תקשיבו זה משהו שאני רוצה לדעת כי
לפי דעתי זה יהיה הרבה יותר טוב
יקח פחות זמן לבנות מוד
והמוד יהיה יותר טוב
ויהיו יותר אנשים
קהילה יותר גדולה זה יהיה הרבה יותר טוב
עכשיו לפי דעתי זה עדיף
(אל תחשבו שאם אתם אומרים פה שזה עדיף אז זה יקרה אני פשוט רוצה לדעת)
זה יהיה מגניב כי אז המוד יוכל להיות ב 2 ערים שונות כמו SF ן LV ביחד זה יהיה ממש מגניבבבבב
יש משהו במה שהוא אומר! כן כן כן כן כן הדבר הכי טוב שיש! שילוב בין שתי הקהילות שילוב המודים ככה הכל יהיה בנוי! ה RP יהיה ב Fort Carson והשני יהיה ב LS ככה אפשר לשלב נגיד בהתחלה ישאלו איפה. פשוט ככה יהיה יותר אנשים.
בר , סליחה שאני חולק על דעתך, אבל הקהילה שלנו השיגה נתונים יותר מרשימים משלכם . ובר, בינינו , אם TRP תמשיך בנתונים שלה גם היא תהיה קהילה ראשית , תאמין לי .
בר , סליחה שאני חולק על דעתך, אבל בנתיים עד היום הקהילה המשנית הזאת השיגה נתונים יותר מצליחים משלכם . היא הצליחה לעשות דברים שקהילה ראשית לא הצליחה . בכל מקרה , אני נגד . ובר, בינינו , אם TRP תמשיך בנתונים שלה גם היא תהיה קהילה ראשית , תאמין לי .
מענין לפי מה שאני רואה אתם בירידה ונכון לRP היתה לא משהוא לאחרונה וחזרו אתה יכול להבין את זה טוב מאווד!! כי תשמע אלינו תמיד לא משנה מה..!!!!!
ערכתי את הודעותיי אבל המנהלים יכולים לשחזר אותם , ערכתי אותם כי יכול להיות שהתנהגתי בשחצנות מוגברת טיפה ואפשר לראות את זה בציטוטים של קוז . אני מסתמך על הנתונים של הדירוג קהילות , זה לא נקרא הדלפה . דרך אגב, לא ידעתי שמינו אותך למנהל ערוץ , אם כבר .
ערכתי את הודעותיי אבל המנהלים יכולים לשחזר אותם , ערכתי אותם כי יכול להיות שהתנהגתי בשחצנות מוגברת טיפה ואפשר לראות את זה בציטוטים של קוז . אני מסתמך על הנתונים של הדירוג קהילות , זה לא נקרא הדלפה . דרך אגב, לא ידעתי שמינו אותך למנהל ערוץ , אם כבר .
אני לא מבין למה אתם לא רוצים לערבב אותם זה יכול להיות סוס גם ב SF וגם ב FC ו LV זה כבר 2 ערים וכפר אחד יהיה יותר מקום לפאקשיינים כמו צבא סוף סוף.
זה לא משנה אם הקהילה ראשית אומשנית העיקר זה ה RP שיש לקהילות
אני מודה שלקהילת TRP יש בעיה אם אם ה RP אבל אנחנו כקהילה ראשית אמורים לעזור לה
וללמד אותם RP ולא להשוויץ שהם קהילה משנית ולא ראשית זאת לא הדרך.
אני אומר שהאיחוד הזה יוכל להביא רק טוב וגם הרשמה סגורה כי גם רון וגם עדן שולטים כמתכנתים
אני אומר יאללה באואו נאחד את הקהילות ונביא גאווה לערוץ GTA'; ...;'
קרדיט לרועי על החתימה הסוסה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כפרע עליו!
לכל שאלה/בקשה/עצה{הכול} אימייל Jon_Gaspol@walla.com
כן כן זה אבידור בשעות המאוחרות!!
ואני צילמתי חחחחחח!!
כבר מחלק מהתגובות פה שמתחילים לריב מי יותר טוב רק מראה שזה לא אפשרי.
כי תחשבו הגיוני שני הקהילות משקיעות,וכל אחת מהן רוצה להצליח אם יאחדו את שתי הקהילות יצא שאף אחת לא הצליחה בשלה כיאלו תיהיה כזאתה רגשה,השילוב יכול להיות טוב ויכול להיות רע. יכולים להיות חלקי דעות ביניהם ואז גם יתחילו "אל תגיד לי מה לעשות,אני הייתי פה לפניך" או "אני זה שרוצה להיות מתכנת ראשי (סתם דוגמא)"
קיצר אי אפשר לדעת מה יקרה אבל אני חשוב שזה לא יקרה.
אני בעד, אבל זה לא יקרה לעולם.
האמת היא שעכשיו רוצים לפתוח כאן קהילות RP נוספות.
ואהבתי את הרעיון שיהיו שני צבאות, אחד של קהילת RPC ואחד של קהילת TRP, אם השרתים יתאחדו, אבל אני בטוח שזה לא יקרה.
זה כמו שהרוב רוצים שלום בין ישראל לפלשתינים, אבל זה לא יקרה לעולם.
לא ..
זה כול הקטע ..
תחרותיות ..
למי יש מוד יפה יותר ?
לא סתם המתכנתים שלנו משקיעים שיהיה לנו מוד יפה יותר משלהם ..
אז אם הם יהיו ביחד הם פשוט לא ייתאמצו ..
כי אם הם יירצו ללכת לשרת אחר של רולפליי הם יצטרכו לעבור קהילה שזה תהליך ארוך ומעצבן
התשובה שלי היא לא .
גם אני גר איפה שהבורר גר - גבעת שמואל גםאני טריפוליטאי גםאני אוהב את אביתר - LipToNN- פו הדוב מלקק אלאדין אוהב לשפשף היפיפיה הנירדמת חרמנית אש רק מחכה שינשקו אותה שלגיה חיה עם שבעה גברים זהבה פורצת לבתים אם זה נקרא סיפורי ילדים לא פלא שיצאנו דור של מזדיינים !!
משפט חכם אה?