|
מכיר את ההרגשה , אני זוכר ב-2007 שאבא שלי נסע לוושינגטון לעניניי עבודה ורק איזה שבוע לפני זה היכרתי מה זה DS (הייתי באיטליה והייתה שם פיצריה ובקומה השניה היה שם משחקיה ריקה ובקצה החדר עמד DS מחובר למתקן אבטחה כזה ושיחקתי שם כמה דקות Pokemon Ranger והתאהבתי במכשיר , אז יום אחד אבא שלי מתקשר מחו"ל ואומר שהוא לקח קצת זמן להסתובב בעיר ונכנס לאיזה קניון ענק שיש שם חנות צעצועים ענקית והוא עומד מול המוכר , הוא שאל מה אני רוצה שהוא יביא לי , אמרתי לו Nintendo DS והוא לא הבין (אני הכי טוב במשפחה באנגלית , הוא יותר טיפוס של רוסית-עברית ...) אז הוא נתן לי את המוכר , אמרתי לו שאני רוצה Nintendo DS עם המשחק Pokemon Ranger , הוא אמר שאין לו במלאי , חשבתי מהר ונזכרתי שיש את Pokemon Diamond , ביקשתי את המשחק והוא אמר "i'm sorry kid , were all sold out of Pokemon Diamond" אני כולי מאוכזב ואז הוא אומר :"oh wait , there are still a few copies of Pokemon Pearl" , אני מהר ביקשתי את המשחק (לא ביקשתי עוד משחק כמו נארוטו וכאלה כי רק היכרתי את הקונסולה , לא היה לי מושג איזה משחקים יש לקונסולה) ואז אבא שלי חזר והתחלתי לחרוש !
|