חדש בפורום + מספר שאלות למתחיל - משחקים Vgames - קהילות

נושא: חדש בפורום + מספר שאלות למתחיל
1  2
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

sof

משתמש חדש

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 16.08, 10:33

ברירת מחדל חדש בפורום + מספר שאלות למתחיל

היי,
אני דיי חדש בפורום הזה ,בעיקר בקונסולות (פעם הייתי פעיל בפורום אחר)
ואני על סף מעבר דירה ולאחר מספר לבטים העדפתי לפנות לאנשי הקהילה היקרים בתקווה למצוא כמה תשובות שיספקו אותי ואולי גם ידרבנו אותי .

אני נורא מתלבט האם לקנות אקסבוקס או ps3 , מן הסתם זה מקום גרוע לבקש ממכם לבחור לי בין השניים, כי אני בפורום xbox , אבל בכל זאת, בדיעבד.. מישהו מרגיש שהוא עשה את ההחלטה הלא נכונה ?

הלבטים הרצינים ביותר שלי הם קודם כל תמורה למול עלות, מכיוון ששניהם אותו הדבר אין לי הבדל, אבל הבנתי שמחירים למשחק של פלייסטיישן יכולים להיות כמעט כפולים ולכן זה לא כל כך משתלם לי , אפילו לעומת הבלו ריי שיוכל לשרת אותי בעתיד בצורה פנסטסית במיוחד לדירה החדשה.
הבנתי גם שכמות המשחקים שיש לאקסבוקס היא פי כמה וכמה יותר מגוונת .. זה נכון ?

ועכשיו לשאלות,
אני כבר חושב על זה מספר חודשים,וקיים לי חלון הזדמנויות בשילוב של אופצית קניה בחול להביא את המכשיר, אבל קיימות שמועות על הורדת מחירים בספטמבר - יש סיכוי שזה יקרה? או שמדובר בטווח ארוך יותר שלא שווה לי לחכות ?
אני אהיה בלונדון שבוע הבא - מישהו יודע טווחי מחירים שם ? איפה אני יכול לקנות
ובקנדה בעוד כחודש, שם ראיתי שהמחיר הוא 399 דולר - כשאני מדבר על גירסאת elite בלבד, אני לא מתכוון לקנות משו חלש יותר

מה שמביא אותי לשאלה האחרונה, הגירסאות, יהיה לי בעיה למצוא בארץ משחקים כאשר המכשיר נקנה בקנדה? עדיף לקנות בלונדון ?

תודה לכולם!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של בר תורג'מן

משתמש ותיק

#2   פורסם: 16.08, 10:38

תראה, אני חושב שעשיתי את ההחלטה הנכונה, אבל יש לי את ה Xbox רק שלושה שבועות ואני לא יכול להגיד לך בדיוק. אני יכול להגיד לך שלדוד שלי יש פלייסטשן 3, והוא מאוד מאוד מרוצה ממנו, רק הוא אומר שהלייב שלו יותר חלש משל Xbox אבל של הבוקס עולה כסף.

תראה, עם יש לך תקציב גדול לקניית משחקים, אני ממליץ לך לקנות פלייסטשן 3.
אני לא יגיד לך לקנות Xbox כמו כל הפורום הזה, כי כולם יודעים שפלייסטשן 3 הרבה יותר כיף, חוץ משהשלט שלו פחות נוח והלייב פחות כיף.

תעשה את הבחירה הנכונה, בהצלחה.

בר תורג'מן - מנהל קהילת האטריק וטרויאן לשעבר.
לכל שאלה או בקשה: bartorg16@gmail.com
המשך גלישה נעימה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של FreakinMoney

משתמש רציני

#3   פורסם: 16.08, 11:30

למה כולם יודעים ש PS3 הרבה יותר כיף ? ^^
מיץ בשטויות ...

GT - Felix Vainer
PSN - JayJayDimaggio

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של בר תורג'מן

משתמש ותיק

#4   פורסם: 16.08, 11:34

אני לא יודע איך להסביר את זה, אבל הוא יותר כיף D:
בוא נגיד ככה, עם הייתי רוצה להשקיע יותר הייתי קונה PS3, למה? כי הוא יותר כיף!!

בר תורג'מן - מנהל קהילת האטריק וטרויאן לשעבר.
לכל שאלה או בקשה: bartorg16@gmail.com
המשך גלישה נעימה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Niseg

נינג'ה בלגי

#5   פורסם: 16.08, 11:45

sof
ציטוט:
צפה בהודעה
היי,
אני נורא מתלבט האם לקנות אקסבוקס או ps3 , מן הסתם זה מקום גרוע לבקש ממכם לבחור לי בין השניים, כי אני בפורום xbox , אבל בכל זאת, בדיעבד.. מישהו מרגיש שהוא עשה את ההחלטה הלא נכונה ?

הלבטים הרצינים ביותר שלי הם קודם כל תמורה למול עלות, מכיוון ששניהם אותו הדבר אין לי הבדל, אבל הבנתי שמחירים למשחק של פלייסטיישן יכולים להיות כמעט כפולים ולכן זה לא כל כך משתלם לי , אפילו לעומת הבלו ריי שיוכל לשרת אותי בעתיד בצורה פנסטסית במיוחד לדירה החדשה.
הבנתי גם שכמות המשחקים שיש לאקסבוקס היא פי כמה וכמה יותר מגוונת .. זה נכון ?
תעשה רשימה של משחקים בלעדים שאתה רוצה לשחק בכל אחת המקונסולות ואז תדרג אותם ותקבל את התשובה. עוד דבר שצריך לקחת בחשבון הוא עם מי אתה הולך לשחק בארץ . תבדוק כמה אנשים קונים משחקים בכל אחת מהקהילות ואם הטעם שלהם במשחקים דומה לשלך.

sof
ציטוט:
צפה בהודעה
מה שמביא אותי לשאלה האחרונה, הגירסאות, יהיה לי בעיה למצוא בארץ משחקים כאשר המכשיר נקנה בקנדה? עדיף לקנות בלונדון ?

תודה לכולם!
אף אחד לא קונה משחקים בארץ משני סיבות:
1. יש בארץ ישראלים (לא אפרט).
2. אנשים שקונים משחקים לא באמת פראירים והמחירים בארץ מוגזמים.

חוץ מזה אנשים קונים קונסולות אמריקאיות בעיקר בגלל שהמחיר של המשחקים לרוב יותר נמוך.

מי שקונה אמריקאי קונה משחקים מחנויות קנדיות (יש 3 כאילו) או play asia או מebay . האחרים קונים מחניות אנגליות ששולחות לארץ ואולי גם מebay uk . יש גם אופציות להחליף או לקנות יד שניה בארץ אם לא מדברים על גיימר בונקר שלא מוכר שום דבר (אני מכיר כמה כאילו).

חזרה לראש העמוד

sof

משתמש חדש

#6   פורסם: 16.08, 11:47

הממ, לא אמורה להיות לי בעיית תקציב כלשהיא
אבל מבחינת סדר העדיפויות שלי אני לא מוצא לנכון להוציא 450 שקל כל פעם על משחק אחד כשהבנתי שהמשחקים של אקסבוקס משמעותית יותר זולים.
היתרון היחידי שאני מוצא על האקס בוקס הוא הבלו ריי שהוא יכול לסדר לי יפה את הסלון

מלבד זאת אני גם לא מחשיב את עצמי כהארד קור גיימר ,אני לא מאמין שאשחק בה מדיי יום, וגם אם אשחק בה, מספר שעות מועט, אני נמצא בעיקר בערבים בבית , לא לפני

השימוש המרכזי שלה הולך להיות פחות או יותר ערבי pes שאני אארח...
יש אופציה לpes בHD באקס בוקס נכון ?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DarkBloOd

נינג'ה בלגי

#7   פורסם: 16.08, 11:48

יש גם משחקים שהם RF שעובדים על כל מכשיר...

קרדיט לINK מפורום אחר

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ManUtd

נינג'ה בלגי

#8   פורסם: 16.08, 11:48

אתה לא מתכוון לקנות משהו חלש יותר? בכל הגרסאות זה בדיוק אבל בדיוק אותו מכשיר וההבדל הוא בדיסק קשיח. הרבה שירותים של הלייב חסומים לנו ובגלל זה אין לך מה לעשות עם 120 ג'יגה אלא אם באמת יבטלו את הפרימיום ואז לא תיהיה ברירה אבל כל עוד הוא קיים הוא עדיף יותר. ולגבי מה יותר כיף? לגבי הלייב אני יכול להגיד לך שזה מוסיף המון ובתור אחד ששיחק פעם בעיקר במחשב ולא השתמש ברשת אני יכול להגיד לך שבאקסבוקס זה פשוט מדהים. הכול עובד בצורה חלקה, נוחה ומוסיפה המון שעות למשחקים שבתאכלס בלי הלייב הייתה מסיים את הסינגל שלהם והם היו מעלים אבק במגירה. היתרונות של הפליסטיישן הם הבלעדיים שאם אתה אוהב אותם והם חשובים לך אז כדאי לך לבחור בפלייסטיישן. האקסבוקס אומנם זול יותר אבל הלייב שלו עולה עוד 40-50 דולר ל-13 חודשים אבל הוא באמת שווה את זה ועד שלא מנסים לא מבינים (בשביל זה אתה מקבל חודש חינם).
השלט של האקסבוקס הוא ממש נוח גם למשחקי יריות וגם למשחקי ספורט וכו' ואני מדבר בתור אחד שניסה את זה של ה-PS2 שהוא אותה צורה כמו של ה-PS3 ולדעתי זה הרבה פחות נוח לשחק בו למשל משחקי יריות.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של omerkot

שואף לשלמות

#9   פורסם: 16.08, 12:25

אם אתה לא הארד קור גיימר ומה שאתה רוצה זה לארגן ערבי PES לחברים אז תלך על הPS3.
ל360 יש אונליין יותר טוב (אבל כזה שעולה כסף) ומשחקים אקסקלוסיביים שהם דווקא כן מהסוג שפונה להארד קור.
לPS3 יש משחקים אקסקלוסיביים מעט יותר מגוונים, אונליין מעט פחות טוב אבל בחינם ויכולות כמו בלוריי, רשת אלחוטית מובנית וכדומה.
הPS3 יקרה יותר מה360 אבל המשחקים עולים אותו דבר ורובנו קונים אותם מאתרים זולים בחו"ל ולא בארץ. הPS3 גם אמינה יותר. ה360 נוטה למות ועדיין קשה לנו לשפוט אם כרגע הקונסולות החדשות שנמכרות אמינות מספיק.
לגבי משחקים כמו PES, FIFA ולמעשה רוב המשחקים שנמכרים היום ואינם אקסקלוסיביים, אתה יכול למצוא אותם בשתי הקונסולות כשההבדלים הם מינוריים ולא מורגשים בעליל.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של FreakinMoney

משתמש רציני

#10   פורסם: 16.08, 12:31

גם אם מודבר במשחקי ספורט כפי שציינת PES, אני אמליץ על השלט של הסוני בגלל שכפתורי החיצים מופרדים בשלט בניגוד לשלט של האקסבוקס שהם מחוברים. מה שנותן לך שליטה יותר טובה ומדוייקת על התנועה של השחקן...

GT - Felix Vainer
PSN - JayJayDimaggio

חזרה לראש העמוד

sof

משתמש חדש

#11   פורסם: 16.08, 12:35

omerkot
ציטוט:
צפה בהודעה
אם אתה לא הארד קור גיימר ומה שאתה רוצה זה לארגן ערבי PES לחברים אז תלך על הPS3.
ל360 יש אונליין יותר טוב (אבל כזה שעולה כסף) ומשחקים אקסקלוסיביים שהם דווקא כן מהסוג שפונה להארד קור.
לPS3 יש משחקים אקסקלוסיביים מעט יותר מגוונים, אונליין מעט פחות טוב אבל בחינם ויכולות כמו בלוריי, רשת אלחוטית מובנית וכדומה.
הPS3 יקרה יותר מה360 אבל המשחקים עולים אותו דבר ורובנו קונים אותם מאתרים זולים בחו"ל ולא בארץ. הPS3 גם אמינה יותר. ה360 נוטה למות ועדיין קשה לנו לשפוט אם כרגע הקונסולות החדשות שנמכרות אמינות מספיק.
לגבי משחקים כמו PES, FIFA ולמעשה רוב המשחקים שנמכרים היום ואינם אקסקלוסיביים, אתה יכול למצוא אותם בשתי הקונסולות כשההבדלים הם מינוריים ולא מורגשים בעליל.

אז בכל זאת לא הבנתי למה לי ללכת על ps3 ולא על אקסבוקס
איזה משחקים אקסלוסיביים משוייכים לאקס בוקס ? אני רק מודע למשחקים שיש לps3 .
למה ה360 נוטה למות? הבנתי שהמעבד החדש כבר פתר את כל הבעיה של rod

אני באמת לא הארדקור גיימר, אבל שלא יהיו טעויות,אם זה יהיה בבית ויהיה לי את הזמן (בהנחה והחברה לא תציק) תהיה חרישה מאסיבית עד כמה שאפשר

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#12   פורסם: 16.08, 12:46

שלום וברוך הבא.

(הערת פתיחה: בד"כ נושאים כאלו אנחנו מנהלים בנושא שאלותץ בנעוץ ובהמשך הוא יעבור לשם)

לגבי השאלות שלך. כיום יש למעשה כמה דברים שמפרידים בין 360 וPS3. דבר ראשון המחיר. אם נניח נדבר על חו"ל כיום המחיר הוא 300$ לרגילה ו-400 לעילית (שההבדל הזניח הוא כבל HDMI שעולה כ-10$, עוד 60 גיגה זיכרון (ו120 סה"כ) וצבע שחור. בסוף החודש השמועות אומרות שהעילית תרד למחיר של 300$. (ולא תהיה יותר "רגילה")
הPS3 עולה כיום 400$. לגירסה ללא תמיכה בPS2. (ויש גירסת 500$)
ההבדל זניח וקאולם קיים.

יש את עניין הבלו ריי. אולם אם אתה קונה PS3 מארה"ב לא תוכל לראות סרטי PAL (הוא חסום לסרטים)

לגבי משחקים זה תלוי אם יש לך מחשב חזק יחסית והאם תשחק בו. אם כן, זה מצמצם את הרשימה של ה-360. אם אתה הולך לשחק על הקונסולות זה מגדיל מאוד את רשימת המשחקים "הבלעדיים שלה". עכשיו אתה צריך לעשות את השיקול שלך.

לגבי משחק אונליין - אין מה להשוות את ה-360 המערכת שלה הרבה יותר טובה.

ל-360 למשל(בלעדיים וגם ל-360 ולמחשב בלי הPS3) יש את ME, ME2, היילו, L4D, שתי חבילות הרחבה של GTA ועוד... )

Rex: I'll Get you Beer Baron...wherever you are.
Homer: Nooo, you wooon't.
Rex:Yes, yes i will.
Homer: D'ooooh

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של omerkot

שואף לשלמות

#13   פורסם: 16.08, 13:41

sof
ציטוט:
צפה בהודעה
אז בכל זאת לא הבנתי למה לי ללכת על ps3 ולא על אקסבוקס
איזה משחקים אקסלוסיביים משוייכים לאקס בוקס ? אני רק מודע למשחקים שיש לps3 .
למה ה360 נוטה למות? הבנתי שהמעבד החדש כבר פתר את כל הבעיה של rod

אני באמת לא הארדקור גיימר, אבל שלא יהיו טעויות,אם זה יהיה בבית ויהיה לי את הזמן (בהנחה והחברה לא תציק) תהיה חרישה מאסיבית עד כמה שאפשר
בגלל שאתה מקבל אונליין בחינם, כונן בלוריי, WIFI מובנה וקונסולה אמינה.
אנחנו לא יודעים לגבי המערכת הכי חדשה (ג'אספר) כי היא חדשה מדי. לגבי הקודמת (פאלקון), היינו בטוחים שהיא פתרה את הבעיות ובערך שנה וקצת אחרי שהיא יצאה, התחילו למות פה קונסולות פאלקון על ימין ועל שמאל (ואתמול נחתה אצלי פאלקון של אח שלי שהתפגרה לאחרונה).
מערכת האונליין של ה360 טובה מזו של הPS3 אבל ההבדלים לא בשמיים וזו של הPS3 הולכת ומצמצמת את הפער.
האקסקלוסיביים של ה360 פונים יותר לקהל של הארדקור (משחקים כמו HALO, gears of war : http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_exclusives)
האקסקלוסיביים של הPS3 מגוונים יותר (משחקים כמו LBP, ראצ'ט וקלאנק אבל גם KZ2 ואנצ'ארטד http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_exclusives)
אם המשחקים של ה360 נראים לך יותר אז לך על זה, אם אתה אמביוולנטי, לך על הPS3.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של golgolon

שחקן PS3 שנותן בראש!

#14   פורסם: 16.08, 14:27

אם אתה ממש בקטע רק של משחקי ספורט ומכות למשל, אתה תהנה יותר בPS3, כי מנסיון ולפחות לדעתי השלט של הבוקס לא נוח במשחקים כאלה .

במשחקי יריות, השלט של הבוקס יותר נוח, למרות שזה לא כל כך נורא..

כמו שהרוב אמרו תסתכל על רשימת האקסלוסיביים של כל קונסולה, תראה מה תאהב יותר.

דווקא בקטע של האונליין אני לא רואה הבדל גדול, לאט לאט סוני מעדכנת את הPSN .
זה לא כמו שבהתחלה לא היו טרופיס למשחקים בPS3, שהיווה יתרון גדול לX360.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ManUtd

נינג'ה בלגי

#15   פורסם: 16.08, 14:32

בנוגע למשחקי ספורט אני למשל נהנה הרבה יותר בשלט של האקסבוקס ויצא לי לשחק בשלט של ה-PS2 שהוא באותה צורה כמו של ה-PS3. לגבי משחקי מכות אני עוד לא בטוח.

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#16   פורסם: 16.08, 14:50

זה בעיקר נוגע לDPAD. משחקים שלא צריכים אותו יותר נוחים על ה360. (כלומר זה רק כי הDPAD של ה-360 גרוע, השלט עצמו הרבה יותר נוח.)

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Niseg

נינג'ה בלגי

#17   פורסם: 16.08, 15:06

לPS3 יש יתרון די ברור . אם אתה לא מתעניין ב FPS או ממש אוהב את fable 2 אז עדיף לך ללכת על PS3. הPS3 הרבה יותר אמין חומרתית , בא עם רשת על חוטית ומשחקי כדורגל גם ככה יוצאים לכל הקונסולות.

אני יותר משחק משחקי casual ואין לי PS3 או 360 . יש לי wii שלא מתאים לכל אחד (אני חובב zelda ו mario rpg ,וכמה משחקים משוגעים של נינטנדו ואני גם אוהב משחקי קצב ותנועה וcasuals ללא התחיבות גדולה ). אבל בלי קשר לקונסולה שיש לי יש לי נטיות ברורות לטובת הxbox360 בגלל שאני אוהב את halo ואת כל מה שקשור אליו (נראה משחק מגניב לאללה) וגם fable 2 תואם לג'אנרים שאני אוהב לשחק. בPS3 אני יותר נמשך לכיוון gow3 ו warhawks . כל הפלטפורמות כמו Ratchet and Clank ו LBP לא ממש מענינים אותי.

בשבילי אין שום התלבתות . אם היתה לי אופציה לקונסולה שניה זאת היתה xbox360 . המשחקים על הPS3 פשוט לא מענינים אותי מספיק. עדיין יהיה לסוני איזה משחק של 250 איש בקרב אבל אני די מרוצה מהמשחק מולטי שאני משחק עכשיו בPC .

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של golgolon

שחקן PS3 שנותן בראש!

#18   פורסם: 16.08, 15:17

Niseg
ציטוט:
צפה בהודעה
לPS3 יש יתרון די ברור . אם אתה לא מתעניין ב FPS או ממש אוהב את fable 2 אז עדיף לך ללכת על PS3.
למרות שלדעתי HALO היא סדרת משחקי הFPS שהכי אהבתי, לPS3 יש אחלה משחקי FPS דווקא.. KILLZONE 2, RESISTANCE וMAG שהולך לצאת נראה לא רע בכלל.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Niseg

נינג'ה בלגי

#19   פורסם: 16.08, 16:05

golgolon
ציטוט:
צפה בהודעה
למרות שלדעתי HALO היא סדרת משחקי הFPS שהכי אהבתי, לPS3 יש אחלה משחקי FPS דווקא.. KILLZONE 2, RESISTANCE וMAG שהולך לצאת נראה לא רע בכלל.
אני לא כלכך מתעניין בFPS וגם יש לי את המחסום לעבור מעכבר+מקלדת לשלט קונסולה. עם halo אני מסכים אולי לעבור את העינוי הזה אבל בשביל שני משחקים אני לא אקנה קונסולה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של .:Shlomix:.

נינג'ה בלגי

#20   פורסם: 16.08, 16:26

אם אתה מייחס לשלטים חשיבות גדולה (וכדאי, כי זה הבדל גדול) אז תבדוק את השלטים של כל אחת מהקונסלות במשך שעת משחק בערך ותרגיש מה יותר נוח לך.
אישית, אני חושב שהשלט של ה360 הרבה יותר נוח (אפילו שהוא לא נראה כזה) כי הוא מותאם בדיוק לידיים ובגודל נורמלי, לא כמו של הPS3 שהוא קטן ולא מתאים לי בכלל ולרוב החברים שלי.
מבחינת המחיר - ה360 יותר זולה, ויש את העניין של הלייב שקצת מעלה את המחיר אבל אפשר למצוא דילים טובים באזור ה40$ ל13 חודשים, ככה שזה לא משמעותי וזה בהחלט שווה את המחיר.
והמלצה: אל תקנה משחקים בארץ. תזמין מחו"ל. הרבה יותר זול.

חזרה לראש העמוד

sof

משתמש חדש

#21   פורסם: 16.08, 16:54

omerkot
ציטוט:
צפה בהודעה
בגלל שאתה מקבל אונליין בחינם, כונן בלוריי, WIFI מובנה וקונסולה אמינה.
אנחנו לא יודעים לגבי המערכת הכי חדשה (ג'אספר) כי היא חדשה מדי. לגבי הקודמת (פאלקון), היינו בטוחים שהיא פתרה את הבעיות ובערך שנה וקצת אחרי שהיא יצאה, התחילו למות פה קונסולות פאלקון על ימין ועל שמאל (ואתמול נחתה אצלי פאלקון של אח שלי שהתפגרה לאחרונה).
מערכת האונליין של ה360 טובה מזו של הPS3 אבל ההבדלים לא בשמיים וזו של הPS3 הולכת ומצמצמת את הפער.
האקסקלוסיביים של ה360 פונים יותר לקהל של הארדקור (משחקים כמו HALO, gears of war : http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_exclusives)
האקסקלוסיביים של הPS3 מגוונים יותר (משחקים כמו LBP, ראצ'ט וקלאנק אבל גם KZ2 ואנצ'ארטד http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_exclusives)
אם המשחקים של ה360 נראים לך יותר אז לך על זה, אם אתה אמביוולנטי, לך על הPS3.
תראה, אני אולי לא הבהרתי את עצמי נכון,אני לא הארדקור גיימר רק בגלל שאין לי זמן, והלוואי והיה לי .. מבחינת סגנון משחקים אני לא יכול בלי fps , סטייל הילו מדבר אליי טוב, גם ראיתי prototype שנראה משחק טוב מאוד , אני בעיקר מחפש משחקים כאלו , קצת אקשן, המחשב שלי הוא כמעט חצי גרוטאה חצי מצבה, וכרגע רצים לי עליו שתי משחקים,wow (שבעצם כרגע היחידי שלוקח לי את כל הזמן למשחקים) וholdem בפייסבוק =] חוץ מזה אני לא יותר מדיי נוגע.
לכן גם כל הרצון שלי לקנות איזה קונסולה טובה שסוף סוף אני אצליח לראות גרפיקה טובה כמו בנאדם עם קונסולה שאני יודע שתחזיק לי לפחות שנתיים שלוש בלי שאחרי שנתיים אני אתבאס ששום משחק לא עולה לי ,עוד לא חוויתי גרפיקה רצינית (יש לי כרטיס מסך חלש מאוד יחסית להיום,וגם wow שרץ לי - רץ בצורה מזוויעה )
אני חושב שדיי נסגרתי על הxbox ,אתם מאמינים שאני אוכל להנות ממנה בשנתיים שלוש הקרובות?

בכל זאת אני לא מאמין שאני אעשה מינוי ללייב (בהנחה ואמשיך עם wow , אני רק התחלתי לשחק בזה ) למרות שזה יחסית זול לא סגור כמה שזה בריא לשלם על שני האופציות.. אבל זה עוד נתון לשיקול ולקצב ההתמכרות

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#22   פורסם: 16.08, 17:07

אם אתה כבר חושב בצורה כזאת - אתה תהנה מאוד מהבוקס.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#23   פורסם: 16.08, 17:36

שלום SOF. אני אתרום גם את ההמלצה שלי:

- לדעתי לא משנה איזו קונסולה תקנה, אתה תקבל מספיק משחקים בשביל שנים של משחק. אתה לא תצטער על הקניה שלך כי לשתיהן מבחר ענק. גם אם תתעלם מכל המשחקים האקסלוסיביים, יש ספריית משחקים משותפים עצומה לשתי הקונסולות.
- הX360 משמעותית יותר זולה. זו גם הקונסולה עצמה, וגם האפשרות שלך לקנות משחקים בחו"ל יד שניה או חדשים במחיר מוזל, בגלל המבחר הגדול יותר.
- הPS3 משמעותית יותר אמינה, לפחות בדגמים הישנים. אנחנו לא יודעים לגבי הדגמים החדשים כי הם די חדשים. גם פה יש שיקול כלכלי: כיום ניתן לקנות כמעט שתי קונסולות X360 במחיר של קונסולת PS3 אחת, ככה שגם אם יקרה הגרוע מכל והקונסולה תתקלקל, זה לא יעלה לך הרבה יותר. במקביל צריך לקחת בחשבון שגם הPS3 לא חסינה ב100% מתקלות, ואם תרצה אחריות אתה חייב לקנות אותה בארץ.
- אם תרצה לשחק אונליין בX360, אז זו עלות נוספת שצריך להביא בחשבון: זה שירות שנקרא Live Gold ועולה 50$ בשנה. אבל בפתיחת חשבון חדש תוכל להתנסות בזה בחינם. האונליין של הX360 בהחלט יותר טוב מזה של ה PS3 (בעיקר האפשרות שלך לתקשר עם אנשים אחרים), אבל כמו שעומר אמר: הPS3 מצמצמת פערים.
- אם בחרת X360, בדרך כלל עדיף אמריקאית, כי יש מספר משחקים שחסום לאזורים (לא כולם) ובדרך כלל יותר זול לקנות אותם בארה"ב.
- אם אתה שוקל גם את אופציית הבלוריי, אז כונן בלוריי נפרד של LG עולה היום בדיוטי פרי 200$, ואני מניח שהמחירים הולכים לרדת מהר. שתי הקונסולות גם יודעות להזרים סרטים מהמחשב במידה ותחבר אותן לרשת ביתית, ככה שלא בטוח שתצטרך את זה.
- אם אתה שחקן מזדמן שאוהב לשחק עם החברים, אז לX360 יש עוד יתרון כלכלי: יהיה לך כנראה יותר זול להשיג 4 שלטי X360 כדי שכולם יוכלו לשחק ביחד.
- שירות המשחקים "הקטנים" להורדה (נקרא ארקייד או XBLA על הX360 ו-PSN על הPS3) מפותח יותר ומכיל יותר משחקים על הX360. הרבה מהם מתאימים בתור משחקי מסיבה קלילים לשחק עם חברים והם עולים בדרך כלל בין 5$ ל-15$. השירות הזה לא מצריך תשלום ללייב גולד.

Keep it mean

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של omerkot

שואף לשלמות

#24   פורסם: 16.08, 20:50

sof
ציטוט:
צפה בהודעה
תראה, אני אולי לא הבהרתי את עצמי נכון,אני לא הארדקור גיימר רק בגלל שאין לי זמן, והלוואי והיה לי .. מבחינת סגנון משחקים אני לא יכול בלי fps , סטייל הילו מדבר אליי טוב, גם ראיתי prototype שנראה משחק טוב מאוד , אני בעיקר מחפש משחקים כאלו , קצת אקשן, המחשב שלי הוא כמעט חצי גרוטאה חצי מצבה, וכרגע רצים לי עליו שתי משחקים,wow (שבעצם כרגע היחידי שלוקח לי את כל הזמן למשחקים) וholdem בפייסבוק =] חוץ מזה אני לא יותר מדיי נוגע.
לכן גם כל הרצון שלי לקנות איזה קונסולה טובה שסוף סוף אני אצליח לראות גרפיקה טובה כמו בנאדם עם קונסולה שאני יודע שתחזיק לי לפחות שנתיים שלוש בלי שאחרי שנתיים אני אתבאס ששום משחק לא עולה לי ,עוד לא חוויתי גרפיקה רצינית (יש לי כרטיס מסך חלש מאוד יחסית להיום,וגם wow שרץ לי - רץ בצורה מזוויעה )
אני חושב שדיי נסגרתי על הxbox ,אתם מאמינים שאני אוכל להנות ממנה בשנתיים שלוש הקרובות?

בכל זאת אני לא מאמין שאני אעשה מינוי ללייב (בהנחה ואמשיך עם wow , אני רק התחלתי לשחק בזה ) למרות שזה יחסית זול לא סגור כמה שזה בריא לשלם על שני האופציות.. אבל זה עוד נתון לשיקול ולקצב ההתמכרות
אם כבר החלטת אז למה כל הדיון הזה?

חזרה לראש העמוד

sof

משתמש חדש

#25   פורסם: 17.08, 09:58

gulmer - תודה רבה על הפירוט
מאמין שהחלטתי, בשיתוף עוד חבר מהעבודה (שיש לו את שתי הקונסולות,בעצם את שלושתם) הומלץ לי ללכת על הxbox , גם אמרו לי לקנות את גירסאת הארקייד שהיא זולה יותר משמעותית ופשוט להחליף לה הארד דיסק ל20GB ,הבנתי שהשימוש של ההארד דיסק דיי מיותר, ומשום מה הייתי בטוח שהיציאת hdmi לא כלולה בדגם הכי זול..

omerkot-פתחתי את הדיון כי התלבטתי אך בכל זאת נטיתי לכיוון האקס בוקס, אחרת הייתי פותח את הדיון בפורום של ps , נכון ?
בסופו של דבר הגעתי להחלטה גם בעזרת האנשים פה שעזרו.

תודה רבה לכם

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#26   פורסם: 17.08, 10:05

השימוש לא מיותר בכלל, איתו אתה שומר משחקים ומשחקי ארקייד, מוריד דמואים וDLC למשחקים, בלעדיו יש בעיות לעיתים במשחקים (למרות שלא צריך להיות זה קורה)

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של omerkot

שואף לשלמות

#27   פורסם: 17.08, 11:48

יש לך חברים מוזרים שמטעים אותך (גם לי יש את שלוש הקונסולות+הניידות)...
בכל מקרה, הסיבה היחידה שאתה תרצה להעדיף את הבוקס היא זו שאסור לנו לדבר עליה בפורום ואם זה המצב אז קטונתי.
מעבר לזה, אני רק יכול להמליץ לך להסתכל על כמות האנשים בפורום שמתה להם הקונסולה בימים האחרונים ולהסיק את המסקנות שלך.

חזרה לראש העמוד

sof

משתמש חדש

#28   פורסם: 17.08, 11:48

אוקי , אבל אם אקנה את גירסאת הארקייד ואכניס לבפנים הארד דיסק אחר, זה יהיה יותר משתלם נכון ?

אין סיבה אחרת לקנות גירסאת פרו או elite

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#29   פורסם: 17.08, 11:57

הרדיסק יעלה לך פחות מ-100$ ולכן זה באמת יצא לך זול יותר בסופו של דבר.
הייתי ממליץ לחכות לסוף החודש ולראות אם יש הורדת מחירים צפוייה

Keep it mean

חזרה לראש העמוד

sof

משתמש חדש

#30   פורסם: 17.08, 16:19

אוקי , תודה רבה!

עומר, קראתי את הכתבות ,בכל אחד מהפורמים יש אנשים שמת להם המכשיר ותמיד גם יהיו, מתאר לעצמי שזה ערבוב של חוסר מזל פלוס חומרה בעייתית, עניין של מזל, אבל בשיקול של עלות אל מול תועלת אני חושב (כבר לא בטוח כמו מקודם) שעדיף לי לקנות את האקסבוקס, לפחות מבחינה שעלות משחק לא עולה כמו שהיא עולה לps, ומגוון המשחקים שהיא מציעה לי לקנות (ואני אקנה לפחות בהתחלה בעיקר ישנים כי לא ראיתי עוד כלום ) הוא הרבה יותר גדול - במחירים זולים.

חזרה לראש העמוד
1  2

משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא