חדש|שלום חברים יקרים אני חדש, וכמה דברים להוסיף... - משחקים Vgames - קהילות

נושא: חדש|שלום חברים יקרים אני חדש, וכמה דברים להוסיף...
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של sharinox

מודל לחיקוי

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 16.08, 17:11

Exclamation חדש|שלום חברים יקרים אני חדש, וכמה דברים להוסיף...

צ'עלום

אני חדש בקהילה הזאות אני מתכוון לקנות את משחק ההמשך בעוד יומיים (אני מאוד מקווה). טוב עכשיו לסיפור שלי, בזמני כשהייתי בן איזה 7 שיחקתי בReturn To Castle: Wolfenstein היה ממש כיף הייתי מאוד מכור למשחק, ביננו... לא סיימתי אותו אף פעם כי פחדתי מהזומבים והייתי קטן כל פעם שהגעתי לשלב של בית הקברות התת קרקעי וראיתי זומבים אוכלים נאצים שצורחים ובוכים פשוט רעדתי מפחד! נתתי לחברים שלי לשחק והם גם פחדו להמשיך (אבל הייה צחוקים בטרוף ), הייתי קטן על תצחקו עלי סת'אאאם לא אכפת לי... יאללה תרדו עלי חופשי אבל הצלחתי להגיע לבוס הראשון אם חבר שלי ולעבור אותו והגעתי לשלב של הבסיס הצבאי ויש שם אזעקה מעצבנת ומאז אני לא שיחקתי יותר... לא משנה עכשיו אני ילד אמיץ שישחק את המשחק החדש בסידרה "Wolfenstein"!

ד.א: אהה... כן... ויש לי כמה דברים להוסיף, אני מציע שתתקנו ותשנו את השם של הקהילה מ"Wolfenstein 2" ל"Wolfenstein" בגלל שזה השם של המשחק החדש בסידרה והיוצרים בכוונה עשו אותו פשוט "Wolfenstein" בלי מספרים ותוספות ראיתי גם שאיך שהו הצלחתם לדפוק את השם "Return To Castle: Wolfenstein 2" לא, לא, לא! זה מצחיק אותי מאוד זה לא השם של המשחק, אם עכשיו יבוא גיימר רציני שמבין, הוא יצחק על השם שבחרתם ודרך אגב אם כבר אז השם אמור להיות "Wolfenstein 4" (על תשנו לזה, רק שתדעו) בגלל שהספירה מאז המשחק הראשון בסידרה, החדש שהולך לצאת בעוד יומיים הוא הרביעי בסידרה, הינה הסדר:

Wolfenstein 3D .1 הראשון בסידרה (גם משחק הFPS הראשון שיצא אי פעם, כן לפני DOOM לכול מי שחשב ההיפך).
2. Spear of Destiny השני בסידרה, ממשיך את המשחק הראשון בסידרה.
3. Return To Castle: Wolfenstein השלישי בסידרה, לפי השם הגיבור בי.ג'י בלאסקוביץ' חוזר לטירה הנאצית בשם "Wolfenstein".
4. Wolfenstein הרביעי בסידרה, כן פשוט רק השם של הטירה בלי תוספות מיותרות של מספרים ונושאים!

טוב כאן אני מסיים את ה"חפירה האולטמטיבית שלי",
מקווה להישתלב,
דניאל

נערך לאחרונה על ידי sharinox, 16.08 בשעה 17:13.

בברכה,
דניאל,
צרו איתי קשר: sharinox@gmail.com

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של AL3X

נינג'ה בלגי

#2   פורסם: 16.08, 17:33

דבר ראשון:ברוך הבא לקהילה של Wolfenstein 2
דבר שני: הקהילה גם חדשה P:
דבר שלישי:תהנה
דבר רביעי:לא נורה שלא סיימת חחח תתחיל עכשיו ו תסיים חחח

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

#3   פורסם: 16.08, 17:43

ברוך הבא, כולם חדשים פה, לא? הרי כרגע נפתח הפורום.
אממ, תרשה לי לתקן אותך, זה לא נכון, היו גם משחקי WOLFENSTEIN לפני ה3D. וגם הוא לא היה משחק התלת מימד הראשון, למרות שזה נכון להגיד שהוא הראשון שנראה ריאליסטי משהו...
אני זוכר ששיחקתי בוולפשטיין 3D כשהייתי בן 5 בערך XD, הגרפיקה הייתה נורא ריאליסטית יחסית לילד שעד לאותו משחק שיחק בכל משחקי הפלטפורמה הישנים (למרות שבאותה תקופה כבר יצא QUAKE), כל דלת נפתחת וכל גרמני שצועק גרמו לי לקפוץ בכיסא, ולפעמים אפילו לצאת מהמשחק באמצע כי פחדתי להמשיך... זמנים טובים
ומסכים איתך לגמריי, צריך לשנות את השם של הפורום פשוט לWolfenstein, ולהוריד את ההסבר המטעה שזה ההמשך של RTCW.

נערך לאחרונה על ידי chaospower, 16.08 בשעה 17:49.

חזרה לראש העמוד

מודל לחיקוי

#4   פורסם: 16.08, 17:48

chaospower
ציטוט:
צפה בהודעה
ברוך הבא, כולם חדשים פה, לא? הרי כרגע נפתח הפורום.
אממ, תרשה לי לתקן אותך, זה לא נכון, היו גם משחקי WOLFENSTEIN לפני ה3D. וגם הוא לא היה משחק התלת מימד הראשון, למרות שזה נכון להגיד שהוא הראשון שנראה ריאליסטי משהו...
אני זוכר ששיחקתי בוולפשטיין 3D כשהייתי בן 5 בערך XD, הגרפיקה הייתה נורא ריאליסטית יחסית לילד שעד לאותו משחק שיחק בכל משחקי הפלטפורמה הישנים (למרות שבאותה תקופה כבר יצא QUAKE), כל דלת נפתחת וכל גרמני שצועק גרמו לי לקפוץ בכיסא, ולפעמים אפילו לצאת מהמשחק באמצע כי פחדתי להמשיך... זמנים טובים
ומסכים איתך לגמריי, צריך לשנות את השם של הפורום פשוט לWolfenstein, ולהוריד את ההסבר המטעה שזה ההמשך של RTCW.
יפה מאוד, אבל הוא משחק הFPS הראשון, כן, כן! אני אישית הייתי מופתע לגלות אני יודע שהיו משחקים שונים לפני אבל זה הוא משחק הFPS הראשון בגלל זה גם קוראים לא "הסבא של משחקי FPS"... וזה נכון שהיו משחקי "וולף" לפני אבל הם לא היו FPS ליתר דיוק היה משחק אחד לפני הוא היה בסגנון מריו כזה!

בברכה,
דניאל,

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

#5   פורסם: 16.08, 17:51

sharinox
ציטוט:
צפה בהודעה
יפה מאוד, אבל הוא משחק הFPS הראשון, כן, כן! אני אישית הייתי מופתע לגלות אני יודע שהיו משחקים שונים לפני אבל זה הוא משחק הFPS הראשון בגלל זה גם קוראים לא "הסבא של משחקי FPS"... וזה נכון שהיו משחקי "וולף" לפני אבל הם לא היו FPS ליתר דיוק היה משחק אחד לפני הוא היה בסגנון מריו כזה!
הוא לא.
הוא משחק הFPS הראשון של WOLFENSTEIN, אבל היו כבר משחקי תלת מימד הרבה לפני שהוא יצא, למעשה אחד או יותר מהם היה של ID עצמם...
אתה מוזמן לבדוק את זה בוויקיפדיה אם בא לך.

נערך לאחרונה על ידי chaospower, 16.08 בשעה 17:54.

חזרה לראש העמוד

מודל לחיקוי

#6   פורסם: 16.08, 17:54

chaospower
ציטוט:
צפה בהודעה
הוא לא.
הוא משחק הFPS הראשון של WOLFENSTEIN, אבל היו כבר משחקי תלת מימד הרבה לפני שהוא יצא, למעשה אחד מהם היה של ID עצמם...
אתה מוזמן לבדוק את זה בוויקיפדיה אם בא לך.
עריכה: תיקרא את זה אם אתה מבין קצת אנגלית, בשורות הראשונות: http://www.freeinfosociety.com/article.php?id=128

ציטוט: "The game credited as the first FPS is Wolfenstein 3D. Released in 1992 by id software"

נערך לאחרונה על ידי sharinox, 16.08 בשעה 18:00.

בברכה,
דניאל,

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Sh()ckWaVe!

מנהל פורום Wolfenstein

#7   פורסם: 16.08, 19:33

ברוך הבא לפורום

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

#8   פורסם: 16.08, 20:13

sharinox
ציטוט:
צפה בהודעה
עריכה: תיקרא את זה אם אתה מבין קצת אנגלית, בשורות הראשונות: http://www.freeinfosociety.com/article.php?id=128

ציטוט: "The game credited as the first FPS is Wolfenstein 3D. Released in 1992 by id software"
אז הם טועים, או שהם מתכוונים בCREDITED לזה שהוא רק קיבל את הקרדיט למשחק הFPS הראשון...
הראשון היה http://en.wikipedia.org/wiki/3D_Monster_Maze
ויצאו עוד הרבה אחרים לפני וולף.
אתה מוזמן לקרוא גם על http://en.wikipedia.org/wiki/Catacomb_3-D שגם של id ויצא לפני וולף, שיחקתי גם בו בזמנו, הוא היה פחות מפחיד מוולפנשטיין
האמת שעד לרגע זה לא היה לי מושג שהוא של id.
עריכה: XD אחרי קצת התעניינות גיליתי שמשחק הFPS הראשון יצא כבר בשנת 74.
http://en.wikipedia.org/wiki/Maze_War

וואו.

נערך לאחרונה על ידי chaospower, 16.08 בשעה 20:23.

חזרה לראש העמוד

מודל לחיקוי

#9   פורסם: 17.08, 08:40

chaospower
ציטוט:
צפה בהודעה
אז הם טועים, או שהם מתכוונים בCREDITED לזה שהוא רק קיבל את הקרדיט למשחק הFPS הראשון...
הראשון היה http://en.wikipedia.org/wiki/3D_Monster_Maze
ויצאו עוד הרבה אחרים לפני וולף.
אתה מוזמן לקרוא גם על http://en.wikipedia.org/wiki/Catacomb_3-D שגם של id ויצא לפני וולף, שיחקתי גם בו בזמנו, הוא היה פחות מפחיד מוולפנשטיין
האמת שעד לרגע זה לא היה לי מושג שהוא של id.
עריכה: XD אחרי קצת התעניינות גיליתי שמשחק הFPS הראשון יצא כבר בשנת 74.
http://en.wikipedia.org/wiki/Maze_War

וואו.
נראה לי... תראה כול המשחקים שנתתה לי פה הם אכן מגוף ראשון אבל כולם על פלטפורמות, וולף הוא הFPS הראשון שיצא למחשב, כנראה שבגלל זה אומרים את זה...

תודה, איזה משחקים מכוערים

בברכה,
דניאל,

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

#10   פורסם: 17.08, 11:06

sharinox
ציטוט:
צפה בהודעה
נראה לי... תראה כול המשחקים שנתתה לי פה הם אכן מגוף ראשון אבל כולם על פלטפורמות, וולף הוא הFPS הראשון שיצא למחשב, כנראה שבגלל זה אומרים את זה...

תודה, איזה משחקים מכוערים
NOPE, כמו שאמרתי, Catacomb 3d של id ויצא לפני וולף, ושיחקתי בו במחשב.
אני חושב שכולם חושבים שוולף הוא משחק הFPS הראשון כי פשוט מקורות המידע באינטרנט טוענים ככה ומטעים אותם, כמו האחד שממנו הבאת את הידיעה הזו...
והסיבה לזה שהם טוענים ככה היא כנראה כי וולף באמת היה משחק הFPS הראשון שהצליח בגדול, ואפשר להבין למה, כי באמת תסתכל על כל משחקי הFPS שהיו עד אז... הם לא היו משהו... וגם בזמנו לא כל משחק שני היה על מלחמת העולם השניה ...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Ti3r!

משתמש רציני

#11   פורסם: 18.08, 23:24

מה נשמע גבר? ?

כשתקנה את המשחק תספר לי איך הוא
אני עדיין מתלבט במיוחד שעוד 4חודש אני הולך לצבא (זה נראה הרבה אבל הזמן טס)
ובכלל אנשים מי שיקבל את המשחק תספרו איך המולטי שלו ביחס ל RTCW המקורי ו ET
כי המשחק הקודם מבית היוצר של החברה ביאס אותי רצח(ETQW).

גם אני פה דיי חדש והצעה שלי למנהל שיפתח דיון סיפורים אישיים ה RTCW הראשון ו ET שהיה אמור להיות ההמשך שלו ולבסוף שוחרר כ מוד של מולטיפלייר דורות של גיימרים צעירים עברו במשחקים האלה (כולל אותי חחח) ונחמד יהיה לשמוע את סיפורם D:

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

#12   פורסם: 19.08, 12:16

Ti3r!
ציטוט:
צפה בהודעה
מה נשמע גבר? ?

כשתקנה את המשחק תספר לי איך הוא
אני עדיין מתלבט במיוחד שעוד 4חודש אני הולך לצבא (זה נראה הרבה אבל הזמן טס)
ובכלל אנשים מי שיקבל את המשחק תספרו איך המולטי שלו ביחס ל RTCW המקורי ו ET
כי המשחק הקודם מבית היוצר של החברה ביאס אותי רצח(ETQW).

גם אני פה דיי חדש והצעה שלי למנהל שיפתח דיון סיפורים אישיים ה RTCW הראשון ו ET שהיה אמור להיות ההמשך שלו ולבסוף שוחרר כ מוד של מולטיפלייר דורות של גיימרים צעירים עברו במשחקים האלה (כולל אותי חחח) ונחמד יהיה לשמוע את סיפורם D:
זו לא אותה חברה, ET וRTCW לא פותחו על ידי Raven לפי מה שאני יודע, ובטח שלא ETQW.

חזרה לראש העמוד
1

משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא