דיון רשמי - 5 משחקי האקסבוקס שהכי אהבתם ! - משחקים Vgames - קהילות

נושא: דיון רשמי - 5 משחקי האקסבוקס שהכי אהבתם !
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

משתמש צעיר

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 07.08, 15:30

ברירת מחדל דיון רשמי - 5 משחקי האקסבוקס שהכי אהבתם !

פה כל אחד יגיד את 5 משחקי ה-Xbox360 שהוא הכי אהב, ידרג אותם לפי מקומות ויתאר כל אחד בקטנה למה הוא אהב אותו ! אני אתחיל , מכל המשחקים שיש לי (איזה 30) אני הכי אהבתי את ה-5 האלה:
מקום 5:
Harry Potter And The Half Blood Prince
תמיד הייתי מעריץ של הארי עוד מהסרט הראשון , קראתי את כל הספרים וברגע שיצא המשחק מיהרתי להשיג את ידי עליו , מהנה מאוד ומעביר את הזמן , כיף ב-Co-Op עם חבר.

מקום 4:
Fallout 3
משחק RPG מאוד מושקע עם עלילה עמוקה , אני כחובב RPG מילדותי לא יכולתי שלא לשים עין עליו , מהנה ביותר . (טיפ קטן לבעלי חתולים : אל תשחקו בלילה בחושך במשחק כי החתול המניאק שלכם יכול להפחיד אתכם למוות)

מקום 3:
Fable 2
בהחלט אחד ממשחקי ה-RPG היפים ששיחקתי בהם , כמעט סיימתי אותו כבר , מאוד מאוד מהנה

מקום 2 :
Tales Of Vesperia
כחובב מושבע של טרילוגיית ה-dot hack // g.u ל-PS2 לא יכולתי שלא להבחין בדימיון של המשחקים ומיד השגתי אותו , ציפיתי למשחק בסגנון מלא זמן , ה-RPG השני הכי יפה ששיחקתי בו (מקום 1 ב-RPG הולך לפוקימון כמובן)

מקום 1:
Saints Row 2
לאלה שאומרים שזה חיקוי עלוב של GTA IV , אתם טועים בגדול , גם אני התלהבתי מ-GTA IV והוא היה אחד ממשחקי האקסבוקס הראשונים שלי , אבל זה סתם משחק לא מגוון , פה המשחק כל כך מגוון וכל כך כיפי שאי אפשר שלא לרכוש אותו

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של TeaserGun

אחראי פעילות Xbox

#2   פורסם: 07.08, 15:36

מקום חמישי:
Gears Of War 2-
משחק GORE חביב במיוחד, אהבתי את הקמפיין והמולטי כשאין לאגים בכלל D:

מקום רביעי:
Halo Wars-
גם משחק נחמד, RTS מצויין בשביל הבוקס, נהניתי לשחק בו.

מקום שלישי:
FABLE II-
קווסט מצויין, סוף נחמד ומולטי נוראי

מקום שני:
COD:WAW-
משחק מדהים, רק לפני שבוע קיבלתי אותו וכבר אני חורש על המולטי

מקום ראשון:
HALO 3-
אחת הסיבות שבגללן קניתי אקסבוקס, קמפיין מושלם
מולטי נהדר ובכללי משחק מדהים.

מקום ראשון ביותר:
האמת שלרגע שכחתי ממנו...
FALLOUT 333333333333333333333333333333333
המשחק הכי טוב ששיחקתי בו בחיי, מושלם בכל צורה שהיא.

נערך לאחרונה על ידי TeaserGun, 07.08 בשעה 17:28.

כי ככה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ManUtd

נינג'ה בלגי

#3   פורסם: 07.08, 15:42

אצלי זה:
מקום ראשון: fifa 09 - המשחק שאני מעביר עליו הכי הרבה שעות ואף פעם לא נמאס לי ממנו
מקום שני: army of two - אחד מהמשחקי יריות שהכי אהבתי.
מקום שלישי: וגאס 2 - יריות כיפיות, אזורי משחק מגניבים, משחק ממש שווה.
מקום רביעי: גיטר הירו וורלד טור - איך המשחקים הכיפיים ששיחקתי, פשוט ממכר וכיף בטירוף.
מקום חמישי: GTA - אונליין כייפי, המשחק עצמו היה כיף מאוד לשחק, לעשות משימות, שטויות ועוד כל מיני..

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Harel Gur

נינג'ה בלגי

#4   פורסם: 07.08, 15:44

יש לי רק 6 משחקים..

5 - Bioshock
עלילה טובה, המשחק נראה מעולה..

4 - Fallout 3
משחק מעניין, הרבה משימות צדדיות ואפשרויות.

3- GTA IV
כיף.. D:

2- Halo 3
קמפיין טוב, מולטי מעולה (לא שיחקתי בו הרבה)
והפורג' מגניב...

1- Gears of war 2
קמפיין כיפי... HORDE .

יום טוב...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של 2dmx2

משתמש רציני

#5   פורסם: 07.08, 17:12

במקום החמישי:
GTA IV - וזה רק מכיוון שGTA SAN ANDREAS יצא בדור הקודם... אבל האמת העלילה של המשחק מצויינת, המשימות כיפיות ומאתגרות וכמוכן העיר מדהימה ! גם האונליין לא נופל בכלל מהאיכות הכללית של המשחק (במיוחד COPS N CROOKS!!! )
מי שהיה בניו יורק בחייו ממש מרגיש שהוא מכיר את המקום !!!
בקיצור מצויין !

המקום הרביעי:
משחקי מוזיקה (GH2+3+WT+RB1)
בינתיים רק בארבעת אלו שיחקתי... ושיחקתי... ומאז לא הפסקתי לשחק! לא עובר יום בלי שעה של משחק מוזיקה ! בקרוב בתקווה ייתווספו גם SMASH HITS, ROCK BAND 2, וכמובן GH METALLICA וGH5 כשיצא !!!
אחחח אין כמו לתופף,לנגן בגיטרה ובבס ו/או לשיר וירטואלית ! זה כזה כיף ! ועוד עם 3 חברים שיכורים בכלל זה נהיה טירוף !
וכמובן אין כמו לגרום לילד בן 12 ממלזיה לבכות לאחר שהכת אותו על אקספרט בגיטרה !!! חחח

במקום השלישי:
Fallout 3 - לא באמת צריך להרחיב ע לFO3 נכון ? זה פשוט משחק שלא נגמר ועוד עם כל הDLC שלו (בינתיים הורדתי רק אחד) הוא פשוט לא נגמר!!!
הוא כלכך מלא בתוכן - זה גם המשחק היחיד שעשיתי בו את כל האצ'יוומנטים של המשחק הרגיל ללא התוספות 1000/1550 מבלי להתאמץ במיוחד - פשוט רציתי לעשות בו הכל !
ועדיין אני מאמין שלא גירדתי בו את ה60-70 אחוז!

במקום השני:
Bioshock - את האמת, המשחק הזה בהתחלה הפחיד לי את התחת !!!
לא יכלתי לשחק בו מרוב שהאווירה בו הייתה מבעיתה !
הלוק, החושך, הסואנד של הספלייסרים צורחים פשוט הטריף אותי !
אבל לאחר טיפול פסיכולוגי קצר חזרתי אליו עם כוחות מחודשים וגיליתי את אחד המשחקים המדהימים של הדור הזה !
עלילה משובחת עם טוויסט מצויין והגיימפלי הכלכך ייחודי שנותן לך לשחק איך שאתה רוצה ...

ובמקום הראשון:
Mass Effect - הRPG הכי טוב ,מושקע, ויפיפה שיצא לי לשחק בבוקס - פשוט שאב אותי לעולם שלו ללמעלה מחודשיים שלמים (!) מדהים !

ואיזה כיף לי! לכל המשחקים האלו יש משחקי המשך מתוכננים !!!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ITAYBRON

מודל לחיקוי

#6   פורסם: 07.08, 17:58

TeaserGun
ציטוט:
צפה בהודעה
מקום חמישי:

מקום ראשון ביותר:
האמת שלרגע שכחתי ממנו...
FALLOUT 333333333333333333333333333333333
המשחק הכי טוב ששיחקתי בו בחיי, מושלם בכל צורה שהיא.

מחזק !!!

להשאיר את העולם קצת יותר טוב מאיך שמצאת אותו - זה הדבר הכי טוב שאדם יכול לעשות.
- פול אוסטר
296829446 ICQ
אחרי הרבה זמן התקנתי XFIRE שם:ITAYBRON

מחפש חתימה טובה

רוצים לעשות קצת כסף תצטרפו לאתר הזה

http://www.ipanel.co.il/default.php?page=join1&referrer_id=57429

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Splicer

משתמש ותיק

#7   פורסם: 07.08, 19:02

DarkRising
ציטוט:
צפה בהודעה
פה כל אחד יגיד את 5 משחקי ה-Xbox360 שהוא הכי אהב, ידרג אותם לפי מקומות ויתאר כל אחד בקטנה למה הוא אהב אותו ! אני אתחיל , מכל המשחקים שיש לי (איזה 30) אני הכי אהבתי את ה-5 האלה:
מקום 5:
Harry Potter And The Half Blood Prince
תמיד הייתי מעריץ של הארי עוד מהסרט הראשון , קראתי את כל הספרים וברגע שיצא המשחק מיהרתי להשיג את ידי עליו , מהנה מאוד ומעביר את הזמן , כיף ב-Co-Op עם חבר.

מקום 4:
Fallout 3
משחק RPG מאוד מושקע עם עלילה עמוקה , אני כחובב RPG מילדותי לא יכולתי שלא לשים עין עליו , מהנה ביותר . (טיפ קטן לבעלי חתולים : אל תשחקו בלילה בחושך במשחק כי החתול המניאק שלכם יכול להפחיד אתכם למוות)

מקום 3:
Fable 2
בהחלט אחד ממשחקי ה-RPG היפים ששיחקתי בהם , כמעט סיימתי אותו כבר , מאוד מאוד מהנה

מקום 2 :
Tales Of Vesperia
כחובב מושבע של טרילוגיית ה-dot hack // g.u ל-PS2 לא יכולתי שלא להבחין בדימיון של המשחקים ומיד השגתי אותו , ציפיתי למשחק בסגנון מלא זמן , ה-RPG השני הכי יפה ששיחקתי בו (מקום 1 ב-RPG הולך לפוקימון כמובן)

מקום 1:
Saints Row 2
לאלה שאומרים שזה חיקוי עלוב של GTA IV , אתם טועים בגדול , גם אני התלהבתי מ-GTA IV והוא היה אחד ממשחקי האקסבוקס הראשונים שלי , אבל זה סתם משחק לא מגוון , פה המשחק כל כך מגוון וכל כך כיפי שאי אפשר שלא לרכוש אותו
אפשר לשחק בקמפיין ביחד? ראיתי רק אחד נגד השני..
בכ"מ:
1 - גירס 1
2 - גירס 2
3 - COD4
4 - נינג'ה גאידן 2
5 - פייבל 2

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של eilon manela

משתמש רציני

#8   פורסם: 07.08, 19:46

5-Halo 3
4-Rainbow six vegas 2
3-Call of duty 4
2-Gears of war 2
1-Rock band 2

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של SaboTagE

משתמש עצבני

#9   פורסם: 07.08, 21:39

5.Ace Combat
4.prototype
3.Army of Two
2.Gears Of war 2
1.GTA IV

תוסיפו אותי :Cobra2142

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של בר תורג'מן

משתמש ותיק

#10   פורסם: 07.08, 21:55

1. PRO - המשחק שאני משחק בו מ PRO 4 כבר מסוני 1, זה המשחק שאני פשוט יכול לשבת שעות ולשחק בו ואני בכלל לא ירגיש שהזמן עבר.
2. גרסת גירס - משחק ממש יפה, האהבתי את העלילה ובכלל את המשחק עצמו, אין יותר מדי מה לספר.
3. COD5 - אין מה לספר גם, משחק פשוט מטורף שיש לו גם אחלה לייב ששיחקתי אצל חבר.
4. WWE - כמו הראשון, משחק שאפשר להעביר את הזמן.
5. GTA IV - משחק ממש נחמד, אבל אחרי שחבר שלי בא ושיחק בו איזה 7 שעות הרס לי את החשק להיכנס עליו ><

בר תורג'מן - מנהל קהילת האטריק וטרויאן לשעבר.
לכל שאלה או בקשה: bartorg16@gmail.com
המשך גלישה נעימה.

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

#11   פורסם: 09.08, 02:09

אוקי זה מאוד קשה

5)
The Darkness
המשחק אולי הכי מעניין שיצא לי לשחק, יש לו עלילה מעולה, גרפיקה שגם היום נראת די מדהים [יצא לפני שנתיים] והמשחק פשוט מעולה וזורם.

4)
Mass Effect
משחק גאוני וסוחף, אין הרבה משחקים שנהנתי כ"כ ברמה שנהנתי מהמשחק הזה... הוא וגירס 2 שני הבלעדיים הכי טובים של האקסבוקס 360.

3)
4 Call Of Duty
משחק ה- FPS הכי טוב של הדור הזה עד עכשיו... המשימה עם הצלף אחת המשימות נראה לי הכי טובות שהיו אי פעם במשחקי FPS.

2)
Gears Of War 2
המשחק הבלעדי הכי טוב של האקסבוקס... הקמפיין שלו אחד הטובים שיצא לי לשחק, גרפיקה סוף, ומולטיפלייר גדול.

1)
GTA IV
בלי קשר לכל העשיריות שהוא קיבל... גם אם הוא לא היה מקבל ציונים כאלה אני עדיין הייתי מביא לו 10\10.
לדעתי זה המשחק הכי טוב שיצא בדור הזה... יש לו המון דברים גאוניים שחלקם הגדול שמים לב אליהם בשלבים מאוחרים יותר, עלילה טוב, גרפיקה מדהימה... ומנוע פיזי אחד המרשימים שיצא לי לראות. זה גם המשחק הכי מושקע נראה לי שיצא אי פעם, רמה כזאת של השקעה לא יצא לי לראות בשום משחק.

[אני משונאי היילו 3 בגלל זה הוא לא ברשימה... לדעתי זאת פשוט בושה שהמשחק הזה היה נחשב לבלעדי הכי טוב עד שגירס 2 יצא.. הוא המשחק שהכי לא מייצג את האקסבוקס]

נערך לאחרונה על ידי Hitman_Kick_Ass, 09.08 בשעה 02:15.

חזרה לראש העמוד
1

משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא