האם מיקום הבנק בשרת הוא טוב בשבילכם : המיקום של הבנק בשבילי הוא לא כל כך טוב, כי מבחינתי זה די מוזר שנכנסים לתוך סופרמרקט ובתוכו יש בנק! האם הייתם מוסיפים בנק במקום אחר: הייתי מוסיף בנק במקום אחר האם אתם אוהבים את הבנק מבחינת העיצוב: האמת שלא ממש איך הייתם מעצבים את הבנק בשרת: הייתי מעצב את הבנק כמו בנק אמיתי, ששחקן שיכנס לבנק ירגיש כאילו הוא נמצא בתוך בנק במציאות
בבנק יהיו : כספומטים מבחוץ שבהם יהיה ניתן להוציא כסף קטן עד 2000 דולר לא יותר
וכאשר תכנס לבנק תוכל להגיע לבועה אדומה שבה תוכל לקחת כמה כסף שאתה רוצה!
בברכה, אלון
כינוי בשרת : [DiZeL][A]lo[N]
שם הקלאן : DiZeL
רמה : 15
אדמין בשרת DeathMatch רמה 4
מנהל פעילויות בשרת DeathMatch Community
ניתקלתם בבעיה בשרת ? בוונט ? בפורום ?
תוכלו לפנות אלי, אשמח לעזור לכם ולפתור לכם את הבעיה!
האם מיקום הבנק בשרת הוא טוב בשבילכם : כן. האם הייתם מוסיפים בנק במקום אחר: כן. האם אתם אוהבים את הבנק מבחינת העיצוב: כן. איך הייתם מעצבים את הבנק בשרת:כן
האם מיקום הבנק בשרת הוא טוב בשבילכם :כן
האם הייתם מוסיפים בנק במקום אחר:לא
האם אתם אוהבים את הבנק מבחינת העיצוב:כן
איך הייתם מעצבים את הבנק בשרת:בצבע אחר או בצורת כספומט
האם מיקום הבנק בשרת הוא טוב בשבילכם :סבבה כזה
האם הייתם מוסיפים בנק במקום אחר:כן
האם אתם אוהבים את הבנק מבחינת העיצוב:לא ממש
איך הייתם מעצבים את הבנק בשרת:אינטריור אחר שדומה לבנק,ולא לקיוסק
האם מיקום הבנק בשרת הוא טוב בשבילכם: כןן האם הייתם מוסיפים בנק במקום אחר: לא האם אתם אוהבים את הבנק מבחינת העיצוב: כןן איך הייתם מעצבים את הבנק בשרת: לא הייתי כלום מעצב כמו שיש עכשיו זה הכי יפה.
האם מיקום הבנק בשרת הוא טוב בשבילכם :כן
האם הייתם מוסיפים בנק במקום אחר:כן
האם אתם אוהבים את הבנק מבחינת העיצוב:כן
איך הייתם מעצבים את הבנק בשרת:שיהיה דומה לבנק אמיתי
האם מיקום הבנק בשרת טוב בשבילכם ?כן האם הייתם מוסיפים בנק במקום אחר ?כן האם אתם אוהבים את הבנק מבחינת עיצוב ?לא איך הייתם מעצבים את הבנק בשרת :כמו בנק אמיתי שאנשים ירגישו ..
האם מיקום הבנק בשרת הוא טוב בשבילכם :כן אז נוסעים קצת,מה קרה? אם כל דבר שהיית צריך לעשות היה 2 מטר ממך-היה נמאס לך ממזמן לשחק,ככה אתה משלב נסיעה,ובאמצא לפעמים פוגש שחקנים וכו'..
האם הייתם מוסיפים בנק במקום אחר:אממ הייתי עושה בכל עיר בנק אחד (או שיש כבר ואני לא יודע :X)
האם אתם אוהבים את הבנק מבחינת העיצוב:אין מה לאהוב חח.. אבל מה שאתה אומר נכון. אם ישנו את זה שייראה יותר כמו בנק זה יהיה יותר יפה
איך הייתם מעצבים את הבנק בשרת:אם כבר לעצב,אז כמו בנק רגיל,משהו בסגנון של הבנק ב RP
האם מיקום הבנק בשרת הוא טוב בשבילכם : הבנק בLS ממש טוב
האם הייתם מוסיפים בנק במקום אחר: לא צריך עוד...
האם אתם אוהבים את הבנק מבחינת העיצוב: לא
איך הייתם מעצבים את הבנק בשרת: בצורה אחרת, למשל משהו כמו כספומט וכו'...
האם מיקום הבנק בשרת טוב בשבילכם : Ls האם הייתם מוסיפים בנק אחר : לא האם אתם אוהבים את הבנק מבחינת העיצוב : כן איך הייתם מעצבים את הבנק בשרת : כמו עכשיו זה הכי יפה
האם מיקום הבנק בשרת הוא טוב בשבילכם : כן
האם הייתם מוסיפים בנק במקום אחר: ב SF אולי?
האם אתם אוהבים את הבנק מבחינת העיצוב: לא זה קיוסק
איך הייתם מעצבים את הבנק בשרת: שהיה דומה יותר לבנק אמיתי היה מגניב ^^
האם מיקום הבנק בשרת טוב בשבילכם : Lv סבבה , אני משתמש בו כמעט תמיד =]
האם הייתם מוסיפים בנק אחר : הייתי מוסיף , אבל זה לא מפריע לי ... האם אתם אוהבים את הבנק מבחינת העיצוב : כן .. איך הייתם מעצבים את הבנק בשרת : הייתי משאיר את העיצוב הנוכחי .