[הבהרה] פעיליות הקהילה - משחקים Vgames - קהילות

הקודם הבא  

היום בערוץ GTA

- אנו שמחים להכריז על שלב חדש בתחרות "מלך המדבר", שלב גלגל ההצלה אשר ייתן לכם הזדמנות להתמודד ולעלות לשלב הבא בתחרות, שם יש רק מקום אחד פנוי. מהרו להירשם!

- התפקדות הקלאנים בקהילת DeathMatch החלה. הראו לנו שאתם עדין קיימים - להתפקד!

- לאדר היחידים בקהילת Stunts N' Races נפתח. אוהבים להתחרות במירוצים? הלאדר הזה בשבילכם.

- בנוסף, נפתח לאדר היחידים בקהילת DeathMatch. זו ההזדמנות שלכם להוכיח לכולם עד כמה אתם טובים במשחק.

- קהילת True Role Play כולה בתדהמה לאחר שנמצאה גופתו של מפקד המשטרה אשר מת מדום לב.

- פורסם הסקר האחרון לגבי השיטה "2-2" אשר נאסרה לשימוש למשך השבוע האחרון. זה הזמן להחליט האם היא תישאר. הצביעו והשפיעו.

- כחלק מהתרחבות ערוץ GTA אנו מעוניינים לצרף לשורותינו מתכנתים חדשים. מעוניינים להציע את עצמכם? לחצו כאן.

נושא: [הבהרה] פעיליות הקהילה
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של CRY-TEK

נינג'ה בלגי

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 04.08, 16:58

Target [הבהרה] פעיליות הקהילה

שלום לכולם!!!

אני אחראי הפעילויות החדש של קהילת GTA IV ואני שם לב שיש הרבה אנשים שמגיבים בפורום מעלים מדריכים וכו...

זה יפה מאוד אבל עם כל הכבוד אני ושני אחראי הפעילויות האחרים זוהר ובר משקיעים את הנשמה שלנו בקהילה ובמיוחד מהרגע שקיבלנו את התפקיד!!!

אני לא מבין את זה שיותר מחצי מהקילה הקטנה שלנו רק מגיבים ולא מביעים עניין לפעילויות שאנחנו כל כך מתאמצים לעשות זה אמור להיות החלק הכי כיפי בקהילה!!! לפחות בינתיים כשאין IV:MP

אני מניח שכל שחקן ושחקן בקהילה היה רוצה לקבל תפקיד טוב ותאמינו לי מהניסיון שלי אי אפשר לקבל תפקיד רק מהשקעה בפורום נכון שזה עוזר אבל במיוחד עכשיו שאין IV:MP ואין את הקלות הזאת של להיכנס לשרת ולהנות והשקעה הרצינית שצריך לעשות היא יותר בפורום
אבל להיות מוכר בקהילה להיות בוונטרילו ולדבר עם חלק רחב מן הקהילה זה מה שיקדם אותכם לפי דעתי ואני מאמין גם לפי דעת הרבה אנשים בכל קהילה!!!
בקיצור אני מקווה שכולם הבינו את מטרת הדיון הזה

ואם כבר מדברים על פעילויות למה שלא תכנסו ללינק הזה ותרשמו לפעילות שהולכת להתקיים ביום חמישי הזה!!!

פרסים מעולים מחכים למנצחים!!!

PS3 80GB Owner
PSN:EladA
Steam Nick:CryTek
Xbox Live Nick: ShallowWord
---------------------------------------------------------
כל מי שרוצה שיוסיף אותי ב PSN

1

משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא