שלום לכולם אי רואה הרבה דיונים על נונארפי אני לוקח על עצמי את הנושא הזה
מזתאומרת כל מי שירצה לילמוד ארפי יגיד לי כאן יגיד לי איפו הוא מעדיף לילמוד סקייפ\מסן\איסי\וונט\ וכול..
ואני ילמד אותו הכול מי Mg עד לשחק ב אלסארפי
תגישו טופס כזה:
תגישו טופס ואני יצור איתכם קשר
אני יודע שזה לא רישמי כזה אבל אני בא ללמד ארפי לא לעשות דיון יפה
אני סבבה . .
משחק באלס .. Ryan_Rucio - דבר איתי שמה
גם אני גר איפה שהבורר גר - גבעת שמואל גםאני טריפוליטאי גםאני אוהב את אביתר - LipToNN- פו הדוב מלקק אלאדין אוהב לשפשף היפיפיה הנירדמת חרמנית אש רק מחכה שינשקו אותה שלגיה חיה עם שבעה גברים זהבה פורצת לבתים אם זה נקרא סיפורי ילדים לא פלא שיצאנו דור של מזדיינים !!
משפט חכם אה?
רעיון טוב, רק שאתה לא מבין דבר אחד, לפני ארפי צריך שהקהילה תדבר באנגלית, ככה דבר ראשון יהיה יותר כיף לשחק בתור בנאדם ששיחק שבוע ב-LSRP ואחר"כ חזר לשרתי ה-RP של ויגימס.
סבבה אני יצור איתך קשר ותומר לא הבנתי כל כך אתה רוצה קורס או..
לא יש לי ארפי טוב, תאמין לי
גם אני גר איפה שהבורר גר - גבעת שמואל גםאני טריפוליטאי גםאני אוהב את אביתר - LipToNN- פו הדוב מלקק אלאדין אוהב לשפשף היפיפיה הנירדמת חרמנית אש רק מחכה שינשקו אותה שלגיה חיה עם שבעה גברים זהבה פורצת לבתים אם זה נקרא סיפורי ילדים לא פלא שיצאנו דור של מזדיינים !!
משפט חכם אה?
משפט חכם אה?