תעזרו לי בבקשה במחירי משחקי DS - משחקים Vgames - קהילות

נושא: תעזרו לי בבקשה במחירי משחקי DS
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

משתמש צעיר

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 16.08, 00:20

ברירת מחדל תעזרו לי בבקשה במחירי משחקי DS

אני משתגע , בכל מקום בארץ משחק DS אחד שאני רוצה עולה 250 שקל מינימום !!! אני מת לשחק במשהו חדש אבל לא , אני תמיד מוצא את עצמי נואש...
אני יודע שאסור לדבר על זה פה , אבל כן, יש לי פריצה ל-DS אבל זה פשוט משעמם ככה !!! אין את הרגוש של המשחקים בידיים , לכן חזרתי לקנות משחקים.
עכשיו אני עובד על חלום חדש שלי , לקנות כל משחק Pokemon שיצא אי פעם לקונסולה ניידת , עד כה יש את:
Pokemon Gold
Pokemon Sapphire
Pokemon Fire Red
Pokemon Diamond
Pokemon Pearl
אני מת לקנות את Pokemon Ranger : Shadows of Almia וראיתי אותו במחיר של 21 דולר כולל משלוח ב-eBay , זה שווה ? יש משהו יותר זול ?
לגבי משחקי Gameboy ו-Gameboy Color שבא לי לאסוף אני לא דואג כי בפיראט האדום מוכרים משחק ב-30 שקל ככה שאני מסודר , אבל מה אם משחקי ה-DS ? יש אתר שבו משחקי ה-DS לא עולים על 80 שקל ? אפילו פחות ? אני ממש מחוסר כסף פה ...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Niseg

נינג'ה בלגי

#2   פורסם: 16.08, 11:06

אשתי קנתה שני משחקים בebay אבל FP שהיה פעם פעיל בפורום אמר שהוא קנה כמה משחקים שם שהתבררו כזיופים.

בכל מקרה יהיה לך קשה לקנות משהו מקורי אם זה לא מחנות אמיתית . בדקתי בVGP ו playasia והמשחק עולה שם בסביבות 150 שקל (בvgp קצת יותר זול) . יש עוד חנויות שאפשר לבדוק ולפחות מהם אתה בטוח שאתה מקבל משהו מקורי.

אם המשחק יחסית חדש יהיה לך קשה מאוד להשיג אותו במחיר זול בעיקר אם זה משחק pokemon הם משחקים כלכך פופולארים שכשרציתי לקנות את diamond בחנות שמוכרת יד שניה בארה"ב הם אמרו לי שהמשחק כלכך פופולארי שאין להם בכלל יד שניה שלו. אנשים פשוט לא מוכרים אותו חזרה לחנות.

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#3   פורסם: 17.08, 11:49

מכיר את ההרגשה , אני זוכר ב-2007 שאבא שלי נסע לוושינגטון לעניניי עבודה ורק איזה שבוע לפני זה היכרתי מה זה DS (הייתי באיטליה והייתה שם פיצריה ובקומה השניה היה שם משחקיה ריקה ובקצה החדר עמד DS מחובר למתקן אבטחה כזה ושיחקתי שם כמה דקות Pokemon Ranger והתאהבתי במכשיר , אז יום אחד אבא שלי מתקשר מחו"ל ואומר שהוא לקח קצת זמן להסתובב בעיר ונכנס לאיזה קניון ענק שיש שם חנות צעצועים ענקית והוא עומד מול המוכר , הוא שאל מה אני רוצה שהוא יביא לי , אמרתי לו Nintendo DS והוא לא הבין (אני הכי טוב במשפחה באנגלית , הוא יותר טיפוס של רוסית-עברית ...) אז הוא נתן לי את המוכר , אמרתי לו שאני רוצה Nintendo DS עם המשחק Pokemon Ranger , הוא אמר שאין לו במלאי , חשבתי מהר ונזכרתי שיש את Pokemon Diamond , ביקשתי את המשחק והוא אמר "i'm sorry kid , were all sold out of Pokemon Diamond" אני כולי מאוכזב ואז הוא אומר :"oh wait , there are still a few copies of Pokemon Pearl" , אני מהר ביקשתי את המשחק (לא ביקשתי עוד משחק כמו נארוטו וכאלה כי רק היכרתי את הקונסולה , לא היה לי מושג איזה משחקים יש לקונסולה) ואז אבא שלי חזר והתחלתי לחרוש !

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Niseg

נינג'ה בלגי

#4   פורסם: 17.08, 12:10

אני קניתי DS ישן קרוב להשקה וכמעט לא שיחקתי בו. באיזה שהיא נקודה קניתי Pokemon diamond ושיחקתי בו כמה זמן וגם נתתי לאשתי לנסות. זה די מסריח שיש רק שמירה אחת. נתתי לאשתי גם להתנסות בכמה משחקים שיש להם DEMO על הwii בערוץ נינטנדו. היא אהבה את brain academy ו את soul bubbles וקנתה את שניהם בebay די בזול. נראים מקוריים אבל אני לא בודק בציציות אני חושב שהיא קנתה מאנגליה אז רוב הסיכויים שזה בסדר.

את כל הקניות שלי שקשורות לDS עשיתי בארה"ב כי אני מבקר שם פעם בשנה שנתיים כי ההורים שלי גרים שם. ראיתי משחק ממש מגניב על הPSP משהוא שנקרא patapon וחבל שהוא בלעדי הוא די מגניב. ראיתי שelite beat agents די דומה. אני כרגע לא מתעניין כלכך בDS . יש לי טעם מאוד ספציפי במשחקים בעיקר משחקי קצב ומשחקים חדשניים. חוץ מזה יש כמה סדרות שאני אוהב כמו זלדה, fallout ו xcom . ואני אוהב משחקי אסטרטגיה טקטיים בתורות . יש JA1 ל DS עד כמה שאני יודע אבל אני לא בטוח עד כמה הוא טוב אני מעדיף את 2.

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#5   פורסם: 17.08, 18:17

כן ראיתי את Elite Beat Agents ב-E3 Game of The Year Award 2008 - DS , לא ממש אהבתי , נראה משחק חסר תכלית כזה .
אין לי PSP אבל לחבר הכי טוב שלי יש אז המלצתי לו על Patapon , הוא שאל מה זה ואז הראתי לו איזה משחק פלאש ברשת שדומה בדיוק ל-Patapon (למשחק קוראים Patapon Flash Version) והוא אמר שזה משחק מסריח...

קיצר החלטתי , אני קונה את ה-Pokemon Ranger : Shadows Of Almia , סבתא שלי תיתן לי 50 שקל כשאני אעבור מבחן מחר , ואני חושב שאבא שלי (האדם עם חשבון ה-Paypal בבית הזה) יסכים לתרום לי 30 שקל ... מקסימום אני אקנה Legend of Zelda ב-67 שקל

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של nemesh

משתמש רציני

#6   פורסם: 20.08, 00:50

VideoGamePlus.ca

מספר ווי:6748-7505-7681-5654
מספר מריו סטריקרס:128965347569
מספר גיטר הירו 3: 034491061872
מספר גיטר הירו אירוסמית':176243116171
The Conduit: 0646-3640-7274
רוק בנד 2: 200507353302