שום דבר שדומה לET.
דבר ראשון המנוע של המשחק ממש מעפן (של quake wars) אם אני לא טועה והתזוזה שם גרועה ביותר.
רוב העמדות במפות שיש ממש גרועות לaim וגם מה שעשה את ET לכל כך טוב חסר שם, בזמן שאתה יורה וזז לצדדים זה בקושי משפיע אם בכלל.. וגם הhitbox בנוי גרוע.
עוד חיסרון זה שאין יותר מדי נשקים אפילו סכין אין (או שלא הצלחתי למצוא אותו?) והמראה של הדמויות ממש גרוע במשחק.
אי אפשר לראות כמעט את מי הרגת כי זה תקוע בקטן בצד והצ'אט גם כן ממש גרוע, לא שמים לב לזה בכלל..
קיצר זה רק עוד "בקטנה" , הגרפיקה לא משגעת בכלל והעיצוב שלבים מכוער+
קיצר עדיף לשחק COD למי שאוהב משחקים בסגנון, זה בדיוק כמו זה רק פי כמה יותר טוב (לא שזה משחק טוב לדעתי פשוט wolf זוועה)..
בקיצור זה לא דומה בכלל לET וגם לא נראה לי שזה היה אמור להיות דומה, זה משחק אחר לגמרי רק באווירה של WW2
גרפיקה לדעתי די גרועה יחסית למשחק שיוצא ב 2009 ועוד הייתי על 20-30 fps במקומות מפורטים או בזמן קרב ועם איזה 70-90 במקומות לא מפורטים.. ואין הרבה מה לעשות בנידון גם אחרי שהורדתי גרפיקה זה נשאר פחות או יותר אותו דבר. ויש לי מחשב מלפני חצי שנה..
לא נהנתי בכלל

ושיחקתי משהו כמו 3 שעות online
אגב גם הפקודות cfg שונות שם, לא שזה מפריע כל כך, אפשר להתרגל.
נקווה שזה רק הבטא ככה ושיצא המקורי והpatchim/mods בהמשך זה ישנה הרבה (מקווה שמאוד הרבה) לטובה..
ולא נראה לי שיותר מדי "יפרשו" לקקה הזה, זה לא מתקרב למשחקיות של ET בגרוש. ולדעתי כל שחקני הET שציפו לזה הולכים להתאכזב מאוד.