שם: שי
שם בשרת: [IAF]QiWe
הרעיון: פעילות צבאות (חייל אוויר נגד חייל אוויר) לכל קבוצה יהיה שטח שלה שבו יהיו מטוסי קרב ומסוקי קרב ויהיו כמה אפשרויות מישחק, למשל קבוצה אחת צריכה להפגיז את הדגל (שחקן שיעמוד בתור הדגל) והשנייה להגן עליו, אפשרות שנייה DM קבוצתי אפשרות שלישית הפגז את מטוס האם אם מטוס האם יתפוצץ הקקבוצה שפיצצה אותו תנצח (המפקד, יקבעו ליפני התחלת הפעילתו מיהו) ואחרון פוצץ את הטנק (יהיה שחקן בתוך טנק אשר לא יזוז כי יש באג בSAMP שבלי שחקן אי אפשר להפגיז) שבו קבוצה אחת מגינה אליו והשנייה צריכה לפוצץ אותו, אפשרות הפגז את הטנק רק המפקד יכול להישתמש בהידרה מישום שבעזרתה אפשר לכוון בקלות השאר אם האנטר
1. תעשו מינחתים של מטוסים בכול מיני מקומות כפרים וכאלה ככה שנוכל לינחות!! .
2. תעשו מין קשר כזה למי שבמטוס יכול לדבר כזה בחדרים!
3. תעשו מטוסים ענקיים יותר לא רק הידרות ופעלולים!!
HardCore Vgames 1
שם: Sym]sacar]
שם בוונט: Sym]sacar]
רמה: 6
תפקיד: מנהל ראשי של הקלאן Sym
True RolyPlay
שם בשרת: Sahar_Fabio
רמה בשרת: 6
תפקיד בשרת: ליידר על פאקשיין כול שהוא
RolePlay Community
שם בשרת: Carl_Diago (> משנה אותו
פאקשיין חוקי\לא חוקי: Yakuza RulezZz
שם: ציון
שם בשרת: LaCosTe
הרעיון: אפשר לעשות דבר מגניבב
נגיד יש את אזור הקרבות של המסוקים.
וכל מי שעושה נגיד את הפקודה /SR ( לדוגמא ).
משתגר לאזור של הקרבות כל אחד מקבל האנטר אוטומטית ברגע שמקליד את הפקודה הזאת.
ברגע שמישהו עם האנטר מפוצץ את המתחרה שלו, הוא ממשיך להיות בסבב באזור הקרבות עם האנטרים.
- להגביל רמות לשיגורים - להגביל את האפשרות להשתגר כשיש לך כמות מסוימת של חיים, לפי רמות כמובן - די העתקה מVG3 לא משהו רציני, שמערכת חיפוש שחקנים תהיה דומה, למשל אני רוצה לבדוק איידי של משהו, JumpeR למשל, אז אני עושה s per/ ,(רושם חלק מהכינוי שלו), ואז כל מי שיש לו את האותיות per בכינוי, יופיע בתוצאות החיפוש, וליד האיידי שלו
שם: עומרי
שם בשרת: ApT BarOmRi
הרעיון: מערכת טילים .
לכל קלאן יהיה משגר טילים במפקדה . בכל חמש דקות יוכל לשגר טילים למפקדות אחרות
אחלה דבר
אפילו יותר זמן עם צריך
קראתי את הרעיונות וכל רעיון ממש טוב אני חושב שאני ודניאל נראה מה נוכל לעשות D:
בברכה ויאור, מייל:VioR13@Walla.Com אייסיקיו:550411605 מנהל וונטרילו AirCraft DeathMatch >>מתכנת Pawno מקצועי<< לכל פניה עזרה,יעוץ אני תמיד זמין באייסקיו ובמייל. כל הכבוד לנו!!!
שם: עומרי
שם בשרת: ApT BarOmRi
הרעיון: מערכת טילים .
לכל קלאן יהיה משגר טילים במפקדה . בכל חמש דקות יוכל לשגר טילים למפקדות אחרות
אחלה דבר
אפילו יותר זמן עם צריך
שם: יוסי
שם בשרת: TimPoPs
הרעיון : תעשו שיהיה פקודה כמו שמזמינים לקרבות אבל שיהיה אפשר לזמין למירוץ מטוסים איזה שנבחר למשל ככה : inviterace id hydra/ וככה אפשר לבחור איזה כלי תעופה שרוצים אפשר מסוקים,פעלולים וכו'... ושאנחנו שולחים הזמנה יוצג למי ששלחנו כדי לאשר הכנס acceptrace/ המירוץ שהוזמנתה הוא ב מסוק/מטוס ששמו X וככה הוא יראה את הסוג מטוס ושהוא מאשר זה משגר אותנו אוטומתי למירוץ מטוסים עם המטוס/מסוק שנבחר
שם בשרת: Hill
הרעיון:
אוקיי, אם זה שרת מטוסים למה שיהיה קלאנים? שיהיה טייסת.
טייסת: טייסת היא יחידה בסיסית בחילות האוויר בעולם. בדרך-כלל מדובר ביחידה המפעילה כלי טיס, אך גם יחידות המפעילות נשק אחר, כגון טילים, ואף יחידות מנהלה שונות, נקראות לעתים "טייסת".
קרדיט לויקיפדיה.
(אם מישהו יגנוב לי את הרעיון טייסת Thunber Birds אז הדבר האחרון שהוא יחשוב זה איך לגרום לי לחוס על חייו הסוף =]).
שם: בר\Virgin שם בשרת: Yahala הרעיון: טיסות מאורגנות, מה הכוונה? טיסות של בויינגים\מטוסים קלים[דודו],לא רק מטוסי קרב בקבוצות גדולות, טיסות מעיר לעיר, וטיולים באזורים שונים.
שם : ראזי כינוי : PrO[S]hiT הרעיון : פעילות בשם ExRace/ הכוונה היא Extream Race הפעילות היא בעצם מירוץ שמחילים בו עם מסוק באוויר , מגיעים לנקונה מסויימת והרכב נעלם לך ומשתנה אוטומתית ל JetPack ,הנקודה הבאה תהייה על האדמה ,שהמתחרים מגיעים עם הג'ט פאק לנקודה הג'טפאק משתנה לאוטו כל שהוא (אינפרנוס \ בולט לא משנה .. ) , מגיעים לנקודה הבאה והאוטו משתנה לאופניים ומהנקודה של האופניים מתחרים לנקודת הסיום. נשמע רעיון די מגניב .. ואפשר להוסיף לזה גם סירות או משהו
נערך לאחרונה על ידי -=*PrO[§]hiT*=-, 15.08 בשעה 01:51.
*Clevel/ 1-25 הייתי מציע שתחלקו את הפקודות שיהיה בכולם (1-25) פקודות כי יש חלק שאין בהם פקודות וזה עושה שגיאה בפקודה.
*תוסיפו מערכת נשקים תמידיים.
*תורידו את הפקודה AP כי יש כבר LVAP/ , /SFAP , /LSAP וגם הפקודה AP מיותרת יש בה באג שזה ישר משגר אותך לתוך הנטר ושאתה יוצא מימנו אתה מיתפוצץ והולך לך כל הכסף שעליך וזה אומר "יצאתה מהפעילות".
שם בשרת: Hill
הרעיון:
אוקיי, אם זה שרת מטוסים למה שיהיה קלאנים? שיהיה טייסת.
טייסת: טייסת היא יחידה בסיסית בחילות האוויר בעולם. בדרך-כלל מדובר ביחידה המפעילה כלי טיס, אך גם יחידות המפעילות נשק אחר, כגון טילים, ואף יחידות מנהלה שונות, נקראות לעתים "טייסת".
קרדיט לויקיפדיה.
(אם מישהו יגנוב לי את הרעיון טייסת Thunber Birds אז הדבר האחרון שהוא יחשוב זה איך לגרום לי לחוס על חייו הסוף =]).