.
הפתרון שלי לבעיה הזאת היא כל איזה חצי שנה עד שנה, להתקין מחדש את סדרת HL, ולשחק בה במשך כמה זמן שצריך רצוף.
זה משמר את הציפיה שלי למשחקים הבאים, מעלים את התסכול, וגם כל פעם שאני משחק אני מוצא עוד איזה כמה כתובות על קיר, או מופעים של הGMAN, או איזה סמל או רמז, ככה שגם אני מרוויח מזה קצת.
מה??
הסוף של AC זה אחד הסופים הכי יפים שיש ההרגשה כול כך אמיתית ממש היה לי צמרמורת בכול הגוף כשהראו את הכתובות דם על הקירות
חוץ מזה שהכול הוסבר ולא היה נושא שנשאר פתוח מלבד העניין של המלחמה שהתנהלה בהווה שזה פרט שהתגלה רק בסוף המשחק
לדעתי הסוף של AC היה מעולה. אתה לא נשאר עם הרבה דברים פתוחים, אבל זה רק עם עשית את כל המונולוגים עם לוסי והשטויות האחרות. אם לא הבנת, כנראה שלא חקרת את המעבדה בקטעי המעבר ופשוט הלכת לישון.
וד"א, איך אפשר לשכוח את הסוף של Portal?
ועוד עם שיר סיום כזה..