שלום לכל שחקני VGames.GTA,
החלטתי לרכז בעבורכם את כל העדכונים הקרובים והתכנונים לערוץ אשר יעלו כבר בחודשים הקרובים.
כשחקנים בויגיימס, איחוד קהילות הסאמפ הגדול בישראל, תשמחו לגלות שאנו, הנהלת הערוץ ומנהלי הקהילות השונות, חשבנו עליכם כשהתחלנו בבניית ובקידום העדכונים הללו ויצרנו במו ידינו עדכונים מקוריים וחדשניים שאני מאמין שיוכלו להרשים את כולכם.
אז מה מצפה לשחקני VGames בחודשים הקרובים?
1. קהילת HardCore מתעדכנת במוד חדש ישר מהניילון. המוד יכיל את כל הפעילויות והדברים הייחודיים שכל כך אהבתם ויוסיף דברים נוספים וייחודיים לקהילה. אתם מוזמנים להתנסות ולהכיר את שרת ה-DM המצליח בישראל.
2. קהילת DeathMatch תביא אליכם כבר בתקופה הקרובה מוד מסוג שלא הכרתם עם השמת דגש על ניקוי הלאגים והעלאת המודעות למשחק הוגן, תחרותי ומקצועי. שרת המשחק הקהילתי מעולם לא נראה מאתגר יותר.
3. קהילת Role Play אשר פתחה את שעריה לאחרונה לשחקני הקהילה עם שרת משחק חדש וייחודי במינו אשר יתבסס על העיירה הקטנה Fort Carson. בואו להוכיח לתושבי סאן אנדרס הגדולה שהעיירה הקטנה הזו לא שקטה כפי שהיא נראית.
4. קהילת True Roleplay או יותר נכון San Fierro Roleplay מתעדכנת במוד חדש. המוד יכיל מערכות משוכללות ומהנות למשחק Role Play ברמה גבוה ומהנה.
בנוסף הולך להיות שינויים בצוות - מהאדמין הזותר עד ההנהלה היותר בכירה.
5. קהילת ה-Team DeathMatch אשר תביא לכם מוד קבוצות ייחודי במינו. בואו וכבשו את שטחי הקבוצה היריבה, השתלטו על נכסים ומבנים ייחודיים אשר ישפרו ויהדקו את יתרונכם במשחק, נצלו את יכולותיכם המיוחדות להבסת האוייבים ועוד.
6. קהילת ה-Role Play Gaming, קהילה חדשה ומיוחדת במינה אשר תתבסס על רעיון מקורי וחדיש, מעין המצאה פרועה שבין DM טוטאלי ל-RP מקצועי. בואו ושלטו במאפיה אכזרית עם שומרי ראש, בעלי נכסים, קזינואים ובוררות. הטמינו מטעני חבלה מתחת לרכביהם של ראשי מאפיות, נצלו הסחת דעת רגעית על מנת להשתלב בכנופיה יריבה ובבוא הזמן, בגדו במנהיגכם וזכו בכבוד שלא ישוער.
7. קהילת Realistic Adrenaline Role Play, קהילה חדשה אשר תביא אליכם Role Play מסוג שלא הכרתם אשר ישלב בתוכו אלמנטים צבאיים. צברו לכם שם וכבוד בעולם הנמצא במלחמה מתמדת בין כוחות החוק והשלום לכוחות המאפיה והשלטון הדיקטטורי.
8. קהילת Aircraft DeathMatch, הקהילה שתיקח את כלי הטיס שכולכם מכירים ותהפוך אותם למוד DM ייחודי ומאתגר. מי מכם הטייס הטוב ביותר?
צאו למלחמות אוויריות רחבות כנפיים ושלטו ברחבי סאן אנדרס.
9. פעילויות שבועיות קבועות - אך ורק בשבילכם הבאנו צוות חדש ורענן שידאג לקיים מספר פעמים בשבוע פעילויות קהילתיות על שרת VGames Community. כמו כן, בקרוב נחזור למתכונת של ODC שבועיים והפרסים? כמו תמיד, שרתים לקלאנים המנצחים.
10. לאדר קבוצות GTA, כי נראה שה-ODC לא מספיק. צוות המתכנתים שלנו עובד על מוד ייחודי במינו אשר ישמש אתכם ללאדר הקבוצות הקהילתי בקרוב. צפו ללאדר גדול ומהנה נושא פרסים והתכוננו לקראת ההרשמה הקרובה.
11. פרוייקט (צונזר), הפרוייקט הסודי ביותר בערוץ GTA אשר יאפשר לכם להתנסות בהכל מהכל. השתמשו בכלי רכב שלא הכרתם בכל סאן אנדרס, נצלו את יכולתכם על מנת לצבור תומכים וכוח בעולם החדש, בנו אימפריה ביחד עם חברי הקבוצה שלכם ושלטו בכל רחובות הערים הגדולות.
אנו מזמינים כל שחקן ושחקן לקחת חלק מקהילות הערוץ ולהינות משלל פרסים, תחרויות, שרתי משחק מובילים, צוות אמין ומוסמך, קהילה חמה ושופעת ועוד.
VGames.GTA - כי איכות זו לא מילה גסה
נערך לאחרונה על ידי FuXeR, 07.08 בשעה 11:06.
ניתן לפנות לכל בעיה או שאלה בנוגע לפתיחת קהילות באתר, תלונות, בקשות, הצעות וכו' במייל: Tal@VGames.co.il
גמרתי את GTA IV,LittleBigPlanet,Call Of Duty 5 ,Assians creed
Prince of Persia
מי שיש לו סוני 3 ורוצה לשחק איתי במולטי אז שיצור איתי קשר
<embed src="http://img190.imageshack.us/flvplayer.swf?f=M31687893" width="640" height="380" allowFullScreen="true" type="application/x-shockwave-flash"/><br/><a href="http://www.imageshack.us/">[Upload your own video]</a>
כל הכבוד לנו בהחלט רענון בהצלחה לכל הקילות החדשות אממ. RPG אהבתי את הפצצות
אוי ניב מושפע שלנו אולי אחר כך
שי ניסה לתכנן את זה עליי שחקן ואדמין בערוץ GTA אדמין בשרת true rp moto:To boldly go where no man has gone before with out aking question ללכת לעבר הלא נודע בלי לשאול שאלות אחראי פאקשיינים בשרת true role play לשעבר לעזרה או בקשות ניתן לפנות אליי במייל: or3008@windowslive מנהל משוב ועזרה TRP
התחלתי לעבוד עליו לפני חודש. הוא אושר רק היום כי חיכיתי לעדכון קריטי בנושא מסויים.
לגבי GTA IV - טוב נו... ה-IV:MP עדין לא יצא. כשהוא יצא תאמינו לי, כולם ידעו על כך
אני מקווה שבאמת כולם ידעו..
---
אפשר להגיד שלי ולסשה יש פרטים שאף אחד בנתיים בעולם,חוץ מהמכנתים של זה.
לא יודעים,אפשר להגיד שGTA IV:MP היה דבר מעולה!!!!!!
Spliner Cell. Splinter Cell Chaos Thory. Splinter Cell Duble Agent. Ghost Recon Advanced Warfighter. The Sims. The Sims 2. The Sims 3. Hitman Blood Money. Enter The Matrix. Need For Speed Pro Street. Gta San Andres. Gta Vice City. GTA III.
But I'am Love Movis And TV, More Than I Love Game's
אני מקווה שבאמת כולם ידעו..
---
אפשר להגיד שלי ולסשה יש פרטים שאף אחד בנתיים בעולם,חוץ מהמכנתים של זה.
לא יודעים,אפשר להגיד שGTA IV:MP היה דבר מעולה!!!!!!
ומה איתי אני גם יודע
כנוי במשחק : Mr_Pro ________________________________________ שחקן בקהילת : GTA IV nick in live : OmaRin0
IV:MP 52%
הפורום והאנשים פה בחיים לא יחזרו להיות כמו פעם.
להגיד לכם תאמת?פעם GTA היה יותר כיף
עכשיו כל ילד בן 12 בגלל שהוא אדמין וספאמר בפורום תופס תחת!