איפה אני קונה Wii PAL בזול ? אבל ממש בזול? - משחקים Vgames - קהילות

נושא: איפה אני קונה Wii PAL בזול ? אבל ממש בזול?
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

משתמש צעיר

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 06.08, 06:01

ברירת מחדל איפה אני קונה Wii PAL בזול ? אבל ממש בזול?

המשפחה תכננה לנסוע לגרמניה ושם רציתי לקנות Wii , ככה שיהיה לאחותי (הקונסולה הראשונה שלה ... גם שלי הייתה בגיל 11) , ואני מקסימום אשחק עם חבר Wii Sports , ויהיה לי רק כמה משחקים שאני אשחק בהם כמו Avatar Into The Inferno או Budokai Tenkaichi 3 , קיצר פתאום ההורים אומרים שהכרטיסים זה (פאקינג) 700 דולר (!) לאדם (!!!) והם לא רוצים לטוס בכזה מחיר ... אולי אולי רק בספטמבר בסוכות או משהו , אז אני רוצה ללכת על בטוח , איפה יש Wii PAL ממש בזול בגרמניה ? חוץ מ-eBay כמובן (דווקא אחלה אתר משם קניתי Xbox360) , ואיפה יש Wii PAL בזול בארץ ? אבל מחיר של איזה 1000 שקל לחבילה סטנדרטית , מקסימום 1200 , כאילו ה-Wii , שלט , נונצ'אק , הסנסור באר וכל החיבורים הרגילים שזה חשמל ומסך וזה

תודה לעוזרים

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Niseg

נינג'ה בלגי

#2   פורסם: 06.08, 11:29

אולי באתר yad2 , בפורום יד שניה או בשירשור קונים מוכרים. אני חושב שהמחיר היום בסביבות ה1600 שקל שזה לא רחוק מהמחיר באירופה. באירופה הwii עולה 250 אירו שזה בערך 1400 שקל ואם תתחיל להוסיף לזה את ה30% מכס ומשלוח זה יעלה לך יותר מאשר מבארץ.

אנשים שקונים משחקים מקוריים לרוב קונים קונסולה אמריקאית שעובדת בשיטת NTSC . המשחקים האמריקאים עולים כ 30 אחוז פחות וגם הנקודות נינטנדו . בארץ משחקPAL wii עולה בסביבות 300-400 שקל ואפשר להזמין מחול משחק NTSC בכ 220 שקל כולל משלוח. לרוב משחקי הPAL גם יקרים בחו"ל כמו שצינתי ואם אתה יכול לקנות אותם ב300 שקל בארץ אין סיבה לתרוח לקנות אותם בחו"ל אלא אם כן זה במחירי מבצע.

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#3   פורסם: 06.08, 12:21

כן אבל יש לי כבר איזה 6 משחקים (תרומה מחברים שלא משחקים בהם) והם כולם PAL , ליתר דיוק המשחקים הם:
Avatar The Last Airbender Into The Inferno
Naruto Clash of Ninja Revolution 2
Bleach Shattered Blade
Star Wars The Clone Wars : Lightsaber Duels
Sims 2 Castaway - לאחותי חחח...
Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 3

יש לי עוד משחק Naruto Shippuden Gekitou Ninja Taisen EX 2 ביפנית שזה NTSC-J אבל לא נורא שמעתי שיש תוכנה שקוראים לה FREE LOADER ואפשר לשחק עם כל שיטת שידור אבל זה יכול לעשות ברייק ..
קיצר אני רואה בארץ בחנויות כמו ZOL4U במחיר של איזה 1200 שקל , זה קוריאני מוסב ל-PAL או PAL מקורי? זה חשוב כי שמעתי שברגע שמעדכנים הלך ה-PAL וחזר לקוריאני

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Niseg

נינג'ה בלגי

#4   פורסם: 06.08, 13:11

אל תקנה קונסולה קוריאנית או יפאנית. סתם כאב ראש מיותר. ואם אתה מתכוון לקנות משחקים מקוריים על תתעסק עם קונסולות "מוסבות" כי אז היא לא תעבוד לפי איך שהיצרן התכוון והיא יכולה להתקלקל. אם תמצא אחת שעברה שינויים חומרתיים כדאי שתבדוק שהיא עובדת כמו שצריך לפני שאתה קונה אותה כי קונסולות שהתעסקו איתם יותר מדי יכולות להתקלקל עם בעיקר אם הן מריצות משחק מאיזור שלא שלהן.

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#5   פורסם: 06.08, 14:51

אני יודע , הרבה אומרים שיש בזה כמה חסרונות , כמו שזה לא מגיע עם Wii Sports (אחד המשחקים היפים ל-Wii אם תשאלו אותי) , וברגע שמעדכנים גרסא הוא חוזר לשפה היפנית / קוריאנית שהייתה לו במקור .

נ"ב : אני כן טס אחרי הכל אבל בספטמבר בחופש סוכות כי אז הכרטיסים הרבה יותר זולים ואבא שלי אמר שככל שהמחיר של הכרטיסים יותר זול ככה יהיה לנו יותר תקציב לדברים כמו ה-Wii ואלה כי אם היינו טסים עכשיו אז Wii כמעט בטוח שלא היינו קונים , ואם כן אז רק Wii ועוד נונצ'אק נוסף ושלט כדי לשחק עם 2 ... בטח שלא Motion Plus או משחק או שניים בנוסף (אבל נראה לי שככה או ככה היינו קונים משחק או שניים כי בלי משחקים מה הטעם לקנות קונסולה נכון ? )

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#6   פורסם: 06.08, 19:59

קנה גם משחקים נורמאליים, כל המשחקים שקיבלת מחברים שלך הם זבל טהור. קנה מריו גלקסי בתור התחלה.

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#7   פורסם: 06.08, 22:03

lidorit3
ציטוט:
צפה בהודעה
קנה גם משחקים נורמאליים, כל המשחקים שקיבלת מחברים שלך הם זבל טהור. קנה מריו גלקסי בתור התחלה.
זבל טהור ? אני מכור לאנימות Bleach Naruto ו-Dragon Ball , גם ל-AVATAR אני מאוד מכור , ואני דווקא לא ממש אוהב את כל הקטע של המריו ... המשחק היחיד שלו שאהבתי זה New Super Mario Brothers שיש לי ל-DS , ניסיתי אפילו Mario Kart ולא אהבתי , אולי אני אקנה Super Smash Bros Brawl או משהו

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#8   פורסם: 06.08, 22:17

DarkRising
ציטוט:
צפה בהודעה
זבל טהור ? אני מכור לאנימות Bleach Naruto ו-Dragon Ball , גם ל-AVATAR אני מאוד מכור , ואני דווקא לא ממש אוהב את כל הקטע של המריו ... המשחק היחיד שלו שאהבתי זה New Super Mario Brothers שיש לי ל-DS , ניסיתי אפילו Mario Kart ולא אהבתי , אולי אני אקנה Super Smash Bros Brawl או משהו
טוב, אולי קצת הגזמתי, מצטער. קנה בתור התחלה את סמאש (SUPER SMASH BROTHERS BRAWL), הוא מצוין, מצחיק וכיפי ואתה גם אוהב משחקי מכות אז בטוח תאהב אותו. NEW SUPER MARIO BROTHERS ייצא בסוף השנה לווי בגרסא חדשה אז קנה גם אותו. בדוק לפחות סרטונים של מריו גלקסי או משהו, הוא נחשב למשחק הכי טוב שיש לווי (ובצדק, הוא אדיר).

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#9   פורסם: 06.08, 23:09

lidorit3
ציטוט:
צפה בהודעה
טוב, אולי קצת הגזמתי, מצטער. קנה בתור התחלה את סמאש (SUPER SMASH BROTHERS BRAWL), הוא מצוין, מצחיק וכיפי ואתה גם אוהב משחקי מכות אז בטוח תאהב אותו. NEW SUPER MARIO BROTHERS ייצא בסוף השנה לווי בגרסא חדשה אז קנה גם אותו. בדוק לפחות סרטונים של מריו גלקסי או משהו, הוא נחשב למשחק הכי טוב שיש לווי (ובצדק, הוא אדיר).
חחחח ... ראיתי גיימפליי איזה סטלן המריו הזה ... שולטים בו עם ה-WiiMote ? כאילו מכוונים על מקום ולוחצים A כדי שילך ? או שזה עם ה-Nunchuck ?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של hayamai

משתמש חדש

#10   פורסם: 14.08, 23:55

זה עם הנאנצ'ק, לא משתמשים שם בכלל ביכולות של הויי-מוט כמו למשל בויי ספורט או ויי פליי.

Wii - 0236-2463-0027-8713 | Mario Kart Wii - 3996-2841-6068
SSBB - 4125-3212-0718 |
CoD: WaW - 4640-5714-3857 | Bomberman Blast - 2149-4448-9487
Tetris Party - 1677-0089-9197 | Onslaught - 4168-1708-3921

חזרה לראש העמוד
1

משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא