משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

מצליחן

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
06.08, 12:58
|
|
[תלונה] Chavier_Mendez
יום אחד אני משחק לי בשרת ויוצר ארפי עם איזה שוטר לא זוכר את שמו...
ברוך הנחמד היה לו בשרת ושמר בפני ציטרים,
הוא ראה אותי נוסע באופנוע משטרה אז הוא אמר לי לרדת והסברתי לו שעשיתי את זה בפול ארפי, סבבה אז הוא אמר החוקים הם שאסור, בסדר אבל למה לתת 600 דקות! ( טוב זה 600 שניות טעיתי אז מה..)
וגם הוריד לי את החדר של הכנופיה בוונטרילו(שימוש בכוח שלו עם גישות בוונט), אז טעיתי ואמרתי לו סליחה וביקשתי יחזיר לי את החדר מה הוא אומר לי (עוד מאה הודעות)
בו אני אגיד לך נפתח מוד חדש תפתח נושא חדש תנסה להשיג רישמיות מחדש!
אני לא שונא אותך אבל תקלוט, אתה לא שונה מכולם ולא מעניין כמה זמן אתם בשרת.
הוא הסיבה המרכזית שעזבתי את ה-RP ועברתי ל-TRP
הוריד לי את כל החשק להשקיע בכנופיה כי בגלל שהוא מנהל גאנגים ומאפיות הוא מארגן שלבנתיים נוח לו שהוא הרישמי היחיד, קחו בחשבון גאנגים הוא רוצה לחכות בין חודש וחצי ולחודשיים עד שמישהו ממכם יקבל רישמיות...
ונגיד שהטרדתי אותו בוונט,שתיים שלוש פייגים והוא התעלם ממני,
זה הדרך היחידה לדבר איתו הוא סירב לדבר איתי...
|
|
|
|
|
|

מנהל משוב ועזרה - Role Play

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
06.08, 13:02
|
|
|
יש לי דבר אחד להגיד לך, שקרן
אתה התחלת להציף אותי בפייג'ים בוונט ורשמת בקומנט Baruch=fail אני אזהרתי אותך ואמרתי לך יש לך 2 דקות למחוק קומנט או שאני סוגר לך את החדר לא הקשבת קיבלת עונש תתמודד איתו, זה לא אשמתי שאתה הורס לעצמך
|
*Admin in Role Play Community* -אחראי פורום משוב ועזרה ופאקשנים לא חוקיים-
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
06.08, 13:03
|
|
|
תכלס ככה הוא יורד לכולם את החשק לשחק....
מה הוא אחראי על הפאקשנים לא חוקיים ובעצמו מנהל גאנג?ברור שהוא יעשה הכל לטובת הגאנג שלו.
ועוד הוא חש מעצמו מלך הRP הגדול
|
שחקן ב-San Fierro RP שם בשרת:Max_Brodsky
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
06.08, 13:06
|
|
מה זה עונש?! מה אני שלחתי לך כולה 2 פייגים...
אתה עושה פרוטקציות לגאנג שלך,
וכן רשמתי את זה וביקשתי סליחה והכל ומה זה העונש הזה, בו אני אגיד לך משהו על כל הנונ-ארפי שאתה עושה אתה צריך למחוק את הגאנג שלך ולנסות להשיג רישמיות כמו כולם!

|
|
|
|
|
|

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
06.08, 13:09
|
|
|
DiVeLoP |
ציטוט: |
 |
|
|
מה זה עונש?! מה אני שלחתי לך כולה 2 פייגים...
אתה עושה פרוטקציות לגאנג שלך,
וכן רשמתי את זה וביקשתי סליחה והכל ומה זה העונש הזה, בו אני אגיד לך משהו על כל הנונ-ארפי שאתה עושה אתה צריך למחוק את הגאנג שלך ולנסות להשיג רישמיות כמו כולם!
 |
|
|
|
|
אם היית מחובר עכשיו לפוליגרף הוא היה משתגע
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
06.08, 13:12
|
|
|
Bacon |
 |
|
|
אם היית מחובר עכשיו לפוליגרף הוא היה משתגע |
|
|
|
|
כן משתגע מכל האמת שאני מוציא!
|
|
|
|
|
|
![האווטר המגניב של To[M]eR](../../missing-asset.html)
מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
06.08, 13:18
|
|
|
עוד אחד שמסכים איתנו
|
|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
06.08, 13:46
|
|
|
תראו כמה פתאום מתלוננים על chavier mendez .
אני מציע או שהאדמין ישתנה לטובה או שפשוט מישהו יצטרך לטפל בעניין הזה
אי אפשר שכל אחד כמעט יגיד שנגמר לו החשק לשחק למה ? כי הוא עושה פרוטקציות לגאנג\משתמש באדמין power שלו\אדמין שמביא סתם ג'יילים\כל דבר אחר .
ומעניין אותי למה שאומרים דברים הוא אומר שקרן או די לשקר וכאלה ..הוא הצדיק היחיד בסדום :|
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
06.08, 13:50
|
|
|
DiVeLoP |
 |
|
|
יום אחד אני משחק לי בשרת ויוצר ארפי עם איזה שוטר לא זוכר את שמו...
ברוך הנחמד היה לו בשרת ושמר בפני ציטרים,
הוא ראה אותי נוסע באופנוע משטרה אז הוא אמר לי לרדת והסברתי לו שעשיתי את זה בפול ארפי, סבבה אז הוא אמר החוקים הם שאסור, בסדר אבל למה לתת 600 דקות! ( טוב זה 600 שניות טעיתי אז מה..)
וגם הוריד לי את החדר של הכנופיה בוונטרילו(שימוש בכוח שלו עם גישות בוונט), אז טעיתי ואמרתי לו סליחה וביקשתי יחזיר לי את החדר מה הוא אומר לי (עוד מאה הודעות)
בו אני אגיד לך נפתח מוד חדש תפתח נושא חדש תנסה להשיג רישמיות מחדש!
אני לא שונא אותך אבל תקלוט, אתה לא שונה מכולם ולא מעניין כמה זמן אתם בשרת.
הוא הסיבה המרכזית שעזבתי את ה-RP ועברתי ל-TRP
הוריד לי את כל החשק להשקיע בכנופיה כי בגלל שהוא מנהל גאנגים ומאפיות הוא מארגן שלבנתיים נוח לו שהוא הרישמי היחיד, קחו בחשבון גאנגים הוא רוצה לחכות בין חודש וחצי ולחודשיים עד שמישהו ממכם יקבל רישמיות...
ונגיד שהטרדתי אותו בוונט,שתיים שלוש פייגים והוא התעלם ממני,
זה הדרך היחידה לדבר איתו הוא סירב לדבר איתי... |
|
|
|
|
מסכים איתך באמת הוא מוריד את החשק לשחק בשרת
|
FC Roly Play Player
Name:Fernando_Devechi
Job: Police
Rank:Cadet
mail:Sevixen@gmail.com
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
07.08, 00:03
|
|
|
מצחיקים כל השחקנים שמיתלוננים על ברוך כי לא שיחקתם ארפי והוא טיפל בכם כמו שאדמין צריך לעשות אז אתם יוצאים עליו לך תילמדו ארפי ואז דברו צבועים מסריחים.
גועל נפש של ילדים אחד אחד פה עלק מוריד את החשק לשחק כי הוא נתן לך בטח כלא על נונארפי אז אתה בוכה.
דרך אגב זה אחד מהאדמינים שמשקיעים הכי הרבה אז תשמרו על הפה יא נצלנים.
|
Vgames Role Player:
Name : Packo "El Desripador" Sanchez Hobby : Drugs And Guns Gang : Mara Salvador 13 - MS13 Rank : El Jefe
|
|
|
|
|
![האווטר המגניב של [=DoR`=]](../../missing-asset.html)
מנהל פורום מוזיקה

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
07.08, 01:13
|
|
|
לפי דעתי מנהל פאקשנים לא חוקיים אסור לנהל גאנג או להיות חבר בכנופייה כל שהי מוריד את הרמה.
|
בברכה דור.
מנהל קהילת מוזיקה
אדמין בשרת ה Role Play Community
אדמין רמה 18 בשרת AirCraft DeathMatch
מייל: Dor123111@Gmail.com

|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
07.08, 02:42
|
|
|
Shigo |
 |
|
|
מצחיקים כל השחקנים שמיתלוננים על ברוך כי לא שיחקתם ארפי והוא טיפל בכם כמו שאדמין צריך לעשות אז אתם יוצאים עליו לך תילמדו ארפי ואז דברו צבועים מסריחים.
גועל נפש של ילדים אחד אחד פה עלק מוריד את החשק לשחק כי הוא נתן לך בטח כלא על נונארפי אז אתה בוכה.
דרך אגב זה אחד מהאדמינים שמשקיעים הכי הרבה אז תשמרו על הפה יא נצלנים. |
|
|
|
|
אל תידאג אחי תמשיך ככה והוא יעלה אותך ראנק
|
FC Roly Play Player
Name:Fernando_Devechi
Job: Police
Rank:Cadet
mail:Sevixen@gmail.com
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
07.08, 05:41
|
|
|
Sevixen |
 |
|
|
אל תידאג אחי תמשיך ככה והוא יעלה אותך ראנק
|
|
|
|
|
חחח תכלס צודק ב-100%
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
07.08, 06:57
|
|
|
[=DoR`=] |
 |
|
|
לפי דעתי מנהל פאקשנים לא חוקיים אסור לנהל גאנג או להיות חבר בכנופייה כל שהי מוריד את הרמה. |
|
|
|
|
צודק.
כמה שאני בעדך, ברוך, זה ממש לא הוגן שזה ככה. תעשו שיקולים של ניהול וחלוקת תפקידים חוזרים.
|
Fort Carson Role-Play: Name: Mandy_Nelson
Organization: Sheriff Department  Rank: Cadet
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
07.08, 13:01
|
|
|
ma kashur protekziot?
ehad ehad po pitom poteah tape lama lo amartem klum ad ahshav?
lo aia lahem beizim ehad patah tape kulam kafzu aharav?
lama ma kara she ze kaha pitom
baruch hu ehad me a sahkanim im a rp ahi gavoa ba sharat az kulam po listom tape
ve ma kasshur ahsahv protekziot?!
nira lahem she ze kef she ata a gang a yahid ba sharat?
ze meshaamem ve en ma lasot!
ahshva kulam yagidu she biglal she ani gam ba gang az ani letovato az tavinu she bihlal lo
ve ze she amar she im shigo yamshih kaha hu yale oto rank?
rak she teda she hu ve baruch em a menaalim shel a gang az en lo lean lalot
hatihat yeladim lo mitbaishim
|
היעדרות 27.7 - 18.8 vGames Role Play Community Admin 
Name: Diego "El Liquidador" El Diaz Gang: Mara Salvatrucha 13 - MS13 Rank: En Virtud del Jefe Moto: ,kill a norteno u won a prize ,kill a sureno your fuckin family dies
|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #17 פורסם:
07.08, 14:19
|
|
|
תקשיב ילד .
אני אחד מהילדים ה"לא מתביישים" . אמנם אני הראשון שפתחתי אשכול
אבל מה הקשר ביצים בשביל זה ?
דוגרי אני צריך לפחד פה ממישו או ממשהו ?
פשוט אני אומר ת'אמת ומה שאני חושב לפי דעתי .
אף אחד פה לא יכול לשנות את הדעה שלי זה הדעה שלי ויש לי זכות להביע אותה.
וזה שאתה בגאנג ? בסדר אתה בגאנג שלו אז אתה בטח היית במקרה שלי
ואם אני אשאל אותך אם זה היה הוגן מה שהוא עשה .. התשובה תהיה ברורה :\
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #18 פורסם:
07.08, 15:17
|
|
|
kanire lo evanta ani lo barez karega..
ani lo amarti she ata zarih lefahed po me mishu o shum davar she dome leze
ata knire lo evanta oti nahon
zu a dea shelha tabia ota aval egata po le rama shel lifgoa ve lealiv
ulai ata rak ebata dea aval en ehad po she lo iodea lehabed az tathilu leargia ve maer
ani mevin she zu a dea shelha ve ata lo mistader im baruch aval ze lo omer klum legabav
yesh baia?
forum mashov ve ezra
o she tenase ledaber im a ahrai adminim, ve telhu le birur.
|
היעדרות 27.7 - 18.8 vGames Role Play Community Admin 
Name: Diego "El Liquidador" El Diaz Gang: Mara Salvatrucha 13 - MS13 Rank: En Virtud del Jefe Moto: ,kill a norteno u won a prize ,kill a sureno your fuckin family dies
|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #19 פורסם:
07.08, 16:19
|
|
|
לא בא לפגוע באפחד חס וחלילה אני גם לא רוצה שמישהו ייפגע ממני ויכול להיות שברוך או מישהו אחר נפגע לפעמים מדברים שאמרתי אבל רק שיידעו שאני לא רוצה פשוט זה מעצבן קטעים שקורים..
כמו שקרה לי עם ברוך .
|
|
|
|
|
|

|

|
|
|
|
| #20 פורסם:
07.08, 19:01
|
|
|
אני שובט, עד יום ראשון אני לא נינכס לשרת...
כי אתם כפוי טובה שאני משקיע את הזמן הפרטי שלי בטיפול בצ'יטרים ובבעיות שלכם במקום לשחק עם חברים שלי ...
|
|
|
|
|
|
מצליחן

|

|
|
|
|
| #21 פורסם:
07.08, 20:10
|
|
|
הוא האדמין היחיד שמחובר נירעה אך תיסתדרו סוף שבועה שהיה 1000000000 ציטרים ו 100000000000000000000 NO RP ילדים קפויה טובה אפסים לכו ל TRP יאפסים
|
תמונות שלי:
Vgames Role Play: Name : Francisco "Da Loco" Ortiz Hobby : Girls and guns Gang : Mara Salvatrucha 13 - MS13 Rank : En Virtud del Jefe Gang Moto: You live for your god, you live for your mom, you die for your gang
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #22 פורסם:
07.08, 23:24
|
|
|
Sevixen |
 |
|
|
אל תידאג אחי תמשיך ככה והוא יעלה אותך ראנק |
|
|
|
|
הרגתה אותי מצחוק אחי אני לידר ודבר שני אתה כאילו רומז שהוא עושה לנו פרוטקציות אז רק שתדע שהוא מזה לא ההפך מי שמהגאנג שלנו עובר על משהו ישר אוכל כלא ויושב כמו ילד טוב אז תיזהר עם המילים הנגועות שלך
|
Vgames Role Player:
Name : Packo "El Desripador" Sanchez Hobby : Drugs And Guns Gang : Mara Salvador 13 - MS13 Rank : El Jefe
|
|
|
|
|
![האווטר המגניב של [=DoR`=]](../../missing-asset.html)
מנהל פורום מוזיקה

|

|
|
|
|
| #23 פורסם:
אתמול, 00:10
|
|
|
Bacon |
 |
|
|
אני שובט, עד יום ראשון אני לא נינכס לשרת...
כי אתם כפוי טובה שאני משקיע את הזמן הפרטי שלי בטיפול בצ'יטרים ובבעיות שלכם במקום לשחק עם חברים שלי ... |
|
|
|
|
אתה חושב שרק אתה לא משחק אם חברים שלך?
שרק אתה עושה עבודה קשה? אתה טועה! יש עוד צוות אדמינים שעושה עבודה לא פחות חשובה ממה שאתה עושה!, וזה שאתה מזלזל וזורק מילים סתם ככה זה ממש לא בוגק וממש הרס לך את התדמית ואם אתה רוצה שבוט אתה לא מאיים על אף אחד.
|
בברכה דור.
מנהל קהילת מוזיקה
אדמין בשרת ה Role Play Community
אדמין רמה 18 בשרת AirCraft DeathMatch
מייל: Dor123111@Gmail.com

|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #24 פורסם:
אתמול, 01:42
|
|
|
אני מסכיים אם זה אבל הדיון אבל לספאם אז כדי לסגור את הדיון ולהחליט מה לעשות
ואני מסכיר אם הילד לא אם האדמין.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #25 פורסם:
אתמול, 05:07
|
|
|
תקשיבו ותקשיבו טוב חבורת ילדים קטנים יונקי שדיים למרות שכרגע היחסים שלי עם ברוך לא הכי טובים הוא בן אדם שאני כן מעריך ולא מגיע לו הזלזול הזה מצדכם.
ברוך זכה בתפקיד שלו בזכות ולא בחסד ותאמינו לי שהצוות פה יודע לבחור טוב טוב את האנשים לתפקידים בקהילה ובערוץ.
זה שפתח את האשכול קבלת 1001 אזהרות לפני שהוא סגר לך את החדר והנה וואלה חשבת שהוא רק מאיים? קבלת על הראש אז במקום לבוא לפה והשמיץ את השם הטוב של ברוך ולזרוק מילים ללא כיסוי ולזיין בשכל על בגרות, סתום ת'פה שלך ותתפוס את עצמך בביצים ותגיד וואלה לא הייתי בסדר בקשו ממני משהו ולא כבדתי, אני צריך לשאת בתוצאות, להפסיק לבכות על חלב שנשפך ולראות איך אתה משיג לעצמך בחזרה את החדר ואת הגאנג.
שמע גאנגים צריכים להוכיח את עצמם הרי לא יכול להיות מצב שכל קבוצה של חברים שהולכים ברחוב ביחד יוכלו להפוך לגאנג.
ולדעתי אין שום בעיה שברוך יהיה מנהל פאקשנים לא חוקיים וגם ישחק בגאנג ברוך פועל לפי שיקול דעת נטרלי לחלוטין גם אם זה אומר שהגאנג יצתרך לקבל עונש אז אנחנו נקבל ואם הוא יחליט שאנחנו עושים נונ אר פי אז גם תרד הרשמיות והגאנג יסגר אבל מה? אנחנו בניגוד אליכם זאטוטים לא עושים נונ אר פי ומשתמשים בצ'יטים אז למה שזה יגיע לנו? על ברוך מופעל מספיק לחץ ופיקוח על מעשיו בכדי שהוא יכול לתת לנו פרוטקציה, אז במקום לבוא ולאמר תודה אתם עכשיו תלכו ותשמיצו אותו בפני הקהילה מה שלא מגיע לו כי הוא כן משקיע וכן נותן מעצמו 110% רק בשביל שיהיה פה טוב ושדברים יזוזו בשרת ולא נשאר תקועים ויהיה גם מה לעשות. ואתם גם פחדנים, יש לך בעיה עם ברוך? תקבע פגישה איתו כמו שצריך כי אחרי הכל גם הוא בן אדם ויש לו חיים וכשהוא יתפנה הוא יפנה אלייך אם יבוא לו כי אחרי הכל אתם הגורם הבעיתי ולא ברוך אז להוציא את העצבים שלכם עליו זה לא הפתרון ותאמינו לי שקבוצה ילדים שלא סיימו יסודי לא יצליחו לגרום לברוך לרדת מתפקידו בעזרת שקרים והמצאות.
יום טוב שיהיה לכם.
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #26 פורסם:
אתמול, 05:16
|
|
|
AcuraRSX |
 |
|
|
תקשיבו ותקשיבו טוב חבורת ילדים קטנים יונקי שדיים למרות שכרגע היחסים שלי עם ברוך לא הכי טובים הוא בן אדם שאני כן מעריך ולא מגיע לו הזלזול הזה מצדכם.
ברוך זכה בתפקיד שלו בזכות ולא בחסד ותאמינו לי שהצוות פה יודע לבחור טוב טוב את האנשים לתפקידים בקהילה ובערוץ.
זה שפתח את האשכול קבלת 1001 אזהרות לפני שהוא סגר לך את החדר והנה וואלה חשבת שהוא רק מאיים? קבלת על הראש אז במקום לבוא לפה והשמיץ את השם הטוב של ברוך ולזרוק מילים ללא כיסוי ולזיין בשכל על בגרות, סתום ת'פה שלך ותתפוס את עצמך בביצים ותגיד וואלה לא הייתי בסדר בקשו ממני משהו ולא כבדתי, אני צריך לשאת בתוצאות, להפסיק לבכות על חלב שנשפך ולראות איך אתה משיג לעצמך בחזרה את החדר ואת הגאנג.
שמע גאנגים צריכים להוכיח את עצמם הרי לא יכול להיות מצב שכל קבוצה של חברים שהולכים ברחוב ביחד יוכלו להפוך לגאנג.
ולדעתי אין שום בעיה שברוך יהיה מנהל פאקשנים לא חוקיים וגם ישחק בגאנג ברוך פועל לפי שיקול דעת נטרלי לחלוטין גם אם זה אומר שהגאנג יצתרך לקבל עונש אז אנחנו נקבל ואם הוא יחליט שאנחנו עושים נונ אר פי אז גם תרד הרשמיות והגאנג יסגר אבל מה? אנחנו בניגוד אליכם זאטוטים לא עושים נונ אר פי ומשתמשים בצ'יטים אז למה שזה יגיע לנו? על ברוך מופעל מספיק לחץ ופיקוח על מעשיו בכדי שהוא יכול לתת לנו פרוטקציה, אז במקום לבוא ולאמר תודה אתם עכשיו תלכו ותשמיצו אותו בפני הקהילה מה שלא מגיע לו כי הוא כן משקיע וכן נותן מעצמו 110% רק בשביל שיהיה פה טוב ושדברים יזוזו בשרת ולא נשאר תקועים ויהיה גם מה לעשות. ואתם גם פחדנים, יש לך בעיה עם ברוך? תקבע פגישה איתו כמו שצריך כי אחרי הכל גם הוא בן אדם ויש לו חיים וכשהוא יתפנה הוא יפנה אלייך אם יבוא לו כי אחרי הכל אתם הגורם הבעיתי ולא ברוך אז להוציא את העצבים שלכם עליו זה לא הפתרון ותאמינו לי שקבוצה ילדים שלא סיימו יסודי לא יצליחו לגרום לברוך לרדת מתפקידו בעזרת שקרים והמצאות.
יום טוב שיהיה לכם.
|
|
|
|
|
פשוט אמרתה הכל ניר ילדים כאלה מגעילים לא ראיתי בחיים. יודעים רק לזיין במוח שטויות והשמאצות לא נכונות
|
Vgames Role Player:
|
|
|
|
|
מצליחן

|

|
|
|
|
| #27 פורסם:
אתמול, 05:25
|
|
|
Shigo |
 |
|
|
פשוט אמרתה הכל ניר ילדים כאלה מגעילים לא ראיתי בחיים. יודעים רק לזיין במוח שטויות והשמאצות לא נכונות |
|
|
|
|
מחזק
לילד הפאג שפתח תאשכול אתה מתלונן שנתנו לך כלא על זה שעברתה על החוקים תעשה טובה לך לזיןן במוח בפורום אחר ילד כפוי טובה לא יודע לשחק ומעשים. מה אתה נוסע ברכב של משטרה ועוד
ברוך מזעיר אותך ואתה ממשיך לא מגיע לך לשחק פה לך לDM
|
תמונות שלי:
Vgames Role Play: Name : Francisco "Da Loco" Ortiz Hobby : Girls and guns Gang : Mara Salvatrucha 13 - MS13 Rank : En Virtud del Jefe Gang Moto: You live for your god, you live for your mom, you die for your gang
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #28 פורסם:
אתמול, 18:13
|
|
|
אני חושב שצריך באמת לשבת טיפה עם ברוך להרגיע אותו כי כל המעמד עלה לו טיפה לראש ואולי מתוך כך הוא מטפל בדברים בשרת בצורה קצת מזלזלת ולא הוגנת אבל בסך הכל הוא האדמין הכי משקיע בשרת אז אין מה לעשות תיתרגלו אליו ....
|
תפקידי השונים והמשונים לשעבר בקהילה :
מנהל ראשי בוונט GTA
מנהל ה ViP Club gta
מנהל קלאנים WaRrock
צוות ניהול קהילת TMNF
כיום אני תייר חופשי בקהילה
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #29 פורסם:
אתמול, 19:02
|
|
|
AcuraRSX |
 |
|
|
יום טוב שיהיה לכם. |
|
|
|
|
צודק....
מה שיש לי להגיד שכול המתלוננים פה מתבכיינים כי הם חתיכת חרא של קנאים כי רק לו יש רישמיות...דפקו ת'ראש בקיר למי איכפת מימכם ...
|
|
|
|
|
|
![האווטר המגניב של To[M]eR](../../missing-asset.html)
מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
|
|
|
משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames
|