משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

משתמש רציני

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
08.08, 21:19
|
|
אין מנהל.
הרבה זמן לא ראיתי פה את דין.
וכנראה הוא באמת הוא עזב את הניהול.
יש מתנדבים?
|
מספר ווי:6748-7505-7681-5654
מספר מריו סטריקרס:128965347569
מספר גיטר הירו 3: 034491061872
מספר גיטר הירו אירוסמית':176243116171
The Conduit: 0646-3640-7274
רוק בנד 2: 200507353302
סמאש: 2879-7552-2290
מי שמאשר אותי שיודיע לי בפרטי.
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
08.08, 21:29
|
|
|
לא חושב שיהיו מתנדבים בקרוב
לפי מה שיצא לי להבין יש דרישות מוזרות כמו ללכת פעם בשבועים למפגש בפתח תיקווה וככל הידוע לי (תקנו אותי אם אני טועה ) זה עבודה בהתנדבות
ומהבודדים שנישארו בפורום אזה אני לא חושב שבקרוב ניראה שמישהו יסכים לקחת את הניהול אליו
אבל במקום זה אפשר לעשות מה שאני ממשיך לעשות וזה לפתוח ולישתתף בדיונים
היום לדוגמה כתבתי 3 ביקורות
אולי אם יגיעו יותר אנשים מישהו יסכים לקחת את הניהול אליו אבל צריך לשמור על הפורום חי שזה יקרה
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
16.08, 16:02
|
|
|
FP עזב כל ניהול רשמית . אין לו כרגע זמן לזה. בדברים שקשורים למודרציה תפנו לbozeman מפורום 360 .
אני לא מעוניין לנהל את הפורום גם אם vgames יוותרו על הדרישה של הגעה למשרדים כל כמה זמן.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילות

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
16.08, 20:53
|
|
|
היי חברים.
קיבלתי פנייה רצינית מבחור רציני מאוד שככל הנראה יכנס לעניינים בסוף החודש. נעדכן כמובן כשיהיה חדש. עד אז, כפי שכבר אמרתי בעבר, כל אחד שיוצר תוכן או פעילות מנהל למעשה את הפורום.
Niseg, קרירין, איננו דורשים להגיע כל שבועיים. זו שמועה לא נכונה שהתפרסמה כחלק ממסע ההשמצות שחוללו גולשים מסוימים.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
17.08, 12:00
|
|
תודה על ההבהרה. בהצלחה לכל מי שיקח את שרביט הניהול. יקח זמן עד שהפורום הזה יתעושש . עם ימשיכו להשמיץ את הwii אנשים פשוט יתרחקו מהאיזור. לי יש עור מספיק עבה שההשמצות האילו לא משפיעות עלי. גם ככה כל שנתיים המשתמשים בפורום משתנים.
אני גם ככה לא נשאר בפורום אחד יותר מדי. אני מסכים רק להלשין למודרטורים כשמישהו עובר על החוקים, לעזור ולהשתתף מדי פעם . אפשר להגיד שהיום אני גולש באיזה 2 פורומים בvgames , עוד 3 אתרי פורומים שונים שקשורים למשחק מסוים (infantry ) . עוד 3 אתרי פורומים בארץ ועוד אתר פורומים כללי בחו"ל.
אני כנראה מכור לפורומים.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
17.08, 13:21
|
|
|
אני הייתי מנהל שנתיים והפעם היחידה שהייתי במשרדים של VGAMES הייתה במפגש פורום אקסבוקס כך שזה באמת לא חובה למי שמפחד.
|
|
|
|
|
|
משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
18.08, 19:36
|
|
נדב, ועדיין פרשת כי לא רצית להיות משועבד, מילים שלך.
|
Amos Zchoot |
ציטוט: |
 |
|
|
Niseg, קרירין, איננו דורשים להגיע כל שבועיים. זו שמועה לא נכונה שהתפרסמה כחלק ממסע ההשמצות שחוללו גולשים מסוימים. |
|
|
|
|
צר לי, אך זה סוג של בדיחה?
|
timmy |
 |
|
|
דרישות:- גיל מינימום : 17
- הגעה למשרדי האתר אחת לשבועיים - חובה (פ"ת, יש רכבת + חנייה).
- היכרות את קונסולות ה-WII מא' עד ת', והפוך
|
|
|
|
|
מקור. זה אפילו נעוץ. אז "מסע השמצות"? בדקו את עצמכם, בבקשה, והפסיקו להסית. אתה זה שכינית זאת השמצה, אז אתה מבין בעצמך שהדרישות שלכם מוגזמות ומהוות עילה לביקורת.
עמוס, הערכתי אותך כבן אדם נהדר, ואני לא מעוניין שהביקורת שלי כלפי המערכת וההחלטה שלי לסיים את הקשר עמה, תוביל להשמצות אישיות בינינו או לסילופי דברים - אף ביקורת לגיטימית אחת שלי לא הייתה שקרית, אז נא הפסק להוציא דיבה.
נערך לאחרונה על ידי רונן, 19.08 בשעה 03:15.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
18.08, 21:37
|
|
|
סוף סוף קצת אקשן ביובש הזה
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
18.08, 21:59
|
|
|
רונן |
 |
|
|
נדב, ועדיין פרשת כי לא רצית להיות משועבד, מילים שלך. |
|
|
|
|
כי שגעו לי את השכל כל הזמן לבוא, אבל שנתיים ולא הייתי פעם אחת במשרדים שלהם כך שאתה מבין שזה לא באמת רציני. אם רצו שתבוא כל שבועים פשוט מסבירים שאתה לא ילד בן 17 שאין לו מה לעשות בחיים ובאים פעם בחצי שנה.
|
|
|
|
|
|
משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
18.08, 22:08
|
|
ועדיין פרשת, נדב.
עזוב, הפיצוץ ביני לבין המערכת אינו מסתכם רק בדרישה לפגישה, שלא יהיו אי הבנות בעניין. לא וויתרתי על כל מה שבניתי כאן רק בגלל עניין שיכולתי לכופף, רחוק מכך (ואף לא בגלל הבעיות הטכניות של האתר חודשים רבים, למרות שזה מה שסיפרו לכם).
אני באמת שלם ומרוצה על ההחלטה, זה מרגיש כמו פרידה מבת זוג מעיקה, ואני מאמין שאתה בעצמך מכיר את ההרגשה. גם אתה פרשת.
אם תרצה להמשיך להידיין בנושא, אז אני במסנג'ר. במקרה הגעתי לכאן (תהיתי אם טורחים לסקר באתר את המסיבה של סוני), ולא יכולתי לשתוק לנוכח ההטעיה הגסה וההשתלחות לעיל. אבל אני מאמין שיש לנו נושאים יותר נחמדים לדבר עליהם... 
נערך לאחרונה על ידי רונן, 19.08 בשעה 00:27.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
19.08, 00:05
|
|
|
רונן |
 |
|
|
אני באמת שלם ומרוצה על ההחלטה, זה מרגיש כמו פרידה מבת זוג מעיקה, ואני מאמין שאתה בעצמך מכיר את ההרגשה. |
|
|
|
|
אני גם זוכר שניפרדתי מבת זוג מעיקה שרצתה רק אחת לשבועיים. זרקתי אותה לטובת אחת שרוצה כל יום.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
19.08, 13:38
|
|
myca יש כאן ילדים 
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילות

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
19.08, 17:31
|
|
|
רונן |
 |
|
|
נדב, ועדיין פרשת כי לא רצית להיות משועבד, מילים שלך.
צר לי, אך זה סוג של בדיחה?
מקור. זה אפילו נעוץ. אז "מסע השמצות"? בדקו את עצמכם, בבקשה, והפסיקו להסית. אתה זה שכינית זאת השמצה, אז אתה מבין בעצמך שהדרישות שלכם מוגזמות ומהוות עילה לביקורת.
עמוס, הערכתי אותך כבן אדם נהדר, ואני לא מעוניין שהביקורת שלי כלפי המערכת וההחלטה שלי לסיים את הקשר עמה, תוביל להשמצות אישיות בינינו או לסילופי דברים - אף ביקורת לגיטימית אחת שלי לא הייתה שקרית, אז נא הפסק להוציא דיבה. |
|
|
|
|
רונן, כל מה שעשית, למעט מחיקת נושאים ועריכתם, היה לגיטימי ואינני משמיץ אף אחד. לא הזכרתי אף את שמך.
בעניין הפגישה, אכן, לוקח את המילים חזרה ומתקן בהזדמנות זו את הדרישות בדיון המקורי. פגישה כל שבועיים איננה דרושה ובכלל, כל עוד הכל רץ חלק, אינני דורש פגישות.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
19.08, 17:51
|
|
הי הי. איזה דיון מצחיק נהיה לנו פה
רונן, מזמן לא שמענו ממך. אין כבר (כמעט) השמצות של פורצה 3 בדיוני VS מול GT5 בניסיון לייצר רעש וטראפיק מאז שעזבת. זה חסר.
מה עם הConduit? קנית אותו בסוף? אני זוכר שתמיד רצית שתהיה האפשרות להוכיח את היהירים שמיהרו לקטול, אבל דווקא כשהגיע זמן הקטל נעלמת מהרדאר לגמרי.
ואני כבר חשבתי שאני אאלץ להתנצל על הטעות הנוראה שלי, שציטטת לדראון עולם בצורה לא יהירה בכלל. אני כל כך מצטער על ההתבטאות הזו שלי היום. 
|

Keep it mean
|
|
|
|
|
|
|
משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames
|