טוב..אחריי כמה ניסיונות של לבקש אישור מ LEOPARD שהוא המנהל והיוצר של הפרוייקט של IV:MP לדבר איתו ולקבל מידע בערך כל שבוע..הצלחתי
אז ככה..ה 4 אחוזים שהם העלו השבוע ( מ 44 ל-48 ) זה זה :
" The new 4 percents have been added because we have now implented masterlist for client and server. and numerous fixes "
תרגום : ה 4 האחוזים שהועלו הם בגלל הצלחנו להכניס MASTERLIST בשביל צד הלקוח ( Client Side ) והשרת ( Server ) וגם תיקנו מספר באגים שהיו קודם לכן.
מה זה אומר : בעיקרון אני לא כלכך מבין בתכנות כלכך ( בכלל

) וזה כבר אתם לבד תוכלו להבין אחריי התרגום אבל בעיקרון זה שהם הצליחו להוסיף שליטה על החלק של הלקוח..זאת אומרת יותר אפשרויות שליטה בשרתים עצמם,אם טעיתי תקנו אותי ואני יערוך או שיובל יערוך כבר+ מספר באגים תוקנו.
בוטים ב IV:MP :
אז...אחריי שכולם חשבו שזה לא אפשרי..בעיקר בגלל שבסירטונים שהם פירסמו לא היה בוטים אז חשבו לא יהיה אבל..........................
כן יהיה בוטים !!
למי שלא יודע מזה בוטים : בוטים זה כל האנשים והמכוניות וכל זה שיש בסינגל וזה אפשרי שיהיה את זה גם במולטי בדיוק כמו בסינגל + המולטי..בדיוק כמו במולטי פלייר של הסינגל.
הוא אמר לי שאולי לא יהיה בוטים בגרסה הראשונה..אבל זה בהחלט אפשרי והם בהחלט יעשו אותם אז..מקווה שזה משמח אותכם כי אותי זה דווקא מאוד שימח
עוד משהוא : הוא אמר שכן בגלל שיש להם מודר חדש אז הפיתוח באמת זז יותר מהר ובגלל זה
בטוח ה IV:MP יצא יותר מהר ממה שהם חשבו בהתחלה.
ותאריך היציאה של הבטא !!!!!!!!
תופים תופים תופים
הבטא הרשמית של IV:MP..שהיא תהיה פתוחה לכ-ו-ל-ם תצא ב.........
בסיום/טיפה אחריי סיום החופש הגדול !!!!!!!!!!!!!
אז כן...התאריך קצת ( מאוווווד

) עצוב..בגלל הלימודים אבל עדיין הנה התאריך של יציאת הבטא.
===================================
$ קרדיט רק לי כל מה שכתבתי פה זה אני השגתי ולא העתקתי מאף מקום ואני יודע שיבואו לפה אורחים מפורומים אחרים אז הנה אני כותב פה שאני בשעה 1:32 יום שבת בתאריך 25/7 אז כשיעתיקו...שידעו מי הביא את זה
* Credit to AG_SasHa *
תהנו ותזכרו...IV:MP Rulz