שלום לכל שחקני הרול פלאי אנו מחפשים עוד 6 אדמינים שמעוניינים ורוצים להיות אדמינים בשרת שלנו, אם אתם חושבים שאתם משקיעים ואתם בוגרים מספיק כדי להיות חלק מצוות ההנהלה של הרול פלאי אתם מוזמנים לכתוב את הפרטים הבאים:
שם:
מייל:
שם בוונט:
כמה שעות אתה משחק ביום:
למה דווקא לכם מגיע להיבחר:
הסבר קצת על עצמך:
שם:גל רפפורט
מייל:gal0115@walla.ocm
שם בוונט:Kevin_Wood
כמה שעות אתה משחק ביום:5 עד 10 שעות אני יכול להגיע
למה דווקא לכם מגיע להיבחר:כי אני משקיע עוזר לאנשים עם אני יבחר אני היה 24 שעותת בHelp Room ויעזור לאנשים !! ויעזור לאנשים בזמני הפנוי ויחרוש על השרת ועל הוונט ואני יעזור הרבה בקצר שווה לבחור בי
הסבר קצת על עצמך:אני בן 15 קירח אני אוהב לעזור לאנשים יש לי לב ישר ואני בן אדם שאוהב ללכת בדרך ישרה אני אוהב לעזור והכי כייף לי לחפור לרון ויונתן (XD)
נערך לאחרונה על ידי [=KevinWood`=], 07.08 בשעה 19:28.
כמה שעות אתה משחק ביום: אני משחק המון בין 10 ל-15 שעות ביום אפילו יותר!
למה דווקא לכם מגיע להיבחר: אני לא אומר שמגיע לי להיתקבל אני אומר שאני רוצה להיתקבל ביגלל שאני רוצה לעזור לאנשים רוצה להיות חלק מההנהלה כי אני גאה בקהילה ניראה לי שאני מספיק טוב בישביל זה אני משחק גם בשעות הלילה מאוחר שאין אדמינים ככה אני יכול להיות אדמין אים רצון אים מוטיבציה והרבה הרבה נוכחות!!
הסבר קצת על עצמך: אני בן 15 וחצי אוהב את הסאמפ אוהב את קהילת ארפי אוהב לעזור מצחיק לא מקלל רגוע לא צועק יש לי יכולת הנהלה גבוהה מאודד לא מיעצבן מיכלום יש לי שיקול דעת מאוד חזק לפני שאני נותן באן קיק גייל וכו' אני חושב מה למה מי!!
אז מקווה מאוד מאודד שתיבחרו בי .
בברכה שחר.
HardCore Vgames 1
שם: Sym]sacar]
שם בוונט: Sym]sacar]
רמה: 6
תפקיד: מנהל ראשי של הקלאן Sym
True RolyPlay
שם בשרת: Sahar_Fabio
רמה בשרת: 6
תפקיד בשרת: ליידר על פאקשיין כול שהוא
RolePlay Community
שם בשרת: Carl_Diago (> משנה אותו
פאקשיין חוקי\לא חוקי: Yakuza RulezZz
שם:אביב
מייל:avivjilin6@gmail.com
שם בוונט:Oliver_Winslet
כמה שעות אתה משחק ביום:בין 7-10 שעות (אני יודע אני חרשן )
למה דווקא לכם מגיע להיבחר:אני משקיע כמה שאני יכול,אני חושב שמגיע לי כי אני מכיר את רוב הקהילה,הייתי כבר אדמין פה ויש לי נסיון, יש לי ארפי מצויין ,אני נהנה בלעזור לאנשים ויש לי רמת אנגלית גבוהה מאוד.
הסבר קצת על עצמך:
אביב, בן 15,נצרת עילית.
משחק בשרת בין 7 ל 10 שעות (במצבים נחוצים אפילו יותר),יודע לדבר + לכתוב בעברית,רוסית ואנגלית.
הרבה אנשים יודעים שיש לי רמת ארפי גבוהה,ורוב האדמינים (כולל אלון,בר,אביטר ורון) כבר מכירים אותי.
שם:אביב
מייל:avivjilin6@gmail.com
שם בוונט:Oliver_Winslet
כמה שעות אתה משחק ביום:בין 7-10 שעות (אני יודע אני חרשן )
למה דווקא לכם מגיע להיבחר:אני משקיע כמה שאני יכול,אני חושב שמגיע לי כי אני מכיר את רוב הקהילה,הייתי כבר אדמין פה ויש לי נסיון, יש לי ארפי מצויין ,אני נהנה בלעזור לאנשים ויש לי רמת אנגלית גבוהה מאוד.
הסבר קצת על עצמך:
אביב, בן 15,נצרת עילית.
משחק בשרת בין 7 ל 10 שעות (במצבים נחוצים אפילו יותר),יודע לדבר + לכתוב בעברית,רוסית ואנגלית.
הרבה אנשים יודעים שיש לי רמת ארפי גבוהה,ורוב האדמינים (כולל אלון,בר,אביטר ורון) כבר מכירים אותי.
מקווה להתקבל ,ובהצלחה לכולם
ׁ((אני ממליץ על אוליבר הוא יודע תתפקיד והוא משקיע ויש לו לב טוב והוא אוהב לעזור לכל אחד שמבקש ממנו עזראה))
שם: סהר.
מייל: saharvgames@gmail.com
שם בוונט: James_Vulcan[ZiPoNz]
כמה שעות אתה משחק ביום: כמעט ורוב היום במיוחד בבוקר שהולך בלאגן בשרת בגלל הצ'יטרים.
אפשר לראות כמה זמן אני משחק על פי סטאטס שלי.
Days: 3 (72 Hours) Hours: +12 (טיימר: מעדכן כל פעם,Time Online)
אני חושב שמגיע לי להבחר כי אני משחק כמעט ורוב היום כולל בבוקר, אני אוהב לעזור, להשקיע...
בקהילה הזו אני מעל שנה ולא שיחקתי בשרת אחר, השרת Role Play Community היחידי ברשימה שלי... ואני אוהב את הקהילה הזו ורק בגללה אני משחק סאמפ.
אני מוכן לתת את כל כולי, ולתת תשומת לב לכל שחקן ושחקן.
חברותי, נאמן... הסבר קצת על עצמך:
בן 14, אוהב לשחק סאמפ במיוחד בקהילת Rpc עם צוות האדמינים המופלאים של Vgames 2.
נאמן, חברותי אוהב לעזור, לא אוהב שמשקרים לי.
מוכן לתת את כל כולי בשביל Role Play Community.
החצי השנה הזו אני לא קיבלתי קיק אחד עובר על חוקי Rp, בסופו של דבר יצאתי צודק.
נ.ב, המחשב שלי לא הכי טוב שיש ולא יוצא לי כל כך לפתוח דיונים וכתבות, בגלל שהאתר אצלי עובד לאט כל כך... אבל בפעילויות כגון "מי שמעליי" אני לא מוותר נלחם עם הלאגים ומגיב, גם אם אתקבל אתן את כל כלי כדי להשקיע ולא אתן ללאגים לעצור אותי. לא אוכל להשתמש במיקרופון בוונטרילו מסיבה אישית שלא אוכל לפרט עליה.
שם:נתי מייל:Sevixen@gmail.com שם בוונט:Sevixen[Fernando_Devechi] כמה שעות אתה משחק ביום:המון D: חח אני פשוט אוהב RP למה דווקא לכם מגיע להיבחר:אני משקיע מאד בשרת אני מבין RP אני משקיע בפורום שהשרת ניפתח ישר עשיתי 6 מדריכים לכל המתחילים כל מדריך מושקע באמת אני אוהב לעזור לילדים ואני חושב שמגיע לי D: הסבר קצת על עצמך:אני נתי בן 14.5 מחולון אוהב SAMP כדורגל בריכות וים אה אני מאד אוהב לשחק RP השרת הראשון שלי ששיחקתי בו היה המוד CS הראשון של קופיה כאן בVgames ומאז לא הפסקתי לשחק RP וזהו אני חושב
שם:אלדד
מייל:eldadon@hotmail.com
שם בוונט:AccepT` =]
כמה שעות אתה משחק ביום:הרבה
למה דווקא לכם מגיע להיבחר:כי אני מכיר את התפקיד הזה, כבר הייתי אדמין בDM אני אדם מאוד אחראי ובוגר, ומודע למה שהוא עושה, עם לא הייתי חושב שאני מתאים לא הייתי מגיש בקשה
הסבר קצת על עצמך:אני אוהב לשחק ROLE PLAY, אני בנאדם ממש חמוד, מיסתדר עם כל אחד, ואת כל השאר אתם תגידו
שם:אביב מייל:AvivBron1994@gmail.com שם בוונט: MurphyLaw
כמה שעות אתה משחק ביום: הרבה למה דווקא לכם מגיע להיבחר:
אני חושב שמגיע לי להבחר כי אני משחק כמעט ורוב היום כולל בבוקר, אני אוהב לעזור, להשקיע...
בקהילה הזו, השרת Role Play Community היחידי ברשימה שלי.
ואני אוהב את הקהילה הזו.
בן 15, אוהב לשחק Rp.
שם בשרת: George_Barone שם בוונט: MurphyLaw פאקשן: בית חולים ראנק: Paramedic
כמה שעות אתה משחק ביום: כמעט ורוב היום במיוחד בבוקר שהולך בלאגן בשרת בגלל הצ'יטרים.
Days: 1 (24 Hours) Hours: 12 (טיימר: Time Online)
בקהילה הזו אני מעל שנה ולא שיחקתי בשרת אחר, השרת Role Play Community היחידי ברשימה שלי... ואני אוהב את הקהילה הזו ורק בגללה אני משחק סאמפ.
נ.ב, המחשב שלי לא הכי טוב שיש ולא יוצא לי כל כך לפתוח דיונים וכתבות, בגלל שהאתר אצלי עובד לאט כל כך... אבל בפעילויות כגון "מי שמעליי" אני לא מוותר נלחם עם הלאגים ומגיב, גם אם אתקבל אתן את כל כלי כדי להשקיע ולא אתן ללאגים לעצור אותי. לא אוכל להשתמש במיקרופון בוונטרילו מסיבה אישית שלא אוכל לפרט עליה.
שם:אלכס
מייל:awazana@gmail.com
שם בוונט:Alex-Eduardo_Ramirez
כמה שעות אתה משחק ביום:5.5+
למה דווקא לכם מגיע להיבחר:בגלל שיש לי וותק, רמת הארפי שלי היא מצויינת, אני בוגר ואני יודע איך לפעול שצריך ומתיי.
הסבר קצת על עצמך:ילד בן 15 עוד מאט 16, יש ניסיון בניהולים של פורומים אחרים, אני בוגר אני יודע כיצד להתנהג, אני לא מסוכסך עם אפחד וכאשר לא בעבודה כול הזמן משקיע בפורום ושרת.
Vgames Role Player:
Name : Eduardo "El Carnicero" Ramirez Hobby : Drugs And Girl Gang : Mara Salvatrucha 13 Rank : En Virtud del Jefe
שם: דורון נוי
מייל: doron6430@nana.co.il
שם בוונט: [=`DoRoN
כמה שעות אתה משחק ביום: בדרך כלל 4-5 אתם לא רואים אותי משחק עכשיו כי אני "עובד" לא משנה אני מאמין שבעוד יומיים שלוש אני יחזור לשחק 4 שעות ביום עד שאימא שלי תיצעק לי לקום מהמחשב.
למה דווקא לכם מגיע להיבחר: אני התחלתי לשחק דיאם ואז הכרתי את הרול פלי מאז אני לא יצאתי מימנו אני התחלתי לשחק בתחילת המוד של אבידור והתמכרתי מאז אני השקעתי בשרת ובוונט עזרתי לילדים אני חושב שמגיע לי אדמין כי אני פה הרבה זמן ואני משקיע אני מקיר את כל צוות האדמינים וכימעט את כל השחקנים אני יודע איך להיות אדמין ואני יודע איך להתנהג כמו אדמין אני חושב שהתפקיד הזה דורש בגרות זה מה שיש לי אני עכשיו פחות משקיע בפורום כי אני דיי עסוק אבל בקורב מאוד(יומיים) אני יחזור לפעילות רגילה.
הסבר קצת על עצמך: קוראים לי דורון נוי אני בן 14.6 גר בבאר שבע אני מאוד אחרי
ומסודר יש לי חוש הומר אני מיתחבר לאנשים בקלות אוהב לעזור בכל מצב מה שמשקיע בי אני ישקיע בו
"נותנים לך תיתן גם" זה אני בקיצור אני אוהב את הקילה הזאת ואת כל מי שבה ואני חושב שמגיע לי אדמין
אני תמיד מציע את עצמי לעזרה לכל דבר עם זה שחקן מתחיל ועד למנהל הקילה
שם: דורון נוי
כמה שעות אתה משחק ביום: בדרך כלל 4-5 אתם לא רואים אותי משחק עכשיו כי אני "עובד" לא משנה אני מאמין שבעוד יומיים שלוש אני יחזור לשחק 4 שעות ביום עד שאימא שלי תיצעק לי לקום מהמחשב.
למה דווקא לכם מגיע להיבחר: אני התחלתי לשחק דיאם ואז הכרתי את הרול פלי מאז אני לא יצאתי מימנו אני התחלתי לשחק בתחילת המוד של אבידור והתמכרתי מאז אני השקעתי בשרת ובוונט עזרתי לילדים אני חושב שמגיע לי אדמין כי אני פה הרבה זמן ואני משקיע אני מקיר את כל צוות האדמינים וכימעט את כל השחקנים אני יודע איך להיות אדמין ואני יודע איך להתנהג כמו אדמין אני חושב שהתפקיד הזה דורש בגרות זה מה שיש לי אני עכשיו פחות משקיע בפורום כי אני דיי עסוק אבל בקורב מאוד(יומיים) אני יחזור לפעילות רגילה.
ומסודר יש לי חוש הומר אני מיתחבר לאנשים בקלות אוהב לעזור בכל מצב מה שמשקיע בי אני ישקיע בו
"נותנים לך תיתן גם" זה אני בקיצור אני אוהב את הקילה הזאת ואת כל מי שבה ואני חושב שמגיע לי אדמין
ממליץ ילד נשמה מתוק אוהב אותך דורן אדמין הבא אין מצב שלא דורן תהיה אדמין אתה חייב מזה ילד נשמה אחלה ילד משקיען
בתודה דורון נוי.
ממליץ ילד נשמה מתוק אוהב אותך דורן אדמין הבא אין מצב שלא דורן תהיה אדמין אתה חייב מזה ילד נשמה אחלה ילד משקיען
שם:שגב
מייל:segev6000000@gmail.com
שם בוונט:Francisco_Ortiz
כמה שעות אתה משחק ביום:7-13
למה דווקא לכם מגיע להיבחר:אני שחקן ותיק בקהילה אני בוגר אוהב לעזור אקטיבי רוב היום בשרת/פורום/ונט וביחלל אני אוהב תקהילה הזו
הסבר קצת על עצמך:בן 16 מאשדוד חברותי ותמיד מוכן לעזור
בתודה דורון נוי.
ממליץ עליו בחום , עוזר משקיע לא מסנן , הוא נותן את הכל RP זה החיים שלו !
אני אומר מתוך ניסיום אם הוא לא יעלה זה יהיה פיספוס לקהילה שלכם !
שם:סאם לפשון
מייל:lapshun2000@gmail.com
שם בוונט:Black[b]oy
כמה שעות אתה משחק ביום:5-6
למה דווקא לכם מגיע להיבחר:אני מכיר פה חצי מהאדמינים אולי אפילו יותר הם יכולים אולי להמליץ עלי אבל אני סבבה אני איש מעשי אני חושב לפני שאני עושה
ואני גם מוכן לתרום לקהילה הזאת את כול כולי
הסבר קצת על עצמך:אוקיי אני בן 15 מרחובות עולה לכתה י' עומד ללמוד מחשבים כמגמה
רוסי,מכיר יותר מחצי אדמינים פה והם מכירים אותי כמובן
אני הייתי אדמין בTRP כאשר הוא עוד היה שווה משו אבל אני פרשתי מהאדמין בגלל החוסר כבוד שמתן חילק לאדמינים ולאנשים.
בגלל שאני נכיר פה את האנשים אז אני בטוח שלא יהיה את אותו הדבר גם פה אז החלתתי לנסות את מזלי
שם: יונתן.
מייל: אני לא מחזיק בידי מייל.
שם בוונט: LuRiCe
כמה שעות אתה משחק ביום: 24/7
למה דווקא לכם מגיע להיבחר: כי אני לורייס אין על לורייס.
הסבר קצת על עצמך: הוא מדהים הוא מגניב הוא לורייס =]
שם: יונתן.
מייל: אני לא מחזיק בידי מייל.
שם בוונט: LuRiCe
כמה שעות אתה משחק ביום: 24/7
למה דווקא לכם מגיע להיבחר: כי אני לורייס אין על לורייס.
הסבר קצת על עצמך: הוא מדהים הוא מגניב הוא לורייס =]
לוריצ'י יא ציפור ממליץ עליו בקור.. הוא לוריצ'י גדש על ה-צ'י..
למה דווקא לכם מגיע להיבחר: אני לא אומר שמגיע לי להיתקבל אני אומר שאני רוצה להיתקבל ביגלל שאני רוצה לעזור לאנשים רוצה להיות חלק מההנהלה כי אני גאה בקהילה ניראה לי שאני מספיק טוב בישביל זה אני משחק גם בשעות הלילה מאוחר שאין אדמינים ככה אני יכול להיות אדמין אים רצון אים מוטיבציה והרבה הרבה נוכחות!!
הסבר קצת על עצמך: אני בן 15 וחצי אוהב את הסאמפ אוהב את קהילת ארפי אוהב לעזור מצחיק לא מקלל רגוע לא צועק יש לי יכולת הנהלה גבוהה מאודד לא מיעצבן מיכלום יש לי שיקול דעת מאוד חזק לפני שאני נותן באן קיק גייל וכו' אני חושב מה למה מי!!
בברכה שחר.
מתי מחזירים תשובה?
HardCore Vgames 1
שם: Sym]sacar]
רמה: 6
תפקיד: מנהל ראשי של הקלאן Sym
True RolyPlay
שם בשרת: Sahar_Fabio
רמה בשרת: 6
תפקיד בשרת: ליידר על פאקשיין כול שהוא
RolePlay Community
שם בשרת: Carl_Diago (> משנה אותו
פאקשיין חוקי\לא חוקי: Yakuza RulezZz
בברכה שחר.
ממליץ עליו,הוא משקיע ועוזר מאוד בוונטרילו.!
שם:אברי
מייל:avri550@gmail.com שם בוונט:Antonyan_Corleone' כמה שעות אתה משחק ביום:5+ למה דווקא לכם מגיע להיבחר:אני עוזר לילדים,משקיע,מחובר הרבה,יודע RP,אני משחק מוקדם בבוקר ולפעמים בלילה מאוחר,אני מקשיב לההנהלה הגבוהה למה שאומרים לי אני עוזר אם אני יכול.
הסבר קצת על עצמך:אני בן 14 , מת על GTA SA:mp ועל vgames. אני שיחקתי פה גם מאז שאני בן 12,ושהיה מלא מקריסים אז עשו פורום סיסמאות רק המוכרים קיבלו סיסמא,אז אני גם ותיק פה , ובקיצור אני לא מתעצבן על דברים קטנים , אני גם יקשיב למה שאומרים לי ולא יריב עם אדמינים אחרים על שטויות ויחפש אותם בקטנות
בתודה דורון נוי.
ממליץ עליו בחום ילד נשמה טהורה מגיע לו אדמין!!!
קהילת ה-RP תהיה הרבה יותר טובה אם הוא יבחר.
בהצלחה אחי.
Days: 1 (24 Hours) Hours: 12 (טיימר: Time Online)
שם:שגב
מייל:segev6000000@gmail.com
שם בוונט:Francisco_Ortiz
כמה שעות אתה משחק ביום:7-13
למה דווקא לכם מגיע להיבחר:אני שחקן ותיק בקהילה אני בוגר אוהב לעזור אקטיבי רוב היום בשרת/פורום/ונט וביחלל אני אוהב תקהילה הזו
הסבר קצת על עצמך:בן 16 מאשדוד חברותי ותמיד מוכן לעזור
קרדיט לרועי על החתימה הסוסה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כפרע עליו!
לכל שאלה/בקשה/עצה{הכול} אימייל Jon_Gaspol@walla.com
כן כן זה אבידור בשעות המאוחרות!!
ואני צילמתי חחחחחח!!
שם:תומר .
מייל:Tomer260996@Gmail.com
שם בוונט:[NrG]Sh0TeR
כמה שעות אתה משחק ביום:שעתיים שלוש אפילו יותר לפעמים .
למה דווקא לכם מגיע להיבחר:בוא נגיד .. אני משקייע בפורום ..
הרבה , יותר מדי ולדעתי אחרי ההשקעה הזאת שהשקעתי מגיע לי לקבל אדמין פה .. השקעתי ממש הרבה בפורום. וגם בשרת אני משקיע כמובן !
הסבר קצת על עצמך:אני סקסי .. גבוהה עם עיניים חומות
סתם .. טוב על עצמי ..
אני בן 13 , אני משחק כבר הרבה זמן ארפי .. חצי שנה וקצת יותר אפילו ..
כללי אני שנה ומשו בקהילה ..
אני משקיע ממש הרבה בוונט בשרת ובפורום ..
כדאי לכם לבחור בי
נערך לאחרונה על ידי To[M]eR, 04.08 בשעה 20:41.
סיבה: :)
גם אני גר איפה שהבורר גר - גבעת שמואל גםאני טריפוליטאי גםאני אוהב את אביתר - LipToNN- פו הדוב מלקק אלאדין אוהב לשפשף היפיפיה הנירדמת חרמנית אש רק מחכה שינשקו אותה שלגיה חיה עם שבעה גברים זהבה פורצת לבתים אם זה נקרא סיפורי ילדים לא פלא שיצאנו דור של מזדיינים !!
משפט חכם אה?
גם אני גר איפה שהבורר גר - גבעת שמואל גםאני טריפוליטאי גםאני אוהב את אביתר - LipToNN- פו הדוב מלקק אלאדין אוהב לשפשף היפיפיה הנירדמת חרמנית אש רק מחכה שינשקו אותה שלגיה חיה עם שבעה גברים זהבה פורצת לבתים אם זה נקרא סיפורי ילדים לא פלא שיצאנו דור של מזדיינים !!
משפט חכם אה?
שם:
מייל DORDOR51@GMAIL.COM
שם בוונט:Carls_Gaspol
כמה שעות אתה משחק ביום:6 וחצי + -
למה דווקא לכם מגיע להיבחר:אני חושב שאני משקיע הרבה גם פורום גם וונט גם שרת עוזר לאנשים אפילו שאני לא אדמין אני משחק פה כבר בערך שנתיים....ועדיין לא קיבלתי את ההזדמנות שלי...
הסבר קצת על עצמך:אני בן 15 וחצי... ואין לי יותר מידי מה להגיד על עצמי כי לפי דעתי בנאדם לא יכול להגיד דברים על עצמו אלה רק אחרים אבל אני אוהב לעזור אוהב RP ומשחק הרבה משקיע והכול חוץ מיזה תשאלו מי שמכיר אותי אני בטוח שישמחו להגיד עלי דברים....
תודה יום טוב ובהצלחה לכול שאר המתמודדים !!!
נערך לאחרונה על ידי DOR 333, 05.08 בשעה 00:04.
הקדוש ברוך הוא אני אוהב אותך!!! קרדיט ענק לברק סיגאוי על הסוסה למטה !!
שם:נתי לוי
מייל:kukulida@gmail.com
שם בוונט:SyNoXe
כמה שעות אתה משחק ביום:7 - 6
למה דווקא לכם מגיע להיבחר:מגיא דווקה לי להיבחר ביגלל שאני אוהב לעזור לאנשים יש לי רמת RP טובה יש לי ניסיון אני פעיל הרבה זמן ביום יפקח על השרת יעשה אותו טוב רמה גבוהה ומשקיע בפורום ואני ותיק פו
הסבר קצת על עצמך:טוב אני בן 15 וחצי יסביר עלי אני אוהב לעזור לאנשים שהיה להם כיף לשחק וגם לי רמת RP טובה תהיה סדר והרבה דברים