ריימן- מות האגדה? - משחקים Vgames - קהילות

נושא: ריימן- מות האגדה?
1  2
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 2 (1 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
infected aviad
מחבר הודעה

האווטר המגניב של infected aviad

נינג'ה בלגי

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: אתמול, 14:18

ברירת מחדל ריימן- מות האגדה?

טוב, לאחר כמה דיונים במקומות אחרים וכמה מחשבות שעברו לי בראש, ובגלל היובש המעיק בפורום, החלטתי לפתוח את הדיון הזה.

ריימן, מי לא מכיר את סדרת המשחקים הזאת?
אולי כמעט כל מי שהיום הוא בן 15-25 והוא שיחק בילדות במחשב מכיר את המשחק הזה, ומתגעגע אליו. המשחק הראשון היה משחק פלטפורמה\הרפתקאות שיצא בשנת 1995 וסיפר את סיפורו של ריימן, נער חביב נטול גפיים שמסוגל לשלוח את אגרופיו למרחקים עצומים. במשחק הראשון קוסם אפל בא עם צבא יצורים, השתלט על ממלה של ריימן, כלא חלק מתושביה בכלובים, וגנב איזה כדור ששמר על האיזון של הממלכה. במהלך המשחק שנמשך 8-9 שעות ריימן יצא במסע בו נלחם נגד הצבא של הקוסם האפל, עזר לתושבי הממלכה, קיבל כוחות מיוחדים ממכשפה אחת ועוד שלל טוויסטים נחמדים. גם היום עיצוב השלבים של המשחק ההוא נחשב למיוחד, עם שלבים גדולים, כמעט כל אחד מהם בעל סוג של פרשת דרכים, מעברים סודיים ובונוסים שמתגלים אחרי שהשחקן עושה דבר מה, בחלקם היו מין משחקונים קטנים (כמו שריימן צריך לחתוך חבלי ענק בעזרת פרופלור שיוצר השיער שלו) וברובם היה מאפיין מיוחד שנתן שוני בין שלב לשלב(בין אם זה פיות שמשנות את גודלו, או שלב שבכולו ריימן מעופף על זבוב...).
אותו המשחק יצא למספר קונסולות, והיה לאחד מעשרת המשחקים הנמכרים ביותר ב-PS.
http://i234.photobucket.com/albums/e...g?t=1249733503
ריימן הראשון...מצטער על האיכות של התמונה

לאחר מספר שנים יצא משחק ההמשך שהפעם היה בתלת מימד. הפעם הוא סיפר סיפור ש פיראטים רובוטים שהגיעו מהחלל והשתלטו על העולם ותיאר בצורה טובה מאד את הרודנות שלהם. המשחק היה גאוני לא פחות מקודמו, והיה מלא ברגש, מתח ואקשן בכמויות שאולי נמצאות במשחקים מעטים באותו הדור. המשחק גם הצליח ויצאו לו אפילו גרסא מיוחדת וגרסאת "מסיבות" שבה הדמויות של המשחק השני היו משתתפות במשחקונים שונים.

הסדרה צברה הערכה רבה ומכירות של מיליוני עותקים, היה רק עניין של זמן עד שייצא המשחק השלישי בסדרה. אבל משהו קרה, והמשחק השלישי(שהפעם לא רק שיצא למספר קונסולות, אלא יצא גם למספר גדול של שפות, כולל עברית!) שעבר מסע פרסומי לא קטן, אפילו בישראל, היה נפילה. המשחק כמובן היה מהנה, אבל לא השתווה בשום דבר אל שאר המשחקים. המשחק כבר לא היה מפוצץ ברגש, היה קצר נורא, רמות הקושי לא עשויות כמו שצריך(לעומת המשחקים הקודמים שבהם המשחק התבסס על תגובות מהירות של השחקן, הפעם זה היה סתם תבניות ידועות מרא שבמקום להקשות עליך היו סתם מבזבזות את הזמן בשביל שתלמד אותן).

ריימן 3...

יותר מ-3 שנים של שקט עברו על המעריצים המאוכזבים של ריימן, עד שהגיע הידיעה על פיתוח של משחק רביעי בסדרה. מה לא הבטיחו?
שהיוצר של המשחק המקורי יעבוד גם על זה ולכן שוב יהיה מפוצץ ברגש! שהמשחק יהיה בעל קנה מידה ענקי!ויכלול בין היתר רכיבה על חרקי ענק!המשחק ייצור קישור עלילתי עם המשחקים הקודמים בסדרה! זה היה כמו חלום שהתגשם בשביל כל מעריצי ריימן, והם התחילו לספור את הימים עד ליציאה של המשחק, אבל לאט לאט התגלו עליו הפרטים האמיתיים: קונסולת הפיתוח הראשית תהיה ה-WII, הוא יהיה בעל מאפיינים של משחקי מסיבות...

ואז באמת הגיע המשחק, בעל גרפיקה גרועה יותר מהמשחק של ריימן 3, בסך הכל משחק מסיבות אידיוטי שכל משחקון בו אורך פחות מ-5 דקות ולא מתאים למשחק על ה-PS2... והדבר הגרוע עוד יותר היה שהמשחק לא נכשל, ויצא לא גם המשך(ומתוכננת טרילוגיה!).
מפתיע שאף-אחד לא התאבד.

ועכשיו לדיון עצמו:
אז, מה אתם אומרים? האם האגדה מתה? האם זה סופי? האם זה היה בסטייל? האם טוב שכך? האם יש געוגע? האם יש לו יורש? האם אני היחיד
בפורום שנמנה בין אותם מעריצי ריימן שנאלץ לקחת כדורים במשך חודש שלם בשביל להירגע מהאכזבה הכפולה?

נערך לאחרונה על ידי infected aviad, אתמול בשעה 17:16.

PS3 Trophies

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של גל אזולאי

משתמש רציני

#2   פורסם: אתמול, 15:02

וואו איזה נוסטלגיה.
כל כך אהבתי את ריימן 2, נכלל במשחקים האהובים עליי בלי ספק.

עם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של asaf660

משתמש עצבני

#3   פורסם: אתמול, 15:55

אני זוכר שכשקניתי את המשחק ריימן 2 בזמנו, המחשב שלי היה כל כך דפוק שבכלל לא היה יכול להריץ אותו ובגלל זה החזרתי את המשחק.. אתם חושבים שכדאי לי לשחק בו היום?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של shay_cv

נינג'ה בלגי

#4   פורסם: אתמול, 15:58

כן זאת באמת נוסטלגיה
אני זוכר שהיה לי במחשב הראשון את המשחק הראשון
גם אני אהבתי את המשחק השני יותר לדעתי השלישי איכזב יותר...
אני חושב שזה לא משחק "מת" כי יש לו פונטנציל יחסית גדול...לדעתי אם יעשו אותו בסגנון LBP הוא יהיה טוב ומוצלח הרבה יותר

תעתיקו קישור זה לחתימה בכך נגביר את התודעה להחזרת גלעד הביתה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של לורץ 2 הראשון

משתמש ותיק

#5   פורסם: אתמול, 16:04

איך אני זוכר את השעות של החרישה שלי על ריימן 1 בגיל חמש...המשחק הראשון שהיה לי אי פעם!

Its not just a War,Its a Total War

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של big_gamer

משתמש עצבני

#6   פורסם: אתמול, 16:13

רק השבוע, תוך כדי שאני משחק ראטצ'ט וקלאנק ב-PS2, חשבתי על ריימן ועל הביזיון שהיה עם RAVING RABBIDS.

אני גם מסתכל על הטריילרים של ראטצ'ט וקלאנק ל-PS3 ובא לי לבכות... מה עושה מי שאין לו PS3?! זה נראה כל כך כיף....

מתי הם יוציאו ריימן חדש וטוב? מתי?!

אם היה שילוב של ריימן 2 והגרפיקה של ריימן 3 זה היה בנזונה!

גם אם היו מוסיפים עוד דרך להרוג אויבים חוץ מהאגרוף זה היה טוב, נגיד נשקים וכו'....

אפשר אולי לשלוח ליוביסופט אימייל או משהו XD

נערך לאחרונה על ידי big_gamer, אתמול בשעה 16:37.

[IMG]file:///tmp/moz-screenshot.jpg[/IMG]

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Blue&Black

שואף לשלמות

#7   פורסם: אתמול, 17:02

יופי של דיון כל הכבוד
ריימן 1 הוא ה-משחק הראשון שאי פעם שיחקתי בPS.האנימציה והצבעים,זה היה ממש מדהים וממכר ואני שיחקתי בכל המשחקים שיצאו ואני אישית מאוד אהבתי לשחק במחשב בריימן 3.אבל באמת שהמותג נהרס אחרי שיצא הארנבים האלה,האמת שיש לי עוד את המשחק הזה לPS2 אבל הוא היה אכזבה הם שינו לגמרי את ריימן ומרוב שכולם התלהבו בWII מהארנבים כבר שכחו מריימן והוציאו משחקים של הארנבים האלה אפילו ללא קשר לריימן פשוט שכחו ממנו!
ריימן בחיים לא ימות זה הדמות אחת המגניבות והמצחיקות בהיסטוריה ומבחינתי הוא לעולם לא ימות!

נ.ב נזכרתי בשלב בריימן 1 שצריך מהר לשים כזה אפונה או משהו כדי שהצמחים יגדלו וצריך לברוח מהמים יואו איזה נוסטלגיהD:

קרדיט לMmAsTuL על החתימה
DEATH! is in my Blood
PSN ID:sean3750

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של לורץ 2 הראשון

משתמש ותיק

#8   פורסם: אתמול, 17:05

Blue&Black
ציטוט:
צפה בהודעה

נ.ב נזכרתי בשלב בריימן 1 שצריך מהר לשים כזה אפונה או משהו כדי שהצמחים יגדלו וצריך לברוח מהמים יואו איזה נוסטלגיהD:
איך היתי תקוע בשלב הזה!
שעה עד שעברתי אותו...

גם גם שלב כזה שנלחמים נגד תווי מוזיקה (LOL) שתמיד הפסדתי לבוס שמה

Its not just a War,Its a Total War

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Blue&Black

שואף לשלמות

#9   פורסם: אתמול, 17:06

יואו אני שונא שהוא היה יורה כאלה ברקים מהעיניים לא?><
ואני זוכר שאף פעם לא הייתי עובר את העולם הסיני הזה ARG

קרדיט לMmAsTuL על החתימה
DEATH! is in my Blood
PSN ID:sean3750

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של infected aviad

נינג'ה בלגי

#10   פורסם: אתמול, 17:22

shay_cv
ציטוט:
צפה בהודעה
אני חושב שזה לא משחק "מת" כי יש לו פונטנציל יחסית גדול...לדעתי אם יעשו אותו בסגנון LBP הוא יהיה טוב ומוצלח הרבה יותר
זה שיש לו פוטנציאל ענק זה נכון, אבל השאלה היא אם נזכה לראות את הפוטנציאל ממומש?
לי אישית ניראה די ברור שאם יוציאו משחק ריימן ל-PS3 והוא יהיה משחק ריימן כמו שצריך הוא יוכל למכור 1-2 מיליון עותקים בקלות, 3 מיליון עם מסע פרסום אינטנסיבי.
ציטוט:
יואו אני שונא שהוא היה יורה כאלה ברקים מהעיניים לא?><
ואני זוכר שאף פעם לא הייתי עובר את העולם הסיני הזה ARG
זה לא היה הבוס, זה היה אויב ענק כזה שאי-אפשר היה להרוג אז הייתה צריך למצוא דרך לעקוף אותו
ציטוט:
מתי הם יוציאו ריימן חדש וטוב? מתי?!

אם היה שילוב של ריימן 2 והגרפיקה של ריימן 3 זה היה בנזונה!

גם אם היו מוסיפים עוד דרך להרוג אויבים חוץ מהאגרוף זה היה טוב, נגיד נשקים וכו'....

אפשר אולי לשלוח ליוביסופט אימייל או משהו XD
מתי הם יוציאו...אם בכלל, בגלל זה ניראה לי הוא מת.

לא ניראה לי שלהוסיף כלי נשק היה מוסיף הרבה למשחק, אז זה היה מאבד את הייחוד שלו..
אם כבר אז נגיד לעשות כמו במשחק השלישי: נגיד ריימן אוסף במהלך המשחק שיקוים(הוא יכול לסחוב עד 4 שיקויים נגיד), ואז כשהוא יישתה שיקוי מסום ייקרה משהו מיוחד לאגרוף...

PS3 Trophies

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#11   פורסם: היום, 10:35

ועכשיו הפכו אותו למשחק PARTY מפגר שיצא לWII

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של oridion

מנהל קהילת RE

#12   פורסם: היום, 11:13

נוסטלגיה, אך חבל. המשחק שיצא בעברית (ריימן 3 ), לא נפל לדעתי מהמשחקים הקודמים בסדרה (כל אחד ודעתו ). זה באמת היה חבל שלא המשיכו את המשחק לכותר חדש ומושקע בתקום כותר מסיבות קזואל לווי ..

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של MisterFF

שואף לשלמות

#13   פורסם: היום, 12:26

יוביסופט נהיו קצת חלודים לאחרונה (בשלוש שנים האחרונות)

חזרה לראש העמוד
1  2

משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא