הטוב, הרע והארקייד - Page 2 - משחקים Vgames - קהילות

נושא: הטוב, הרע והארקייד
1  2
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

חבר בקהילת: -

#31   פורסם: 03.08, 10:47

גם הבנתי ששאטר הולך להגיע לXBLA ברגע שהמפתחים יקבלו קצת כסף על הגרסת פס3 כדי לפתח אותו מאחר והם רק איזה 3 חבר'ה. סך הכל רוב המשחקים שלא קשורים ישירות להפצה של סוני/מיקרוסופט כנראה יעשו קפיצה לשירות השני, גם יוצר FLOW/FLOWER כבר אמר שהמשחק הרביעי (כי השלישי עדין בלעדי) הוא שוקל לעשות עם הנטאל.
ככה זה עובד בדור הזה, אפילו FFXIII כנראה יצא ל360 ביפן מהשמועות שרצות בחודשים האחרונים, כנראה שזאת ההכרזה הגדולה שלהם ל-TGS יחד עם המשחקים החדשים של מיסט ווקר.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של xxavivxx

מודל לחיקוי

#32   פורסם: 03.08, 17:42

הוא הרביעי בסדרת PJ ...היה את
1RACERS
2MONSTERS
3EDEN

תודה ליובל על החתימה...
ירוק תמיד בלב... ורק קבוצה אחת אוהב...
והיא עושה לי ריגושים.. אני אתן לה את החיים...
את תמיד בליבי, עד המוות מכבי...
בכל יום מודה לאל , שבחיפה אין הפועל...
אוווו....

"הצרפתים יכו את האמריקנים שוק על ירך,אני חותם לכם...לא יקרה פה נס"
-פלפס 8 מדליות זהב ,אף צרפתי לא מנע ממנו את ההשג

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ~Voge~

משתמש רציני

#33   פורסם: 03.08, 18:55

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
גם הבנתי ששאטר הולך להגיע לXBLA ברגע שהמפתחים יקבלו קצת כסף על הגרסת פס3 כדי לפתח אותו מאחר והם רק איזה 3 חבר'ה. סך הכל רוב המשחקים שלא קשורים ישירות להפצה של סוני/מיקרוסופט כנראה יעשו קפיצה לשירות השני, גם יוצר FLOW/FLOWER כבר אמר שהמשחק הרביעי (כי השלישי עדין בלעדי) הוא שוקל לעשות עם הנטאל.
ככה זה עובד בדור הזה, אפילו FFXIII כנראה יצא ל360 ביפן מהשמועות שרצות בחודשים האחרונים, כנראה שזאת ההכרזה הגדולה שלהם ל-TGS יחד עם המשחקים החדשים של מיסט ווקר.
שייצא ביפן אז?!
ה-XBOX360 לא שולט בשוק הזה, ורוב גדול מאוד של המכירות יהיה של גרסת ה-PS3 גם כהה, למרות שהסיכוי שגרסת ה-XBOX360 תצא ביפן נמוכה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#34   פורסם: 03.08, 19:05

~Voge~
ציטוט:
צפה בהודעה
שייצא ביפן אז?!
ה-XBOX360 לא שולט בשוק הזה, ורוב גדול מאוד של המכירות יהיה של גרסת ה-PS3 גם כהה, למרות שהסיכוי שגרסת ה-XBOX360 תצא ביפן נמוכה.
יצא ביפן, יזיז עוד קצת מכשירי 360. לך אולי זה לא ביג דיל, למיקרוסופט כן.
אם סקוור יסיימו אותו בזמן ל360 אני לא רואה סיבה למה לא, כלומר יש להם גם את המשחק רץ וגם את כל הדיבוב וכו' של הגרסת פס3, זאת עבודה מינימאלית באפס השקעה שבקלות תמכור 300,000 עותקים אם לא יותר.

חזרה לראש העמוד
1  2

משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא