שלום לכם תושבי פורט קראסון היקרים היום נדבר על נושא מאוד חשוב, החדשות. מה נעשה בילעדים איך ניתעדכן וכל השאר. הכל התחיל חודשיים אחרי שפורט קראסון הוקמה רישמית אף האחד בעיירה לא ידע מה קורה בעולם הגדול,ראש העיר עשה מעשה והזמין 100 זוגות אופניים ודיבר עם חדשות , לוס אנטוס שישלחו כל שבוע משאית מלא בעיתונים וכך זה קרה העיתונים הגיעו העסיקו נערים שיחלקו את העיתונים וזה נימשך עד היום. עד שראש העיר החליט לעשות מעשה להקים חברת חדשות בעיירה שלנו. לשם כך הזדקק תקציב של 2 מיליון דולר ראש העיר אמר זה כסף קטן לאומת מה שהחדשות יעשו כאן וכך ראש העיר קנה שטח והתחילו לבנות שם בניין ראש העיר יצר קשר עם שר התקשורת הוא קיבל מימנו אישור לעשות חדשות ועכשיו נישאר לחקות שהבניה תיסתיים רעיינו את ראש העיר היינה השיחה:
אני: שלום לך ראש העיר. ראש העיר: שלום לך. אני: יש לי כמה שאלות בנוגע לחדשות. ראש העיר: בבקשה בישבל זה אני פה. אני: איך היקראו לרשת החדשות שלנו? ראש העיר: Hi k69 . אני: מה היה לנו בחדשות ? ראש העיר:אני לא יכול להגיד זהו הפתעה אבל אני יגלה לך שהזמנו ריכבי שידור מיחוץ לארץ עם אנתנות שיכולת לשדר למרחקים רבים וגם מסוק לשידורי תחזית. אני: מאוד מרשים כמה עלה כל הפרויקט הזה ? ראש העיר: בסביבות ה 2 מיליון דולר. אני: אתה חושב שזה סכום טוב ? ראש העיר: ברור אחרי שהיה פה חדשות העירה הקטנה שלנו תעשה סיבוב של 360 מעלות. אני: תודה רבה לך שעניתה על השאלות ראש העיר:תודה לך
כן כן תושבים יקרים בעוד מיספר שבועות חדשות Hi k 69 יתחילו ליפעול, רישמית בעיירה שלנו בתודה רבה כריס רובלס צוות Hi k69.
OOC:
בקרוב החדשות עולים יפתחו מיבחנים ותוכלו לעבוד ברדיו כתבה קטנה שעשיתי
ואני חותם לכם שהרדיו יעלה זה היה הפאקשין הכי הכי הכי כיףףף נעשה פעיליות לוטו איסי כתבות תוכניות טלויזיה ומלא מלא מלא מלא דברים כדאי לכם
סבבה .. יכלתה לשפר את זה קצת שיהיה יותר הגיוני ..
אבל יפה
גם אני גר איפה שהבורר גר - גבעת שמואל גםאני טריפוליטאי גםאני אוהב את אביתר - LipToNN- פו הדוב מלקק אלאדין אוהב לשפשף היפיפיה הנירדמת חרמנית אש רק מחכה שינשקו אותה שלגיה חיה עם שבעה גברים זהבה פורצת לבתים אם זה נקרא סיפורי ילדים לא פלא שיצאנו דור של מזדיינים !!
משפט חכם אה?
\תקשיב לי הרדיו הולך להיות הפאקשיין הכי הכי כיףף!!!!
רדיו הכי כיף ?
גם אני גר איפה שהבורר גר - גבעת שמואל גםאני טריפוליטאי גםאני אוהב את אביתר - LipToNN- פו הדוב מלקק אלאדין אוהב לשפשף היפיפיה הנירדמת חרמנית אש רק מחכה שינשקו אותה שלגיה חיה עם שבעה גברים זהבה פורצת לבתים אם זה נקרא סיפורי ילדים לא פלא שיצאנו דור של מזדיינים !!
משפט חכם אה?
משפט חכם אה?